Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - greenapple

Sivuja: [1] 2 3 ... 20
1
Yleinen / Vs: Maailman kaunein kaupunki?
« : 26.03.2010, 12:58:27 »
toki myös Helsinki.

Zoomaas vähän. Nojoo, Lauttasaaren sillalta on kivat näkymät kesäaamuna, mutta enpä silti Helsinkiä yleiskauniina osaa pitää. Silmiin sattuu ydinkeskustassa usein.

Itse olen klisee ja totean nähneeni Pariisissa paljon kaunista. 

2
Iso-Britannia / Vs: Skotlantiin
« : 13.11.2009, 22:56:14 »
Englantini on ihan kohtalainen, ainakaan vielä ei ole tullut tilannetta josta ei olisi englannilla selvitty. Jopa myöskin skottilainen vaihto-oppilas ymmärsi minua.

Ongelmana lienee pikemmin se, ymmärrätkö sinä skottilaista.  ;) Ootko tsekannut Finn-Guildin foorumin (www.finn-guild.org)? Foorumilla hengailee myös Skotlannissa asuvia suomalaisia, joilta voisi irrota informaatiota. 

3


Pakko hehkuttaa myös erästä koomikkoa ja sen ohjelmaa, Catherine jokumikänytoli -show, joka tuli vuosi pari sitten. Todella lahjakas nainen!  :)

Catherine Tate Show?

4
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - liikkuminen
« : 03.09.2009, 13:42:11 »
Lentomatkustuksen Ryanair-ketjusta löytyy kymmeniä kohtalotovereita, jotka ovat painineet saman ongelman kanssa. Tsekkaa sieltä.

5
Kaksi. Syön kaikkea kunhan se on hyvää. Eineksistä olen tehnyt irtioton muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Tykkään hedelmistä, kalasta ja kaikenlaisesta vihreästä. Syön mieluummin punaista lihaa kuin kanaa. Pahin (=epäterveellisin)paheeni: bebet.

6
Tyhmät kysymykset / Vs: matkabudjettinne?
« : 30.08.2009, 22:08:05 »
erittäin huonolla tuntipalkalla.

Paljonko on erittäin huono tuntipalkka?

7
Tämä on kyllä ketjujen ketju  ;D Alkaa oikein nukuttaa kun näitä viestejä lukee.
No, oma korsi kekoon eli tulin tänään töihin, lähden illalla pois ja menen elokuviin. Kotona juon minttuteetä ja menen todennäköisesti nukkumaan. 

8
Terveys ja turvallisuus / Vs: Sikainfluenssa
« : 06.08.2009, 12:37:31 »
ainakaan viela ei ole pitaa possutauteja tullut, tavallista flunssaa kyllakin.

Possutauti voi ilmetä vain perusflunssanakin eli moni sairastaa (ja tartuttaa) sen tietämättään. Tutuntutun perheessä pikkulapselle ja toisella vanhemmista tuli vain pientä flunssaa, kun toinen vanhemmista joutui teholle (peruskunto nollassa vakavan sairauden vuoksi). Eli perusterve ihminen voinee käyttää energiansa muuhun kuin panikointiin.

9
Lentomatkustus / Vs: Helsinki-Vantaan jonotusajat
« : 05.08.2009, 22:00:02 »
Pari viikkoa sitten jonotin maanantaiaamuna klo 7.30 Finnairin tiskille enintään vartin. Turvatarkastushihnalle kävelin käytännössä suoraan. Noilla kehotuksillahan halutaan just välttää ne jonot ja kyllähän niitä aina lomakauden alussa pääseekin muodostumaan jokunen.
Nyt elokuun tilanteesta en tiedä, kun on niitä terminaalimuutoksiakin. Lehtien mukaan niistä ei tosin ole syntynyt hässäkkää, vaan väki on löytänyt ongelmitta etsimänsä.

10
^ Ja joulukin on kaupunkikuvassa suht havaittavissa...

11
Yleinen / Vs: Pahin floppi ja pettymys?
« : 20.06.2009, 17:45:31 »
Amsterdam. Helvetti mika paska laava.  >:(
 


Kerro lisää!

12
Lentomatkustus / Vs: Tampereen kentän turvatarkastukset
« : 06.06.2009, 10:07:48 »
saa aina hymyn huulille nää isojen kaupukien ihmiset :)

Niinpä, etenkin kun Helsinkikin on niin suuri kaupunki että päätä huimaa.  :)
Mä tosin uskon tässä tapauksessa provoteoriaan.

13

Mutta kun yhdeksän kymmenestä toteaa, että hotellin äänieristys on surkea, niin ehkä siinä on jo jotain perää...

Huokeiden suurkaupunkihotellien äänieristys harvoin on mikään loistava. Bed bug -tyyppiset kokemukset katson kyllä usein itsekin, ettei niitä ihan tungokseksi asti olisi (+ kuvia pureskelluista sääristä).

14
Jenkkien arvosteluista on mieleen jäänyt muutama erikoisuus.

Huonepalvelun nopeus on valttia. Kuka käyttää sellaista?

No juuri ne äveriäät jenkit.

15
Terveys ja turvallisuus / Vs: Ryöstely reissuilla
« : 03.06.2009, 11:03:47 »
Ja jos ollenkaan pystyy asiaan vaikuttamaan, niin naamalta pois arka ja  hermostunut vilkuilu. Tilalle kannattaa järjestää sellanen perusitsevarma ilme, ei mikään röyhkeä arrogantti vaan ihan se normi katse mikä kotikaduillakin on käytössä.

Turisteja ryöstelevät pikkukonnat toimii pienimmän vaivan periaatteella eli kohteeksi valikoituu todennäköisemmin pelokas turisti kuin mahdollinen vastaanhanaaja. (Ja obs, vastaan ei siis kannata ryhtyä hanaamaan, ellei tiedä hyvin tarkkaan mitä on tekemässä...)

16
Mitenkäs kaukana menneisyydessä hankituilla lipuilla on soveliasta elvistellä? Tarttis laskee kaikki inflaatiot ja deflaatiot ynnä muut indeksit että jonkun halpuus olis oikeesti halpaa...  :)

17
Kuinka usein kannattaisi vaihtaa juoksukengät uusiin? Lenkkeilen 3-4 kertaa viikossa tunnin matkan (en talvella).
Onkohan tästä joku suositus olemassa - tyyliin vaihda hammasharja kahden kuukauden välein, vaikka siinä ei mitään näkyvää vikaa olisikaan...  ???

18
Joo no noissa paheksuvissa palautteissa on aika paljon jenkkitouristien moitteita; tullaan ekaa kertaa Eurooppaan ja huomataan, ettei esim. lontoon kolmen tähden hotla ookaan ihan samaa tasoa kun kotipuolen vastaava. Kauhistellaan rapistuneita ikkunanpuitteita ja moititaan klumppuisia patjoja.

19
Yleinen / Vs: Trendikkäät kohteet
« : 24.04.2009, 23:15:56 »
Hyi vttu, jotenkin tulee kylmiä väreitä koko käsitteestä. 

20
Yleinen / Vs: Hostellin perustaminen
« : 25.03.2009, 12:36:48 »
Ja sitten tietysti lehdille heti tuputtamaan juttuvinkkiä kun homma alkaa olla avajaispäivää vaille valmis. Aamulehteen tiätty, mutta juttuvihje kannattaa heittää myös iltalehdille ja Hs:lle + Nyt-liitteelle.

Tämäkin vinkki tälleen hyvin ajoissa - mutta jos juna on jo lähtenyt liikkeelle, kannattanee paneutua kyydissä pysymiseen kuin sen miettimiseen että miten tän sais pysähtymään...  :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 20