Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Piez

Sivuja: [1]
1
Moi kaikille. Lähti matkamessuilta onnettaren suosiollisella
avustuksella  maailmanympärilentopaketti kahdelle messiin. Lähden
yksin matkaan ja toinen lippu on käyttämättä.

Ehdot: 5 stoppia  ja kotimatka kuuluu pakettiin(ei kilometrirajoitusta, mutta ei myöskään backtrakkinggiä)

Esim Helsinki-frankfurt->Bombay, maitse Katmanduun,
Katmandu->Bankok-->Auckland-->Cuzco--vaihtokaupuki-->Jamaika
Greenisland--->Helsinki. Siis vaihtokaupunkeja ei lasketa stopeiksi,
ja ei tarvitse jatkaa siltä kentältä johon laskeutui. Tämä ei siis ole oma reittini vaan esimerkki.

Itse luultavasti yritän mennä mahdollisimman paljon maitse ja käyttää
muutamia omakustanteisia esim aasian sisäisiä halpoja lentoja.

Kaikki kiinnostuneet informoikaa niin keskustellaan lisää. Matka on  Star alliancen (maailman suurin lentoyhtiö allianssi) hoidetaan Sas/blue1:nin kautta. Koska kyseessä on voitto matkamessuilta pitää varmistaa voivatko reitit edes olla erilaiset, jo ei asia hankaloituisi. Oma reittini koluaa Aasiaa 4-6kk Australiaa ja Uutta-Seelantia 2kk. Ja Etelä-/Väli-Amerikkaa 4kk. Jos jollain on samanlainen mielessä, asia olisi helppo mitä nyt lentokentillä joutuisi törmäämään joskus toiseen Suomalaiseen  :wink:.

PS: Interrail aikaisempana kokemuksena, ensimmäinen todella iso reissu edessä ja matkakuume on kova.  8)

Hinta sovittavissa.

t.Otto

2
Aasia / Nepalista Tiibetin Lhasaan
« : 10.04.2007, 09:57:31 »
Matkasuunnitelmani pallon ympäri alkaa muotoutua hyvään tahtiin. Goan löhöilyn jälkeen haluan suunnata viileämmille tonteille. Unelmamatka maitse Nepalista Tiibettiin ajankohtana helmikuu 2008 saa mieleni lentämään. Ainakin Katmandusta Lhasaan on ollut jonkinlaisia matkoja tarjolla. Vaellusta olen kokenut Lapin maisemissa ja ihastunut rauhaan mitä harvemmin asutuilla ylängöillä voi kokea. Sen sijaan korkeiden vuorien ilmanalasta ei ole juurikaan kokemusta. Poliittinen tilanne Nepalissakin on epävakaa.

Maailman katon ja sen ihmiset haluan kokea. Mutta onkohan Katmandu- Lhasa reitti noviisille liikaa? Nepaliin menen joka tapauksessa, jos poliittinen tilanne sallii.

3
Kanada ja Yhdysvallat / Usasta Kuubaan ja takaisin?
« : 24.03.2007, 10:13:04 »
Usan ja Kuuban suhde on jäänyt jokseenkin epäselväksi joiltakin osilta. Kysyisinkin, että onko Usasta ylipäätänsä mahdollista lentää Kuubaan ja toisinpäin. Maailmanympäri olisin menossa ja Jenkit vikana matkakohteena. Kuuba kiinnostaa helvetisti, onkohan mahdollista tehdä 2 viikon lomareissu Kuubaan Jenkeistä?

4
Hei vaan pallontallaajille, elikkäs Star Alliancen tiketillä olis tarkotus matkustaa. Liput voitin Blue 1 skabasta matka 2007 messuilta ehtona viisi stoppia. Kaakkois-Aasia kiinnostaa ja mietityttääkin, että paljon lennot maksaa erikseen kyseisellä seudulla. Jos haluaa lennellä ton ennalta suunniteltavan reitin lisäksi. Budjettiin yritän kerätä 6000 tonnia ja WH-viisumi Australiassa kiinnostaa.

Tiedän, että osan tiedoista saisi googlaamalla, mutta tallaajien vinkit kiinnostaa. Siksi tämä tread. Kaikki on mulle kovin uutta sillä matkustus kokemus rajautuu viiden viikon interreiliin kesältä 2006. Tulevista kuumotuksista yritetään selvityä maalais ärjellä, joskin neuvosi on kallis.

  :)

5
Matkaseuraa / Printemps à Nice , (huhtikuu 2006)
« : 21.01.2006, 19:33:08 »
Voitin just messuilta lipun Nizzaan ja huhtikuussa ois tarkoitus lähteä kattelemaan paikkoja. Kaikki innokkaat mukaan, kielitaito olis hyvä lisä matkaamme koska minä en ranskaa soperra hyvin. Lähden matkaan Blue 1 koneella 8.4.2006 jos ketään on  mestoilla tai haluat mukaan niin kertokaa ihmeessä.  :)
ikää mulla on 18.

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Venlat
« : 14.01.2006, 20:55:34 »
Madventuresille erikoisvenla pakko hekuttaa, kun sarjaa fanitan. Pojat taas brassas riippumatoissan. Oikeeseen osotteseen meni
-Respect :D

7
Junamatkustus / Länsi-reili 2006
« : 13.01.2006, 16:48:05 »
Tarkemmin ottaen reilille olis kaverin kanssa tarkoitus lähteä heinäkuussa. Ehdin olla ennen reiliä kolme kuukautta duunissa. Joten lukiolaisena ja himassa asuvana rahaa säästyisi melko mukavasti.

Nyt, kun rahaa toivonmukaan tulee hyvin, ollaan ajateltu lentää suoraan mestoille. Kaikista paras ja todennäköisin alotuspaikka olis Amsterdam. Suunnitelmista sen verran, että global-reilitiketti olis tarkotus ostaa tuolta damista. Sieltä sitten alaspäin Ranskan läpi Barceloonaan. Barcasta olis tarkoitus lähteä Ranskan Rivieran kautta Italiaan ja siitä eteenpäin kaikki on auki. Aikatauluksi oon kelannut maa kohtaista lähestymistapaa. Alankomaissa (käytännössä Damissa)viihdytään määrittelemätön aika ;) (luultavasti 2-4päivää), ja sitten ois kuukaus aikaa tehä mitä tykkää. Italiaan pitäis saada varattua vähintään viikko, muu on auki. Liikaahan itseään ei kannata kahlia.

Jos kaikki menee hyvin: kaverin kanssa ei tapeta toisiamme, vikaks ois tarkotus päästä vielä Berliiniä ihmettelemään.

Täysi-ikäisyyden viimein saavuttettuamme meitä ilmeisimmin kiinnostaa juhliminen. En nyt tarkota pelkkää dokaus reissua, mutta hyvä olut ja ajanvietto kivoissa iltapaikoissa, maistuis reissun päällä "silloin tällöin".

Ekalle reilille kun ollaan menossa, niin suurin osa öistä vietetään seiffisti hostelleissa. Mukavuuden haluisena ensikertalaisena rahaa varaan koko reissuun plus, miinus 2000€

Ois kiva kuulla teidän mietteitä asiasta. PS. ois kiva nähdä välillä myös pienempiä mestoja/"coutryä" eli muutakin kun suurkaupungin pölyä. Vinkkejä otetaan vastaan. :)

8
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Kirja-tred
« : 26.12.2005, 20:46:48 »
Tänne vaan kaikki kirjojen ystävät heittämään juttua.

Matkanpäällä luettua tai kotona ahmittua. Kaikki käy. Nyt imaisin sisuksiini Loen Dopplerin ja olihan se hauska. Ääneenkin tuli naurettua. Seuraavaks tarkotus syventyä tähän Fear and Loathing in Las Vegas kirjaan Thompsonilta.  8)

Sivuja: [1]