Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - AnnaRi

Sivuja: [1] 2
1
Iso-Britannia / Skotlantiin
« : 03.05.2007, 08:33:08 »
Ok, kiitos, täytyy pistää mieleen! :)

On varmaan ollu aika mielenkiintosta  :lol:

2
Iso-Britannia / Skotlantiin
« : 02.05.2007, 18:24:14 »
Onko kukaan yöpynyt Mallaigissa? Kokemuksia?

3
On tullu oltua pois tältä foorumilta nyt hetkonen, enkä tuossa ainakaan ihan heti sattunu löytämään tästä omaa aihetta, joten aattelin tänne lisätä.

Elikäs ex-liverpoolilaisena aloin tuossa varailee lentoja toukokuun puoleen väliin Tampereelta Liverpooliin, ja sain käsityksen, että tuon reitin lentäminen päättyy toukokuun 7. päivä. Ymmärsinköhän nyt ihan oikein? Onko muut huomanneet asiaa?

Nyt sitten valtavan pettyneenä aletaan kattelee löytyykö suht. edullisia lentoja muualta. Blue1 näytti olevan ainakin liian kallis. Ja kun on lyhyehkö reissu kyseessä, niin ei hirveästi viittis lähteä kiertelee ja kaartelee eri maitten kautta. Lontoon kautta katoin jo lentoja, mutta ei ollu sopivia lentoja. Plaah  :cry:

4
Iso-Britannia / Skotlantiin
« : 25.01.2007, 03:42:40 »
Hyvä kuulla palautetta Skottilasta ja kyselemästäni linnasta. Nyt vaan kovasti suunnittelemaan reissua! :)

5
Iso-Britannia / Walesia käyneitä?
« : 23.01.2007, 04:29:52 »
Bodnant Garden Conwy Valleyssa ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka! Mielettömän kaunista!

6
Iso-Britannia / Skotlantiin
« : 23.01.2007, 01:49:41 »
Varasin juuri lennon ja hostellin Invernessiin 5.-8.2.! Tulee pikainen reissu, kun alkaa aika mulla täällä Brittilässä lähenemään loppuaan, ja paniikki iskemään, että kun pitäisi keretä reissaamaan. Saa nyt nähdä mitä sitten tuolla reissulla lopulta kerkeää/kykenee näkemään, mutta toivottavasti niitä nummia ainakin ;) Hostelli on ihan Invernessin linnan vieressä, joten ainakin yksi linnakin siis tulee bongattua :)

Edittiä.. Onko kukaan käynyt Eilean Donan Castlea tutkimassa? Kannattaako suunnata sinne Invernessistä saakka?

7
Iso-Britannia / Liverpool
« : 22.01.2007, 21:16:39 »
Unohtunut taas tämä foorumi hetkeksi, mutta täällä siis yksi väliaikainen liverpoolilainen! Syyskuun puolivälistä tullut täällä asusteltua, ja vielä nelisen viikkoa jälellä.

Aikalailla itsekin suosittelen jo nuita edellä mainittuja kohteita, Albert Dockia, Beatles-juttuja (itse taas tykkäsin Cavern Clubista kovinkin paljon, etenkin torstaisin suosittelen käymään, silloin soittamassa Mersey Beatlesit!), jalkapalloa jne..

Pubeja löytyy joka ikiseltä kulmalta, lähinnä itellä on tullu käytyä vaan täällä lähipubeissa Childwallin ja Allertonin alueella, joten kaupungin pubeista en osaa suositella sen kummemmin juuri mitään.. Noh, Cavern Pub oli myös ihan mukava paikka, ja yleensäkin Cavern korttelista löytyy taas paljon paljon pubeja.

Ja tosiaan jos peliä tahtoo mennä pubiin katsomaan, niin varmasti suurimmassa osassa pubeista se onnistuu, kannattaa vaan olla paikalla hyvissä ajoin ettei tarvi seistä ovensuussa! ;)

Ei nyt hoksaa muuta kirjoitella, mutta nakelkaa yksityisviesteillä jos tulee mieleen jotain kysyttävää, niin voin koittaa vastailla! :)

Ai niin, piti vielä lisätä. En tiedä tuosta lauttayhteydestä Dubliniin, mutta Ryanairhan lentää täältä Dubliniin, varailen tässä juuri itelleni edestakaista reissua kuun vaihteeseen, hintaan £16.54.

8
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Nostalgiaketju
« : 29.10.2006, 15:07:58 »
Hii! Sieltähän se löytykin, kiitos :)

9
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Nostalgiaketju
« : 29.10.2006, 01:23:23 »
Tenavatuokio! :) Ja Snorkkelit ja Harlekiini :) Ja Napakymppi katottiin joka viikonloppu. Sitten tuli mieleen yks lempparisarja, jonka nimeä en nyt muista.. Mutta oisko ollu brittisarja, jossa oli semmonen poika joka muuttu välillä koiraksi.. Tunnistaako kukaan? Sillä pojalla alko aina kutittaa nenää ja aivastuttaa ku se oli muuttumassa :D

Sitten oli joku lasten visailuohjelma tms., jossa jaeltiin "onnenmunkkeja", ei mitään muuta muistikuvaa ku nuo "munkit" ja jonkulainen kuva mielessä studion lavastuksesta. Joku mies sitä oli juontamassa.. Kerran koitin lähettää sinne postikorttiakin, mutta se jäi lopulta laatikon pohjalle.. Muistaako kukaan mikä tämä mahto olla?

..Koko ajan tulee lisää hyviä ohjelmia mieleen.. Eevokit! :)

10
Meinasin joutua väärään junaan Manchesterissa tänään, mutta onneksi tarkistin asian ja kerkesin hypätä junasta ennen lähtöä :P ..Tosin näin vois käydä ihan millon vaan, että ehkä en sitä kuitenkaan tämän päivän piikkiin laita  :wink:

11
Iso-Britannia / Liverpool 1,5 päivässä
« : 09.10.2006, 22:30:54 »
Minä olin Dolby Hotelissa £45/yö kolmen hengen huoneessa. Aamiainen piti maksaa erikseen kylläkin jos sen halusi.. Mutta mukava ja siisti paikka. Mitä nyt ruokailu oli vähän tyyriinpuoleista. Mutta ihan ok, ja tuosta käppäsi kaupunkiinkin mukavasti.

12
Iso-Britannia / Liverpool 1,5 päivässä
« : 09.10.2006, 17:07:48 »
Tuntuupa olevan varsinainen suomalaisten rynnistys Liverpooliin meneillään nyt syksyllä :) Itsellä lähti käyntiin neljäs viikko täällä tänään.
Nuista paikoista.. Tatessa tuli käytyä, tosin sitä Biennaalinäyttelyä ei tullut katastettua, kun ei jaksanut ostaa lippua siihen, muuten tuli ilmaiset osat museosta kierreltyä, ja minä kyllä tykkäsin. Ylipäätään se Albert Dock on alueena niin mukava että siellä kyllä kannattaa käyttää aikaa, ihan vaikka vaan sitten käveleskelyyn ja oleskeluun! :)

13
Yleinen / Sijaintisi NYT?
« : 27.09.2006, 22:29:25 »
Liverpool, Hope Park, Taggart Avenue. Lahdossa pubiin. Saa nahda mahtuuko mihinkaan tuon pelin takia..  :roll:

14
Vietin läksiäisiäni eilen ihanien ystävieni kanssa, ja oli aivan mahtava ilta. Ja aamu, jatkoilta porukka lähti tuossa puol kymmeneltä :D Saan olla onnellinen että on tuommosia ihmisiä löytynyt kirkastamaan elämääni <3 Lähtö sen kuin lähenee..

15
Iso-Britannia / Majoitus Liverpoolissa
« : 11.08.2006, 16:45:03 »
Mie olen syyskuun 18. päivä lähtien helmikuun lopulle Liverpoolissa. Laittakaapas vaikka yksityisviestiä jos siellä ollessanne suomalaista seuraa kaipailette (niin, niitä suomalaisiahan sitä ulkomaille aina lähdetään katsomaan  :lol: )!

16
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Kieli solmuun!
« : 13.03.2006, 23:18:36 »
Lainaus käyttäjältä: "zup"
jewellery


tuo on aika paha. ja jostain syystä jään aina toistelemaan sanaa tower. en vaan saa sitä järkevän kuulosesti suustani ulos  :roll:  ja sitte ku alkaa miettiä liikaa, niin myöskin r-äänne alkaa muuttua mössöksi suussa  :?

17
Sain just tänään kuulla että pääsin kevääksi 2007 vaihtoon Englantiin, Liverpool Hope University on koulu johon menen. Opiskelen luokanopeksi, ja tarkoitus olisi tehdä joitain sivuaineissa hyväksiluettavia opintoja.. Onkos kenelläkään kyseisetä paikasta tai sitten ihan Liverpoolista paikkana kokemuksia? Jänskättää!  :D

18
Sain tänään tietää että lähden vuoden päästä puoleksi vuodeksi Liverpooliin  :D

19
Oulusa koulusa, okl:sa. Viikon sisään tieto siitä lähenkö Englantiin vuoden päästä, hui! Jänskättää!!   :wink:

20
Äipän kanssa minne vaan, Lontoossa on tullu kahestaan käytyä :)

Sivuja: [1] 2