Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - sherpa

Sivuja: [1]
1
Baltian maat / Bulgaria
« : 11.11.2014, 21:06:48 »
Hei!

Pitäisi päästä elokuussa 2015 Bulgariaan. Siellä on folk music festival paikassa Koprivshtiza elokuussa. Kuulemma mahtava kokemus, mut ei muiden tartte sinne matkustaa, ei ole kiva kun festivaaleista tulee liian suuria. :D Mutta ei löydy lentoja, muita kuin Saksan ja muiden mutkien kautta.  onko tietoa jollain? Suomesta, tai vaikka Tallinasta???

T: Norjasta

2
Kesällä Koti-Suomeen lomalle, ja haluamme vuokrata noin viikoksi ihanan saunamökin. Ihana=puhtaan veden rannalla, auringoisella paikalla missä ei ole liikaa uteliaita naapureita aivan vieressä.
Sijainti: Jyväskylä - Oulu välillä. Koira lähtee mukaan lomailemaan, 50v+ pariskunnan kanssa. :)
Aika: Noin viikolla 29-31.

Tärppäiskö näin?

Huom! Tromssassa olisi vapaa osake samaan aikaan, hyvä tukikohta päivän patikoinneille!

3
Intia / Hyttysverkkon osto Intiasta?
« : 19.08.2008, 17:23:11 »
Kuinka on; löytääkö kaupasta hyttysverkon Intiassa, vai onko otettava mukaan. Entä myrkkyä mikä tehoo malariahyttyseen? Kaverille on iskenyt malaria-kauhu!


Haulla löytyy malariasta ja hyttysverkoista keskustelua, lueppa ensin ne ketjut läpi ja mahdolliset lisäkysymykset jo olemassa oleviin ketjuihin :) -Tinja/mode

4
Aasia / Lippujen osto; perillä vai jo ennen lähtöä
« : 05.03.2008, 21:09:59 »
Namastee!

Tuota asiaa on jo kysytty aikasemmin, olisko kellään tuoretta tietoa.

Siis uskaltaako jättää junalippujen/lentojen oston Intiaan saavuttua. Ja voiko ei-intialaisella Visa tai Mastercardilla maksaa liput netissä Intiassa?

Lokakuussa  Delhi-Varanasi-Darjeeling-Sikkim ja lopuks luultavasti johonki etelään rannalle lepäämään. Aika 4 viikkoa.

Sherpa kiittää vastauksista

5
Intia / Delhi lentokenttä ja taxi
« : 19.02.2008, 22:22:28 »
Namaste!

Kävin 1996 Delhissä, silloin oli sellainen "pre paid taxi" koju Delhin International airportin ulkopuolella. Onko tietoa onko koju siellä viellä ja toimiiko toi pre paid-systeemi.  Siis kuski saa kuittauksen kuittiinsa kun on ajanut asiakkaansa pyydettyyn osoitteeseen ja saa rahansa kojulta vasta sen jälkeen. Kaikki taksitt eivät aja sinne minne pyytää, mutta noi pre paid taxit on luotettavia.

Onko Darjeelingissä ja Sikkimissä olleita!?? Lähdössä sinne loka-marraskuussa -08.

Sherpa 51v

Sivuja: [1]