Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kutvonen

Sivuja: [1]
1
Kaksi ihastuttavaa tyttöä (22-v.) on asunnon tarpeessa! Kumpikaan ei tupakoi, eikä rakasta siivoamista niin paljon, että pitäisimme hillittömiä bileitä kotonamme. Kunhan olisi joku paikka, jonka ikkunaan verhot ripustaa ja jossa voisi iltaisin kikatella teekupposen ääressä. Mukana muuttaa myös rakastettava 15-vuotias kissavanhus (laiska ja leikattu).

Toinen meistä (me, that is) käy töissä, toinen opiskelee. Vuokraa voimme maksaa korkeintaan n. 600 euron verran. Kaikki vaihtoehdot otetaan huomioon, hyvien kulkuyhteyksien päässä vähän kauempaakin! Jos olet kahden hauskan kämppiksen tarpeessa, ilmoita ihmeessä siinäkin tapauksessa.

Sana kiertämään vaan!  8)

Nanna / 044 08 69 968
Iita / 040 911 89 64
omakotikullankallis (a) luukku piste com
tai yksityinen viesti täällä tallaajissa

2
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Itsekkyys
« : 07.11.2006, 21:59:20 »
Koulussa joudun/saan pohtia aihetta itsekkyys. Heräsikin mielenkiinto tietää, että mitä mieltä muutkin kuin me viisi ryhmämme jäsentä ovat aiheesta.

Mitä on itsekkyys? Miten itsekkyys ja itsensä muiden edelle asettaminen eroavat toisistaan? Ovatko ne toisensa poissulkevia vaihtoehtoja?

Minusta itsekkyys on kutakuinkin sitä, että ei yleensä ottaen halua tai pysty asettamaan muita ihmisiä (eläimiä? muita elämänmuotoja?) etusijalle.

Yleensä ottaen juuri siksi, koska ei kukaan aina niin voi tehdä, ei mitenkään. Ja minusta on ihan eri asia että pystyy asettamaan ne muut etusijalle, kuin että tekee niin. Eli se mahdollisuus siitä. Ikäänkuin voi olla hetero vaikka ei ole koskaan harrastanut seksiä kenenkään (miehen tai naisen) kanssa eikä koskaan harrastakaan.

Tai jotain sinne päin. Ajatus ei ole vielä ehkä ihan kokonaan valmis. Mutta mitä mieltä te muut olette?

3
Tyhmät kysymykset / National Insurance number
« : 09.07.2006, 21:59:32 »
Onko näin, että kun Iso-Britanniassa työskentelyn/oleskelun/mitätahansa aikana hakee NI-numeroa, sitä ei voi milloinkaan ottaa pois?

Nimittäin tietyt työpaikat vaativat esim. EU-passia ja NI-numeroa, joten jos joskus vaikka lähdenkin Britteihin ja vielä palaan Suomeen, voin sittenkin vielä hakea niitä työpaikkoja?

4
No niin. Ensi kesänä edessä on ensimmäinen reili (reissussa noin 24 päivää) ja rinkka tai reppu on vielä hommaamatta. Haluaisin selvitä mahdollisimman helpolla, ja näitä viestejä täällä luettuani olen tullut siihen tulokseen että itselleni sopivin vaihtoehto on se, että raahaan perässäni mahdollisimman vähän roinaa  :arrow:  kantamus olisi kevyt ja minä pysyisin iloisena. Vähillä tavaroilla tulen kyllä toimeen (jopa vähemmällä kuin spartalainen poikaystäväni), se ei ole ongelma.

Haluaisinkin kysyä teiltä kanssatallaajilta että mitä te oikein loppujen lopuksi olette matkaanne pakanneet, kun olette maailmalle lähteneet pienen (< 40 l) selkävekottimen kanssa? Erityisesti haluaisin kuulla millaisia pyyhkeitä teillä on ollut matkassanne (kuvittelisin sen olevan helposti eniten tilaa vievin kapistus), tai mikä on ollut mukana turhaan / mitä jäi puuttumaan.

Ja sitä tiedustelen myös, että mitenkä olette kaupungille lähtiessänne toimineet, jos teillä on ollut esimerkiksi hostellihuone. Monet täällä tuntuvat harrastavan sitä, että ottavat jonkun pienen repun tai olkalaukun mukaan, jonne laitetaan vain kaikista välttämättömin ja rinkka jätetään turvallisesti hostelliin. Entäs jos matkassa on todellakin vain yksi pieni reppu, jossa on kaikki?

Pyykkiähän sitä pitää tietysti pestä suhteellisen usein, mutta ei sekään minua vaivaa. Lähinnä harmittaa jos rinkka/reppu on sitten typeryyteni vuoksi ääriään myöten täynnä, kun ostaessani ajattelen että kyllä se 25 litraa riittää... Olisihan se ihan kiva että sinne mahtuisi esimerkiksi pari hedelmää tai jotain muuta evästä. Ja tietysti kamera. Mitään tuliaisia tai muuta krääsää en aio reissusta hommata (tyytyköön postikortteihin). Jos jotain on ihan pakko saada, sen voin kyllä postittaakin kotiin.

Yritin kyllä hakea keskusteluita tästä aiheesta, mutta ei oikein kohdalle osunut. Olisikohan tämäkin pitänyt laittaa tyhmiin kysymyksiin..?  :?

Sivuja: [1]