Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Sade77

Sivuja: [1]
1
Eurooppa / Azorit
« : 28.06.2007, 14:52:35 »
Otettiin kaverin kanssa reissu Azoreille, että kokemukset kehiin vain! Matkustusaika on lokakuussa eli vissiin kannattaa ottaa sadekamppeet mukaan?

Ollaan menossa myöskin ratsastamaan ja valas- & delfiinisafarille, joten näistäkin hommista otan tietoa vastaan. Iltaelämäkin kiinnostaa jossain määrin, että hyvät vihjeet jakoon   :)

2
Kiina / Hainan, pystyykö maksamaan Visalla?
« : 19.03.2006, 15:19:04 »
No siinähän se tulikin otsikossa jo tämä kysymys. Hainaniin on matka ja askarruttaa, että kuinka paljon massia pitäisi varata mukaan. Kai siellä pystyy vinguttamaan visaa, kun se on kuitenkin turistirysä. Entäs pystyykö nostamaan electronilla rahaa?

Onko Sanya muuten kallis mesta? Kuulin, että siellä on Suomen hinnat ja kaupungin ulkopuolella taas kiinalaisten hinnat. Onko tässä jutussa mitään perää?

Kaikki tiedot tästä kohteesta otetaan muutenkin vastaan esim. parhaimmat ravintolat ja aktiviteetit. Sukeltamaan tekisi mieli, että tietoja tästäkin hommasta otetaan vastaan   :)

3
Pikku probleema tässä noitten privaattiviestien kanssa. Laitoin pari viestiä menemään ja nyt ne on lorvineet lähtevät kansiossa jo päivätolkulla   :?  

Enkö osaa käyttää sitä vai missä ihmeessä on vika?? Pitääkö ne viestit potkasta jotenkin matkaan sieltä lähtevät kansiosta vai häh? Yksi viesti meni aikaisemmin ihan normaalisti läpi tyyliin painoin nappulaa lähetä viesti ja se lähti, mutta nyt noi kaksi alko kanittaa vastaan.

Vai meneekö ne sinne lähetetyt kansioon vasta sitten, kun se joku vastaanottaja on lukenut ne? Tuntuu nyt menevän ihan liian monimutkaiseksi tämä homma!

4
No niin, jos jostain kaapin perukoilta löytyy Shanghain matkaopus, niin sitä voi tyrkyttää tähän suuntaan  :)  Voi olla Lonely Planet tai joku muu.

5
En nyt ainakaan ihan heti löytänyt vastausta tähän kysymykseeni, joten rohkenen aloittaa uuden aiheen.

Elikkäs onko kukaan tilannut noita matkaopaskirjoja Lonely Planetin nettisivuilta? Mitenkä homma toimii käytännössä? Pitääkö omistaa luottokortti vai tuleeko ne postiennakolla vai miten se nyt oikein menee? Vai pitäisikö vaan marssia suosiolla lähimpään akateemiseen kirjakauppaan...

Kysyy yksi ummikko  :P

6
Niin, onkos kukaan ollut siellä? Olisi tarkoitus lähteä maaliskuun alussa sinne kolmeksi kuukaudeksi ihmettelemään kiinalaista yliopistoelämää, joten kokemuksia kuunnellaan suurella mielenkiinnolla!  :)

7
Tyhmät kysymykset / Viisumeista taas
« : 22.11.2005, 16:59:02 »
Kiina olisi kohteena ja maassaoloaika 3 kk. Tuumailin tässä, että pitääkö mennä henkilökohtaisesti lähetystöön hakemaan viisumia vai voiko passin laittaa postiin? Jotenkin tuntuisi hölmöltä lähteä Treeltä Hesaan pelkän viisumin takia.

Entä mitä lippuja ja lappuja siihen tarvitsee mukaan? Onko kellään tietoa kauan viisumin saaminen Kiinaan kestää, että kuinka pitkään odotusaikaan pitää varautua?

En ole ennen tarvinnut viisumia, joten olen ihan ulalla....  :?

Sivuja: [1]