Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - superslacker

Sivuja: [1]
1
Kiina / Vs: Kiinan viisumi?
« : 05.03.2010, 01:00:45 »
Hei!

Matkustan junalla Venajan ja Ita-Euroopan kautta Kaukaasiaan ja sielta Keski-Aasiaan ja Kirgisiaan. Kirgisiasta sitten Kiinaan.

Tarkoituksenani on ollut hankkia viisumeita matkan varrelta, mutta nyt tulikin pieni ongelma vastaan. Olen talla hetkella Romaniassa, ja Kiinan Romanian lahetysto sanoi, etta ei anna viisumia ilman Kera:nkin jo mainitsemaa todistusta oleskelusta kyseisessa maassa. Oletan etta Kiinalla on yhteiset saannot muissakin lahetystoissaan. Nainen lahetystossa sanoi, etta jos haluan saada Kiinan viisumin ilman todistusta maassaolostani, joudun hakemaan viisumini Helsingista. En ole kuitenkaan menossa Suomeen useaan kuukauteen, ja tarkoitukseni olisi olla kiinassa jo parin kuukauden paasta.

Eli kysymykseen:

Onko kukaan yrittanyt Photoshopata semmoisen maassaolotodistuksen?
Enta onko joku hakenut maassaolotodistuksen jostain maasta (mista tahansa), ja kuinkahan semmoisen voisi saada? Tarkoitukseni on viettaa maissa, missa vierailen ennen kiinaa vain 5-12 paivaa, joten en tieda voinko edes tuollaista todistusta saada.

Enta onko kenellakaan kokemusta viisumin hankkimisesta Kiinaan Suomen rajojen ulkopuolelta, jostain muualta kuin Hong Kongista?

Lentaminen Hong Kongiin tai Suomeen ei tule kysymykseen ekologisista ja taloudellisista syista.

2
hei!

onko kokemuksia moskiittoverkkojen ostamisesta intiasta? semmoisen tarvisin, ja ei ole ainakaan viela sattunut nenan eteen, koitin delhista vahan etsia.. mistahan semmoisen loytaisin, onko vinkkeja?

tai jos tietaa mista jaipurista loytyisi.. taalla siis olen nyt : )

3
Intia / Hotel Star, Delhi
« : 24.02.2007, 19:48:39 »
itse yovyn talla hetkella hotel smyle innissa, Rs. 335/yo, sis. aamupala, lansimainen toiletti ja suihku jossa lamminta vetta ja 30 min ilmaista nettia. sijainti ihan keskustassa, palvelu toimii ja mukava
henkilokunta :)

hakivat kentalta hintaan Rs. 420.  http://www.smyleinn.com

4
Intia / Intia huhtikuussa
« : 19.02.2007, 17:08:41 »
Lainaus käyttäjältä: "ellips"
hihhih mää veikkaisin kyllä et lenkkitossut on ihan jees, muulla intialaisryhmällä ei varmasti oo parempia vaelluskenkiä. ja sherpoilla hyvä ku ees on kengät. tietenki oma kävelynautinto voi olla vähän täyteläisempi. en mee tuosta hinnasta ihan takuuseen mutta halpa se kuitenki oli..(ylläri) :)


mitenkäs kylmä himalajan juurella on? tarvinko makuupussia? kävin katsomassa, että saisin semmoisen puolen kilon minimakuupussin hinnalla 75€, mutta olen vähän skeptinen, kannattaako noin isoa summaa laittaa asiaan, jota en välttämättä edes tarvi. vai tarvinko? jotkut kertovat että hostelleissa voi olla öisin todella kylmä..

5
Terveys ja turvallisuus / Re: Matkavakuutus
« : 18.02.2007, 18:25:58 »
Lainaus käyttäjältä: "RantaPallero"
:D Silmä käteen, hopi hopi! :D Esim Eurooppalaisen ehdoissa mainittu:
MatkaTAPATURMANA ei korvata puremasta tai pistosta saatua tartuntatautia.

Matkasairauksien osalta puremasta/pistosta saatua tautia ei ole rajattu pois.
Maalaisjärjellä: matkatapaturmana korvataan itse purema ja matka sairautena korvataan puremasta saatu tauti.


Olit oikeassa, kiitos tiedosta :) Otin asiasta selvää ja tosiaankin matkasairauksenä malariat sun muut denguet korvataan. Otinkin Nordean matkavakuutuksen vuodeksi, voimassa jokaisella 3kk tai alle -kestävällä matkalla kotipaikasta 50km tai pidemmälle. Hinnaksi tuli vähän alle 60€ ja vakuutus sisältää 500€ matkatavaravakuutuksen (muistaakseni) 50€ omavastuulla.

6
Intia / Intia huhtikuussa
« : 13.02.2007, 17:38:27 »
Lainaus käyttäjältä: "ellips"
me teimme darjeelingin youth hostellin kautta viikon vaelluksen nepalin rajalla himalajan jaloissa, majoitukset ja ruoat ja kaikki viikoksi olikohan ees 20e! suosittelen lämpimästi.. mutta jos ei patikointi kiinnosta, niin en tiedä kannattaako darjeelingiin asti matkustaa, jos on vaan neljä viikkoa aikaan. manalikin on varmasti hieno.


ohhoh, itse olen paikan päällä (delhissä siis) jo parin viikon päästä, pakko sanoa että tuollainen reissu kuulostaa todellakin kokemisen arvoiselta. pitääkin hommata patikointikengät. tuolla tuskin ihan lenkkareillä pärjää? :) teitkö muita vastaavanlaisia reissuja?

7
Terveys ja turvallisuus / Re: Matkavakuutus
« : 11.02.2007, 12:57:32 »
Lainaus käyttäjältä: "Markus"
Kun joku tuota lähivakuutusta kehui, niin täytyy huomioida se asia, että matkavakuutuksen ehdoissa on pykälä, joka evää korvauksen sairauksista, jotka aiheutuu hyönteisen puremasta. Tämä kannattaa huomioida varsinkin kauemmaksi matkustaessa, jolloin mm. malaria, denguekuume, japaninaivokuume ym. ovat periaatteessa korvauksen ulkopuolella.


Olen lueskellut mielestäni kaikki pallontallaajien matkavakuutuksia käsittelevät topikit eikä vastaan ole tullut tietoa, minkä yhtiöiden matkavakuutukset siis *kattavat* hyönteisen puremasta johtuvien tautien hoidoista aiheutuvat kustannukset. Olen myös lukenut joidenkin vakuutusyhtiöiden ehtoja, ainakaan If, Eurooppalainen sekä Nordean matkavakuutus eivät myöskään näitä korvaa.

Olisiko jollain teistä tietoa, mistä yhtiöstä saisin vakuutuksen joka kattaisi kyseisen ikävän mahdollisuuden? Lähden parin viikon päästä kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi Intiaan, enkä todellakaan halua ottaa riskiä denguen tai malarian hoitokorvausten maksamisesta itse, vaikka tautien saamisen mahdollisuuden aionkin minimoida hyttysverkolla, DEET:illä ja asianmukaisella pukeutumisella.

Sivuja: [1]