Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - glow

Sivuja: [1]
1
Täytyy nyt vähän kommentoida ja pyydellä anteeksi. Oli hieman huono päivä tuolloin, jolloin kirjoitin tuon aikaisemman viestin. Täällä silti lueskelen näitä viestejä, mutta kirjoittelu taitaa jäädä aika vähälle. Mutta kiitos silti vinkeistä, Budapest EHKÄ kutsuu maaliskuussa.

2
Näin siinä sitten käy kun ei jaksakaan kirjoittaa kaikkea ajattelemaansa. :) Uusi yritys:

Eli mitään ihan perus-Lontoota en haluaisi nähdä. Praha on poissuljettu. Mielellään en ihan Etelä-Eurooppaan haluaisi matkustaa. Lähinnä siis sellaisia, ei-ihan-peruspaikkoja, mutta sellaisia kuitenkin joissa turisteja käy ja nähtävyyksiä löytyy.
Olen ajatellut jotain Saksan kaupunkia, mutta pikkuhiljaa olen alkanut miettiä Wieniä. Jotain tietoa löysinkin, esim. Berliini hakkaa 100-0, 6-0 tai miten vaan Wienin... Taide tosin ei kiinnosta, vaikka yhdessä keskustelussa Wienin taidemusoita tai jotain kehuttiinkin.

Ja alan-mies kiitos YV:stä. En nyt sitten tiedä että miksi tämä topic on olemassa jos täältä ei saa vinkkiä kysellä? Noh, ehkä tämä keskustelupalsta tosiaan on sellainen, miltä se tuntuikin ei-rekisteröityneen käyttäjän kannalta. :D

Ehkä sitten pitäisi vaan siirtyä lukemaan näitä keskusteluja eikä enää kirjoittaa tänne. Siirtää ne omat matkat tasan tarkkaan seuramatkoille etelän aurinkoon...
Tack och adjö

3
En nyt sitten heti uskalla uhmata moderaattoreiden käskyjä ja kiltisti lisään oman kysymykseni tähän ketjuun.

Haluaisin lähteä muutamaksi päiväksi jonnekin Eurooppaan kaupunkilomalle. Nähtävyyksiä saisi siis olla, liian kylmää eikä liian lämmintä saa olla. Tai siis lähinnä sellaista kalseaa kylmää tai tappokuumaa haluan vältellä.
Lähtö olisi luultavasti helmikuussa, yksin olen menossa enkä ole aiemmin hirveästi matkustellut. Ja jos jotain halpoja lentoja/hotelleita ja niihin linkkejä löytyy niin toki saa lisätä.  :D

Thanks in advance!

Sivuja: [1]