Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - californiagirl

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1
Junamatkustus / VR - Interrail keskustelu
« : 25.10.2005, 17:58:34 »
Lainaus käyttäjältä: "Urho_Kekkonen"
Eikös tuo VR:n keskustelupalstan yleinen kökköys ollut yksi tärkeä syy miksi Pera aikanaan päätti perustaa tämän nyttemmin pallontallaajat.net:inä tunnetun palstan?

Enkä minä varmaan ollut ainoa joka siirtyi saman tien VR:n puolelta tänne, lopullisesti.


Niinhän se silloin meni ja minunki täällä tuli vietettyä aikaa melkein päivittäin  :) Nyt tuli yli vuoden tauko, en oikeastaan ymmärrä miksi, netti ei vaan jaksanut innostaa ja tuli niitä samoja 'nostalgisia tunteita' tänä aamuna joista jo mainittiin edellä tänne eksyessäni... Näyttää silti että addiktio syntyy taas  :wink:

2
Varusteet ja pakkaaminen / Must have mukana top 5
« : 25.10.2005, 09:40:38 »
-kamera *itsestään selvyys*
-proteiinijauhepussi  :oops:
-mastercard *ilman rahaa ei pärjää*
-passi *on varmaan pakko mainita*
-oma rakas samsung *sillä on selvitetty monta kiperää tilannetta*

3
Yleinen / Missä olet pyörinyt?
« : 25.10.2005, 09:33:28 »
Lainaus käyttäjältä: "Toni X"
Anyway, minkäänlainen "läpikoluaminen" ei kuulosta hyvältä, sillä siitä saa vaikutelman että itseisarvo on vain käytyjen paikkojen määrä. Ja jos ainoa tarkoitus on rampata läpi mahdollisimman monia maita ja paikkakuntia, paljonko siinä ehtii oikeasti nähdä ja oppia? Saati tutustua paikallisiin ihmisiin ja heidän elämänmenoonsa, ajatuksiinsa ja arkipäiväänsä.


Aivan samaa mieltä, esim. silloin pari vuotta sitten ku oli aikaa kolmisen kuukautta viettää etelä-amerikassa keskityin vain brasiliaan ja kävin argentiinassa ja paraguaissa. ja paljon nähtävää jäi...

Jenkkejä on tullut kierreltyä aika paljon, kiitos siellä asuvan isäni, eurooppaa, erityisesti italiaa, tottakai... uusi-seelanti on tullut koluttua jo aika hyvin, mutta nähtävää riittää aina... australian itärannikon ja uuden-kaledonian väittäisin jopa tuntevani hyvin. aasian matkailu valitettavasti on jäänyt israeliin, joka luetaan aasian tietääkseni....

4
Omani kuvaa hyvin sitä miten nopeasti omakin mielialani voi muuttua  :oops: ja tietysti mitä ajattelen säästä

5
Pahin myöhästyminen on varmaan tapahtunut Brasiliassa Manauksen kentällä keskellä Amazonia. Olin lähdössä iltapäivällä Brasilian kautta Salvadoriin, mutta koneen ilmoitettiin olevan myöhässä. Illan aikana meidät jo välillä päästettiin koneeseen ja lähdettiin kiitoradalle, mutta palattiin takaisin terminaaliin  :lol:  Varig maksoi yön viiden tähden hotellissa ja seuraavana aamuna sain lennon Brasiliaan jossa mut suljettiin koko päiväksi pieneen huoneeseen  :evil: olisi ollut päivä aikaa kierrellä tuota pääkaupunkia, mutta ei.... Salvadoriin pääsin illalla, mutta jäi siellä oleskelu aiottua lyhyemmäksi...

6
kai minunki pitää 'tunnustautua' urheiluhulluks... sali on mulle kaikista tärkein,neljä kertaa viikos on pakko käydä ja hyvänä kakkosena on juokseminen (pitkät matkat, minimi lenkki on aina väh. 10 km). lisäks ainaki uintia, aerobiccia, vesijuoksua, sulkapalloa ja joogaa tulee harrastettua vähintään kerran viikos. uudessa-seelannissa on tullu pelattua ahkerasti myös rugbyä ja liityinpä kajakpoolo- sekä jousiammunta joukkueeseenki  :lol:

7
Jännä nähdä et vieläki on samoja foorumeita ku sillon vuosi sitten viimeks käydessäni *sillon täällä palloilin päivittäin...*

Nii, tosiaan ens perjantaina lähdetään tallinnaan viikonlopuks ja parin viikon päästä takaisin uuteen-seelantiin katsoo jenkkikavereita jotka on siellä AIM:reinä enää joulukuuhun asti  :cry: sitten iso kysymysmerkki et minne sieltä lentäisin...

8
Australia ja Oseania / Uusi-seelanti?
« : 25.10.2005, 08:30:30 »
Lainaus käyttäjältä: "akk"
Nelson (Eteläsaaren pohjoisosassa) on ainakin mainosten mukaan Uuden-Seelannin aurinkoisin paikka.


'meidän' Taurangan puhutaan olevan toinen aurinkoisimmita kaupungista... mutta sen todenperäisyydestä en ole varma :roll:  marlborough'n alue eteläsaaren pohjoisosassa on tosi lämmintä aluetta kokonaan kesäisin, siihen nähden misse se sijaaitsee.

olipa tosi kiva nähdä että tämäki keskustelu on jatkunu näin pitkän ajan jälkeen, sillä Kiwiland on aivan mahtava!!!! eipä ole tullu palloiltua täällä yli vuoteen...

9
Varusteet ja pakkaaminen / Pakkaamisesta
« : 09.06.2004, 03:53:00 »
Enpa tieda mika on oikein, mutta itse ainaki pakkaan painavimmat tavarat alas ja lahelle selkaa. Suosin pienia muovipusseja, saa laittaa kaikki ''samanlaiset' tavarat samaan pussiin, siis yhteen sukat, toiseen t-paidat ja niin edelleen. Kamat ei sekoa ja on helpompi loytaa, vaatteet ei mene ryppyyn niin helposti jos ne pakkaa rullalle, tmp sanoi etta yksikseen, mutta ainakin ma pakkaan ne isommille rullille, mutta se on varmaan aika makuasia... Ja mahdollisimman vaha tavaraa mukaan  :!:

10
Yleinen / Re: Maikaksi!
« : 08.06.2004, 05:15:39 »
Lainaus käyttäjältä: "Anonymous"
Rahaa ei oikeastaan ole yhtään, kun asunto- ja autolainat pitää hoitaa, mutta jostakin kummasta sitä aina vaan tulee, vaikka säästele en yhtään. ä puttuu...


Olet kylla onnellinen, jos rahaa vaan tulee jostakin ilman saastelya... Kerro salaisuutesi :!:

11
Varusteet ja pakkaaminen / muuntaja esim. USA:han tms.???
« : 08.06.2004, 02:16:16 »
Sahkoliikkeista loytyy paketti jossa on viisi erilaista muuntajaa ja niiden pitas kylla kayda sitte melkein joka maassa, hintakaan ei ole paha, en kylla muista tarkelleen  :roll:

12
Lahdossa en ole, mutta ajattelin vaan kysya et miten pitkan pestin sait sielta?? ja minka kautta? Sielta ei varmaankaa au paireja pahemmin loydy, mutta seuraa varmasti kyllakin  8)

13
Lainaus käyttäjältä: "Nana"
Minä olin Malesiassa, Penangin saarella


Olen melkein kateellinen  :oops:  Aina valilla tulee mieleen et 'voi, miks en lahtenyt johonki 'eksootisempaan' ja halvempaan maahan', mutta kyllahan taa Kiwiland on upea, taytyy myontaa...

14
Onpa kiva lukea et siellaki maailman kolkassa kaikki on sujunu hyvin!!! Pida hauskaa....  :D

15
Tyhmät kysymykset / Reitesstä ja muusta
« : 08.06.2004, 01:47:32 »
Tassahan tulee taas esille se reilauksen ydin; saa tehda ihan mita haluaa, mika tuntuu parhaalta suunnitelmalta just sinulle  :D

16
Yleinen / Kuntoilu matkalla
« : 08.06.2004, 01:43:48 »
Ma en kylla matkalla aikaani kuluttais salilla vaikka siella kotona tuleeki kaytya joka toinen paiva, mutta kaikki tallaa tavallaan.... Nii, mun pointti ainaki on et kunto ei pahasti paase matkalla rapistumaan ku uusia kaupunkeja/kylia tallaa paivat pitkat ja syominen jaa vahaiseks  :roll:  Ja eihan kuukausi nyt niin pitka aika ole et kunto paasis rapistumaan kovin pahasti, mutta jos sinne salille meneminen tuntuu omalta, niin sinne vaan   :wink:

17
Yleinen / budjetti
« : 08.06.2004, 01:36:19 »
Varmasti parjaat tuolla summalla  :D  Kun vahan viela saastat ja katsot et mihin kulutat rahojasi, ni paaset toiselleki reilille niilla  :wink:

18
Tyhmät kysymykset / Reseptilääkkeet ja USA:n tulli
« : 02.06.2004, 03:59:14 »
En itse ainakaan ole ikina mitaan laakkeita ilmottanut tullille USA:aan tai minnekaan muolle mennessa ja kun laukku on avattu ihan perustarkastuksessa (USA:ssa), olen esittany reseptit ja kaikki on ollu hyvin. Uskoisinpa sen olevan nain sinunki kohdalla  :)

19
Varusteet ja pakkaaminen / Digikuvat matkalta
« : 02.06.2004, 03:56:07 »
Usein kirjastoista loytaa nopeimmat koneet matkalla, mutta hinta on usein kalliimpi... *kirjastossa talla hetkella* Itse olen kylla vienyt kortin ihan suosiolla valokuvaliikkeeseen jos se on tullut tayteen matkan aikana.

20
Yleinen / Millaisia valuuttamokia teillä on ollut?
« : 02.06.2004, 03:49:44 »
Huomasin antaneeni katusoittajalle vahingossa melkein kymmenen euroa ku sekoilin brasilian realien kans... En huomannu mokaani viela siina vaiheessa ku tyyppi hymyili onnellisena ja kiitteli  :oops:

Sivuja: [1] 2 3 ... 14