Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - v-i-p

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
Kahden edellisen vuoden tapaan kyselen, josko olisi muita lähdössä Rainbow-pirskeisiin tänä kesänä?
Juu, Euroopan kokoontuminen on Kreikassa. Ei, tarkempaa paikkaa en tiedä minä eikä kukaan muukaan, kuin vasta hitusen ennen tapahtuman alkua.
Varsinainen Rainbow alkaa uuden kuun aikaan 8.7 ja päättyy uuteen kuuhun 6.8. Kohokohta täysikuu 22.7.

Täydenkuun juhla on se jossa olen paikalla. Lähtö edellisen viikon aikana, ehkä 18.7. Tai jotain. Leirillä ehkä viikko, tämän lisäksi ajanviettoa ainakin Korfulla.

Huhuu, juuri sinä! Tuletko mukaan?  :D
(Nyt ei ole aikomusta lähteä autolla matkaan, ilmojen halki ennemmin)

2
Yleinen / Vs: Monessako maassa olet maleksinut?
« : 27.06.2012, 20:16:07 »
1. Suomi
2. Ruotsi
3. Norja
4. Tanska
5. Saksa
6. Iso-Britannia
7. Hollanti
8. Belgia
9. Ranska
10. Espanja
11. Portugali
12. Sveitsi
13. Kreikka
14. Tsekki
15. Puola
16. Liettua
17. Latvia
18. Viro
19. Tunisia
20. Thaimaa
21. Laos
22. Kambodza
23. Vietnam
24. Singapore
25. Kiina

3
Pohjoismaat / Vs: Liftaamalla Jäämerelle
« : 26.06.2012, 22:47:33 »
Kuulostaa mukavalta. Trangialla saapi hyvät sapuskat ja kahvit, ja jos/kun ei aikatauluun sidottu ole, niin mikäs siinä..
Ehkä törmätään tien päällä  :D

4
Pohjoismaat / Vs: Liftaamalla Jäämerelle
« : 19.06.2012, 21:09:53 »
^ Heh, siinähän vähän lenkkiä lisää kun sillat hukkateillä..
Moista ongelmaa tuskin liftaten kohtaa, kun noilla tietyillä tieosuuksilla kulkee ja eiköhän kyydit siltoja pitkin joen ylitä  :)

En tiedä, josko sitä vain lähtisi pohjoiseen päin ja katsoo mihin päätyy. Pääseekö naapurikaupunkia pidemmälle, selvinnee ajallaan.
Vaikkahan vain Suomen puolella olisi, mutta Lapin kesän haluan kokea, avaruuden tunnun ja kadonneen ajantunnun. Levillä olen kesäaikaan ollut, mutta...no... eipä se sama asia ole.

5
Pohjoismaat / Vs: Liftaamalla Jäämerelle
« : 18.06.2012, 22:25:27 »
Sattuipas sopivasti aihe, nimittäin jotakin hyvin samansuuntaista itse ajatellut. Tuo pohjoisemmassa liftaaminen vähän mietityttää, itse meinasin vaihtoehdoksi bussipassia millä pääsisi ainakin varmasti, joskin aikatauluihin sidotusti kulkemaan (Suomen puolella).
Mihin aikaan olette matkalla? Kauanko aikaa käytössä?

6
Itse joudun tiputtamaan itseni tämän vuoden Euroopan kokoontumisesta pois, kesäloma aaaivan eri aikaan.
Hipit.fi foorumilta kannattaa kysellä myös matkaseuraa. Tuosta kokoontumisesta ehkä aktiivisin ryhmä löytyy Yahoo groupseista http://groups.yahoo.com/group/slovakia-RboG-2012/
Kutsu tulee varmasti myös lightfloweriin kun vain valmistuu http://rainbowforum.lightflower.org/. Rainbowssahan kaikki asiat järjestyvät ennemmin tai myöhemmin, yleensä myöhemmin, joten virallinen kutsu ja tieto leiripaikasta saattaa tulla vasta heinäkuun alkupuolella.
Kaikki jotka vähänkään tuota miettivät, kannatan lähtöä ilman muuta!!! Sanoin ei voi kuvailla, Rainbow täytyy kokea!

7
Viime vuoden tapaan kyselen, josko palliksista olisi muita lähdössä autoillen kohti leiriä?
Yksi autollinen uskoakseni on jo, tai tulee matkustajansa saamaan, eli toista ja miksei vaikka helkkarin montaa muutakin autoa mukaan matkaan? Viime vuoden autoreissu oli helkkarin päräyttävä, ja vaikka tänä kesänä matka on lyhyempi, ehtisi monet kenttäkeittiöt laittaa porukalla pystyyn, eksyä Slovakian metsäteille ja tarkoituksella venyttää ajoreittiä mm. Tsernobylin suuntaan..
Rainbow kestää sen kuukauden päivät, joten matka-aika on heinä- ja elokuun aikana "joskus". Tarkasta paikastakaan kun ei tietoa vielä ole, niin toistaiseksi ollaan menossa Slovakiassa "jonnekin".  ;)
Ideaali tilanne olisi se, että autokunta x matkustaa koko matkan, tai meno-/tulomatkan yhdessä, tai pienen pätkän jossakin päin Eurooppaa, tai ihan mitä tahansa. Eli kaikki käy kunhan uusiin ihmisiin tutustuu!!!

8
Tapana tuoda jääkaapin oveen magneetti reissuilta. Joitakin maita/paikkoja kuitenkin uupuu.
Jos ylimääräisen omaat, ota yhteyttä. Haluja olisi seuraaviin:

- Kiina ja/tai Hong Kong
- Laos
- Tsekki
- Sveitsi
- Espanja
- Portugali
- Hollanti
- Belgia
- Tanska

9
Eurooppa / Vs: Keskiaikaiset linnat
« : 22.08.2011, 12:24:25 »
Saksassa joskus oltiin linnassa, johon oli eksynyt "sotasaaliina" ikivanha kiinalainen sotisopa. Sitä sitten pällisteltiin  :o Reinin jokilaaksossa jossakin, en muista paikkaa tai linnan nimeä.
Ketjussa puheena ollut Carcassonne on hieno paikka. Linnoituksen lisäksi sitä ympäröivä keskiaikainen kaupunki tarjoaa paljon kujia kuljettavaksi. Liikkeellä kannattaa olla aikaisin, ennen suurinta turistivirtaa. Linnoitusalueelle pääsee ilmaiseksi sisään, maksullisia osioita on myös erikseen.

10
Eurooppa / Vs: Krakovasta Varsovaan.
« : 22.08.2011, 12:05:34 »
Krakova-Varsova väliä kannattanee välttää autolla/bussilla kulkiessa ainakin ensi kesään (?) saakka. Tietyöt hidastavat kulkua reippaasti, yhdessä kohtaa oli käytännössä yhtäjaksoinen tietyöosuus pituudeltaan ~100km.. Tämä juuri viime viikolla, eikä työt taida aivan lähiaikoina valmistua  :(

11
1. Suomi
2. Ruotsi
3. Norja
4. Tanska
5. Saksa
6. Iso-Britannia
7. Hollanti
8. Belgia
9. Ranska
10. Espanja
11. Portugali
12. Sveitsi
13. Kreikka
14. Tsekki
15. Puola
16. Liettua
17. Latvia
18. Viro

12
Matkaseuraa / Vs: European Rainbow Gathering 2011
« : 13.07.2011, 18:49:02 »
Meneepä yksinpuheluksi..  :D
Lähtö 5. elokuuta, Siljan paatilla Tukholmaan ja siitä pikkuhiljaa kohti Portugalia. Meitä on neljän hengen porukka matkaan lähdössä henkilöautolla. Takaisin niin, että Suomessa 21.8. Kai.
Tukka putkella ei ole tarkoitus ajella, vaan mukavasti. Niin kuin parhaalta tuntuu. Trangia taikoo leiriruokaa matkan ajan, ja leirintäalueet, couch surfing jne. yritetään hyödyntää.
Jos samaan suuntaan matkaajia löytyy, niin ilmoitelkaa! Kaksi autoa tekee jo hyvän karavaanin alun  ;D

13
Matkaseuraa / Vs: European Rainbow Gathering 2011
« : 19.06.2011, 11:15:44 »
Hmm. Ilmeisesti matkantekotapa on selkiämässä, ja automobiililla sinne ja takaisin. Noin 8.-20. elokuuta tarkoitus on matkan päällä / leirillä olla. Ilmoitelkaa jos samoihin aikoihin rainbowssa!

14
Matkaseuraa / European Rainbow Gathering 2011
« : 12.06.2011, 23:29:57 »
Onkos muita lähdössä?
Paikka on kaiketi lyöty nyt lukkoon, ja Portugaliin matka käy. Ajattelin käyttää 1-2 viikkoa leiriin, riippuen matkatavasta. Kaikki vielä avoinna, ja kaikki käy. Lentäen joko kokonaan tai osa matkasta, bussilla / junalla / kimppakyydillä..
Matkan loppusuoralle olisi kiva löytää kaveri, jos ja kun Koti on korvessa ja vaikeasti löydettävissä. Jalkapatikkaan jos joutuu niin joutuisammin menee jutellen  :)

15
Jotain random-votkaa, joka ostettu joskus Latviasta mutta tuotettu Ukrainassa  ;D

17
Reissua suunnittelemassa?
Nina Within Rastaa ja Munkkeja - Kaakkois-Aasiaa kiertämässä seuraa kirjoittajan omaa reissua alueella. Lisänä hyviä vinkkejä mitä pakata mukaan, mitä ei.
Kirja on luettu kerran ja selailtu toisen kerran läpi, hyväkuntoinen opus. Kirja lähtee hintaan 10€ plus postikulut 3€. Laita viestiä joko tänne tai yv:nä jos kirja kiinnostaa.

18
No joo.. Piiitkästä aikaa panostin lukemalla tallaajia oikein ajatuksella(töissä on rauhallista  ;D)..
Jos miitti sattuu lauantaille 31.5, taidan raahautua etelän junaan täältä lakeuksilta.. Olis kiva nähdä kyllä tätä väkeä!!

19
Koti

Pahoittelen, jos tekstissä välillä puuttuu ääkköset. Sormet meinaa automaattisesti mennä a -näppäimelle..

Nyt vasta jaksan näpytellä, kun on pari päivää askarrellut kaikkien kotiasioiden kanssa..

Bangkokista ei nyt jäänyt mitään sen kummempaa raportoitavaa. Paitsi että viimeisenä iltana kun kävelin Khao Sanilla, joku nappasi kädestä kiinni.. Sehän oli Minty, Aten kaveri johon törmättiin Sihanoukvillessa!! Siinä turistiin hetki tovi, mukava sattuma!!

Päivät meni aurinkoa ottaessa majapaikan uima-altaalla, illat ostostellessa. Maha muistutti ruoan tarpeestaa aika ajoin. Olutta yritin juoda mutta ei maistunut.

Lento kotiin oli hirvitys: vierustoveri vei meikäläisenkin tilaa melkoisesti, ja toinen vierustoveri joi kolmen edestä konjakkia ja punaviiniä.

Nyt on siis aika lopetella tämä matkapäiväkirja, kiitos ja kumarrus kaikille lukijoille (hitto teitä on paljon  :shock: ) jotka matkasivat meidän kanssa virtuaalisesti, sekä kaikille johon reissussa törmäsi!!

Laitan viela, ilmeisesti huomenna, kuvia Singaporesta + muista kohteista lisää Operaan.
Jotain yhteenvetoa ja huomioita voisin viela kirjoittaa tänne, mita nyt tulee mieleen, ja mitä henk.kohtaisesta matkapäiväkirjastani saan kaivettua esiin. Majoitustietokantaan täytynee myös lisätä majapaikat.
Mutta ei nyt. (Olen töissä  :oops: )

20
Bangkok, Thaimaa

En ole jaksanut kirjoitella pariin paivaan.. (Paha mina  :x )

Eli mita tapahtui Singaporessa?? Kun olin kirjautunut sisaan sinne hostelliin, ja olin kavelemassa Little Indiassa, alkoi kuume nousta taas, ja tulin siihen lopputulokseen etta tarvin ihan oman huoneen etta saan levata rauhassa, niin hauskaa kuin olisikin sosialisoida muiden kanssa..
Kavelin viereiseen Madras Hoteliin, josta sain singlehuoneen "vaivaisella" 89 Singaporen dollarilla  :roll:  Aamupala kuului hintaan mutta eipa se paljon tasaa.. No, loma on lopuillaan niin saa itseaan hemmotella, eiko :?:  Madrasissa oli varauksia sen verran etta seuraavana paivana piti etsia toinen majapaikka. Olo oli vielakin sellainen, etta mieluummin olin puhumatta kenellekaan mitaan, joten kavelin seuraavaan lahella olevaan hotelliin. Mentiin tasossa pykala ylospain, mutta oli se (ainakin jalkikateen) sen arvoista. Perak Hotel, singlehuone S$128/yo.. Melkoinen hinta, mutta olipa tosiaan hieno paikkakin. Aamiainen kuului hintaan siellakin.
Vaikka en ollut taydessa terassa, tein jaksamisen puitteissa tutustumisretkia Singaporeen. (En pysty olla paikallani, varsinkin jos olen kipea ja pitaisi olla paikallaan..) Metrolla paasi nopeasti ja halvalla oikeastaan mihin tahansa. Olin niin paljon turisti kuin vain jaksoin, kiertelin kunnes oli pakko menna lepaamaan, ja hetken levon jalkeen lahdin uudelleen kierrokselle. Kamera oli melkeinpa enemman kadessa kuin laukussa.

Singapore oli ehdottomasti reissun kummallisin etappi. Osan kummallisuudesta voi ilman muuta laittaa kuumeen ja kuumuuden yhteisvaikutuksen piikkiin; olo oli valilla kuin humalassa vaikka alkoholia en ollut edes ajatellut.. Se ei selita kuitenkaan kaikkea.. Kaikki mita tein osoittautui jotenkin kummalliseksi. Ihan ensiksi se lentokentalla tapahtunut kavelykeppivalikohtaus. Sitten tama majoittautumismeininki: missaan muualla en olisi ajatellutkaan etta kirjaudun (ja maksan) samana paivana kahteen eri paikkaan, saatika etta maksan kymmenia euroja majapaikasta. Jos tilasin ruokaa, sain jotain muuta kuin tilasin tai kokki oli unohtanut mausteet. Kerran istuin ravintolassa, ja ohitseni kaveli lansimaalainen nainen jolla oli massiivinen takku hiuksissa, vasemmalla puolella paata. Siina takussa, suunnilleen korvan kohdalla, roikkui aurinkolasit juuri silla lailla miten aurinkolasien ei ole tarkoitus roikkua hiuksissa olevasta takusta. Tata en enaa pahemmin ihmetellyt vaan jatkoin syomista.
 Aiemmin mainitsinkin munkista, joka huijasi meikalaiselta rahaa. Tama tapahtui, kun olin jossain pain kaupunkia ja olin ottamasssa valokuvia. Vierelle tuli yhtakkia yksi naista oranssikaavuista, ja alkoi juttelemaan jotain huonolla englannilla. Hanella oli lista, jossa oli nimia ja sana ''peace'' aina nimen perassa. ''Peacen" perassa oli rahasumma, jonka ko. ihmiset olivat lahjoittaneet hyvantekevaisyyteen. Minkalaiseen, en tieda, mutta varmasti johonkin todella tarkeaan tarkoitukseen. Tai nain ajattelin, silla eihan minulla ole mitaan syyta epailla munkkia, joka ei varmastikaan tekisi pahaa karpasellekaan.. No, herra loi kateeni Quan Yin -jumaluuden amuletin, ja pyysi minua kirjoittamaan nimeni listaan. Ajattelin etta voin jonkun verran antaa rahaa, hyvaa tarkoitukseenhan se menee.. Kaivoin lompakon esiin, ja munkki alkoi suurella innolla opastamaan mita seteleita han haluaa. Han teki sen jopa niin innostuneesti, etta oikeastaan repi seteleita yksi toisensa peraan itselleen. Setelit havisivat sulavasti johonkin kaapujen katkoihin, ja kun vaadin rahojani takaisin, han livauttikin kateeni rannekorun. Kun hammentyneena katsoin korua, munkki livahti johonkin huitsin nevadaan sekunnin murto-osassa. Jain seisomaan yksin sillan vierelle, kadessani 20 Singaporen dollarin ja 60 jenkkidollarin arvoinen rannekoru seka muovinen littea amuletti, joka on oikeastaan aika ruma.
Eras kummallinen sattuma tapahtui kun olin kavelemassa Orchard Roadilla, joka on taynna isoja ostoskeskuksia. Joku mies tuli vierelle, ja alkoi selittaa kuinka han edustaa asiakasta, joka etsii malleja.. Han kuvasi etsimaansa tyyppia, ja vilpittomasti pyysi minua, jos olen halukas, osallistumaan mihin ikina sitten niita malleja tarvittiinkin. Mina puolestani vilpittomasti ajattelin miehen unohtaneen silmalasinsa kotiin. No, lyhyen keskustelumme aikana selvisi etta en asu Singaporessa, enka siis ole kaytettavissa pitemmalla aikatahtaimella, joten han kiitti minua ajastani ja mina jatkoin matkaa. On maailmankirjat sekaisin  :roll:

No, koska Singapore osoittautui minulle kalliiksi (ainoastaan majoitus, muuhun en juurikaan kuluttanut rahaa), oli aika jatkaa matkaa. Koska edelleen oli vahan heikko olo, ostin lennon Bangkokiin. Tarkoituksena vain olla rauhassa ja orientoitua kotiinpaluuseen.
Kummallisuudet ilmeisesti seuraa vain tannekin.. Nyt varoitus kaikille auringonpalvojille! Jos joskus olette tilanteessa etta aurinkotuolien puutteesta johtuen joudutte tekemaan leirin lattialle/maahan, niin tarkastattehan jalkeenpain etta housuissanne ei ole muurahaisia, jotka purevat ikavasti juuri sinne privaattiin paikkaan! Kokemusta on, ja voin sanoa etta sen muurahaisen loppu oli nopea mutta armoton..
Asken todistin tappelua thainainen vs. turistinainen, joka paattyi turistin pakenemiseen. Tasta johtuen todistin myos tappelua thaimies vs. turistimies. Thaimies lahti pakoon lahteneen seurueen peraan tarkoituksena nyrkittaa seurueen miehia. Tilanne paattyi rikkoutuneisiin silmalaseihin. harvassa nuo tappelut. Onneksi.

Talla hetkella en ole juurikaan uusia tuulia taalla haistellut. Ostoksia olen tehnyt sen verran paljon, etta ostamani lisatila eli reppu on jaanyt jo nyt pieneksi. Huomenna Chatuchakin viikonloppumarkkinat, ja tiedan etta sielta jaa kateen taas lisaa tavaraa..

Jipsu: laskettu aika huhtikuun puolen valin tienoilla.

Sivuja: [1] 2 3 ... 15