Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Bahiya

Sivuja: [1]
1
Myydään vuoden 2012 painos kirjasta Europe on a budget. Sisältää kaikki Euroopan maat eli sopii hyvin vaikka reilaajalle. Sijaitsee Helsingissä Lassilassa. Postituksesta voidaan neuvotella. Hinta 10€.

2
Annetaan iso pino Mondo lehtiä vuosilta 2007-2013. Luultavasti jokainen lehti on tallella, mutta en mene vannomaan ettei joku numero puuttuisi.

Lehdet löytyvät Helsingin Lauttasaaresta.

3
Myydään Halti Husky 50 l rinkka. Vähän käytetty ja siistissä kunnossa. Ei turhia hienouksia, sopii ehkä paremmin eräretkille kuin kaupunkireissuille. Väri tummanvihreä. Mieluiten nouto Helsingistä.

Hp. 45 €

4
Matkaseuraa / Kukaan Koh Phi Philla nyt?
« : 16.09.2011, 17:43:18 »
Sattuuko kukaan olemaan/tai tulemaan Koh Phi Phille lahipaivina? Seura kelpaisi! Olen 24-vuotias nainen ja olen ollut muutaman viikon Thaimaassa. PP:lla tarkoitus olla muutama yo. Seura kelpaa ihan vaikka rannalla lohoilyyn tai baarissa istumiseen. :)

5
Onko kukaan ikinä hakenut/saanut työviisumia Malesiaan? Kuinka vaikeaa sen saaminen on? Katselin Malesian maahanmuuton sivua ja siellä mainittiin, että pitäisi olla Visa with Reference eli ilmeisesti hyväksytty hakemus työnantajalta. Työpaikka oli tiedossa hostellissa, mutta mietin, että onko viisumin hakemisen vaivannäkö sen arvoista kun töitä ajattelin tehdä vain 2-3kk. Tarvitseeko vapaaehtoistyöhön viisumia?  8)

6
Matkaseuraa / Malesia 3.-16.3
« : 23.02.2011, 10:00:17 »
Olen 23-vuotias nainen ja lähdössä 3.-16.3 Malesiaan. Lento on Kuala Lumpuriin ja siitä olisi tarkoitus mennä Langkawin suuntaa ja mahdollisesti Koh Lipelle. Suunnitelma on vielä avoin. Jos joku on samalla suunnalla tuohon aikaan niin seura kelpaisi.  :)

7
Ostetaan hyväkuntoinen Mondon Berliini opas. Laita yksityisviestiä hintapyynnön kera!

8
Varusteet ja pakkaaminen / Mistä minihammastahna?
« : 02.06.2010, 20:01:02 »
Yksi asia mitä aina etsin kaupoista Suomessa on minihammastahna. Mistä niitä oikein löytää? Olen yleensä täydentänyt varastoani Espanjan El corte inglesissä, koska se on ainut paikka mistä olen löytänyt niitä. Nyt en ole menossa Espanjaan, joten olisi kiva löytää niitä kotimaasta.

9
Matkaseuraa / Etelä-Eurooppa kesäkuussa
« : 13.05.2009, 19:04:44 »
Olen matkustamassa kesäkuun aikana akselilla Firenze-Nizza-Marseille-Barcelona-Malaga. Firenzessä olen 30.5 ja Suomeen pitää palata kesäkuun lopussa. Jos joku liikkuu samoissa paikoissa niin voi ottaa yhteyttä. Matkaseura ei olisi pahitteeksi! Barcelonassa ja Malagassa tosin olen kavereiden luona yötä, mutta en tiedä jos sinne mahtuisi joku muukin.

Olen siis 21-vuotias nainen. Mukava, rauhallinen, seikkailunhaluinen ja innokas kokeilemaan kaikkea uutta. :)

10
Vaihdetaan uusi Mondon Rooma-opas johonkin toiseen Mondon oppaaseen.

Seuraavia ei vielä löydy hyllystä: Thaimaa, Pariisi, Madeira, New York, Islanti, Amsterdam, Kööpenhamina, Lissabon, Peking, Thaimaa parhaimmillaan, Praha, Kreikka.

11
Helsingin sanomat uutisoi tänään uudesta luotijunasta, jolla pääsee nyt 2½ tunnissa Madridista Barcelonaan. Aikaa ainankin säästyy, mutta se on myös ekologisempi!

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Luotijuna+Madridista+Barcelonaan+kilpailee+lentoliikenteen+kanssa/1135234322821

12
Vuokralle tarjotaan 1.3 lähtien huone Kirkkokadun ja Suvantokadun kulmassa sijaitsevasta kolmiosta. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa ja huone (n. 12 neliötä) sijaitsee Kirkkokadun puolella. Sijainti on lähes täydellinen ja keskusta-asunnoksi tämä on uskomattoman rauhallinen!

Asunnossa asuu ennestään kaksi n.20-vuotiasta opiskelijatyttöä. Keittiössä perusvarustuksen lisäksi pieni arkkupakastin asukkaiden käyttöön. Kylpyhuoneessa on tilaa päältätäytettävälle pesukoneelle. Kellarissa lukollinen varastokoppi, pesu- ja kuivaushuone. Asunnossa ei saa tupakoida tai pitää lemmikkejä.

Vuokra on 286 euroa (sisältäen vesimaksun)+sähkö. Asunnossa on Elisan netti, johon vuokralainen voi halutessaan liittyä (n.12 e/kk).

Lähetän kuvia pyydettäessä.

14
Olen menossa Italiaan Venetsiaan vapaaehtoistyöhön ja leirikirjeessä lukee että olisi tärkeää ottaa mukaan mosquito protection, koska olemme laguunissa. Tarkoittaako tämä nyt hyttyskarkotetta vai hyttysverkkoa? :D

Asianyhteydestä en sitä osannut tulkita. Kuvittelisin, että kyseessä olisi hyttyskarkoite, koska työ tehdään saaressa ja majoitus on sitten mantereella. Eikai Venetsiassa sentään niin paljon ole ötököitä, ettei saisi sisällä nukuttua ilman jotain verkkoa?

15
Onko kukaan muu menossa vapaaehtoistyöhön? Itse menen Venetsiaan heinäkuussa. Työ tehdään Venetsian laguunissa olevalla saarella. Leiri kestää 9 pvä ja ajattelin jatkaa sieltä matkaa vielä Roomaan. En vain millään jaksaisi enää odottaa, että työt loppuisivat ja pääsisi matkaan.  :D

16
Eurooppa / Parhaat kahvilat Euroopassa
« : 28.03.2006, 18:32:51 »
Missä päin olette törmänneet parhaisiin kahviloihin? Tai missä on saanut sitä parasta kahvia?

Itse varmaan sanoisin, että Barcelonassa olen törmännyt tähän mennessä yhteen parhaista kahviloista. En muista sen nimeä, mutta se oli tunnelmallinen pieni paikka Ramblasilla. Siellä join elämäni parhaan chococappucinon.  :P

17
Eurooppa / easyCruises.com
« : 18.03.2006, 15:06:24 »
Onko kukaan ollut easyCruisella? Joku päivä tuli subtv:ltä ohjelma tästä laivasta. Näytti aika mielenkiintoiselta.. varsinkin ne hytit.  :lol: Ranskan riviera on varmaan hieno, eikä tuo laivakaan niin hirveä ollut. Jos joku on siellä ollut niin saa kertoa kokemuksia.  :wink:

18
Lentomatkustus / Pullot ruumaan vai käsimatkatavaroihin?
« : 04.03.2006, 12:56:50 »
Pitääkö lasiset pullot laittaa matkalaukussa ruumaan vai ottaa käsimatkatavaroihin? Tuli vain tälläinen mieleen kun ajattelin ostaa "tuliaisia" matkalta  :)

19
Espanja / Barcelona ja huoneistot
« : 20.02.2006, 16:38:18 »
Suunnitteilla olisi matka Barcelonaan kahden kaverin kanssa ja ollaan nyt mietitty missä kannattaisi olla yötä. Hostelliin me ei haluta, joten vaihtoehtona olisi halpa hotelli tai huoneisto.
Huoneisto kuulostaisi todella houkuttelevalta, mutta alkaessani selaamaan netistä sivuja missä näitä huoneistoja oli ja niitä tuli vastaa ihan tuhottomasti.. Osa näytti olevan jotain luksus kämppiä ja hinta sen mukainen. Selasin niitä aikani, mutta mitään kovin halpaa en löytänyt.
Nyt kuitenkin kaipaisin tietoa onko kukaan yöpynyt Barcelonassa jossain halvassa huoneistossa? Mieluiten lähellä Ramblasia ja vanhaa kaupunkia, mutta Barcelonetan aluekkin käy.  

Älkää nyt heti haukkuko minua lyttyyn, sillä käytin haku -toimintoa enkä löytänyt yhtään ketjua tästä aiheesta. ;)

Sivuja: [1]