Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Monstro

Sivuja: [1] 2 3
1
Aasia / Vs: Minne mennä Balilla?
« : 26.05.2009, 19:24:13 »
Kannattaa tsekata Gili saaret Lombokin naapurista!! Varsinkin kaksi pienempää saarta ovat erittäinkin rauhallisia... Balilta sinne pääsee suoraan ainakin Peraman laivalla.

2
Matkaseuraa / Vs: Southside-festareille 19.-21.6.?
« : 12.05.2009, 23:13:17 »
Oonks mä ihan puusilmä?? Miten tonne saa hommattua lippuja Suomesta käsin?? :-\

3
Matkaseuraa / Vs: Southside-festareille 19.-21.6.?
« : 07.05.2009, 23:53:49 »
Itselläkin samansuuntaiset suunnitelmat mielessä! Kova halu lähteä Keski-Euroopan festareille, mutten ole saanut suostuteltua kavereita mukaan...

Varsinaisesti en ole edes miettinyt yhtä festaria. Southside sopii vallan mainiosti aikatauluihin ja lomaakin pitäis irrota suht helposti, kiitos juhannuksen! Kai sinnekin päin lentoja inhimilliseen hintaan irtoaa...

Olen 30-vuotias kundi, suht hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva ja en ihan vähästä hätkähdä :D

Bändeistä on must see listalla Faith No More, Kings of Leon, Eagles of Death Metal ja The Mars Volta, muutenkaan sieltä ei varmastikaan katsottava/kuunneltava kesken lopu!!

4
Matkaseuraa / Vs: Graspop Metal Meeting, Belgia
« : 23.04.2009, 21:34:03 »
Jaahas täytyypä tutustua tuohon Imperiumiin... Kiitos vihjeestä!!

5
Matkaseuraa / Graspop Metal Meeting, Belgia
« : 22.04.2009, 23:00:34 »
Tervehdys!!

Tarkoitus olisi lähteä kesäkuun lopulla Belgiaan rokkailemaan 26.-28.6 http://www.graspop.be/ Enää puuttuu seura...
Näillä näkymin ottaisin lennon Brysseliin torstaina ja sieltä junalla pelimestoille. Maanantaina sitten lento takas Suomen mantereelle.

Itse olen 30-kymppinen, varsin hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva, miehenalku. Mikäli kiinnostusta löytyy niin privaa tai viestiä tähän ketjuun!!

6
Thaimaa / Vs: majoitus bangkokissa
« : 31.01.2009, 12:30:36 »
Kysellään nyt uudestaan...

Onks kellään suositella mitään hotellia uuden lentokentän vierestä??
Oon menossa Balille ja yks yö pitäis lentojen välissä viettää BKKssa.
Oikeastaan ei ole juurikaan vaatimuksia hotellilta: mielellään edullinen, mahdollisimman lähellä lentokenttää ja riittävän rauhallinen yöunia varten  ;)

7
Matkaseuraa / Vs: Maaliskuussa Indonesiaan!
« : 26.01.2009, 19:04:51 »
Moro!!

Itse saavun Balille maaliskuun puolessa välissä ja aikaa on varattuna kolme viikkoa. Reissun lyhyydestä johtuen tuskin jaksan poistua Balilta ;) Mutta mikäli satut sille suunnalle paukkimaan niin ei muuta kuin koodia peliin!! Riippumatostakin ajattelin välillä poistua jonkun aktiviteetin perään akselilla: sukellus, kiipeily, surffailu...


8
Pohjoismaat / Paasiaisen aika Helsingissa ja nurkilla
« : 28.02.2007, 08:50:07 »
American Car Show on perinteisesti pääsiäisen aikaan Messukeskuksessa!

9
Kannatanee kyselle myös esim http://www.moottoripyora.org/ puolelta, sillä porukka tuntuu tietävän varsin hyvin kaikenlaisesta moottoripyöräilyyn liittyvästä.

10
Varsin usein olen törmännyt Canonin Ixusiin sukelluskäytössä. Niihin on ilmeisen hyvin saatavissa koteloita. Suht pienen kokonsa takia ei ole kotelon kanssa mahdottoman kokoinen.  Samasta syystä varmasti kätevä myös muuten reissatessa.

11
Eihän ton nyt pitäis olla homma eikä mikään, varsinkaan automaattilaatikolla... Valitettavasti mun vaan pitää olla koulussa jo klo 9. Toivottavasti saat auton turvallisesti perille!

12
Aasia / Thaimaa / Cambodia / Laos / jokin muu
« : 22.01.2007, 22:56:21 »
Näistä vaihtoehdoista on pakko valita Vietnam!  :wink:

13
Kiina / parturi Kiinassa, kokemuksia?
« : 21.01.2007, 14:01:54 »
Vallan mainiostihan tuo onnistuu!! Vaihdossa ollessa saksalaiset vaihtarit kävi varsin usein kampaajalla ja kaikki onnistui hyvin! Tosiaankin pitää olla hieman luovempi ulosannissa, kun ei ole yhteistä kieltä.

Oma hiustyylini on mahdollisimman lyhyt ja kaljun leikkauttaminen tuotti suuria vaikeuksia. Mikäli oikein ymmärsin, he eivät halunneet leikata kaikki vaaleita hiuksia pois  :lol: No eipä se haitannut hiukset olivat riittävän lyhyet ja 70 sentin hinta ei päätä huimannut.

14
Yleinen / kiipeily
« : 21.01.2007, 13:40:48 »
Suomessa en ole seinillä käynyt kiipeilemässä... Kuitenkin uskon ja toivon, että Suomessakin täytyy käydä kurssi ennen kuin saa korkeammille seinillle lähteä. Yhdellä kerralla tuskin oppii riittävästi, varsinkin jos joutuu leadaamaan köyden ylös.

Alussa halut on huomattavasti kovemmat kuin taidot, joten maltti on valttia!

15
Thaimaa / Edullisia yöpymispaikkoja Phuketissa?
« : 18.01.2007, 22:30:02 »
Yleisesti ottaen kämpät on sitä halvempia mitä kauempana biitsistä ne on.

Elikkäs, jos halua ja taitoa riittää, niin ei muuta kuin skootteri alle! Välimatkat Phuketissa on suht lyhyitä, joten skooterilla pääsee näppärästi rannalle kuin rannalle! :D Liikennekin on suht rauhallista ainakin Aasian mittapuussa...

16
Thaimaa / KRABI
« : 17.01.2007, 11:10:24 »
Lainaus käyttäjältä: "ElinaA"
Kohde on Ao Nang.


Ao Nangissa pitäisi olla varsin kattavasti mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin. Sen verran suosittu paikka, että erilaisia firmoja tyrkyttämässä palveluitaan piisaa!

Annetaan nyt vaikka Ao Nangille 3 arvosanaksi ja ympäristölle 4. Oma suosikkini on Railey beach, johtuen hyvistä kiipeily mahdollisuuksista!  :D

17
Thaimaa / KRABI
« : 17.01.2007, 11:00:10 »
Lainaus käyttäjältä: "Eliette"
Lainaus käyttäjältä: "Monstro"
Tietenkin olis hyvä tietää minne päin Krabia olet menossa. Esim Krabitown, Ao Nang, Railey beach kaikki ovat aika erilaisia paikkoja. Alueella onnistuu ainakin sukeltaminen/snorklaaminen ja kiipeileminen loistavasti.Pystyykö näiden paikkojen välillä liikkumaan sujuvasti? Esim. mopolla tai polkupyörällä? Mulla ei ole mitään hajua välimatkoista.


Railey beachille ei pääse kuin veneellä, matka Ao Nangista kestää n 15 min, KrabiTownista pidempään. Ao Nangista Krabitowniin ajeli mopolla (ehkä) puolituntia  :? , ei nyt oikeen muista. Onhan matka tietenkin ajettavissa pyörälläkin ,mutta itse kyllä jättäisin väliin.

18
Thaimaa / KRABI
« : 17.01.2007, 10:01:23 »
Tietenkin olis hyvä tietää minne päin Krabia olet menossa. Esim Krabitown, Ao Nang, Railey beach kaikki ovat aika erilaisia paikkoja. Alueella onnistuu ainakin sukeltaminen/snorklaaminen ja kiipeileminen loistavasti.

Phuketin lautasta en tiedä, mutta ainakin PihiPhille ja Lantalla lauttoja kulkee sännöllisesti.

Arvosanojakin täytyisi antaa sen mukaan mitä paikka Krabilla tarkoittaa...

19
Joskus aikanaan, olisko ollut ollut British Airwaysillä, oli Atlantin yli lennoilla sallittu 2*20kg laukut... Elikkäs hommat voi vaihdella reilusikin, kannattaa kysellä eri firmoilta!!

20
Jos haluaa suomenkielistä sukelluskoulutusta löytyy Phuketista ainakin http://www.chalongseasport.com ja http://www.rayadivers.com, tietenkin lukematon määrä moita kouluttajia... Itse olen tehnyt joitakin sukellusretkiä Similanille chalongseasportin kanssa ja hyväksi havainnut  :D !

Mitä Phiphiin tulee se on oikeen mukava paikka, mutta kyllä sieltä on löydettävissä kaikki paheet niin kuin muualtakin. Esim. edellä mainittuja prostituoituja, huumeita jne kyllä löytyy, eikä ehkä samassa mittakaavassa kuin monessa muussa paikassa, mutta kuitenkin. Tämä oli tosin 2003, joten onhan paikka voinut kovasti muuttua, jaksan kuitenkin epäilen...  :?

Sivuja: [1] 2 3