Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - BeatrixK

Sivuja: [1] 2
1
Olen terve. Olen rakastunut. Minulla on töitä. Pääsen pian lähtemään tutkimaan maailmaa. Olen onnellinen.

2
ye ye, aivan totta.. ^Noista kaikistahan löytyy tarjontaa vaikka millä mitalla ja halvimman löytää tietenkin itse etsimällä.. Oman kokemuksen perusteella Phuketissa  (Patong) ainakin Tina House niminen hostelli oli hyvinkin asiallinen, vaikkain oveenn laitettu hälytin oli kerran alkanut hälyttää, saattoi tosin olla myös tippunut.. Lantalla ih
ania bungaloweja löytyy vaikka millä mitalla ja semmosta suosittelen, mikäli öttiäiset ei häiritse ("ei ne tee pahaa, ne vaan diggailee elämäst")..
mutta tosiaan hyviä paikkoja löytää hyvin ainakin alle 500 bahtin, todennäkösesti puolet halvemmalla vielä low seasonina...

3
Aasia / Varoitus Indonesian matkaajille
« : 07.06.2006, 19:17:48 »
palatakseni myös alkuperäiseen aiheeseen, kokeneemmiltä kysyn, onko tämä nyt OIKEASTI pelkäämisen arvoinen asia? Pitäisikö Indonesia jättää ensi reissusuunnitelmista pois? Kyllähän sitä fiksu ihminen osaa pitää rinkastaan huolen ettei sinne oman valvovan silmän alla mitään suhjautella, mutta mitenköhän lienee tilanne sen jälkeen kun rinkan antaa ruumaan mentäväksi? onkohan sitä silloin mahdollista monenkin ihmisen näpräillä.... ? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

4
Thaimaa / Khao Sok
« : 25.05.2006, 14:17:04 »
Kävin Khao Sokin kansallispuistossa, tosin vain päiväretkellä...  Phuketista tietenkin pääsee minibussilla tms, Surat Thanista varmaan kätevimmin..

Jos haluaa majoittua "eksoottisemmin", niin ainakin eräs pariskunta asuskeli puussa, jonkinlaisessa hökkelissä... Sain kyllä sellasen vaikutelman että omatoimisesti saattaa olla vähän hankalaa tuolla

5
Aasia / Ko Phanganin Full Moon bileet
« : 21.04.2006, 12:38:57 »
Lainaus
Jos saan suositella parempia bileitä, niin esim. Phi Phillä (ainakin ennen tsunamia) Hippies Bar järjesti pienimuotoiset, jopa lämminhenkiset half moon partyt. Väkeä oli tarpeeksi, muttei liikaa. Paikalle oli tuotu Japanista esim. taikuri, jonka ympärille bileväki asettui puolikuun muotoon temppuja katsomaan... tietenkin oli pakolliset tulishowtkin sun muut, ja loppuillasta sitten tanssittiin... :D


Allekirjoitan minäkin. Phi Phillä tosiaan muutenkin lämminhenkinen ilmapiiri. Sinne menisin uudelleen jos biletystä kaipaa.

6
Aasia / Mikä budjetti Aasiassa?
« : 19.04.2006, 17:21:16 »
Pärjääkö jengi siis tällä 20 e päivässä - yleissäännöllä ihan niin että siihen sisällytetään kaikki liikkuminenkin? Meinaattelo vaan että safkat, asuminen yms. vai että siihen sisältyisi kaikki bussi- ja junamatkat, viisumit yms? Vai miten olette tuon laskeneet?

7
Irlannin Gaelin kieli <3

ja espanja on myös kaunis kieli

8
Aasia / Thaimaa-Vietnam 1kk
« : 03.04.2006, 12:24:16 »
Itsellä kolme viikkoa Thaimaassa oli todellakin aivan liian vähän... Mutta kannattaa tosiaan ottaa sitten vaan pari paikkaa missä sitten on, muuten saattaa mennä vaan paikasta paikkaan juoksemisksi.

Se minne kannattaisi mennä tietenkin riippuu.. Ko Tarutaon saaret ihan etelässä on upeita ja rauhallisia. Moni ei Phi Phistä pidä, omasta mielestä tosi kiva biletyspaikka, ihmiset tosi ihania siellä(kin). Paljon rauhallisempaa meininkiä löytää Koh Lantalta, ainakin Long Beachillä vähän liiankin rauhallista.

9
Lainaus käyttäjältä: "suomineito"
Parasta Suomessa tällä hetkellä: Kaisaniemen Molly! Kansainvälinen meininki, hyvä sijainti, livemusaa eikä järjettömiä pääsymaksuja.


mikäs sinne Mollyyn onkaan se ikäraja?

10
Tosi kuumassa meikitkin sulaa kasvoille, joten paremmalta sitä näyttää ilman  :D  Ja muutenkaan, useimmiten reissussa parempiakin tapoja viettää aikaa  :D

11
haluisin oppia soittamaan hyvin didgeridoota...
 :)

12
Lainaus käyttäjältä: "Illusion"
Tulla itse onnelliseksi ja tehdä onnelliseksi joku muu tässä maailmassa.


yhdyn edelliseen puhujaan

13
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Musiikki!
« : 18.03.2006, 19:58:23 »
Tori Amos- Toast
Tori Amos - Northern lad
Sade - By your side
James Blunt - High
Portishead - Glory Box
Shivaree - Goodnight Moon
Rajaton - Dobbin's Flowery Vale
Dire Straits - On every street
Bossa 'n Marley - No woman no cry
Erykah Badu - Next lifetime


Siinäpä :D  :D

14
Aasia / Pitkä reissu aasiassa...
« : 18.03.2006, 13:10:33 »
hehe... varsinaisestihan juuri se unelmabiitsi löytyy Phi Phin Maya Baylta.. itelleni se jäi kyllä mieleen todellakin unelmabiitsinä, että käväsepä vaikka siellä :D :D

15
Jep, irkkuhan minustakin tuli  :D  enkä oo ees kauheen kova juomaan  :D  No irlanti on upee maa...

16
Lainaus käyttäjältä: "nti"
Lainaus käyttäjältä: "BeatrixK"
Suunnitelma siis  olisi käydä ahkerasti syyslukukausi ja sitten vuodenvaihteessa lähteä... Jostakin sain sellaisen käsityksen että tuommonen tietyssä määrin onnistuisi, jos saa 25 opistopistettä kasaan...? Tuohon läsnäolopakkoon en olekaan törmännyt tutkiessani asiaa...  :?  :?Jos olet kevään pois ni ei pitäisi olla ongelmaa...ja tosiaan ota kevääksi vain muutama kurssi joista riittää että ne tenttii tai sitten ei ollenkaan kursseja :D
Taitaa olla 12,5 ov /lukukausi mitä pitäisi saada jotta tuet pyörii, ja jos kirjeitä kelalta tipahtelee niin pitää selittää miksi ovareita on tullut vähemmän...ainahan siinä vaiheessa voi hyvän stoorin keksiä,

Niin ja tuli tällänenkin vaihtoehto mieleen että riippuen alasta, mutta monella on jo joulukuu "lomaa" ja tammikuun voi aina olla pois, että jos 2 kk riittää niin ei tarvi ressailla tukia/ovareita yms...voi olla hyvin mielen pois!
:D


Ai että, pelastit nti mun päivän, ja jane kans... niiiiiin toivon että onnistuis, opintotuesta en niinkää oo hirveen huolissani enää, mutta mietin että se siis ylipäätänsä on mahdollista olla poissa ettei pihalle potkaista  :D  :D  ja noin ensimmäisenä vuonna käytäviä perusopintoja voi sitte seuraavanakin vuonna suorittaa...?

18
Suunnitelma siis  olisi käydä ahkerasti syyslukukausi ja sitten vuodenvaihteessa lähteä... Jostakin sain sellaisen käsityksen että tuommonen tietyssä määrin onnistuisi, jos saa 25 opistopistettä kasaan...? Tuohon läsnäolopakkoon en olekaan törmännyt tutkiessani asiaa...  :?  :?

19
1. Minkä ikäinen olet?  

19,69

2. Sukupuoli?

nainen

3. Mitä teet työksesi/opiskelet?

Tällä hetkellä en mitään, pyrkimässä kirjallisuustieteeseen

4. Missä asut?

Espoossa

5. Mistä olet lähtöisin?

Espoosta

6. Uskonto?

Virallisesti evankelis-luterilainen, epävirallisesti jotain muuta

7. Juotko/poltatko?

juon sillon tällöin, en polta

8. Muuta?

Täysin rakastunut reppureissaamiseen.

20
Nyt kaipais vähän vertaistukea :)

Oma tilanne on välivuoden reissaamisen jälkeen löytynyt aivan uusi maailma, mutta opiskelemaan täytyis lähteä
Erityisesti yliopisto-opiskelijat, miten pitkän ajan reissaaminen syksyllä /talvella / keväällä oikein onnistuu opintojen suhteen?

Erityisesti oon huolestunut miten ensimmäisen opiskeluvuoden kanssa onnistuu vuoden alussa ottaa semmonen 3 kuukauden reissu? Jos kenelläkään on/ on ollut samanlaista tilannetta, olisin enemmän kun kiitollinen kuulemaan miten kyseinen homma onnistuu? Varmasti vaihtelee tiedekunnasta riippuen, itelläni tähtäimessä humanistinen, mutta kaikki vastaukset ja pohdinnat on tervetulleita! :)

Sivuja: [1] 2