Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tunkki

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Mikä on arvokkain tapa matkustaa?
« : 07.03.2006, 19:14:28 »
Palstaa lukiessani olen ihmetellyt, miten eri koulukunnat suhtautuvat matkustamiseen:

Lentomatkustajat pitävät reilaajia merkillisiä hippeinä. Reilaajat pitävät lentomatkaajia pikkuporvareina, jotka eivät näe oikeata elämää. Vaihtoehtoihmiset kokevat turistirysät vääräksi matkustamiseksi. Ja niin edelleen..

Miksi? Miksi joku työkseen matkustava ei olisi yhtä kova travelleri kuin joku samettitakkinen pörröpää, joka kituuttaa trangian kanssa varjokatuja? Tai miksi joku pallontallaaja ja kävelijä olisi parempi reissaaja kuin naapurin Sinikka, joka käy kerran kolmessa vuodessa Teneriffalla ja keväisin ruotsinlaivalla? Entäs sellainen perusmies, joka ajelee farmarillaan Mikkelistä Lappiin kerran syksyssä, eikä ole kertaakaan astunut jalallaan lentokoneeseen. Eikö se olekaan matkustamista?

Tell me, please!

2
Lentomatkustus / MyTravel Airlines
« : 05.02.2006, 11:16:28 »
Onko kenelläkään kokemuksia? Lennettiin joku aika sitten perheen kanssa turistilomalle MyTravel Airlinesillä ja oli samalla ensimmäinen ja viimeinen reissu sillä yhtiöllä:

- ahdas
- salamyhkäinen (vrt. Lidl Suomessa)
- koppava henkilökunta
- vaarallinen (vaimoni sai kahvit syliin, lentoemo kirosi, kun kannussa on tippalukko rikki. Muualla olisi saanut helvetti uudet housut)
- vesipullo 2e/ 0,5l
- lentoajat eivät ole valkoihoiselle tehdyt

3
Väli-Amerikka ja Karibia / Aruba
« : 21.01.2006, 23:55:22 »
Olen suunnittelemassa lomamatkaa tänne paratiisiin. Onko kokemuksia kenelläkään? Sen tiedän, että amerikkalaisia on siellä enemmän kuin merkonomeja Suomessa.

Lennot tehdään Hki-Ams-Aruba ja perillä viivytään pari viikkoa. Budjetti on riittävä ja rouvan kanssa mennään.

Sivuja: [1]