Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - J-P

Sivuja: [1]
1
Kun reissussa on, on kiva lueskelle kirjoja. Sitten jos on pitempään reissussa, niin ei ole järkevää ottaa Suomesta mukaan luettavaa koko reissun ajaksi. Itse meinasin suunnata akselille Ecuador-Peru-Bolivia ja mietin miten helposti tuolta löytyy sitä lisäluettavaa jos ei osaa espanjaa? Aasiassa tuntui pienemmissäkin repputuristikohteissa olevan (käytettyjä) englanninkielisiä kirjoja myyviä pikkupuoteja.

2
Aasia / Papua-Uusi-Guinea
« : 01.12.2007, 01:33:26 »
Eli pääasiassa sitä, että onko kukaan käynyt tuolla ja jos on niin millaista oli? Wikitravelin ja LP:n mukaan siellä on vaarallista kun pahisjengit ja heimot vaan riehuu. Lisäksi LP väittää siellä olevan kalliihkoa (yli 10e/yö budjettimajoitus). Miten on, löytyykö reputtelijan rahapussille sopivaa yöpymispaikkaa ja pysyykö rahat omassa pussissa?

Entä mitä tuolla olisi nähtävää? Jollain nettisivulla väitettiin, että kaakossa Sepikissä olisi hienoja rantoja ja jopa surffipaikkoja. Kellään kokemusta noista?

Paljon kysymyksiä, vähän vastauksia.

3
Eli kuten otsikkokin sanoo, yritän selvittää onko Trondheimissä muita suomalaisia kuin minä. Tai varmaankin on, mutta lukeeko kukaan heistä näitä foorumeita? Lisäksi otan mielelläni vastaan vinkkejä mahdollisista saunoista tässä kaupungissa...

Itse muutin tänne reilu viikko sitten töitä tekemään. Mukavalta vaikuttaa vaikka vettä tuntuu tulevan vähän liian usein ja olut on kallista.

Sivuja: [1]