Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Skönäri

Sivuja: [1]
1
Matkapäiväkirjat / Hippie trail
« : 28.05.2014, 10:34:03 »
Eli enimmäkseen maitse Intiaan ja Nepaliin vaikka klassinen reitti ei aivan toteudukkaan - sen verran skagataan Afgoihin ja Pakistaniin menoa että käytetään ilmasiltaa Teheranista Delhiin.

Startti tapahtuu sunnuntaina 1.6.14 ja matkan kulkua voi seurata:

http://merikauhu.kuvat.fi/blog/

Tuolta löytyy myös tarkemmat tiedot reitistä ja muista pläneistä.

2
Suomenkielen värikkyys ja ehdoton rikkaus tulee mielestäni osin sanonnoista. Itse pyrin kielessäni viljelemään esimerkiksi tällaisia: Kaksi piippuinen miekka, ei tässä jäniksen selässä olla, lähtee kuin purkka tukasta; tiedätte varmaan mitä ajan takaa. Siis kaiken maailman hauskoja ja osuvia sanontoja maailman kaikilta kolkilta kiitos. Ja nimen omaan itse keksityt ja ulkomaalaiset kiinnostavat.

3
Matkaseuraa / Karibialle siis!
« : 03.03.2006, 15:28:34 »
Moikka moi vaan kaikille!

Sellasta tässä pähkäilin että tarttis ens vuoden vaihteen tienoilla päästä vähän lämpimämmille vesille Karibialle ja aattelin josko täällä ois jollain kuumii vinkkei halvoista lennoista, esim. Nykin tai Maiamin kautta? Jotain lento yhtiöitä/niitten yhteystietoja? Kiitoksia kaikille aktiivisille jo etukäteen, ja ai niin eli Martiniquelle pitäis päästä ja Guadeloupelta sitten kotia.(Olikohan noi nyt oikein kirjotettu..

Sivuja: [1]