Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Unik

Sivuja: [1] 2
1
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - yöelämä
« : 28.06.2014, 15:42:20 »
Hei, kiitos vastaajille. Yöelämään tutustuttiin  tällä reisulla Thriller-musiikaalin  jälkeen Sohossa. Muutamissa baareissa poikettiin, hyvin porukkaan mahduttiin. East Endissä  baareissa oli  vain  mm-jalkapalloa tarjolla, ei live musaa. En osaa sanoa saiko myös myöhemmät pelit katsoa. 
Thriller liput saatiin TKTS-kojusta miltei puoleen hintaa eli 35 euroa, hyvät paikat. Kyseisenä päivänä tuli tasan viisi vuotta Jacksonin kuolemasta sattumoisin.
East End oli värikäs ja ihan ookoo majoittua, ainoa miinus oli, etten esim. Leicester Squarelta löytänyt metroyhteyttä kuin kahden vaihdon kautta. Bussi 25 meni hotellin edestä, mutta se kesti iltamyöhäänkin 45 min. Varmaan harjaannusta tulee reissujen myötä metroyhteyksienkin hahmottamiseen eli kävelemällä vähän matkaa löytää sopivat asemat itäänkin päin. Seuraavalla reissulla yritän löytää majoituksen "keskempää", viimeksi lännessä Earl's Courtissa, nyt Whitechapelissa. Ja uudestaan on päästävä :).

2
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - yöelämä
« : 19.06.2014, 11:00:26 »
Reissu lähestyy. Askarruttaa illanviettopaikan löytäminen 40 ja risat ikäisille. Pubit tietenkin, mutta onko klubeissa tai baareissa mitään mestaa, jossa olisi hiukan vanhempaa porukkaa. Hyvää musaa ja ehkä tanssilattia? Ei ihan omien lasten ikäisten kanssa biletunnelmaan päästä. Jazzbaarit, joista kiitos vaan onkin jo muutama mainittu, taitaa olla ikätovereita varmimmin täynnä.  Entäs yökerhot/ clubit? Arki-illoista on kyse, ti-to. East Endissä yövytään.
Onko Lontoossa  paikkojen jakaantuminen ikäjakauman mukaan  niin selvä, kuin Suomessa? Ollaan selailtu timeoutit ja muut, mutta kuvauksista on vaikea päätellä tätä ikäkysymystä.
Cityssä on kaiketi menoa torstaisin ja tietty Sohossa aina olettaisin. Jotain vinkkejä, kiitos.

3
Lentomatkustus / Vs: Ryanair
« : 06.05.2014, 19:01:11 »
Toukokuussa Pirkkalassa vastattiin, että koneeseen saa viedä olkalaukussa "matkan aikana välttämättömät tavarat". Olkalaukkua ei mittailtu eikä punnittu Lontoossakaan. Toisaalta hankalaa, ettei mittoja tarkkaan valvota, koska se tuo epävarmuutta. Mutta kenellä on small bag up to 35 x 20 x 20 cms. Linnunpönttö on ainoo mikä tulee mieleen noissa mitoissa...Nyt otan kesäreissulla pienen repun ja voin kuvtella jo itseni tunkemassa sitä liian isoksi tuomittuna matkalaukkuun sisään. Ehkä otan varman päälle ja pienen olkalaukun vaan. Onko kenelläkään kokemusta liian isoksi tuomitusta small bag up to 35 x 20 x 20 cms. ?

4
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - yöelämä
« : 06.05.2014, 18:42:19 »
Reissu tehty, kiitos vinkeistä. Niinhän siinä kävi, ettei yöelämään ehditty syventyä. Aamulla hostellista kun lähdettiin, vasta iltamyöhällä palattiin, eikä jaksettu mihinkään rientoihin.
Tämän googlasin  ja ensi kerralla kesäkuussa (:)) ehkä käyn täällä Earls Courtissa:

https://troubadour.co.uk/

Onko tuttu kenellekään?

5
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - liikkuminen
« : 06.05.2014, 18:35:20 »
Reissu tehty  ja uusi varattu eli jäin Lontoon koukkuun kerrasta :).

Standstedista tultiin bussilla Stratfordiin ja sieltä Oysterin osto ja eteenpäin Overgroundilla.
Me päädyttiin pay as you go-oysteriin. Kerran bussiin noustessa kortti olikin tyhjä ja hetken seikkailin (eksyin) latauspistettä etsiessäni. Löysin metroaseman, jossa latasin kortin ja taas mentiin. Koin metron selkeämmäksi kuin bussit, ei päässy eksymään tube-linjalla.

 En tullut seuranneeksi, kuinka paljon rahaa Oysteriin kulutettiin ja miten se hintakatto toteutui.  Pari kertaa ladattiin eli saattoi mennä viidessä päivässä 50 e tai ehkä enemmänkin, koska me käytiin myös Emirate Air linellä eli ilmaradalla tms. ajelemassa. Samoin jo tullessa Stradford oli  zone 3. Greenwichissä käytiin myös, se tosin taitaa pysyä zone 2. Pyysin kyllä listausta palauttaessani korttia,mutta siinä ei näkynyt kaikkia matkoja, vain tubematkat. Kortin palautus ja pantin ja jäljellä olevat rahat palautettiin pankkitilille, ei käteen.

Paluu Stanstediin mentiin Terravisionilla Liverpool Street Stationilta, pyhäiltana aikaa meni alle tunti.
Pysäkin opasteita ei löydetty asemalta mistään opastauluista, eikä ulkonakaan pysäkkiä bongattu. En ollut tulostanut täältä saatua hyvää ohjetta mukaan. Oltiin väsyneitä ja meinattiin sortua junaan, mutta palohälytys tai muu syy tyhjensi koko hallin. Tässä paniikkisäntäilyssä sitten löytyi pysäkkikin. Eli sama pysäkki kummallakin Nat. express ja Terravision ja aika huomaamaton kyltti. Nyt sen jo kokenut kävijä löytää :).

River bus jäi kokeilematta ja paljon, paljon muuta, eli kesäkuussa uudelleen. Ryan air ei tällä kertaa ihan parastaan laittanut ja lento tuli maksaa 145 e, viimeksi 60 e kaikkineen, mutta koska on high season ja kova hinku päästä uudelleen, niin siks liput ostin, vaikka ei ihan halvat olleet.


6
Musikaalilipuista kysyn.

Täällä on alennushintaisia lippuja joihinkin näytöksiin, mutta onko nämä juuri niitä saman päivän näytöksiin myytäviä lippuja hintatasoltaan?

http://www.tkts.co.uk/whats-on-sale/

Voiko siis netistä tsekata edullisimman hinnan, vai onko paikalle mennessä mahdollisuus vielä lisäsäästöihin?

Mitä käytännössä tarkoittaa täälläkin palstalle käytetty termi "viralliset" lippukioskit? Miksi hapsut, onko tuplabuukkauksen tai muuta riskiä näissä
 muissa kuin TKTS-kojussa.

Ehkä käymme teatterilta suoraan kysymässä viime hetken lippuja iltapävämatineoihin.

Musikaali ei ole mikään must-juttu. joten emme ala lippuja ennakkoon ostamaan.
LastMinute-palstaa tsekkailin myös. Vaikea saada käsitystä näistä hintaluokista  Esim. Wicked -musikaali olisi Seventh Price Seat £28.0. Varmaan jo seisomapaikka :)
Muuten vaikuttivat edullisemmalle nopealla villkaisulla kuin TKTS-koju. 

Onko käyttökokemuksia lastminute-sivusta tai muuten edullisisten musikaalilippujen hankkimisesta?
Kiitos.
7
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - liikkuminen
« : 31.03.2014, 22:07:41 »
Ollaan tänään :) päätymässä tähänStratfordista Eustoniin päin:
Eustonin ja Stratfordin väliä pystyy liikkumaan helposti myös kun ottaa metron Eustonilta Highbury & Islingtoniin ja vaihtaa sieltä overgroundin Stratfordiin.
Onko Overgroundissa zonet vai vertautuuko se bussikyytiin, siis Oysterin payg-kortilla?

Oliko niin, että Standstedin busseissa ei häviä mitään, vaikka ei ota edestakaista matkaa ja maksa jo ennalta?
Jos näin, niin sitten pois päin voisikin mennä Liverpol Streetin kautta.

Jos päädytään poistumaan Stratfordin suuntaa ja sieltä bussiin, onko pysäkki löydettävissä overground aseman liepeiltä?

kiitos taas.

8
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - liikkuminen
« : 30.03.2014, 22:18:57 »
Hei, ihania ihmisiä, kun jaksatte neuvoa, kiitos! Tuonko hostelliin teille noudettavaksi tuoretta ruisleipää kiitokseksi :).

Kiitos pfr hyvästä selvityksestä, Oyster pay-as-you-go tuntuu järkevimmälle, air line täytyy kokeilla, kun on edullinenkin Oysterilla. Tube ja vaihdot  tuntuu selkeelle, kun sen noin kerrot.

Kiitos Mpalalle  Hampstead heath/ zone 2 vinkistä Highgateen mennessä.
Vielä tästä Standstedin ja keskustan välisestä matkasta. Jostain luin, että matkaa lyhentää se, että kulkee osan matkasta tubella ja suositeltiin tubeen siirtymistä  Stratfordissa.  Liikkumiseen tuo haastetta lentokenttähotelliin paluupäivä su 13.4, jolloin juostaan  maraton. Aikaa siirtymiseen on, koska lento lähtee vasta ma-aamulla, mutta ei silti ole kiva ajatus seistä ruuhkassa bussissa. Siks aattelin, että palaamalla metrolla  Stratfordiin, josta Standstedin bussiin siirtyminen, vältettäisiin bussiliikenteen ruuhkaa . Kai se 40 000 maratonvierasta kuitenkin näkyy miljoonakaupungin liikenteessä? Olettaisin näin.

Me ollaan paluupäiväksi 13.4  sunnuntaiksi  suunniteltu siirtyminen  hostellista lähdön jälkeen   British museumiin (ilmaisen säilytyksen takia, lentolaukku otetaan säilytykseen) ja käydään  iltapäivällä saattelemassa kaveria Eustonin asemalle. Noin klo 18 lähdetään Standstedia kohti. Tsekkasin, että  että tubella päästäisiin yhdellä vaihdolla Stratfordiin alle puolessa tunnissa. Olisko siinä näin selitettynä mitään järkeä?

Kiitos Strange Little Girl jokilaivalinkistä. Toivottavasti kiireiset työmatkalaiset ei heitä turisteja Thamesiin :). Täytyy tutustua linkin sisältöön.

Kohta pitää jo ostaa bussiliput Standstedistä eli pitää joko hylätä tai hyväksyä tuo Stratford. Mitä mieltä olette, kiitos.


9
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - yöelämä
« : 23.03.2014, 20:36:48 »
Lainaus
Kävimme jossain irkkupaikassa China Townissa tai Sohossa...jossain sen M&M- kaupan lähellä kuitenkin. Siinä oli ties kuinka monta kerrosta ja livebändi esiintymässä. Paikan nimi taisi olla O´jotain.


Olisiko tarkempia koordinaatteja yllä olevaan?

Toiveissa olisi löytää pub, jossa livemusaa, jotain rokkia tai poppia.Ehkä se osuu kohdalle ihan sattumalta,mutta jotain vaihtoehtoja olen netin TimeOutista yrittänyt löytää.  Etäisyyksiä on vaan hankala hahmottaa. Ei niin kovasti innosta, että taksilla ajeltaisiin, vaan tarkoitus on ihan julkisilla liikuskella myös iltaelämässä. Hostelli on Earls Courtissa. Siinäkin lähellä jotain tarjontaa on. Ikäjakaumaa porukassa on kahden sukupolven verran, mutta Suomessa kyllä esim. Tavastialla on samoilla keikolla käyty. Eli siis Lontoon Tavastia hakusessa :)

10
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - liikkuminen
« : 23.03.2014, 18:18:24 »
Että on sekavan tuntuinen tuo Travel tai Oyster Card...tai mun ymmärryksessähän se puute tietty on.

Ollaan Lontoossa 9.4-13.4, tai tuolloin 13.4 siirrytään lentokenttähotelliin Standstediin. Eli käytetään viitenä päivänä julkisia välineitä.

Tullaan Standstediin 9.4 iltapäivällä klo 15.15.
Tälläistä suunnittelen:  Sieltä Terravision-bussilla  Stratfordiin, jossa ostettaisiin pay-as.you-go Oyster Card, jolla  vaihto metroon. Ihan ajansäästö mielessä.
On kylläkin iltapäiväruuhkan aikaan ja vähän arveluttaa matkatavaran kanssa liikkuminen ja metron vaihto, ihan käsimatkatavarana menevä matkalaukku, mutta kuitenkin.
Mennään Eustonin rautatieasemalle muualta tulevaa kaveria vastaan. Sieltä hostelliin Earls Courtin alueelle.

Hostelli on siis zonella 1-2. Zonella 3 käydään Stratfordin lisäksi  ehkä Highgaten hautausmaalla. Muuten liikutaan 1-2 zonella. Bussilla ennenkaikkea, mutta myös metrolla.  Jos ajellaan klo 9.30 jälkeen hintakaton verran  hinnaksi tulee kaiketi noin 35 e. No viikon Travelcard on 31.40, kuten edellä ystävällisesti kerrotaan. Ilman muuta se olisi varmaan helpompi, mutta nämä muutamat zone 3 ajelut estää sen hankkimisen ilmeisesti. Paluureissu lentokentälle 13.4 taas Stratfordiin ja siitä vaihto bussiin.

Kysymys Oyster cardin palauttamisesta. Voiko kaikkiin myyntipaikkoihin myös palauttaa Oyster cardin, saako pantin lisäksi kaikki kortilla mahdollisesti olevat käyttämättömät rahat takaisin, luin jostain, että alle 10 punnan summaa ei palauteta? Onko palautuspaikkoja auki sunnuntaina Stradfordin metroasemalle?

Eli plan b olisi ostaa Standstetista bussilippu keskustaan eli zonelle 1-2 ja ostaa viikon  Travelcard 1-2 zonelle. Ja jättää zone 3 käymättä kokonaan. 2 yhden hinnalla tarjouksia ei  turistipaikoissahyödynnettäisi kumminkaan.  Ilmaiset huvit on tavoitteena :).

Jos joku jaksoi tänne asti, kysyn vielä. että suunnitelmissa on "ajelu" Emirate air linella. Käykö siihen vain Oyster card vaiko myöskin Travel card? En sivuilta oikeen varmaksi ymmärtänyt. Lisäksi toiveena olisi Thamesilla jokilaivalla ajelu, ihan reittilautalla. Onko niitä ylipäätään ja käykö niissä Ttravel vai Oyster card?
KIITOS!

11
Baltian maat / jazzia?
« : 18.11.2008, 21:04:00 »
Kahlasin ketjun, mutta en löytänyt vastausta siihen, onko Riiassa mestaa, missä nelikymppisetkin viihtyisi ja voisi kuulla elävää musiikkia viikonloppuisin, mielellään jazzia tai rockia?

Entä yökerhot, miten niissä ikäjakauma yleensä, mitään vinkkejä meille kypsillä kymmenillä oleville  :D.
Reval-hotellin sky bar vai mikä se nyt oli on tuttu ja siellä nytkin käydään, mutta jotain muuta?
12
Baltian maat / Riiassa käyty
« : 21.07.2007, 10:31:38 »
Riiassa käytiin, hotelli oli Aviatar, keskustasta 3 km, mutta johdinbussi kulki edestä 5-10 min välein..
Hotelli oli siisti, aamupalasta miinusta, kaikki oli koko ajan loppu, mutta odotellen sitten sai täydennystä. Huoneisto oli ”minisuite”, kaksi huonetta, pieni ikkunaton ”keittiötila” jääkaapilla, (vedenkeittimen ja mukit sai respasta), kylpyhuone ammeella. Mahduttiin  kaveripariskunnan kanssa hyvin (huoneistoon, ei ammeeseen) hinta oli 30 € per nenä per yö.

Taksilla lennosta otettuna ajettiin myös, hinnat vaihteli tosi paljon, sovittuna etukäteen aina 5 latia, kokeeksi mentiin  joskus mittari päällä, toisen kerran 3.5 lat ja toisen kerran 6.5, siis täysin sama matka. Jurmalaan mentiin taksilla, hinta etukäteen sovittuna 15 latia, illalla siellä kyseltiin hintoja Riikaan takseilta myös, arvio oli 25 latia. Tultiin junalla sitten, kiva kokemus sekin.
Respasta tilaten tuli keskusteluissakin luotettavaksi mainittu punainen Renault-taksi, hinta lentokentälle vain 7 latia (klo 16 aikaan kesto oli 35 min, paheneeko ruuhka vielä..). Olimme juuri tsekanneet yhden taksin tariffin, joka siistissä ”virallisen” näköisessä hinnastossa ilmoitti lentokentän kyydin maksavan 13-15 latia keskustasta. Ärsyttävää huijaamista. Kalleinta kyyti on varmaan siten, että kuski ei suostu sopimaan hintaa, vaan taksamittari määrää, silloin on mittaria varmasti rukattu.
Ensi kertaa varten kysyisin, kannattaako taksi keskustassakin  aina tilata  luotettavaksi tiedetystä firmasta (jossain oli numerokin, en muista missä..). Taksijonossa meidät aina ohjattiin etummaisen taksin luo, valitse siinä sitten.

Miehitysmuseo ja sotamuseo on siis eri asia, jos kukaan muu niitä nyt sitten samaksi luulee, sotamuseo oli suht mielenkiintoinen, miehitys ei, mutta ilmaisia olivat.
Vastaan itse aiemmin kysymääni, jokiristeilyjä olisi lähtenyt ainakin klo 14.00 ( Miehitysmuseon kohdalta joen varteen, sitten oikealle,) kesto olisi ollut 1.5 tuntia, hinta 4 latia, ei tullut käytyä, varmaan muitakin aikoja ja firmoja on.

Ryanairin lennot sujui loistavasti, tosin Riiassa emme saaneet proritypassia, kuten Suomessa, vaikka meillä ei ollutkaan kuin käsimatkatavarat.

13
Baltian maat / jokiristely?
« : 12.07.2007, 19:52:35 »
Reissu lähestyy, la on lähtö. Harmillista, mutta riika.net sivut ei tule kuntoon. Haluaisin tietää, onko Riiassa modernin taiteen museota?Entäpä jokiristeily Daugava-joella? Onko sinä ideaa  ja rahoille vastinetta, hinnasta tietääkö kukaan?

14
Auto- ja moottoripyörämatkailu / Pariisin vieressä
« : 09.07.2007, 14:04:00 »
Etap n varmaan edullinen, mutta jos aikoo olla pidempään ja myös viihtyä majoituksessa, niin talon vuokraaminen Pariisin läheltä on myös hyvä vaihtoehto. Oltiin 30 min. junamatkan päässä Pariisista ihanassa kylässä, josta talo saatiin viikoksi hintaan 390 euroa, sinne olisi mahtunut 6 yöpymään, meille 4llekin kuitenkin edullisempi kuin halvinkaan hotelli. Taloon kuului piha, jossa saattoi grillata ja uima-allas (yhteiskäytössä, mutta muut majoitukset olivat tyhjiä. Talo oli siisti ja hyvinvarusteltu.
Löysimme sen täältä; www.homelidays.com.

15
Baltian maat / Riika
« : 06.07.2007, 10:10:52 »
Lainaus
oletkos Unik kokeillut booking.comin kautta


Enpä tosiaan tullut koitettua sen kautta, en osaisi luottaa varaukseen ilman, että olisin suoraan hotelliin yhteydessä, sen varmistuksenhan kyllä pystyy sitten tekemään. Enkä hintojaan tsekannut sitä kautta.


Nyt on varattu hotelli Avitar, sieltä meille neljälle 2 huoneen apart, jokin kitchenettekin kaiketi on, vaikka eipä tuolla tarkoitus ole muualla syödä, kuin ulkona. Siinä tulee hintaa 30 e per person per night. Eikös se ole jo hostellikin 2 -4 hengen privahuoneessa omilla mukavuuksilla tuota hintaa?

16
Lainaus
sylvatica

 Eli mitä alueita suosittelette viikon pituiselle reissulle?


Ryanilla Hahniin, siitä Mosel-joen laaksoon.
Maisemat oli upeat, ehdottomasti parasta antia meidän Euroopan kiertueella. Viikko on lyhyt ailka, suunnitellessa tuntuu kivalle ajella vähän siellä ja täällä, mutta ehdottomasti keskittäminen kannattaa. Silloin näkee muutakin kuin Eurooppaa auton ikkunasta.

17
Baltian maat / hotelli Riikassa?
« : 04.07.2007, 18:12:22 »
Voi ei, Jurmalasta ei saatu majoitusta järkevään hintaan eikä muutenkaan mieleistä edes kalliimmalla. Siellä on kiskurihinnat just heinäkuun puolivälistä alkaen, eikä tee mieli maksaa kolminkertaisia hintoja.

Nyt alkaa tulla jo ahtistus. Aika  jo 14.7.17.7.07

Kahlasin tänkin ketjun Jurmala mielessäin, enkä poiminut mahdollisia  hotellivinkkejä, majoitustietokannan jo tsekkasin.

Hostelli ei tule kyseeseen, itselle kävisi, mutta toinen pariskunta on hotellityyppiä. Dari Un Draugi on täynnä. Tuleeko kelleen mieleen mitään, kriteerit on keskustassa tai vanhassa kaupungissa, siisti ja edullinen.

Reval hotel Latvija on viimeinen vaihtoehto, yksi  2h  huone maksaa kolmeksi yöksi 360 e eli 180e  per nenä eli 60 e per yö yhden hinta...
Kallista ja siinä ollaan jo oltu ennen..
Varauskoneen mukaan siellä vielä tilaa olisi...

Vinkkejä kellään?

18
Baltian maat / Majoitus Jurmalassa
« : 02.07.2007, 00:49:42 »
Googletin sittenkin, onko näistä vierastaloista kenelläkään kokemusta:
http://www.jurmala.lv/fi/home/turistiem/naktsmitnes/viesunami/default.aspx

19
Baltian maat / majoitus Jurmalassa
« : 02.07.2007, 00:28:16 »
Jes, koko ketjun jaksoin kahlata läpi....
Mennään heinäkuussa ryanilla Riikaan,41 euroa per nassu veroineen, ihmettelen hiukan tuota jonkun mainitsemaan 30 e menopaluu veroineen, meillä nimittäin lennon hinta oli 0.01e. Veroja neljälle 100 e ja vielä outo luottokorttimaksu 24 e. Matkalaukkumaksu  pr nenä 6 e, vaikka ei tsekattavia laukkuja, vain käsimatkatavarat. Mutta halba, halba on.

Shopata ei  alen jälkeen jaksa enää, kaikki ollaan ennen jo Riiassa nähtävyydet katsottu, niin nyt mentäisiin Jurmalaan 3 yöksi. Ajelemaan fillarilla hiekkarantaa, lekottelemaan auringossa (sateella sitten ajetaan vaan pyörällä :D ).
 Löysin yhden Jurmala-topicin, mutta kerrotteko jos muitakin on. Ei hostellia nyt, muta hotelli tai apartmentos, jopa talo voi tulla kyseeseen, vinkkejä?
Onko Jurmalalla turist offficea, en enää tän ketjun kahlaamisen jälkeen jaksa edes googlettaa...Jos nyt joku sattuu tietämäänjoskus keskitetyn palvelun Jurmalassa.

Muuten, ketjussa mainittu Paradise hostel kantsii kiertää kaukaa, on bordelli, kaveri oli yöpynyt pari yötä, oli aamupala maittanut vähän huonosti siinä tangon vieressä... :roll:

20
Ranska / käväisty on
« : 26.06.2007, 21:29:00 »
Olimme Pariisissa 5 yötä osana pidempää autoreissua.
Meillä oli talo vuokrattu 30 min päästä Pariisista Marles-en-briestä. Löysimme talon täältä: http://www.homelidays.com, viikon vuokra oli 390 euroa, 3 h+k.

SNCF-junalla menimme Gare de l'Estiin, josta metrolla olikin helppo jatkaa nähtävyyksille. Jätimme siis auton asemalle, talolle oli r-asemalta matkaa vain 5 min.

Pariisiin tutustumiseen oli vain 2 päivää aikaa, joten sijoitimme 28 e per nenä  kahden päivän lippuun kiertoajelubussiin. Näissä kävimme sisälläkin: Louvre, Eiffel, les Invalides, Sacre Cour. Toki ihania kahviloita ja shoppailupaikkoja löysimme myös. Etenkin La Vallee Village
outletpaikka  Disneylandin lähella, oli suht edullinen.  Vieressä oli myös "tavallinen" ostari. Yhden päivän vietimme Disneylandissa, sinne oli talolta 24 km.

Uudestaan täytyy päästä, rauhallisemmalla aikataululla.

Sivuja: [1] 2