Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kohti Ääretöntä

Sivuja: [1] 2
2
Matkapäiväkirjat / Indonesia ja Borneo 5.2.-5.3.2010
« : 20.06.2010, 18:46:17 »
Ohessa linkki reissublogiin, joka painottui Kalimantanille, eli Borneon Indonesialle kuuluvaan osaan. Reissu kesti kuukauden ja matkassa oli 1kpl naispuolisia biologian opiskelijoita:)

3
Yleinen / Pähkinä purtavaksi! ;D
« : 08.01.2010, 13:18:48 »
Nonii,lähestytäänpä sitten kokeneempia lentäjiä.

Lennän maaliskuussa takaisin Suameen: Jakarta-Singapore-Istanbul(Turkish Airlines)-Helsinki(Finski). No himottaisipa jättää viimenen pätkä käyttämättä ja lentää Istanbulista Damiin (TurkishAirlines) ja sieltä jokunen päivä myöhemmin siirtyä omin reitein Suomeen. Miten saan rinkan Istanbulissa pois linjastolta omaan käyttöön ja Damin koneeseen,vai pakkaanko mukaan käsimatkatavarat ja noukin rinkan Helsingistä? :D tuleeko lisäkustannuksia jos rinkka venaa viikon Helsinki-Vantaalla? Ja suunnitelmissa mennä siis Dami-Bremen-Tampere(Ryanair),eli H-Vantaa on vaan epäkäytännöllinen..

Suurkiitokset ja tapahtumarikasta uuttavuotta! :)

4
Matkaseuraa / Vs: Kaakkois-Aasia tammikuu 2010 --- ?
« : 27.12.2009, 22:12:34 »
Jelou!

21v tyttö helmikuun indonesiassa, 3.omatoiminen reissu K-Aasiaan. Lennot varattu Jakartalle 5.2., paluu 5.3. Keskimäärin 3vrk välein vaihdan suunnitelmia Balin ja Sumatran välillä. Reissusuunnitelmatkin vaihtelee päivittäin; metsät-trekit-surffi-dyykkaus. Pistäkäähä yv ja hauskoja reissuja kaikille! :)

5
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Honduras ja matkailu
« : 18.08.2009, 21:03:51 »
ja huh,vertaa.fi palautti verenpaineen normaaliksi, ensimmäinen haku n.1000e

6
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Honduras ja matkailu
« : 18.08.2009, 21:00:01 »
Oi kuulostaa ihanalta! Milläs hinnoilla ootte lennelly / ootte bongannu? Itellä tipahti vatsasta pohja kun kilroy ilmoitti hinnaksi 2000e+   ???

7
Intia / Vs: "Kun käyt Intiassa, kokeile EHDOTTOMASTI..?"
« : 14.07.2009, 03:23:22 »
Voi että olin jo unohtanut tämän keskustelun, tottakai siinä oli oma lehmä ojassa kun kävin sen Intian katsastamassa, kiitti loistavista vinkeistä ;) Itselleni kokeilunarvoisia juttuja:

-Naispuolisena biitsilomailun jälkeen menee Mumbain metropoliin kävelemään sortseissa ja pikkutopissa,ilman huivia(Blondi) ja aurinkolaseja. Miten urpoksi ihminen voikaan tuntea itsensä. Miten - miten - voi unohtaa kulturellin hienotunteisuuden!? En voinu syyttää pitkistä katseista,vislauksista ja ahdistuksesta kuin itseäni.Tyhmä,tyhmä..
-Roadtrip: Kochi-Munnar-Thekkadey (Periyarin luonnonsuojelupuisto)-Kollam. Teetä,teetä ja lisää teetä :D
-Intensiivinen ripuli sleeperissä 14h junamatkalla Thivim-Ernakulam. Ja kyllä,kesti KOKO matkan ja suoli toimi säännöllisesti 5min välein.Cooool..
-Elämäni rakkaus,kahvini suola ja aurinkoni kerma: porottoja/parottoja/niitä-ohuita-lettuja ja paneer masala <3

8
Terve BlueZ!
Haaveilen Argentiinan/Kolumbian vaihdosta,suunnittelut on työn alla ja ensimmäiset yhteydenotot yliopistoihin on otettu :) Mitenkäs oma tarinasi päättyi tai alkoi,pääsitkö Argentiinaan asti?

9
Santa Marta, Universidad del Magdalena

10
Terve!

Suunnitteilla on vaihtovuosi Kolumbiaan 2010-2011. 'Eksoottisena ympäristönä' yliopisto neuvoi etteivät voi auttaa minua kuin apurahalomakkeen täytössä - otan haasteen vastaan! Olen henkisesti valmistautunut hoitamaan kaiken itse,hauskuuttahan lisää ilman muuta se, etten puhu sanaakaan espanjaa/castellanoa(spelling,jees?). Kielikurssit,here i come. Kaipaisin neuvoja ja kokemuksia erityisesti yliopistoon "free-moverina" lähteneiltä (mitä KAIKKIA haasteita tuli vastaan), myös muualta Etelä-Amerikasta. Pistäkää neuvokkaat viestiä tänne nähteville,tai yv:nä :)

Ikuisesti kiitollisena,
Kohti Ääretöntä

11
Intia / Vs: "Kun käyt Intiassa, kokeile EHDOTTOMASTI..?"
« : 16.12.2008, 22:03:53 »
Niin siis, sitä tarkoitin, että mikä on itsellesi ollut henkilökohtaisesti mieleenpainuva tapaus. Esim,jos minä kertoisin, että tampereelle mennessä pitää ehdottomasti kokea mustamakkara niin saisin vastaukseksi kymmeniä viestejä joiden mielestä mustamörkö on mitäänsanomatonta. Täydentääksesi kysymystäni, mikä on henkilökohtaisten kokemustesi perusteella - itsellesi tärkeä tms- mieleenpainuva kokemus/paikka/tapahtuma/saavutettu mielentila Intiassa käymiseen pohjautuen  :)

12
Intia / "Kun käyt Intiassa, kokeile EHDOTTOMASTI..?"
« : 16.12.2008, 18:04:45 »
Pistäkäähän ihmiset parastanne  ;) Mitä ihmisen pitäisi ehdottomasti kokeilla Intian reissulla, ainakin kerran elämässään? Olkoon se sitten tinkiminen poliisin kanssa - pikkupikku kyläkaupan puhelimen korjaaminen - überein paikallinen erikoisuus - naurettavin teemaravintola - hehkein auringonnousu sademetsän yllä kuumailmapallossa - hedonistisin ravintola/hotelli - rentouttavin hieronta - karvat niskassa nostattava ennustajan kertomus - mikä vain, tässä tilaisuutenne kertoa äärihetkiänne hyvässä ja pahassa  ;D

13
Kehkeh. Air France 345menopaluu 3.-28.1.2009... 8)

14
Matkaseuraa / Thaimaahan syksyllä -07
« : 03.06.2007, 21:04:23 »
Lienenkö sitten tämän keskustelun kuopus, mutta tyttö 19v on lokakuun lopussa lähdössä yksin Kaasiaan,lento bangkokiin :)  Vaihtelevassa järjestyksessä: Thaimaa,Kamputsea,Laos, Vietnam,Indonesia. 6kk reissussa, sukelluskurssi pitäis saada suoritettua - ei muita plänejä.

15
Baltian maat / Riika
« : 30.03.2007, 19:09:12 »
Lällällää,mepäs käväistiinkin Riikassa tuossa pienellä tuulettumislomalla.Menopaluulennot 24e, majoitus franksin tyttöjen sekadormissa 4,32e/yö :D  franks oli loistava paikka. itse frank lomaili mutta casper ja james piti ryhmästämme hyvää huolta. riika on kaunis,jurmala upea. kemerin luonnonsuojelupuistokin ihan näkemisen arvoinen.

16
Aasia / Kämpän ostaminen Aasiasta
« : 27.02.2007, 11:57:45 »
Kiitos Viltsu77, tuo oli juuri mitä etsin, ja -BINGO- kyseessä oli juurikin Thaimaa :wink:  internet on ihmeellinen asia..!  :D

17
Aasia / Kämpän ostaminen Aasiasta
« : 26.02.2007, 16:35:18 »
Miten on,onnistuuko? Ilman muuta sieltä saa vuokrattua halvalla vaikka mitä mutta onnistuuko jos eurooppalainen pamahtaa paikalle ja etsii omaa pikku bungalowia metsän siimestä? Itse veikkaisin et siinä on jotai rajotuksia mutta oon kuullu et siellä on jotai lössii valtaamassa biitsejäni. Mutta Onko ihmisillä TARKKAA (omakohtaista) tietoa paikan poliittisten rattaiden kieppumisesta kyseisen asian tiimoilta ja onko keinoja millä suomalainen rölli pääsisi majoittumaan malariaitikoiden pariin? Kaikki rannikko+trooppinenlaguunisaarimaat kiinnostaa :D

18
Yleinen / Palautumisongelmia...?
« : 26.02.2007, 11:12:21 »
Hihihi :) me mennään yleensä kesäisin 1-5viikoks purjehtii Välimerelle,asutaan siis veneessämme.Kun pääsee semmosesta reissusta pois niin päässä "heijjaa",tai tuntuu että aallot vieläki keikuttaa. Tunne jatkuu ehkä päivän, kaksi.

19
Yleinen / Kerro laskettelureissuistasi...
« : 25.02.2007, 17:22:48 »
Kyllä se oma lemppari kääntyy St Antonin puolelle. Ite on noi Ranskan Alppien "Les trois vallées" (siis suunnassa Meribel, Valle Désire ym,pahoittelen ranskaani :D ) tullu koluttua liian tiheään kun siellä asustelin lapsuuttani.

Kreikan Parnassos vuoren keskus on ihan mielenkiintoinen paikka. Mäet ei pahoja,suorastaan leppoisia :) mutta kun käytiin 2004 niin siellä oli juuri tullun nelisen metriä lunta.

Suomi on Suomi, ei täällä eikä kyllä Ruotsissakaan vastaavia päivän kestäviä laskettelureissuja tehdä kuten Alpeilla  :cry:  mäkeen pitäis päästä.....

20
Yleinen / Opiskelu vai reissaus
« : 25.02.2007, 13:14:59 »
Kertookkeehan immeet omia näkemyksiänne allekirjoittanutta askaruttaneeseen filosofiseen pohdiskeluun. Kirjoitin viime vuonna ylioppilaaksi,pääsykokeet lähestyvät, minua kiinnostavat ihmiset ympäri maailmaa ja siksi rakastan matkustamista.Yliopisto ja 9kk Aasian reissu on things-to-do-listalla kärkipäädyssä. Silti tuntuu etten tiedä petynkö enemmän jos en pääse Y-Opistoon, vai jos pääsen. Esim Yliopistoihmisreissaajat: onko jotenki mahdollista olla 6-9kk ekana vuonna reissussa, nostamatta tukia,opiskelematta niin että keväällä hommattu koulupaikka säilyy?..Veri vetää maailmalle,siellä olen puolet elämästäni asustellut,mutta koulutus on itselle silti tärkeää. Saanko reissusta mitään irti jo 19-vuotiaana "vanhaksi syntyneenä", vai saanko opiskelusta mitään irti katkerana Suomessa? Ääneen pohdiskelu Roxx :)  kiitos armaat jo etukäteen.

Sivuja: [1] 2