Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - kiirus

Sivuja: [1]
1
Marokko / Halpaa lentoa / matkaa marokkoon
« : 01.04.2012, 09:00:29 »
Mitä ihmettä on tapahtunut, kun en löydä valmismatkoja marokkoon? Ei ainakaan aurinkomatkoilla, tjäreborgilla ja arealla ollut tälläsiä. Kun lentoja kattoo, hinnat on vähintää 1000 € luokkaa. Onko minulta jäänyt joku uutinen huomaamatta? Onko maassa jokun poikkeustila, kun sinne turismi ainakin suomesta on loppunut?

2
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/1135231533224

Lainaus
Yli vuoden kestäneen ratsastuksen piti huipentua lauantaina aukiolle, mutta hieman ennen kaksikon saapumista paikalle toistakymmentä poliisia vei heidät kuulusteluihin poliisiasemalle Kielletyn kaupungin sisäpuolelle.Ratsastajien oma blogi
http://www.mannerheim1906.com./fi/index.html

3
Reissailin viime vuoden vaihteessa tuolla alueella ja kävin kivassa reppumatkailijoiden paikassa ja nyt kun eksyin tuo paikan sivuille.. huomasin että siellä on mahdollista työskennellä.

Joten jos olen liikkumassa sielläpäin ja raha on vähissä tai muuten vaan olet halukas suuntaamaan suohon suuntaan.

http://www.thebeardedmonkey.com/jobs.htm

4
Yritän löytää halpoja kielikouluja kyseisistä maista, mut netin kautta tuntuu löytyvän mahdottoman kalliit eli 200 $ viikko, eikä kaikissa oo edes yksityisopetusta.

Tiedätkö maiden kielikoulujen hintatasoa ja paikkoja? Voitko kenties suositella jotain?

Itte oon törmännyt Guatemalassa Atitlanilla ja Antiquassa 55-80 $ hintaisiin yksityisopetuksiin joka sisältää 5 * 4 tuntia.

La Ceiba 380 $ / 2 vko / perhemajoituksella.

Nicaragua, San Juan del Sur, 5$ / tunti tai 95$ / viikko / 20 tuntia.

Edit: lisäilin muutaman hintatiedon matkan varrelta.

Sivuja: [1]