Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ruisrock2006

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Olettekos kuulleet... / Vs: Muutos Thaimaan viisumiin
« : 23.10.2018, 00:02:52 »
Eikö tuo 6000€/12000€ koske multi entryä ja perus versiossa nollat perästä pois.

Tosin ei mitään logiikkaa taas tässäkään, jälleen yksi esimerkki miksi itsellä loppui mielenkiinto asua kyseisessä maassa puolen vuoden jälkeen.

Alkaa vaikuttamaan sille että täälläkin mainittu reppureissaajista eroon pääseminen lienee lähellä totuutta. Melkein päivittäin asiasta sai lukea eri uutisista. Samapa tuo, ei ole Thaimaa enää entisensä...

2
Thaimaa / Vs: Työtä Thaimaassa !
« : 03.10.2018, 17:06:34 »
Tod. näk. puhelinmyyntiä ja ei todellakaan kannata. Aloitusviestin "myyntipuhe" kuulostaa erittäin tutulta. Yhdellä firmalla tuolla toimivista saattaa olla puhtaat jauhot pussissa ja loput menee harmaalla alueella osan ajasta mutta suurimmaksi osaksi pelkkää vedätystä.

Tämä ei ole entisen työntekijän katkeraa tilitystä vaan kokemukseen perustuvaa ja useamman kuukauden aikana nähty totuus. Ikävä kyllä.

Jos tuonne töihin haluaa niin kannattaa googlailla mitä vaaditaan opettamiseen, palkka julkisella n. + 30.000baht mutta ainakaan ei joudu kusettamaan, eikä tule kusetetuksi.

3
Moikka,

Onko täällä ketään hiljattain Kecilillä käynyttä? Edellisestä kerrasta varmaan 7-8 vuotta aikaa ja nyt vähän emmin että onko saari enää millään muotoa entisensä...

4
Thaimaa / Vs: Phuket/Khao Lak
« : 07.01.2018, 17:54:26 »
Joopa joo, takaisin kotona ja kyllä kaksi viikkoa on aina sama liian lyhyt aika...

Kentältä nappasin taksin Rawai Beachille, taulukkohinta jotain +2000baht, oisko ollut jopa 2600, mutta 1000 tai 1200baht maksoin. Pahat ruuhkat kolmen, neljän jälkeen ja matkaan meni ainakin tunti.

Rawai Condotels ensimmäinen majapaikka. Kaksi ekaa yötä 850baht ja sitten sain tingattua pari seuraavaa 700baht. Rauhallinen alue mesta, samassa talossa asui paikallisia ja farangeja perheineen. Vieressä pari isompaa baaria ja yökerho. Muutaman yön asuin naapurin luona, 500baht  ;D

Lähistöllä useampi ranta, Nai Harn, Yanui ja Laem Ka. Snorklaamassa kävin Ao Sane Beachilla. Fisuja, mutta muuten aika kuollutta pohjassa. Ilmeisesti tsunami tappoi korallit.

Ko Racha Yailla yksi yö, 1500baht yö Raya Father Resort tai vastaava, perus huone. Päivisin pääranta täynnä päiväturreja, muuten aivan kuollutta. Raya Diversin toimisto löytyy myös tuolta ja hieno henkilökunta, 21-22 kaikki paikat meni kiinni, eli bilettämään tuonne ei lähdetä. Botski maksoi 1200, majapaikan kautta ois saanut tonnilla, mutta niiden kanssa oli vähän vaikea kommunikoida, sisältäen pick upin. Riippuen aallokosta 30-60min kesti matka satamasta saarelle ja takaisin sama.

Karonilla taisin käydä myös piipahtamassa. Sama kuin olisi mennyt Kanarialle...

Loput muutamat yöt olin Kamalassa. 350baht erittäin siisti ja hyvä perhemajoitus, 15-20min kesti kävellä rannalle, mopolla varmaan 5min. Tuktuk 100baht, pyysivät 200... Ranta oli samaa Kanaria tasoa. Lähellä olisi ollut kaksi muutakin rantaa, mutta en saanut aikaiseksi mennä, tosin toisesta kuulin taksikuskilta matkalla kentälle. Patongin ja Kamalan puolessa välissä. Vahva veikkaus että molemmat olisi olleet käymisen arvoisia. Vika yö ihan rannan tuntumassa, 1000 baht yö. Nimeä en tiedä, kävelin puoli päivää kyselelemässä hintoja, kaikki muut paikat pyysi vähintään 1500. Tuo olisi ollut kaksi yötä 800/yö. Taksi kentälle 700baht.

Ruoka oli Rawailla 50baht ja siitä ylöspäin, Kamalassa 80baht kun osasi mennä vain oikeisiin paikkoihin. Saaressa hinnat kaupassa ja ravintolassa vähintään puolet kalliimpia, mutta se on ymmärrettävää.

Uusi vuosi Patongilla, tunti käveltiin ihmiskaaoksessa ja Pangla Roadin läpi, tuli mitta täyteen ja taksi alle, 1200baht Rawaille mennen tullen. Siinä menikin sitten kaksi vuorokautta kovassa kuumeessa ja ripulissa, onneksi oli apu lähellä.

Summa summarum, oli vähän sellainen välimallin reissu tämä. Olisi pitänyt tajuta ottaa lautta alle heti kentälle päästyä tai viimeistään seuraavana päivänä ja mennä saarille. Phi Phi oli mielessä, mutta sieltä ei löytynyt järkevän hintaista majoitusta. Tai olisi löytynyt jos bileet aamukuuteen asti olisi kiinnostanut.

Rawai oli sopivan rauhallinen, ei hirveästi turisteja, mutta kaikki tarvittava löytyi ja kohtuu hintaan. Ei muuten ollut yhtään räätäliä, kertaakaan ei huudeltu hierontaan, eikä Taxi, taxi, tuktuk, tuktuk. Moottoriajoneuvo tarpeellinen. Pikku jetlageissa kirjoitettu ja ei tästä varmaan mitään infoa saa irti. Kysellä saa lisää jos tarvis :)   

5
Thaimaa / Vs: Phuket/Khao Lak
« : 10.12.2017, 09:01:44 »
Moikka,

Tulen vasta 23. pvä eli ei ehdi edes yläfemmoja heittämään  :)

Jos menet sinne Khao Lakiin niin vinkit ois tervetulleita. Privana tai tänne, jos jotain muutakin sattuisi kiinnostamaan...

Kuulin että siellä olisi ollut jotain isompaa aaltoa muutama päivä sitten, pitääkö paikkansa? En löytänyt uutisista mitään.

6
Thaimaa / Phuket/Khao Lak
« : 09.12.2017, 23:52:45 »
Moikka moi,

En haulla löytänyt otsikon mukaista aihetta, joko en osaa tai sitten viimeisin kirjoitus on vuodelta miekka ja kirves (modet siirtäkööt, jos on jo ketju).

Asiaan... Lomalento näppärästi ennen Joulua kahdeksi viikoksi. Ekat kaksi yötä Patongilla ja tyhjät pois, sen jälkeen onkin latu auki.

Eli mihin mennä ja missä yöpyä, budjetti about "reppureissaaja". Snorklaus, ranta ja relaksoituminen eniten mielessä, mutta ei baila bailakaan ole pois suljettu.

Kotimaisen kioskin hintoja katsellessa jäi monttu auki, onko vedessä pulikoimisen hinta tosiaan pompsahtanut n. 70 euroon?

Elikkä pelikkä, ranta ja snorklaus vinkkejä, samoin jos joku tietää järkevän hintaisia bungaloweja, niin kiitos jo ennakkoon. Toki kuumin sesonki ja hinnat sen mukaiset, mutta ei kysyvä tieltä eksy, vai miten se meni...

7
Thaimaa / Vs: Krabi/Koh Lanta alue, vinkkejä?
« : 09.12.2017, 23:34:22 »
Moikka,

Skippaisin tuon Ao Nanging (onko oikein kirjoitettu). Muutama vuosi sitten siellä ei ollut oikein mitään. Tai kalliokiipeilyä siinä aika lähellä, jos se kiinnostaa.

Tutkailin tuota Raya Diversia tänään ja aika suolainen hinta snorklaukselle, about 70€, tämä siis Khao Lakin/Phuketin suunnilla. Ei mitään hajua mitä muut kioskit pyytää, mutta eipä noista ole ennen paria kymppiä enempää tarvinnut maksaa. Tiedä sitten onko suomi-lisää vai mistä johtuu tuo hinta...

8
Lentomatkustus / Vs: Aeroflotilla lentämisestä tms.?
« : 06.12.2017, 13:43:13 »
Moikka moi,

Onko täällä tuoretta tietoa em. yhtiöllä lentämisestä?

Lentopelkoinen, niin 20 vuotta vanha maine pistää epäilyttämään. Ilmeisesti kuitenkin pysyvät ilmassa nykyään? :)

Bangkokkiin tekee mieli ja Aeroflot tarjoaa parhaimman hinnan näin kivasti joulun aikaan. Tunnetusti halpaa aikaa muutenkin matkustaa...

9
Junamatkustus / Vs: Junareitti Zagreb-Budapest
« : 14.10.2017, 14:46:21 »
Pitää paikkansa. Jännä, että kestää about saman myös toiseen suuntaan...  :D vitsi, vitsi.

Omat eväät mukaan.

Maisemat oli ihan hienot ja taisi siellä vähän vilahtaa myös surullista historian havinaa - 90 luvulta.

10
Olipa hyvä postaus, tai blogikirjoitus...

Itsellä pisimmät reissut olleet vain kuukauden, toki nyt asunut vajaa kolme vuotta täällä "rakkaassa" naapurivaltiossa.

Vaikkakin reissut olleet huomattavasti lyhyempiä mitä sinun, niin samat fiilikset itsellä. Ei kiinnosta tippaakaan turistinähtävyydet, eikä tarkoita olemista sivilisaation ulkopuolella. Saan enemmän irti paikallisista ja muista reissaajista, kuin tuijottamalla jotain kivikasaa. En ole ikinä halunnut Pariisiin, mutta jos sinne menisin, niin ei Eiffelin torni olisi edes mielessä.

Ja mitä sosiaalisiin suhteisiin tulee kotona. Kyllä niitä kaipaa eniten, jää klassiset ruisleipä yms. suosikit kauas taakse. Ei täällä saa muodostettua samanlaisia suhteita. Svedut on samaa luokkaa turkulaisten kanssa. Aivan mahdoton tutustua. Ja kyllä, olen itse turkulainen, niin tiedän mistä puhun :)

Kiitos mielenkiintoisesta blogista. Tervehenkistä ja realistista kuvausta, ei jaksa niitä Madventures tyyppisiä "päräyttäviä" kuvauksia, missä kaikki on kuuminta hotttia ja "siistiä". Keep up the good work! :)

11
Moikka,

Laitan yv:tä.

-Janne

12
Niin, tässä mitään kuviteltu.

Kysyin, kun ei ole aiemmin kokemusta. Mutta hienosti menee sivustolla, jos moderaattorin pitää alkaa vittuilemaan asiasta...

13
Ohhoh, viikonloppuna laitoin korvaushakemuksen ja tänään tuli mailia, että maksavat vakiokorvauksen + taksimatkan kentälle.

Tuosta lienee turha valittaa sen enempiä, vai onko kokemuksia?

14
Moikka Tenerife Sur lentokentältä.

Koneen piti lähteä 08  ja reilun tunnin päästä ulos ja 10.40 peruttiin koko lento. Eilen ollut tornihuhujen mukaan 30 lentoa peruutettuna.

Syyksi ensin annettiin sähköt ja sen joku kommukikaatiohärpäke.

Osloon oli tarkoitus lentää, mutta tapahtunee aikaisintaan huomenna.

Oi arvon palstatoverit, mitä tehdä/hakea? :)

PS. 15€ voucherit sentään löi Iberian tyypit käteen. Vai oliko jo siinä koira haudattuna?

15
Aasia / Vs: Eka reppukohde loppuvuodesta 2017, Aasia
« : 14.06.2017, 13:59:13 »
Sais jättää aika monta maata väliin, jos moraalisin perustein alkaa valitsemaan kohdetta. Paikallinen tuttu oli tyytyväinen, että huumekauppaan on otettu kovat otteet käyttöön. Asiat ei ole aina sinivalkoisia.


Ja komppaan edellisiä, suorat lennot tuohon hintaan ja siitä Manilaan. :)

16
Mites Rotterdam ja Feyernoord?

17
1760€ siitä, että pääsee ripuloimaan Afrikkaan, vaikkakin hyvän asian puolesta? Kuulostaa ujolta vedätykseltä, mutta mikä jottei jos pinkka on kunnossa ja tekee mieli merta edemmäs kakalle...  :o

18
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 16.05.2017, 16:29:24 »
On, jos olet itse kohdalla...

19
Moikka,

Laitoin sulle yv:tä.  :)

20
Espanja / Vs: Ensikertaa Teneriffalle! What to do?
« : 23.04.2017, 19:54:29 »
Asunto löytyi, 600€/kk sisältäen kaiken (ei allasta), La Tejitaan 9km, eli lähin ranta vähän kaukana. Sain kuitenkin auton vuokrattua 200€/kk, niin pääsee liikkumaan.

Sitten oiskin kysymyksenä suosituksista mitä tehdä? Kalastus, snorklaus ja surffaaminen eniten kiinnostaa. Kokemuksia kellään?

Sivuja: [1] 2 3 ... 7