Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - _anna_

Sivuja: [1]
1
Thaimaa / Paras aika matkustaa Thaimaahan?
« : 22.05.2006, 16:23:05 »
Mihin aikaan vuodesta kannattaa lähteä kiertämään Thaimaata kuukaudeksi? Suht halvalla halutaan päästä, ja tietenki aurinkoa  :D

2
Aasia / Thaimaa-Vietnam 1kk
« : 08.04.2006, 19:20:55 »
Jep, alan olemaan sillä kannalla että toi Vietnam saa jäädä. Mulla ku ei tota kuuluisaa pitkää hermoa taida olla tarpeeksi... Jää enemmän aikaa viettää Thaimaassa ja Kambodjassa  :D

3
Aasia / Thaimaa-Vietnam 1kk
« : 08.04.2006, 12:06:26 »
Hmm... Rantaa ainakin, tarkoitus olisi käydä sukelluskurssi. Viidakkoa olisi myös mahtava nähdä, mutta siellä ei tarvitse kuin käydä. Viihdettäkin tietenki jossain määrin  :D
Suurkaupungit, pakokaasut ja turistimassat ei kiinnosta, enemmän tuo luontopuoli. Ja pitäähän nähtävyyksiäkin nähdä, ainakin ne tärkeimmät. Eli aika paljon pitäis ehtiä vähässä ajassa... Mutta luonto on nr 1.

4
Aasia / Thaimaa-Vietnam 1kk
« : 08.04.2006, 11:54:37 »
Miten itse käyttäisit kuukauden tuolla alueella??
Kaikenlaiset kommentit tervetulleita koska en itse tiedä paikoista juuri mitään  :wink:

5
Aasia / Thaimaa-Vietnam 1kk
« : 07.04.2006, 20:49:13 »
Kiitos hyvistä vinkeistä!  :D

Suunnitelma alkaa saamaan pääpiirteensä:

Bangkok- Koh Chang- Koh Kong- Sihanoukville- (ehkä Siem reap ja phnom penh)- HCMC-Bangkok.

Mitä nähtävyyksiä tolla välillä on jotka kannattaa nähdä?
Sitten kysyisin vielä teiltä jotka olette viettäneet aikaa tuolla päin paljon rahaa kannattaa varata? Ja minkäkokoisella rinkalla pärjää kuukauden?

6
Aasia / Thaimaa-Vietnam 1kk
« : 03.04.2006, 20:57:52 »
Lainaus käyttäjältä: "Djimbo82"
Mä menisin reitin Bangkok - Koh Chang - Sihanoukville - Siem-Reap - Phnm Penh - HCMC.

Tai siis en mä tota tekis kun tein sen jo. Mut suosittelen kuitenkin. Etelään ei musta oo mikään pakko mennä koska rantaa löytyy Koh Changilta, Sihanoukvillestä ja Vietnamistakin.


Miten matkustaminen ja oleminen käy Kambodjassa, jotkut sanoo että siel olis vaarallista jne. Entä minkähintaista verrattuna Thaimaaseen ja Vietnamiin?

7
Olen itsekkin harkinnut Deuter Aircontact 50 + 10 SL  rinkan ostamista. Tolla tulisi pärjätä kuukauden mittainen aasian reissu??
Onko tietoa tarjouksista, tai jos jollain liikkeellä (helsingissä tai turussa) sattuis olemaan vuosittaiset alet  :wink:

8
Aasia / Thaimaa-Vietnam 1kk
« : 02.04.2006, 17:49:17 »
Tarkoitus on vain käydä vietnamin etelä päässä, enkä ainakaan kun nopeesti katoin nähnyt suoria lentoja sinne, siis esim Bangkok-HCMC. Varmasti niitä lentoja on, tietääkö joku linkkejä?
Aika on tietenkin lyhyt, n. viikko etelä-vietnamissa ja loppu aika etelä-thaimaassa, jos paikkojen vaihto menee suht vaivattomasti ja edullisesti. Muuten rajaan matkan yhteen maahan...

9
Aasia / Thaimaa-Vietnam 1kk
« : 02.04.2006, 14:41:44 »
Suunnitelmiissa on noin kuukauden mittainen reissu Thaimaaseen ja Vietnamiin. Mietin lentämistä Bangkokiin, kentältä ostaisin liput Phon Penhiin. Sieltä kannattaa ymmärtääkseni ottaa bussi etelä vietnamiin. Näin pitkälle olen selannut vanhoja viestejä.
Mutta sitten pitäisi päästä etelä vietnamista eteläiseen thaimaaseen. Hyviä ideoita/kokemuksia miten matka kannattaa tehdä? Entä missä paikoissa kannattaa matkan aikana käydä, sekä vietnamin että thaimaan puolella? Matka on suunnittelu vaiheessa ja otan kiitollisena vastaan kaikki mahdolliset vinkit ja tiedot!

Sivuja: [1]