Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Shaon

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Thaimaa / Vs: Thaimaan viisumi FAQ
« : 09.03.2014, 10:25:05 »
Tulopäivän leiman sain kyllä sekä departure cardiin sekä viisumiin, eli ei hämminkiä siinä.  :)

2
Thaimaa / Vs: Thaimaan viisumi FAQ
« : 03.03.2014, 16:01:34 »
Ei merkannut kumpaankaan, siksi vähän ihmettelin. Ihan normi turistiviisumi minulla on. Täytyy siis hakee pidennystä kun olen täällä sen 65 päivää. Kiitoksia näistä tiedoista!!!

3
Thaimaa / Vs: Thaimaan viisumi FAQ
« : 03.03.2014, 08:47:42 »
Tervehdys! Olisi tällainen hölmö kysymys kun olet nyt täällä Thaimaassa ja viisumin hommaan jo etukäteen Suomesta. Mutta nyt on sellainen epäselvyys kun rajalla löivät sen maahantuloviranomaiset leiman niin ei rajavirkailija kirjoittanut siihen viimeistä poistumispäivää. Eli tarkoittaako se nyt sitä että minulla on se 30 vai 60 vai 90 päivää oleskeluaikaa? Oli niin kova kiire kentällä seuraavalle lennolle etten huomannut tätä kun vasta majoituksella kun pistin passia kassakaappiin ja aina muulloin on rajavirkailija kirjoittanut sen viimeisen lähtöpäivän viisumeihin mitä olen hakenut. Joten olen vähän hämmentynyt nyt :D Kiitos jo etukäteen vastaajille!

4
http://www.expedia.com

Minä ja kaverini otimme tämän sivun kautta lento+hotelli paketin Bahamalle. Kaikki toimi moitteettomasti! Sivun kautta pystyy varaamaan lentoja, hotelleja, risteilyjä ja sun muuta aktiviteettia.

5
Lainaus
Niin, jos et löydä esim. meikäläisen vanhempaa raporttia aiheesta (siinä oli suositeltava netin kautta hommattava majoituslinkkikin), niin mene sinne Vilnan bussiaseman alueelle ja kysele, missä niitä oikein myytiinkään. Kyllä joku tietää neuvoa... Eli ollos huoleti, kyllä se järjestyy, päivä tai pari siinä menee, sitten vaan bussiin ja menoks...

En tiedä miten olin onnistunut olemaan huomaamatta sun viestejä :) Kiitos vaan vinkeistä!

6
Kahden viikon päästä melko tarkalleen tämän tytön pitäisi olla Vilnassa ja on tuo transit-viisumin hankkiminen pyörinyt mielessä. Että jos joku sen on nyt lähi aikoina Vilnasta hankkinut niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan! Totta kai sitten itse paikan päällä kyselen ja tänne jotain raporttia kirjoitan, mutta jotain suuntaa antavaa vihjettä kaipaisin..  :)

7
Yhdeksän päivää vielä ja sitten lento lähtee Tampereelta kohti Riikaa! Sitten on kaksi viikkoa aikaa kärrätä ittensä Gdanskiin josta lähtee lento takaisin koto-Suomen Turkua..

8
Meinaatko koko kesän olla vai vaan osan kesää? Itte olen miettiny että jos menisi vain kesäkuuksi. Mitään hakemuksia en ole vielä lähettänyt kun voi olla että työpaikka suomessakin olisi ja luultavasti parempi palkka. Vaikka osaksi ihan kokemuksen takia lähtisin tanskaan..

9
Aasia / Vs: Mongolia
« : 04.02.2009, 14:47:08 »
Viime heinä - elokuussa tuli UB:ssä vietettyä melkein pari viikkoa ja voin sydämellisesti suositella UB Guesthousea! Aivan mahtava mesta, lähellä keskustaa ja sitä kautta saa järkättyä kaiken mahdollisen reissuista viisumeihin ja junalippuihin eteenpäin..

Paikkaa pyörittää Bobby ja mr. Kim ja oli siellä vielä kolmaskin heppu jonka nimeä en nyt muista. Bobby on oikea luonnonvoima :) Tuntuu että hän oli koko ajan siellä ja järkkäsi ihmisille retkiä tai huolehti siitä että jokaisella oli vuode missä nukkua, pesi pyykkiä jne..  Hän se oli joka oli meitä vastassakin juna-asemalla aamulla ja haalisi mukaansa muitakin reppureissaajia siinä samalla.. mr Kim taas oli enemmänkin se johtohahmo joka hoiti enemmän kirjallista puolta, tai sellaisen kuvan ainakin sain. Tiedä sitten mikä totuus on.. Ja tämä kolmas mies taas hoiti minulle ja kaverilleni junaliput Kiinaan eikä ottanut itse paljon palkkiota tästä. Hän myös huolehti viisumeistamme, muistutteli koko ajan mitä papereita piti olla mukana ja patisti meidät ovesta ulos hakemaan ne ;D

Gobin reissua ei tehty mutta Tereljiin mentiin heidän kauttaan ja ei sitä reissua voikun suositella. Mentiin perheen ylläpitämään jurtta kylään ja majoituttiin kuuden hengen jurttaan. Meininki oli hyvä koska meitä oli iso porukka kavereita kasassa kun oltiin jo junassa tärmätty ja tutustuttu. Illat meni nuotiota poltellen ja tähtiä katsellen ja päivällä taas patikoitiin ja ratsastettiin. Reissuun sisältyi yksi ratsastus retki mutta kun hieman mentiin puhumaan perheen pään kanssa ja hieman rahaa vilautettiin niin oltiin järjestetty jo ratsastusretki joelle missä päästiin uimaan!!!

Meinaan oli kuuma ja pölyistä niin mikään ei virkistänyt paremmin kuin kylmä jumalattoman kovin virtaava puhdas vesi!

Ja jos tuonne tekee mieli niin ottakaa PALJON vettä mukaan! Perhe myy kyllä kaljaa ja jäätelöä mutta ei vettä :P No meiltä totta kai alkoi vesi loppumaan toisena päivänä ja oltiin kuultu huhua että sähköjohtoa pitkin seuraamalla löytää kioskin. No löydettiin kuin löydettiinkin se mutta oli kyllä sen verran työlästä että mielellään olisi sen veden tuonut mukanaan jo alunperin. Hieman alkaa menemään OT:ksi mutta kuitenkin..

Niin, ja yöt ovat todellakin kylmiä sitten tuolla maaseudulla. Siinä hieman ennen aamuyötä on se kylmin hetki eikä meinannut mitkään peitot ja pitkät paidat riittää.. Mutta sitten pari tuntia siitä eteenpäin alkoi tulla taas niin todella kuuma.

10
Onkos kukaan menossa tänä kesänä mansikoita poimimaan? :)

11
Onko kenelläkään ajankohtaista tietoa miten kivuttomasti saa tuon turisti viisumin hommattua Vilnasta? Kuinka monta päivää menee ja paljon maksaa jne.. Maaliskuussa tulee ehkä matkattua Liettuaan ja kun siellä päin tulee oltua niin suunnitelmissa olisi mennä Minskin kautta Puolaan. Pari yötä viettäisin mielelläni Minskissä, mutta pakon tullen myös se 48h Transit viisumi käy.. Tilanteen mukaan mennään..

12
Balkanin maat / Vs: Kreikka
« : 08.01.2009, 14:42:38 »
Minkä hintaista Kreikassa on matkustaa bussilla/junalla ilman reilikorttia? Maaliskuussa olisi mahdollista toteuttaa sellainen kuukauden mittainen reissu ja Kreikka olisi yksi mahdollisista matkakohteista. Tarkoitus olisi kiertää lähinnä Peloponnesosta ja saaristoa, pääpaino reissulla olisi juuri tämä historia puoli. Eli rauniot ja museot tutuksi ;D

13
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: päiväreppu kysely
« : 16.08.2008, 16:17:45 »
Itse olen kantanut hieman reilumman kokoista olkalaukkua reissuilla mutta nytten alkaa olemaan mitta taynna jumiutuneita niskoja sun muuta ja vakavasti harkitsen pienen repun ostamista. Joku 18l maksimi koko luultavasti. Sen lisaksi aivan minimaalisen pieni olkalaukku, ehka, johon mahtuu ne tarvittavat kukkaro, kamera ja pieni pullo vetta. On tullut nyt tehtya niin paljon parin paivan reissuja etta on tullut kova ikava reppua kun rinkkaa ei nyt ole viitsinyt raahata mukaan...

14
Itse olen myos nyt Trans-Siperialla kayttanyt Tatonkan rahavyota, juuri tata ns. vyolaukku mallia mika tulee housujen sisalle. Olen kylla hyvin tyytyvainen, ei pahemmin pullottele, ei hiosta ja tuskin huomaa etta se on paalla parin paivan jalkeen. Hameen kanssa en ole kylla kokeillut miten toimii kun en pahemmin pida hameita vaikka naispuolinen henkilo olenkin :)

15
Matkatavaroista 2. luokassa...

Minkä kokonen matkalaukku tai laukut kannattaisi ottaa Moskova-Vladivostok matkalle Rossiya-junaan. Olen ymmärtänyt, että alapunkan alle mahtuu isompikin laukku, mutta entäpä yläpunkan sattuessa nuo tavaransäilytystilat hytin oviaukon päällä (?) - mahtuuko suuri pehmeä matkalaukku, vai pitäisikö olla enemmänki lentolaukkukokoa? Sinänsä olisi tarve saada mukaan reiluhko tavaramäärä...
Rinkka ei ole vaihtoehto...

VR:ltä kysyin pariin eri otteeseen, onko paikka ylä-vai alapunkka. Ensimmäisellä kerralla sanottiin alapunkka, toisella kerralla taas arveltiin parillisen paikkanumeron viittaavan yläpunkkaan...

Kiitokset mahdollisista vinkeistä!

Terveisin,

PT


Suosittelesin itse lentolaukku mallia, olen juuri talla hetkella Irkutskissa ja on tullut muutamassa junassa jo istuttua. Tavaransailytystila on todellakin oviaukon paalla ja jossain se on enemman kuin riittavan kokoinen ja viimeisessa junassa se oli esimerkiksi niin pieni etta pelkasin koko ajan milloin rinkka romahtaa sielta jonkun niskaan. Mita ei kylla onneksi tapahtunut! 8) Hieman ymparipyorea vastaus mutta itse ainakin ottaisin lentolaukun, ei tarvitsisi ainakaan murehtia sita sitten etta mahtuuko se matkalaukku nyt sinne hyllylle vai ei.

16
Junamatkustus / Vs: Miten paljon kulutit?
« : 21.07.2008, 18:03:19 »
Kesä -06 kuukauden olin reilaamassa ja rahaa meni noin 1200€ sisältäen kaiken (reililipun,ruuat,hostellit jne jne..). vieläkin halvemmalla olisin selvinnyt huomattavasti, mutta oli ensimmäinen reili niin ei sitä ihan kaikessa viitsinyt alkaa säästämään..

17
Minä ja kaverini ainakin ollaan nyt varattu liput Travellerin kautta juuri sen takia, että aikataulun täytyy pitää. Kipeäksihän siinä itsensä maksaa mutta kaverin on pakko päästä takaisin suomeen tiettyyn aikaan kun koulu alkaa. :(

18
Viikon päästä toivottavasti olen Pietarista ja siitä eteenpäin sitten Trans-Mongolia reittiä Kiinaan!! ;D

19
Luultavasti 16 päivää ja sitten alkaa Trans-Mongolia!! Lähtöpäivä ei ole vielä aivan kiveen kirjoitettu että saa nähdä..

20
Itse matkasin tuon Niagara Falls - Buffalo välin noin viikko sitten. Ostin bussilipun Coach Canadalta http://www.coachcanada.com/coachcanada/ ja maksoi 10 Kanadalaista. Pysähtyy Buffalon bussiasemalle ja jotkut vuorot menee myös lentokentälle minne minäkin menin..

Sivuja: [1] 2 3 4