Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SiB77

Sivuja: [1]
1
Saksa / Vs: Hampuri (Hamburg)
« : 15.03.2015, 16:56:32 »
Eilen palasin reissusta ja Hampuria hieman tuli nähtyä.

Ryanairilla siis Bremeniin, siellä yö ja junalla Hampuriin. Majoitus oli ihan keskustassa Eden Centro paikassa (30€/yö). Näin jälkiviisaana ehkä lähempää Reeperbahnia olisi voinut ottaa.

Käytiin katseleen yksi aamu pienoisrautatiehommelit, hieno paikka. Sai käyttöä kameralle. Seuraavana päivänä otettiin Hamburg Card group ticket. Tätä kun vilautti kuskille missä tahansa HVV merkillä varustetussa bussissa niin pääsi 2-5 hengen porukka kyytiin. Metrolla pääsee kuka vaan, lippuja kysytään pistokokeina eikä meiltä kertaakaan. Erittäin hintansa arvoinen, pääsee helposti kauemmaksikin. Pari päivää kuljettiin jalan niin oli mukava vaan ajella ympäriinsä. Ja käytiin ne isot ostoshelvetitkin kiertämässä kun aikaa oli.

No se Reeperbahnikin piti käydä katsomassa. Päiväseltään käytiin huristelemassa paikat läpi että osaa sitten illan "tuiskeessa" kulkea. Joka paikassa oma meininkinsä. Makein shokki oli punkräkälässä jossa musa paukkas täysillä (bändi esiintyi), paikat niin karmeassa kunnossa kuin ne voi olla ja olut oli halpaa! Hyvin siellä viihtyi vaikka baarimies olikin helvetin ruma ja hieman tyly. Ulos ei silti ajanut.

Muitakin paikkoja kierreltiin. Keskustan päästä löyty "Home of rock and roll" ravintola/baari/yökerho jossa oli helvetin hieno meno päällä. Tietysti suomalaiseen tapaan murjotettiin baaritiskillä kaljat kourassa. Paikan omistaja tuli kysymään että miksi naama mutrussa? "Ollaan suomesta" Jaaha! Talo tarjoaa sitten pojille viinaa että alkaa hymy irtoamaan! Pakkohan se oli vetää sitten kännit ja hymyillä iloisesti etteivät liikaa ala tarjoamaan. Moni muukin sanoi että paikassa on niin hyvä henkilökunta että tulevat ihan tunnelman takia syömään, juomaan ja vähän bailaamaankin pienelle tanssialueelle bändilavan eteen. Täältä ei olis lähdetty millään pois jos ei kello olisi nakuttanut pitkästi yli puolenyön. Huippumesta!

Takaisin keskustaan kuljettiin suomalaisen Hessburgerin kautta, kuinka ollakkaan.

Eli se Hamburg Card ekana taskuun ja sitten ajelemaan. Kaikenlaista hienoa tuo kaupunki piilottaa tylyn etuoven taakse. Ota rivasta kiinni ja astu sisään niin seikkailu alkaa.

2
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Jos vain pääsee
« : 05.06.2006, 13:30:02 »
Itse myös hain tuonne Dubliniin. Puhelinhaastattelua odotellessa..

Tänään pommitin maililla manpoweria, jospa he laittaisivat vauhtia asioihin. Nimittäin sellaisia laskuja tossa pinossa joita en maksa jos matkaan pääsen.

Suomen haastattelu meni erinomaisesti. Asiakaspalvelukokemusta on paljon ja työharjoittelu oli atk-tuessa. Englanninkieli on mainiossa kunnossa. Viime vuosi meni eräässä eurooppalaisessa projektissa jossa sai höpöttää puhelimessa ja mailissa minkä kerkesi.

Irkkulaisten blokeja on myös tullut luettua ja kaikki on ihan selvää hommaa kunhan ny virallinen GO tulis vain  :D

EDIT: siis suomalaisten kirjoittamia blokeja ibarin helpparihommasta ja elämästä.

3
Eurooppa / Re: Puolan hintataso
« : 14.03.2006, 09:01:19 »
Lainaus käyttäjältä: "finn_lily"
Mikä on Puolan hintataso näin matkaajan kannalta? Käytännössä kyseeseen tulee bussit ja muut julkiset kulkuvälineet, ulkona syöminen ja nähtävyydet. Yöpymispaikka löytyy ystävän kotoa.


Ulkona ruokailuun voisi sanoa että maha täyteen kymmenellä eurolla, sisältäen juomat, alkukeitot, pääruuan ja jälkkärin. Edullistahan se on. Pizza sliceja ja tuollaista pikaruokaa irtoaa 1-2 eurolla satsi, jopa mäkkäristä.

Sivuja: [1]