Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Rin-tin-tin

Sivuja: [1]
1
Olen sitä mieltä, että asioita kannattaa tarkastella käytännön ja toiminnan tasolla, koska silloin paljastuu parhaiten ihmisten todelliset asenteet.

Mistä sinä luopuisit, että Suomi voisi ottaa vastaan enemmän vieraiden kulttuurien ihmisiä ja sopeuttaa heidät Suomeen? Sehän on selvää, että perusongelma on raha. Sopeuttaminen ja hädänalaisten auttaminen on kallista lystiä.

Lisäksi voit mainita, kuinka monta kertaa olet yhtäkkiä päättänyt jättää matkan väliin ja antaa rahat nälkään kuoleville tai tehnyt muuta konkreettista auttamistyötä. Siis miten olet osoittanut käytännössä, että haluat auttaa hätää kärsiviä. Mitä sinä eikä joku muu olet tehnyt kärsivien hyväksi?

Luin aikaisempia keskusteluja ja näyttää siltä, että täällä foorumilla on paljon toisiaan rakastavia ihmisiä. Se on hieno asia...

2
Yleinen / Mihin maahan olisit halunnut syntyä?
« : 14.03.2006, 13:17:00 »
Mihin maahan olisit halunnut syntyä, jos olisit persoonaltasi, ulkonäöltäsi ja kyvyiltäsi samanlainen kuin nyt, mutta puhuisit syntymämaasi kieltä?

Äänestyksessä on maanosavaihtoehdot. Maa pitää nimetä itse.

3
Yleinen / Timo Noko
« : 01.02.2006, 10:00:23 »
"Losing all hope is freedom."

http://koti.welho.com/tnoko/
http://koti.welho.com/tnoko/ansio.htm

Lueskelin budjettikeskustelua ja päätin laittaa linkin Timo Nokon sivuille. En tiedä, onko kyseinen matkaaja esiintynyt täällä aikaisemmin, mutta sivuja selailemalla selviää, että kyseessä on heppu, jolla on älykäs pää, osaavat kädet, impulsiivinen mieli ja paljon (uhka)rohkeutta.

Siinä sitä mallia tosimatkaajalle.

Sivuja: [1]