Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - heidulii

Sivuja: [1]
1
Iso-Britannia / Asunto Lincolnissa!?
« : 10.04.2007, 15:40:06 »
Muutin sieltä juuri viime viikolla pois  :lol: Kiva paikkahan se on, mutta aika pieni, joku maikka sano että about 64 000 asukasta. Yöelämä on kyl tuohon nähden tosi vilkasta. En asunut siel ku viime syksystä asti, että en sen pitempään. Itsekkin tosiaan opiskelija asuinnoissa majoituin. Siinä 3000 punnan kieppeillä per vuosi nekin liikkuu :?  vaikka oli viiden hengen solu. Joulumarkkinathan siel taitaa olla Euroopan isoimmat, siel oltiin jotain kyselyä tekemässä  :lol: ja mitä vielä vois mainostaa niin katedraalissa on kuvattu da vinci koodia pari pätkää. Nuorta porukkaa siel on kyllä yliopiston takia aika paljon. Toivottavasti viihdyt! :)

2
Muutin juuri pari viikkoa sitten Englantiin Werherbyhyn ja kyselisin asuuko laitamilla suomalaisia. Olen tarjoilijana paikallisessa hotellissa. Eli olisi hauska tavata muitakin jotka ovat muuttaneet Englantiin =D

3
Hipsistä!
Kävin juuri haastattelussa tonne lincolnin matkailulinjalle, Lincolniin, Englantiin. Minut valittiin, tosin mietin että pääseeköhän sinne sit kaikki jotka hakee.. Nyt haluaisinkin kokemuksia jos joku on siellä opiskellut tai menossa?? =D Noi kustannukset vähän arveluttaa mutta luulis että pääsee hyvin töihin ton jälkeen. Ja sit että onkohan siellä kaikki jo mua nuorempia. En tietty itekkään viel mikään ikäloppu ole 21vee =D Mutta alottavat opiskelijat jne..
kaikkenlaista kommenttia kaipailisin..

Sivuja: [1]