Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lennu81

Sivuja: [1]
1
Tervetuloa tapaamaan suomalaisia sekä nauttimaan suomalais-namibialaisesta rakkaustarinasta dokumenttielokuvan muodossa!
Film screening: “From Namibia with Love” with Q&A with the director.
When: Thursday 16th May 2013, at 7pm
Where: Harecourt United Reformed Church, address: 120 St Paul's Road, Highbury, London N1 2LR. Nearest stations: Canonbury and Highbury and Islington.
Booking
The screening is free but please sign up for the event on Facebook:
https://www.facebook.com/events/165344796959808/ or by emailing to: laulau811(at)gmail.com

2
Afrikka / Vs: Huone vuokralla Kapkaupungissa
« : 07.11.2011, 11:24:00 »
Huone ei ole enää vuokrattavissa.

3
Afrikka / Kämppistä vailla Nairobissa?
« : 17.10.2011, 16:55:32 »
Hei!

Asutko Nairobissa ja onko sinulla huone vuokralla kimppakämpässäsi? Mukava pariskunta etsii huokeaa huonetta tai yksiötä Nairobista välille joulukuu-huhtikuu 2012. Ilmoittele! Kiitos.

4
Kenia / Etsitään huonetta Nairobista
« : 17.10.2011, 16:50:01 »
Hei!

Mieheni ja minä etsimme huonetta vuokralle Nairobista. Vuokra-aika n. joulukuusta huhtikuuhun 2012. Onko kenelläkään tietoa kimppäkämpistä Nairobissa? Tai edullisista yksiöistä? Mielellään hyvällä alueella ja ei liian kallis. Vinkkejä kaikenlaisista edullisista majoituksista otetaan vastaan. Kiitos!

5
Afrikka / Vs: Huone vuokralla Kapkaupungissa
« : 23.07.2011, 17:56:01 »
Vähän viiveellä tulee nää mun vastaukset...
Talvisin (kesä-elokuu) pitäis olla myrskyjä, mutta ei ainakaan tänä talvena ole ollut. Viime joulukuu oli pelottavan tuulinen vaikka kesäisin ei pitäis tuulla. Myrskyt on tosiaan täällä aika voimakkaita, että tervetuloa niitä ihailemaan!

6
Afrikka / Vs: Huone vuokralla Kapkaupungissa
« : 15.06.2011, 21:16:29 »
Moi Supermörri,

Kapkaupunki on yllättävän kallis. Ainakin vuokrat on aika korkeita. Huone kimppakämpässä hyvällä alueella maksaa 2500-4500 randia. Kalustetun yksiön saa noin 5000 randilla. Kapkaupungissa on Etelä-Afrikan korkeimmat vuokrat, esim. Johannesburgissa on edullisempaa asua.
Kapissa ravintolaillallinen maksaa noin 100 randia ja kalja 20 randia. Minitaksi on halpa, matka maksaa yleensä noin 5 randia.
Kaikki turistijutut on suht hintavia. Toivottavasti tästä oli jotain apua. Laita mailia jos on lisää kysyttävää. Vastaan mielelläni :)
Ai niin, Kapiin ei kannata tulla touko-elokuussa. Täällä on nyt hiton kylmä ja sateista!

7
Afrikka / Vs: Huone vuokralla Kapkaupungissa
« : 28.05.2011, 22:35:11 »
Kämppis lähdössä takaisin Suomeen, joten huone onpi jälleen vapaa.

8
Afrikka / Vs: Huone vuokralla Kapkaupungissa
« : 18.01.2011, 17:56:01 »
Huone jälleen vapaana!

9
Afrikka / Huone vuokralla Kapkaupungissa
« : 30.06.2010, 23:12:50 »
Hei,

Oletko tulossa Kapkaupunkiin vaihtoon tai harjoitteluun? Minulla on asunnostani huone vuokralla 1.8.2010 lähtien. Vuokraan huoneen mielelläni pitkäaikaiselle asukille, mutta lyhytkin vuokra-aika käy. Asunto sijaitsee Sea Pointissa, 10 minuutin päästä keskustasta. Huone on täysin kalustettu ja asunnosta on kauniit näkymät merelle.
Mikäli kiinnostuit, laita mailia lauramerilainen81(at)hotmail.com

10
Afrikka / Vs: Edullista majoitusta Windhoekissa?
« : 28.07.2009, 20:21:14 »
Hei,

Huone vuokralla Windhoekissa, Pioniers Parkin asuinalueella ostoskeskuksen ja taksien välittömässä läheisyydessä. Unamille lyhyt matka. Vuokra kohtuullinen, asunnossa mukavuudet pesukone ja internetti. Kämppikset rentoja suomalaisia ja afrikkalaisia. Huone on heti vapaa. Ota yhteyttä mikäli kiinnostuit!

11
Afrikka / Vs: Edullista majoitusta Windhoekissa?
« : 20.02.2009, 23:17:24 »
Hei  :)
Asun Windhoekissa 4 huonetta+keittiö -asunnossa kämppiksen kanssa ainakin vuoden loppuun saakka. Tarjolla olisi edullinen huone/huoneita vuokralle. Hyvät kulkuyhteydet, kauppa lähellä ja edullinen vuokra. Jos kiinnostaa, laita viestiä tänne. Ilmoitus on voimassa kunnes täällä toisin ilmoitan.

12
Afrikka / Lavantauti, Namibia
« : 30.05.2007, 21:54:09 »
Namibian kävijät: onkohan tarpeen ottaa rokotusta lavantautia vastaan? Siitä sanotaan vain, että "tartunta mahdollinen" Namibiassa, mutta ainakaan arvauskeskuksen lääkäri ei sitä oma-aloitteisesti ehdottanut. Hepa A ja B, polio, keltakuume ja jäykkis ovatkin mulla jo hoidossa.

13
Afrikka / Namibia
« : 29.05.2007, 13:50:42 »
Nti Linnunrata, aikamoinen sattuma!  :P

Mä pääsin MISAan siten, että mun koulu on luonut sinne suhteita noin vuoden ajan, yks meidän opettajista on käynyt siellä tutustumassakin. Kattojärjestönä toimii CIMO ja niiden North-South-South -ohjelma. Mä olen nyt meidän koulusta eka joka sinne lähtee, joten käytännön kokemusta tuosta yhteistyöstä ei oikein vielä ole. Itse asiassa meidän koulusta ehdotettiin mullekin, että olisin tehnyt lopputyöksi tutkimuksen Namibian yhteisöradioista ja erityisesti MISAn Namibia Community Radio Network -hankkeesta. Olispa mielenkiintoista kuulla enemmän sun tutkimuksesta! Jos haluut, voit laittaa mulle mailia lauramerilainen81(at)hotmail.com Kaikki tieto Afrikan yhteisöradio hankkeista olisivat mulle kullan arvoisia!

Viisumi asiasta vielä. Soitin juuri Namibian suurlähetystöön Tukholmaan ja he sanoivat, että pitäisi hankkia opiskeluviisumi. Myönsivät silti, että onhan se hieman turhauttavaa hankkia kaikki dokumentit, kun kyseessä on vain muutaman kuukauden jakso. Ja luin myös jostain, että Namibian Home Affairs ei ole halukas myöntämään opiskeluviisumia, jos kyseessä on hyvin lyhyt pätkä. Kuitenkin tunnen niin paljon ihmisiä, jotka ovat menneet Afrikkaan suoraan turistiviisumilla harjoitteluun, että ehkäpä harkitsen sitä turdeviisumia. Minkälainen prosessi oli hankkia paikan päältä opiskeluviisumi? Tarvitsiko teidän silloin hankkia keuhkoröntgenkuvat?  :roll:  Onneksi MISAn johtaja on kontaktihenkilöni, joka tulee varmasti auttamaan pulmassa jos toisessakin. Muuten, joutuuko maahan saapuessa lentokentällä näyttämään omat paluulentoliput? Saako turistiviisumin heti kentällä ja mitähän se suurinpiirtein maksaa? Kannattaako olla jenkki dollareita messissä? Namibian dollareitahan ei varmaan edes saa Suomesta Forexista?!

Ei muuten Lonely Planetkaan kovasti kehunut Rehobothia!  :?

Aurinkoisin terkuin, Lennu

14
Afrikka / Namibia
« : 29.05.2007, 12:38:10 »
Kiitos Nti Linnunrata ja Tane vinkeistä! Joo, aion ehdottomasti mennä dyyneille, tuota hiekkasurffaamista on aivan pakko kokeilla! Ja täytyyhän sitä myös tehdä retki Victorian putouksille..ehkäpä päädyn tuohon ilmastoituun turistibussiin : ) Oon tässä miettinyt, että jään kolmen kuukauden harjiksen jälkeen muutamaksi viikoksi lomailemaan, jotta jää hieman aikaa kierrellä paikkoja. Siinäpä on sitten pieni probleema, nimittäin viisumi. Suomalaisethan saavat olla Namibiassa 90 päivää ilman viisumia, mutta mitäpä jos siis olen siellä yli 90 päivää. Haenko silloin viisumin suoraan Ministery of Home affaris:sista, Windhoekista vai pitääkö minun hakea (opiskelu)viisumia etukäteen? Tästä on hieman ristiriitaisia kokemuksia..Toiset ovat vain lähteneet vaihtoon ja hankkineet paikan päältä turistiviisumin ja hyvin on mennyt, kun taas toiset ovat hakeneet viisumin etukäteen. Ainakin jos hakee viisumia etukäteen, liitteeksi vaaditaan keuhkoröntgenkuvat tuberkuloosin poissulkemiseks, lääkärintodistus englanniks, kirje poliisilta + kaiken maailman todistuksia koululta...tuskaa...

Nti Linnunrata, olen menossa harjoitteluun MISA (Media institute of Southern Afica) järjestöön. Olen toimittaja opiskelija. Osallistun MISAn yhteisöradioprojektiin ja hommani on pitää paikallisille workshoppeja siitä mitä on radiojournalismi jne. Olen suurimman osan ajasta Windhoekissa, muun muassa Katuturan radiossa. Matkustan myös Angolan rajan tuntumaan pohjoiseen (en nyt muista mikä kylä se oli) pitämään workshoppeja sekä myös Rehobothiin. Onkohan kenellekään tuttu toi Rehoboth?

Sitä piti vielä kysymäni, että osaako kukaan suositella halpaa hostellia Windhoekista? Niin ja muuten, puhuvatko namibialaiset hyvää englantia?

Tuntuu että on niin paljon vielä selvitettävää, tuo viisumi asia nyt mietityttää eniten. Mutta silti aivan ihanaa kun lähtö jo häämöttää! Jos joku muuten eksyy syys-joulukuun välillä Namibiaan, saapi ottaa yhteyttä! :o

15
Afrikka / Kokemuksia Namibiasta
« : 27.05.2007, 17:11:08 »
Olen lähdössä syksyllä noin kolmeksi kuukaudeksi Namibiaan, pääkaupunkiin Windhoekiin harjoitteluun, ja tarkoituksena on kiertää samalla hieman maata. En tunne ketään Namibian kävijää, joten olisi mukavaa kuulla kaikenkarvaisia tarinoita Namibiasta. Mitkä paikat tekivät vaikutuksen? Onko maa turvallinen? Mitä luonnonpuistoja suosittelet? Onko rannikko / aavikko nähtävän arvoinen? Entä malaria ja muut terveysriskit? Onko maa todella kallis?

Kiitos jo etukäteen niille, jotka vaivautuvat jakamaan tarinoitaan ja vinkkejään.  :)

16
Eurooppa / Mitä ihanaa voi tehdä Puolassa?
« : 17.03.2006, 19:31:37 »
Olen menossa poikakaverini kanssa toukokuun alussa Puolaan, ensiksi muutamaksi päiväksi Warsovaan, siiten loppuajaksi Krakowaan. Haluaisin nyt vinkkejä, mitä kaikkea ihkua voi noissa kaupungeissa kokea. Parhaimmat nähtävyydet, persoonallisimmat baarit, kauneimmat kadut, oudoimmat kahvilat, makeat shoppailumestat, ..mitä vaan, on aina hauskaa tsekata muiden kuin matkaoppaan suosittelemia paikkoja.

Minkälaisia puolalaiset muuten ovat? Mikä hintataso Puolassa yleisesti ottaen on?
Warsovasta on jo (tälläkin saitilla kehuttu) Okidoki -hostelli 2hengen huone varattuna, mutta Krakowasta pitäisi vielä mukava hotelli löytyä. Mitä suosittelisit?

Jeps, ois kiva kuulla vinkkejä ja niin, vielä semmonen juttu: olen kuullut jostain, että Auschwitchissä saa myös suomenkieltä höpöttävän opastusluurin kouraan. Onkohan höpöpuhetta?

Kaikki Puola-jutut jakakaa mulle!!! Kiitos!

Sivuja: [1]