Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ronaz

Sivuja: [1] 2
1
Aasia / Vs: Passin voimassaolo Vietnamiin
« : 12.03.2017, 09:47:57 »
$1-$5 passin väliin ja se muuttuu käyväksi passiksi Vietnamiin.

2
Nyt saisi lauantaille yksisuuntaisen Bangkokiin 270 eurolla tältä yhtiöltä.

3
Matkaseuraa / Matkaseuraa Jamaikalle
« : 20.04.2015, 01:15:43 »
Wha gwan? Jamaikalla käynyt tietääkin tuon lauseen tarkoituksen. Itsellä saarella yksi reissut takana, viime joulukuussa olin kuukauden. Tuli ostettua saarella moottoripyörä, ja ihan haettua provisional driver's lisencekin, vaikkakin itse kilpien hommaaminen veny ja veny kunnes ehdin jo lähteä. Nyt menopeli on rastamummon guest housen ylimääräisessä huoneessa parkissa, toivottavasti vielä siis.

Haenkin matkaseuraa,  joka myös olisi valmis liikkumaan omatoimisesti. Uusi, kiinalainen 150cc moottoripyörä maksaa saarella noin $1100, eli noin 1000 euroa. Tai sitten voi vuokrata, se oli vain vähän tyyristä per päivä, mutta jos ei nyt niin kauhean kauan ole. Voihan sen ostopyörän myydäkkin reissun lopussa, sain itse jo omalla reissullani tarjouksia omastani.

Ajattelin että matkaseuran kanssa olisi paitsi hauskempaa, niin turvallisempaa. Matkaseurasta ei ihmeempiä kriteerejä ole. Itse olen 27-vuotias, tekniikan yliopisto-opinnot joskus aloittanut, sitten maailmaa kierrellyt ja busineksen startannut mies.

Ajatuksenani oli vaikkapa kiertää saari kertaalleen, kulkusuunnasta ei väliä.

4
Matkaseuraa / Vs: Filippiinit/Aasia
« : 12.01.2014, 09:33:52 »
YV:tä laitettu! 8)

5
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 24.11.2013, 07:49:24 »
http://www.airasia.com/th/en/promotion/rr4760501.page
BIG SALE
Booking Period : 25 November 2013 - 1 December 2013
Travel Period : 5 May 2014 - 31  January 2015

Aika paljon lentoja alkaen 2,5 euroa :) huomenna alkaa varailu ilman BIG-korttia.

6
Minulla on ollut pari viikkoa nyt 7" näytöllä oleva Nexus 7 3G. Uskon että jopa ns. heavy-userille, kuten minä, tämä vehje riittää pidemmällekin reissulle tietotekniikkatarpeisiini.

7
Jotain pitää olla näyttää, jos pyydetään. Vaikea uskoa rajaviranomaisen vain sanovan "ai sulla on tässä tämmöinen hieno kryptaus. No sittenhän asia on ihan kunnossa, hyvää matkaa."

Truecryptin ja muiden vastaavien suunnittelussa on otettu tämä huomioon ja tarjottu mahdollisuus mm. piiloitetun osion (hidden volume) tai piiloitetun käyttöjärjestelmän (hidden operating system) käyttöön. Oikein toteutettuna näillä on saavuttaa "plausible deniabilityn". Katso vaikka lisää @ http://www.truecrypt.org/docs/?s=hidden-operating-system

Harkitsisin myös vakavasti uudelleen ylipäätään siihen maahan astumista, jonka rajaviranomaiset haluavat nähdä kaikki tiedostoni - olkoonkin sitten että eivät siihen edes pystyisi, paitsi ehkä $5 jakoavaimella hakaten.

8
http://www.truecrypt.org/

siinähän nuuskivat.

9
Matkapäiväkirjat / Vs: Intiaan, sohjolaa karkuun (SK)
« : 10.11.2012, 04:30:00 »
Kiitos blogista, aina on tullut päivitys luettua. Erityisen mukava oli lukea pätkät Gokarnalta ja muistella omaa reissua parin vuoden takaa :)

10
Kertokaapa kuinka aikaisin näitä halpoja lentoja kannattaa ruveta etsimään ja löytyykö edes erityisen halpoja kyseiseen aikaan? Olisin siis lähdössä 17.12.2011-17.2.2012 +-viikko väliseksi ajaksi  Thaimaaseen. Tällä hetkellä nopeasti ebookersit ym läpi käymällä kilroyltä löytyisi halvimmat 750e hintaset liput. Tästä ketjusta vastauksia lukemalla n.650e olisi kuitenkin aika yleinen hinta ja halvemmallakin olisi siisti päästä  :)

Tuohon noin lähelle joulua on vähän vaikeampi löytää aivan halvimpia lippuja.

11
Serkku kirjoittaa:

Hei Milanoon juuttuneet! Vinkki kaverin kaverilta: Jumissa Euroopassa oleville tiedoksi, että yksi bussillinen on tiistaina 20.4. lähdössä Milanosta Tallinnaan

Sukulaiselle infottu ja todennäköisesti tarttuu tilaisuuteen, kiitoksia!

EDIT: oli kuulemma jo täynnä:\

12
Yleinen / Vs: Hotellivarauskoneet
« : 18.04.2010, 05:31:01 »
Booking.com oon käyttäny monta kertaa ja hyvin on toiminut kaikki sekä yleensä ollu halvin hinta. Nyt etsin majoitusta Antalyasta ja yhteen hotelliin booking.com antaa hinnaksi 840€ kun taas alpharooms.com 447€.  Onko kellään kokemuksia tosta alpharoomsista? Ymmärrän pienen hintaeron mutta toi on jo aikamoinen. ???

Sukulainen on käyttänyt tuota 25+ kertaa onnistuneesti, itsella eka kerta tyssäsi ikävästi hotellilla kun hotelli oli vaihtanut omistajaa ja jonkun välikäden töppäilyn takia huone oli kuitenkin ollut varattavissa. Tuolla myös maksetaan kokonaan etukäteen niin ei voinut vaan haistattaa huilut varaukselle ja painua muualle. Puhelinpalvelu oli melko hidasta, aina 15 min odotus ja vielä Britteihin tartti soitella, mutta lopulta järjestyi kuitenkin yli 1 vrk viiveellä varsin paljon paremmasta hotellista huone loppuajaksi. Puhelinkulut+1 yön hankitun hotellin lupasivat korvata, lähetin mailin ja joku 3 viikon käsittelyaika, katsoo nyt tuleeko sieltä. Niin ja tokalla varauskerralla hotellilla ei vielä ollut varausta, vaikka pari päivää ennen varasin sen. Eli kantsii tehä varaus ajoissa ja vielä ennen matkaa varmistaa hotellilta että kaikki ok, näillä varotoimilla tuota suosittelisin. Halvat on hinnat, käyttävät Hotelbedsiä välikätenä.

13
Oi voi, jumissa Maltalla mikä nyt ei sinänsä haittaa, mutta takas pitäis päästä jättämään rojut Suomeen ja hyppäämään 27.4 Helsinki-Amsterdam-Delhi-koneeseen, josta muutaman tunnin vaihdolla pitäis toisella tiketillä olevaan 250e jatkoyhteyteen keretä.. ja sitten on vielä 120e jatkoyhteys jonkin verran myöhemmin. Pitää tutustua tarkemmin Nordean matkavakuutuksen ehtoihin, mitenkä on kulut noiden jo ostettujen jatkoyhteyksien suhteen jos sattuu koko homma peruuntumaan. Onneksi tuohon on vielä jonkin verran aikaa, mutta voi olla nuo koneet melkosen täynnä monta päivää! Pitää se oma napa saada ajoissa Suomessa käväsemään edes tsiljoonalla vaihdolla sitten, eiköhän jollekin reitille tilaa järjesty jos lentämään päästään.

Lähde-tuhka-pois-TJ8 ;)

14
Mitä:
Sain 2 kpl tämmösiä bussilahjakortteja viimeksi kirjautuessani Reval Hotel Latvijaan sisään Riiassa. En kerkeä käyttämään niin lahjoitan pois.

Näillä lappusilla pitäs päästä tohon parempaan luokkaan, jossa käytännössä oli sähkötöpseli+sipsejä+limua paremmin kuin karjaluokassa, ainakin viimeksi.

Ilmeisesti voimassa vain tuolla:


Muita tietoja lappusista:
+3726800909
http://www.eurolines.ee/

Voimassa 2010-02-28 asti. En tiedä onko kyseessä varaus viimeistään tuolloin vai matka viimeistään tuolloin.

Kelle:
Tänne nopeiten uskottavan matkasuunnitelman, jossa näitä lippuja käytetään, keksijälle.  ::)

15
Eihän tossa ole mitään esteitä poistua kentältä Istanbuliin, eihän...?

Ei ole esteitä. Kaverit kävivät katselemassa Istanbulin aamunkoittoa kun oli 6 tunnin vaihtoaika. Heille tuli hieman kiire kun toinen turvaratkastus juuri ennen porttia yllätti palatessa. Varaa siis hyvin aikaa paluuseen kentälle.

16
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 27.11.2009, 20:54:58 »
Helsinki - Hong Kong menopaluu 377,07 euroa, vain(?) 15.1.2010 - 27.1.2010
Vaihto Istanbulissa, lentoyhtiönä Turkish Airlines. ~6 ja 5 tunnin vaihdot.

http://www.poptravel.fi/  haun kautta Supersaverin sivuille niin tulee tuollainen hinta, muuten 395,xx euroa.

Ei ole missään mainostettu, mutta mielestäni silti hinnaltaan tarjous. Itse ostin eilen liput pois kuleksimasta. Macaoon lähinnä tarkoitus mennä, toivottavasti ei vesi nyt lopu sieltä.

17
Mjaa, olimpa väärässä.
Aika epäkohta kyllä.

18
Lainaus käyttäjältä: "KaisuMaria"
Jännä juttu on myös se, että kesällä ei kuitenkaan saa asumistukea. Eli jos ei ole työpaikkaa, niin mistäs makselet sen kämpän... ihanata.


Kesällä saa yleistä asumistukea jos ei ole töitä.

19
Lentomatkustus / Finnairin mahdollinen lakko...
« : 18.10.2006, 20:38:57 »
Lainaus käyttäjältä: "Poikanen"
Huomenissa pitäis lentää Kemi - Helsinki - Tampere - Helsinki - Kemi touri. Kemin ja Helsingin välit menee finncomilla, jonka nettisivuilla kerrottiin finncomin lentävän normaalisti. Helsinki - Tampere välit lentää aero, joka vähin huolettaa. Onko kellään tietoa lentääkö aero normaalisti?


Sen verran täytyy ihmetellä vaikka offtopickia onkin: miksi ihmeessä tuollainen reissu yhtenä päivänä? :)

20
Tee kuten Madventuresissa, osta lähtöpaikasta auto ja myy (tai anna..) se pois kun olet perillä :)

Sivuja: [1] 2