Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Silversurfer

Sivuja: [1]
1
Brasilia / Fortaleza - Taiba uudenvuodenaattona
« : 13.12.2011, 14:23:16 »
Pitäisi päästä uudenvuodenaattona Fortalezan kentältä noin 65km länteen Taibaan. Tuo on käsittääkseni jonkinlainen pyhä joten liikkuuko edes bussit tuona päivänä?

Taksilla toki pääsee jos ei muulla, mut kait aika kalliita? Nuo airport taksit on varmaan ihan turvallisia käyttää?

Muita vaihtoehtoja?

2
Talvea pitäisi päästä pakoon, mutta täysi mentaaliblokki päällä eikä mitään hajua et mihin sitä menisi. Siispä laitan tällaisen suht laajan kämpänhaku-ilmoituksen, josko jostain kivasta paikasta löytyisi asunto vailla asujaa. Ihan vaan muutama rajaus ilmoitukseen:

-pitää olla lämmin, yli +20c.
-pitää olla lähellä rantaa ja mielellään mahdollisuus harrastaa jotain vesiurheilua (surffaus, kite, sukellus yms)
-toimiva netti aika must, tai sitten jos vaihtoehtoisesti on hyvä 3g-yhteys niin sekin riittää.

Ajankohdan suhteen aika avoin, voisi olla kolmisen kuukautta tai sitten jopa pidempään jos viihtyy ja/tai tarpeen ottaa kämppä pidemmäksi aikaa. Ennen joulukuun 10. päivää ei pysty lähtemään, mutta sen jälkeen ihan koska vaan.

Jos siis olet itse vuokraamassa kämppääsi, tai tiedät että jossain päin maailmaa joku vuokraa niin infoa vaan kehiin. Vuokralainen on ihanteellinen joka suhteessa, joten kämppä tulee pysymään loistokunnossa vierailun ajan.

3
Aasia / Sri Lankan viisumi
« : 10.11.2010, 16:15:08 »
Eipä löytynyt keskustelua, joten avataan. Käsittääkseni passit pitäisi lähettää Ruotsiin Sri Lankan lähetystöön saadakseen pidemmän viisumin. Miten kauan on hakuprosessi muilla kestänyt ja onko tuo nyt ihan safe laittaa passia postiin?

Salliiko nuo viisumit yleensä maastapoistumisen välillä ja saako helpolla turistiviisumia esim. kolmeksi kuukaudeksi?

4
Intia / Etelä-Intia ja internet?
« : 07.10.2010, 15:26:52 »
Heps,

Suunnitteilla viettää pidempi aika jossain päin Etelä-Intiaa. Töitä pitäis kuitenkin tehdä samalla, joten tarvisin suhteellisen luotettavan nettiyhteyden omalle läppärille. Mikään supernopea ei tarvitse olla, sillä on aikaisemminkin pärjätty suht kehitysmaissa ties minkäläaisissa verkoissa. Intia kuitenkin on jäänyt aikaisemmin kokematta.

Eli jos lähtee kovimpien turistirysien ulkopuolelle esim. rannikkoa Goalta etelään päin, niin pelittävätkö yhteydet?

5
Jees eli ollaan näillä näkymin reilun kuukauden päivät molemmissa kaupungeissa. Eli jos jollakin on heittää linkkejä tai vinkkejä johonkin kämpäntyyliseen mitä voisi vuokrata, tai tietty jotain semmosta majoitusfirmaa jossa pystyis tuommoisen ajan oleskelemaan ilman pään hajoamista.

Halpuus ei ole tärkein tekijä, mutta olis toki kiva. Ei kuitenkaan mukavuuden kustannuksella.

Sivuja: [1]