Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Stranded

Sivuja: [1]
1
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / -Kuolema-
« : 06.09.2006, 14:58:40 »
Mä olen vaivannut päätäni usein tällä aiheella. Kuolema on tietty luonnollinen, arkipäiväinenki juttu. Siltikin luulen, että hyvin harva voi ihan tosissaan sanoa, ettei "pelkää" kuolemaa tai ainakaan sitä hetkeä kun viikatemies saapuu. (mietitään miten se tapahtuu, onko kivuliasta jne.)
Ihminen on yleensäkin takertuvaista sorttia, on ikävää luopua kaikesta siitä mitä oot saavuttanu/luonut itsestä.

Reinkarnaatiosta en osaa sanoa, mutta ajatuksena se on tosi kiehtova. Tiibetiläinen kuolleiden kirja on tosi hyvä teos(kertoo kuudesta bardosta eli tietoisuuden tilasta, joista useimmat kohdataan fyysisen kuoleman jälkeen). Teos on vanhaa perua ja siksi vähän erikoisesti kirjoitettu, mutta kannattaa tutustua jos tämmöiset aiheet kiinnostaa.

2
Lainaus käyttäjältä: "Katariina72000"

Tammikuun lopulla Mexico ja Guatemala. Laitanpa tähän tämänhetkisen matkasuunnitelman joskos joku haluaa kommentoida :lol:


Hyvältähän tuo suunnitelma kuulostaa , vaikka Mexicosta en mitään tiedäkään. Meinaatteko pörräillä Mexico Cityn yläpuolella helskarilla? Tuli vaan mieleen, kun jossain Amazing Racen jaksossa tekivän niin ja mahtavalta näytti se touhu!  8) Kerrothan sitten meillekin kuinka reissu sujui!

3
kyllä berberi on aika hyvä kätkö  :lol:

4
Okei, ymmärrän. Ehkä tulkitsin fishbonen viestin hiukan väärin. Harmittaa vaan se, että kaikilla ideologioiden tunnustajilla täytyy olla joku vastustaja. Reppureissaajilla se punainen lakana näyttää usein olevan pakettilomailijat.

5
hei hei fishbone, et viitsis vetää hernettä nenään siitä, että muutkin on löytänyt tämän sivuston! Eikös sen pitänyt olla niin, että maailmaa kolunneet on noin yleensä suvaitsevaista porukkaa?  :roll:

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tympiikö?
« : 28.08.2006, 14:20:41 »
Lainaus käyttäjältä: "Nalle Nallukainen"
Joku oli vienyt mun polkupyörän viime yönä.  :( Ensimmäinen yö kun unohdin lukita sen ja heti oli jollekin kelvannut matkaan. Rahallisesti tappio ei ole suuri ja olihan se paska pyörä, mutta se oli lähes ainoa vempele, jolla mä liikuin paikasta A paikkaan B.


Mun pyörä häippäsi takapihalta viime torstaina. Oulussa pyöräbisnes kukoistaa!  :x  :shock:

7
Matkapäiväkirjat / Kuvia Nepalista SK
« : 28.08.2006, 10:17:10 »
Upeita kuvia! Oon kaverin kanssa lähdössä parin kuukauden päästä Intiaan. Delhistä ois tarkoitus suunnistaa ensimmäiseksi Dharamsalaan ihmettelemään Tiibetin buddhalaista menoa. Ollaan vähän keskusteltu mahdollisesta Nepalin visiitistäkin, mutta mitään ei oo vielä lyöty lukkoon sen osalta. Kuinkahan kivuttomasti se Nepalin viisumi onnaa Intiasta käsin?

Oishan se kyllä hienoa käydä trekkaamassakin, viikon tai parin pätkä. Nämä kaihomielen otokset kyllä lisäsi kiinnostusta entisestään! Mulla lähtee mukaan vaan halpis digikamera, mutta eiköhän silläkin jotain hetkiä saa ikuistettua.  :)

Sivuja: [1]