Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jollygnome

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Kesä 2010 noin 6.6-6.8, budjetti 3-5k€
« : 16.06.2009, 13:41:48 »
Hei, koska tältä kesältä jää matkailut vähän vähemmälle niin ajattelin panostaa kunnolla ensi kesään. Koska kesälomani on aika pitkä, niin vaihtoehtojakin löytyy kummasti. Valitettavasti suurimmalla osalla ystävistäni ei ole joko rahaa/mahdollisuutta lähteä millekkään matkalle. Haen täältä siis ideoita ja matkaseuraa ensi kesäksi suunnitellulle matkalle. Budjetti siis on noin 3-5k. Vaihtoehdot on pyöriny maailmanympärimatkasta, johonkin pidempään visiittiin parissa kaukopaikassa tai amerikan road trippiä. Olen 31-vuotias mies ja ammattini arvannettekin ;)

2
Italia / Vs: Rooma
« : 26.02.2009, 16:03:20 »
Pakko kyllä sanoa Roomasta sen verran, että jos on mitenkään varaa yhteen päivään lähistöllä, niin suosittelen _ehdottomasti_ vierailua Tivolin kylässä, jossa on mielettömän hieno puutarha villa D`este satoine suihkulähteineen ja lähistöllä Keisari Hadrianuksen kaupungin rauniot. Paljon vettä mukaan ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Villa_d%27Este


3
Eurooppa / välimeren saaret
« : 15.03.2008, 11:47:49 »
En nyt pikaisella haulla löytänyt otsikkoa, eli tarkoitus olisi matkata kesällä välimerelle(Kreeta, Kypros , ...) pariksi viikoksi, mutta ei kiinnostaisi mennä aivan täydelliseen turistimestaan, vaan tutustua paikalliseen kulttuuriin& historiaan. Kysymykseni onkin, että onko siellä vielä sellaisia semi-turistipaikkoja? Vai onko välimeri kokonaan "menetetty"? Onko paikkasuosituksia?

4
Matkaseuraa / Etelä-Amerikkaan helmikuussa
« : 02.08.2007, 18:24:17 »
Tarkoituksenani olisi mennä Etelä-Amerikkaan n.1-2 kuukaudeksi. Kauhean tarkkoja suunnitelmia ei vielä ole, mutta alustavasti ajattelin olla 1-2vko brasiliassa, sieltä Limaan 1vko ja sieltä Buenos Airesiin kavereita moikkaamaan. Matkaseuraa kaipaisin erityisesti tuolle Brasilian/Perun osiolle. Muutkin matkavaihtoehdot toki käyvät jos ehdotuksia löytyy(kilroyn southern traveller on myös mielessä). Ihan kauheasti aikaa miettimiseen kuitenkaan ei ole kun liput lienevät kalliimpia/loppuvat jos varailee myöhemmin. Toki jos joku sattuu siellä E-A:ssa jo olemaan, niin viestiä vaan niin tavataan paikan päällä. Olen 29-v mukava matkalla yliopiston loppumista juhlistava jamppa.

5
Etelä-Amerikka / Matkavaihtoehtoja Etelä-Amerikkaan
« : 29.07.2007, 11:32:09 »
Ajattelin tehdä ensimmäisen euroopan ulkopuolisen matkan ja harkitsen tässä Kilroytravelssin Southern exploreria(pl afrikka) helmi/maaliskuulle ja kysymykseni onkin, että onko teillä kokemuksia reitistä? Reitti siis olisi

Helsinki - Reykjavik - Boston // New York - San Salvador - San Jose(costa rica) - Lima - Buenos Aires // Sao Paolo - madrid -  Helsinki.

Lähinnä epäilyttää majoitus ja oleskelu noissa San Salvadorissa ja San Josessa, varsinkin kun tällä hetkellä olen yksin menossa ja budjettini on kuitenkin aika pieni. Ovatko näkemisen arvoisiavaarallisia/tylsiä/kalliita? Olisin siis noin 3-4 päivää kussakin(NY, SS, SP) ja n.4 viikkoa yhteensä muissa. Majoituksen saannen ilmaiseksi Limassa ja  varmasti Buenos airesissa.

Toinen vaihtoehtoni olisi Helsinki-Rio/Sao Paolo-Lima-Buenos aires-Madrid-Helsinki ja yhteensä noin 5viikkoa.  Kannattaako ostaa lippuja kilroylta? vai erikseen jostain halpispaikoista? Vinkkejä? Matkaseura kelpaa myöskin. Jonnin verran olen toki netistä tietoa löytäny, mutta lisätieto kelpaa aina.

Kiittäen jo etukäteen!

Edit: Olen siis mies ja 29v jos se johonkin vaikuttaa

6
Pohjoismaat / kööpenhamina
« : 15.05.2006, 15:06:08 »
Onko kukaan kokeillut liftaamista Köpiksestä Tukholmaan? Paljonko maksaa lautta Tukholma-Helsinki? Onko helppoa? Vaihtoehtona on palata Finnairilla(80€), mutta mikä olisi halvin/järkevin vaihtoehto palata sieltä tänne Helsinkiin?

7
Eurooppa / Polkupyörällä Espanjaan
« : 15.06.2005, 11:33:29 »
Onko kukaan mennyt Suomesta polkupyörällä Espanjaan. Sain tällaisen kuningasidean ja olisi vielä aikaakin tehdä(16.7-4.9). Eli siis tukholmaan lautalla, sieltä tanska-saksa-ranska-pohjoisespanja johon jättäisin pyöräni kavereiden luo ja sieltä junalla espanjassa viikko-pari. Budjetti on pieni(~500€), eli kysyisinkin, että onko matkalla kuinka mahdollista nukkua jossain metsikössä ja antaako paha poliisisetä aina sakot, vai onko melkein pakko mennä hostelleihin? Kuinka isoja päivämatkoja pyörällä pääsee? Pyörällä en oo matkustanu rinkan kanssa, joten siitä ei ole kokemusta.  Kuntoni on todella hyvä, eli sen ei pitäisi olla ongelma. Eli toivoisin kommentteja/vinkkejä/matkaseuraa  :D /muuta mukavaa. Eli sellasta :)

Sivuja: [1]