Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - susku86

Sivuja: [1] 2
1
Susanna menee aikalailla oikein maasta riippumatta :)

2
Intia / Vs: kasvisyöjiä Intiassa
« : 09.07.2008, 19:48:20 »
Intiassa kasvisruokaa on oikeastaan helpompi saada kun liharuokia, joten sen suhteen ei luulisi olevan ongelmaa :)

3
Intia / Vs: Eläinten kohtelu
« : 09.07.2008, 19:47:03 »
Lainaus
Vähän herkkis olen tässä asiassa mutta sinnehän itteni kumminkin pistän...Lähden Mumbaihin ja sieltä Goaa.Siellä olen varman suurin osan ajasta mutta kyllä agra,varanasi ja muut paikat on pakko käydä läpi.

En usko, että Goalla ainakaan kovin suurta kulttuurishokkia tulet kohtaamaan.

4
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkalla sairastuminen
« : 10.06.2008, 13:52:30 »
Lainaus
Maitohapot ovat muuten yleensa kapseleissa eika tabletteina.

Minä ainakin olen syönyt mielestäni maitohappoja semmosina pureskeltavina tabletteina

5
Yleinen / Vs: Reissukateus
« : 10.06.2008, 13:47:58 »
Itse huomasin jokin aika sitten kommentoivani aina kun joku oli lähdössä jonneki reissuun jotain tyyliin "voi vitsit, oon ihan kateellinen sulle..." tällä tarkoitin pääasiassa sitä, että olin innoissani toisen reissusta enkä niinkään sitä, että oisin oikeasti ollu kateellinen siitä, kun itsekin sinne reissuun aina pääsen, kun vaan haluan ja pistän asiani siihen tärkeysjärjestykseen..

Joskus sitten tässä luin palluroista tai jostain muualta, jonkun kirjoituksen siitä kuinka ärsyttävää tuollainen kommentointi on, vaikka itse olin aina tarkoittanut kommenttini positiivisena toisen matkaa kohtaan ja aloin sitten just miettiä tota ja nykyään pyrin oikein tietoisesti välttämään tota kateellinen käsitettä ja ilmaisemaan mielenkiintoni muitten matkoja kohtaan jollain muulla sanavalinnalla..

Kaipa mulla oli tässä pointtina, että usein sanoo sellaista mitä ei ihan kirjaimellisesti tarkoita esim. juuri kommentoidessaan toisten matkoja...vaikka kaipa niitä oikeesti kateellisiakin ihmisiä löytyy.

6
Intia / Vs: Intia / vinkkejä kaivataan
« : 03.06.2008, 17:00:26 »
Lainaus
Eli millaisia kenkiä Intiankulkijat ovat reissuillaan käyttäneet? Matkaan lähtee tietysti sandaalit, mutta oikeatkin kengät pitäisi mukaan ottaa. Matkasuunnitelmaa ei suuremmin ole (tiedä häntä tuleeko edes), mutta 3 kuukautta siellä olisi tarkoitus reissailla ympäri ensi syyskuusta alkaen. Lennot on Mumbaihin ja johtuen tuohon vuodenaikaan rannikkoa vaivaavasta monsuunista ja yleensäkin sateisuudesta, tarkoitus olisi lähteä kiertämään Intiaa aluksi pohjoisen kautta.

Itselläni oli matkassa mukana flipflopit ja tennarit, joista jälkimmäisiä en pitänyt kertaakaan, kun oli niin kuuma. Toisaalta olin kyllä vähän erilaisten säiden vallitessa, kun maaliskuussa Pohjois-Intiaa kierreltiin.

7
15-vuotiaana Englannissa kielikurssilla

8
Lainaus
Enta Ouluun, enta Rovaniemelle? Mennaan yksi askel eteenpain ja kaksi taaksepain. Mitenka ne Tampereen kenttaa kayttavat lomalaiset, jotka lentavat ulkomaille? Heidanko pitaisi raahata laukut ensin bussiin ja sitten junaan Hgissa ja korottaa junassa kassien kanssa loppumatka kotiin, kun on jo lennetty tuhansia kilometreja. Enta liikuntavammaiset, joille junaan paasy on vaikeaa? Enta vanhukset, joille lentaminen on vaivattomampaa.

Itse opiskelen Rovaniemellä ja kotoisin olen etelä-Suomesta ja hyvin matka on minulta sujunut junassa (esim. yöjunassa ei matkan pituudella ole niin suurta väliä, kun yöllä nukkuisin joka tapauksessa samapa tuo sitten nukkuuko junassa vai kotona), vaikka aika usein tulee tuota väliä ravattua. Rovaniemeltä ulkomaille lähtiessäni olen myös joutunut tekemään tämän laukkujen raahaamisen junaan, bussiin ja lentsikkaan, eikä siinä mielestäni ole niin hirveää vaivaa. Varsinkin matkakuumeen kourissa se sujuu oikein mukavasti :) Mainitsemiisi liikuntavammaisiin ja vanhuksiin en sitä vastoin ota kantaa, mutta ns. hyvän liikuntakyvyn omaavilta ihmisiltä ei mielestäni ole suurikaan vaiva sitä väliä tampere-helsinki mennä muilla kulkuneuvoilla kun lentokoneella.

Lainaus
Ouluun asti lentokone on ekologisempi kuin yksityisauto, ainakin jos matkustajia on autossa enintään 2 ja lentokone on lähes täynnä.

Kulkeehan esim. Helsingistä Ouluun junakin, joka on lentokonetta ja autoa kumpaakin ekologisempi vaihtoehto

9
Lainaus
Matkailuni jäisi kyllä todella vähille, jos joka paikkaan pitäisi fillaroida tai junailla. Itsekästä? So what.

En vaan voi käsittää tuollaista asennetta. Mielestäni jokaisen matkailua rakastavankin pitäisi ajatella lentojensa ympäristövaikutuksia ja pyrkiä aina kun mahdollista niin välttämään lentämistä, vaikka siinä jonkin verran aikaa tuhlaantuisikin.

Suomen sisäisten matkojen suhteen olen tehnyt päätöksen, että lentokoneeseen en enää niiden suhteen astu. Yksi järjettömimmistä lentoreiteistä mitä tiedän on väliä Tampere-Helsinki tai toisin päin. Tuollaiset voitaisiin mielestäni saman tien lakkauttaa.

10
18/45

Alankomaat
Espanja
Iso-Britannia
Italia
Itävalta
Kreikka
Latvia
Liettua
Norja
Puola
Ranska
Ruotsi
Saksa
Slovenia
Suomi
Sveitsi
Venäjä
Viro

11
Junamatkustus / Vs: ekasta reilistä.
« : 05.05.2008, 18:38:17 »
19-vuotiaana ja kahden kaverin kanssa :)

12
Lentomatkustus / Vs: Millä yhtiöillä olet lentänyt?
« : 10.04.2008, 11:14:05 »
Finnair
Blue1
Ryanair
SAS
Spicyjet
Germanwings
easyJet

13
Yleinen / Vs: Haaveilua?
« : 07.04.2008, 11:15:43 »
Mulla ois vaikka mitä paikkoja, joihin haluaisin, joten maailmanympärimatka ois kyllä aika jees :) Ikinä ei oo vielä myöskään matkan jälkeen tuntunu kivalta tulla takas Suomeen, että aina on jäänyt vähän kuin reissu kesken.. Siksi oiskin ihanaa mennä oikein pitkäks aikaa reissuun, kierrellä ja katsella ja suunnata aina sinne mihin seuraavaksi tekis mieli. Toi vaatis kyllä aivan älyttömästi rahaa, mutta toivottavasti vielä joskus jotain ton tapasta pääsis tekemään. Pitäis eka työskennellä muutama vuosi ja elellä oikein nuukasti ja kerätä rahaa ja sitte lähteä :) 

14
Intia / Intiaan ekaa kertaa
« : 06.03.2008, 12:14:02 »
Tuolta löytyi vastaus tohon toiseenkin kysymykseen:

http://www.indianembassy.fi/index.php?id=210

15
Intia / Intiaan ekaa kertaa
« : 06.03.2008, 12:10:00 »
Intian suurlähetystön sivuilla lukee näin:

"Käsittelyaika on viisi päivää alkaen siitä päivästä kun vastaanotamme hakemukset. Jos lähetätte/lähetämme dokumentteja postitse, postin kulkupäivät tulee ottaa huomioon."

16
Tyhmät kysymykset / Tyhmiä kysymyksiä Intiasta
« : 28.02.2008, 15:46:48 »
Tässä ketjussa näytti olevan keskustelua Diusta. Miten on kuinka lähelle sinne pääsee junalla?

17
Intia / Intian sisäiset junaliput
« : 27.02.2008, 14:11:13 »
Maaliskuun puolivälissä ollaan reissuun lähössä ja nyt on ongelma noitten junalippujen kanssa. Ollaan netistä yritetty varailla ja ei vaan onnistu.. Kone väittää koko ajan, että joko yhteyden otossa virhe tai sitten ei ole vapaita paikkoja ja pyytää vaihtamaan junaa tai matkustusluokkaa (matkustusluokkaa ollaankin vaihdeltu), vaikka toisaalta taas kun katsoo saatavuus kohdasta niin vapaita paikkoja pitäs olla.. ollaanko me nyt todella näin tyhmiä ettei yksiä lippuja saada netistä varattua  :oops:  vai onko jollain muullakin ollut samanlaisia ongelmia? neuvoja tarvittas! :D

18
Intia / Intia / vinkkejä kaivataan
« : 17.02.2008, 20:12:12 »
Heippa! Maaliskuun puolessa välissä ois tarkoitus lähteä ekaa kertaa Intiaan pariks viikoks. Suunnitelmissa ois lähteä pohjoseen päin kiertelemään. Rannallakin ois kuitenkin jossain vaiheessa kiva kävästä, mutta en oo hirveesti löytäny tietoa pohjosen rannoista (onko niitä ees :D) Diusta oon jonku verran lukenu sekä hyvää että huonoa.. Oiskos antaakin vinkkejä pohjosen rannoista (tai Diusta mielipiteitä)? :)

19
miten tutustua ihmisiin ulkomailla? työskentelen hotellissa britanniassa ja työkavereihin oon tietysti tutustunu, mutta vapaapäivät sattuu aina olemaan eri eri työntekijöillä niin vapaapäiviks kaipaisin seuraa, mutta muihin ihmisiin tutustuminen tuntuu olevan aika hankalaa. oisko netissä esimerkiks jotain sivustoa, jonka kautta vois löytää muita seuraa vailla olevia? hospitalityclubin oon löytäny, mutta jostain syystä en oo nyt moneen viikkoon pystyny kirjautumaan sinne

20
Hellooooooo!
Loytyykos Edinburghin tai Newcastlen lahistolta muita suomalaisia? Itse olen koko kesan niiden valisessa pikku kylassa hotellitoissa. Ois kiva valista nahda suomalaisiakin, kun taa englannin puhuminen alkaa tokkimaan :D

Mailailkaapas [email protected] :)

Sivuja: [1] 2