Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - groupie

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Espanja / Vs: Valencia
« : 02.06.2011, 22:41:53 »
Hei!

Tietääkö kukaan Valencian lähiympäristön viinitiloista. Järjestetäänkö Valenciasta ns. turistiretkiä viiniitiloille. Ollaan menossa kahden viikon kielikurssille Valenciaan kesäkuun lopussa ja viinitilavierailu ois ainakin kiva lisä tuohon reissuun. Jos joku on ollut tai osaa suositella jotain tiettyä viinitilaa niin olisin vinkeistä kiitollinen:)
Muutenkin saa antaa vinkkejä. Todella kuuma siellä varmasti on, ja porukkaa juhannuksen aikoihin kun siellä on ne F1-kisatkin. Mitäs muuta vois siellä tehdä?

2
Espanja / Vs: kielikurssit Espanjassa
« : 20.02.2011, 09:35:29 »
Itselläni on kielikurssi Espanjassa harkinnassa kesä-heinäkuun vaihteeseen. Kaupunkeja, joita ollaan mietitty ovat ainakin Valencia ja Madrid. Onko kenelläkään kokemuksia? Mitä kielikoulua tms voitte suositella? Aikaa ei ole pidempään kuin kaksi viikkoa, mutta tarkoitus onkin rento kieliloma. Missä olette majoittuneet? Olisi mukava olla välillä sosiaalinenkin, mutta en haluaisi bilettävien teinejen keskelle asumaan. Millainen meininki asuntolamajoituksessa yleensä on?

3
Olen menossa joulukuun alussa Kapkaupunkiin. Onko kenelläkään kokemusta Kapkaupungista lähtevistä päiväsafareista? Kenen järjestämälle safarille kannattaa mennä, jos haluaa nähdä mahdollisimman paljon. Tarkotus ei ole lähteä Krugeriin asti eli Kapkaupungin läheisistä paikoista haluaisin tietoa, ja mitä eläimiä olette siellä nähneet?
Entä onko joku käynyt Whale Watching retkillä Kapkaupungista? Useimmissa löytämissäni retkikuvauksissa sanotaan valassesongin olevan elokuusta marraskuuhun. Kannattaako joulukuussa siis enää lähteä näille retkille, jos niitä järjestetään? Entä paljonko olette maksaneet näistä safareista ja valasretkistä?

4
Auto- ja moottoripyörämatkailu / Vs: Powerpark
« : 25.05.2010, 20:39:10 »
Oli kyllä muutama laite johon en uskaltanut edes mennä tai sitten menin ja päätin, etten mene toiste:) Suurin osa laitteista oli kyllä tosi kivoja ja vähän erilaisia kuin muualla.

5
Laatikon pohjalta löytyi Tukholman Förköpsremsa (SL), jossa vielä neljä käyttämätöntä kuponkia. Eli käytännössä voi matkustaa esim. kaksi kertaa tunnelbanassa yhdellä vyöhykkeellä. Ikävä kyllä, voi käyttää enää helmikuussa, mutta jos joku on Tukholmaan menossa vaikka budjettimatkalle seuraavan viikon aikana voin pistää postiin niin joku voi tästä löydöstä vielä saada jotain iloa:) Yksityisviestillä vaan osoite mulle niin laitan postiin:)

6
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Nordjobb?
« : 03.02.2010, 08:58:32 »
Hae ihmeessä! Ei Islannissa, Grönlannissa tai Färsaarilla ruotsin kielellä pärjää kuitenkaan, skandinaviskalla kyllä. Kyllä englannilla pärjää pohjoismaissa, riippuen tietenkin mihin työhön olet hakemassa. Ja sinnehän olet menossa samalla myös kieltä oppimaan!

7
Lentomatkustus / Vs: British Airways
« : 15.12.2009, 07:18:17 »
Ounou, mulla on lento 5.1. Lontoosta New Yorkiin British airwaysillä... sillon lakon kyl toivottavasti pitäs olla jo ohi...toivottavasti on... Jos ei ole, niin onko lentoyhtiön velvollisuus siis järjestää korvaava lento samana päivänä kohteeseen tai edes suurinpiirtein vai ainoastaan korvaava lento sitten "joskus"?

8
Kanada ja Yhdysvallat / Kiertoajelut New Yorkissa
« : 24.11.2009, 10:32:36 »
Kysyisin, onko kenelläkään kokemuksia ja vinkkejä erilaisista kiertoajeluista New Yorkissa. Millaiselle kannattaa mennä ja mitä yhtiötä käyttää? Kiinnostaisi ihan perus turistibussikiertoajelu, jonka aikana näkisi New Yorkia vähän laajemmalta alueelta kuin omatoimisesti, myös kiinnostaa eri teemoittain järjestetyt retket esim. Gospelia Harlemissa, tai löysin myös mielenkiintoselta kuulostavan hipho-teemaisen retken. Ovat vaan aika kalliita, ja jos tuollaisesta retkestä sitten maksaa niin haluaisi olla varma, että on jotain retken jälkeen nähnytkin. Netistä kyllä löysin itsekin monenlaista, mutta kokemukset ja vinkit nyt siis haussa.

Viesti siirretty ketjun jatkeeksi. Heloriina/mode

9
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: New Yorkin Queens
« : 24.11.2009, 09:09:04 »
Varattuna yksi yö hotellista Fairfield inn by Marriott Jamaican kaupunginosassa. Viimeinen yömme New Yorkissa ja halusimme mahdollisimman lähelle JFK:tä. Kylläkin hiukan nyt epäilyttää tuo sijainti, kun saavumme hotellillekin vasta puolilta öin...

10
Meillä on varattuna majoitus tammikuussa Ocean Reef nimisestä paikasta South Beachin tuntumasta. Aika heikosti löytyi arvosteluja netistä, mutta toivotaan, että olisi kiva paikka kyseessä.
http://www.expedia.com/pub/agent.dll/qscr=dspv/htid=2427239/crti=4/hotel-pictures
Aika korkea oli Miamin hotellejen hintataso ja suht. halvat paikat oli taas usein haukuttu lyttyyn eri foorumeilla..

11
Lentomatkustus / Vs: Lontoosta sikahalvalla maailmalle?
« : 21.09.2009, 21:46:08 »
Näyttäisi siltä, että tammikuussa halvimmalla  (n.370e) pääsisi Lontoosta New Yorkiin ja takaisin lentoyhtiöllä Kuwait Airways.... hmmm... kuulostaa hiukan epäilyttävältä. Onko joku kenties lentänyt tällä?
Muuten näyttää siltä, että Helsingistäkin pääsee halvemmalla Amerikkoihin kuin Lontoosta juuri tuolloin, argh.
Mihin aikaan tammikuusta? Kyllä ihan ensi yrittämällä löytyi jotain 330-340€ lippuja Lontoosta NYC:iin Continentalilla, US Airwaysillä tai Deltalla/AF:llä.

Menolento 2.1. olisi haussa..löysin itsekin tänään noita halvempia ja onkin nyt mietinnässä, jos olisi varaa pidentää matkaa hiukan= viipyä Lontoossa pari päivää pidempään ja maksaa lennoista vähemmän...hmmm...

12
Lentomatkustus / Vs: Lontoosta sikahalvalla maailmalle?
« : 20.09.2009, 11:28:37 »
Näyttäisi siltä, että tammikuussa halvimmalla  (n.370e) pääsisi Lontoosta New Yorkiin ja takaisin lentoyhtiöllä Kuwait Airways.... hmmm... kuulostaa hiukan epäilyttävältä. Onko joku kenties lentänyt tällä?
Muuten näyttää siltä, että Helsingistäkin pääsee halvemmalla Amerikkoihin kuin Lontoosta juuri tuolloin, argh.

13
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - majoitus
« : 12.08.2009, 12:26:53 »
Tsekkaa täällä aiemminkin mainittu www.travelodge.co.uk  heillä on nyt tarjous 19 puntaa yö 2hh! Itse just varasin uuden vuoden tienoille:) Ketjun hotelli löytyy ainakin King's crossilta.

14
Lentomatkustus / Vs: Lontoosta sikahalvalla maailmalle?
« : 09.08.2009, 17:39:58 »
Herättelen tätä topiikkia eloon nyt kun tsekkailen halpoja lentoja Lontoosta New Yorkiin tai muuallekin USA:an halvalla.. tarkoitus olisi lennähtää Lontoosta vuodenvaihteen jälkeen jonnekin kauemmas.. on käynyt myös mielessä, että saisikohan Lontoosta halvemmalla pakettimatkoja jonnekin lämpimään.. Tietääkö joku kenties Englantilaisia matkatoimistoja ja matkanjärjestäjiä joita kannattaisi pitää silmällä?

15
Liput ovat vieläkin kaupan. Nyt lähtisi 50 eurolla/kpl.(alkuperäinen hinta 70e) Ostakaa, Ostakaa! :) ettei jäisi vain kokonaan käyttämättä! Liput voidaan postittaa tai voit noutaa ne Vaasasta, tai myös Helsingistä (1.-3.8.)

16
Itse olen edelleen menossa, mutta lähtevä seurueemme pieneni ja myynnissä olisi nyt 2kpl lippuja Madonnan keikalle Tallinnan laululavalle ti 4.8. hintaan 70 euroa/kpl, liput voi ostaa myös erikseen, tai tehdä tarjouksen.
ota yhteyttä yksityisviestillä.

17
Tällainen kisa tuli vastaan, kun katselin lentohintoja. Joku joka on Tukholmassa silloin voisi käydä koettamassa onneaan/taitojaan Speed bookingissa 21. tai 22.4. Stureplanilla.

http://www.norwegian.no/sw40097.asp

18
Lentomatkustus / Vs: mikä hauskinta lentomatkustuksessa
« : 30.01.2009, 11:37:33 »
Mun mielestä kans hauskaa on lähtökiihdytys. Hieno fiilis on myös aina silloin kun astuu koneesta ulos (siis kun lentää kentille, joissa koneesta kävellään ulkoilmaan ja sitten vasta terminaaliin.) uuteen maahan ja erilaiseen säähän kuin mikä kotona oli lähtiessä :)

19
Iso-Britannia / Vs: Lontoon ravintolat
« : 26.01.2009, 21:48:50 »
Monen Lontoon ravintolan menussa lukee, että "a discretionary 12,5% (tms) service charge will be added to your bill". Jättääkö jengi yleensä tuon tipsun? Vai onko se liian vähän/paljon? Lisää kivoja ravintolavinkkejä vastaanotetaan. Ei tarvitse olla edes ihan 5 punnan paikkoja...

Niissä ravintoloissa, joissa käytiin laitettiin tuo tippi jo laskuun ennen maksua, eli ei tarvinnut miettiä antaako tippiä vai ei. Ravintolavinkki: ravintola nimeltä Giraffe, Thamesin varrella London Eyesta London Bridgen suuntaan (useita eri ravintoloita) tarjolla esim. salaatteja, hampurilaisia, tortilloja, pihviä jne. oli oikein hyvää jo n. 8-10 punnan hintaan.

China townissa oli myös useita kiinalaisbuffetteja, 5-8 punnalla. Suosittelen myös.  kuten myös englantilaisissa pubeissa syöntiä, itse testasin erään pubin Carnaby streetillä, ja hyvää oli:) ja halpaa.

20
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - majoitus
« : 26.01.2009, 19:34:13 »

[/quote]
Varasitko silloin noill saver room hinnoilla? Eli yhden yön kerrallaan? Kun näyttää varatessa oudolta koska jokainen yö on oma varaus, varausnumeroineen ja siinä lukee että joka päivä olisi check out 12.00 mutta eihän siinä olisi mitään järkeä hotellin eikä vieraan kannalta? Vai panikoinko turhaan?
[/quote]

Joo, saver hinnoilla varasin ja juuri tuolla, eli yö tai pari kerrallaan, niin tuli halvemmaksi. Sanoin heti check-innissä ekana päivänä, että haluaisin olla samassa huoneessa ja sanoi, että se on ok. Avain pitää vain käydä aktivoimassa aina uuden varauksen alkaessa, niin pääset sisään hotelliin ja huoneeseesi. Tuskin tuosta tulee mitään ongelmaa, koska on heillekin helpompaa siivouksen yms. kannalta.

Sivuja: [1] 2 3 ... 8