Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - bluedrops

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Icelandair
« : 08.04.2010, 11:57:00 »
Moi, onko kellään kokemusta Icelandairista ja erityisesti kyseisellä yhtiöllä Pohjois-Amerikkaan lentämisestä? Kai firma on ihan vakaassa tilassa ja sieltä uskaltaa ostaa lennot, vaikka Islannin talous on tällä hetkellä vähän kurjassa jamassa...?

2
Onko kukaan ollut töissä Legolandissa Tanskassa tai Englannissa? Ajattelin hakea, joten olisi kiva kuulla kokemuksia, missä majoitutaan, paljon palkkaa tippuu kuussa tilille ja minkälaisia duuneja on tarjolla. Nettisivut kun tunutvat vain tarjoavan lomaketta työnhakuun mutta varsin vähänlaisesti infoa :)

3
Sattuisiko joku tietämään paljon maksaa ostaa ihan perussairausvakuutus jos menee jenkkeihin kesätöihin pariksi-kolmeksi kuukaudeksi? :) Kiitos avusta jo etukäteen...

4
Voinko ihan mistä tahansa automaatista nostaa huoletta rahaa Nordean Visa Electronilla ilman lisäkuluja? Minulle on vaan jäänyt traumat siitä, kun automaatti söi kaverin Visa Electronin Ruotsissa...

Unohdin, että kortissani on tietyt nostorajoitukset per vuorokausi, ja joudun nostamaan rahaa siis Ranskassa sen sijaan, että olisin nostanut rahat yksinkertaisesti Suomessa.

Sivuja: [1]