Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sunchaser

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / 8kk vuodesta Intiassa...
« : 19.03.2009, 16:33:48 »
Eihän tollanen ole mahdollista ilman et on kroisos tai et Helsingissä vietetyn 4kk tekee(jos ensinnäkään löytää)todella hyvin palkattua työtä, mitä ei tod. näköisesti edes löydä. Eli...jos löytyy samanhenkistä avovaimoa 25-30v, niin pannaan kulut puolix eikä lusita talvia suomessa.  :D

2
Meksiko / Halpoja rantamestoja Mexicossa?????
« : 08.03.2008, 21:15:24 »
Ei taa acapulco niin kallis mesta ole. 10 egel parjaa hyvin, jos alkoholi ei maistu.

3
Meksiko / Halpoja rantamestoja Mexicossa?
« : 03.03.2008, 12:42:43 »
Huomenna äkkilähdöllä Mehikoon 3-6 kuukaudex. Osa reissusta tulee varmasti lepuutettua rannalla, joten jos joku tietää halpoja rantamestoja asumisen ja ruoan suhteen??? Kiitos etukäteen!

4
Olen suunnittelemassa 3-6 kk reissua mehikoon. Aasiassa on tullut kierreltyä, mutta kuulemma hintataso erilainen. Rannalla tulee varmasti vietettyä ainakin jonkun aikaa matkasta, joten halpoja rantamestoja asumisen ja ruoan suhteen olis kiva saada tietoon??? kiitos etukäteen!

5
Eli talla hetkella Laosissa ja thaikkuihin ois paastava...
Vientianesta saa 2 kuukauden visan, mut siihen ois saatava 1 viikko lisa-aikaa. Onnistuuko immigration officesta esim Samuilla tai bangkokista ja paljon se maksaa? Kiitos etukateen jos joku viitsii vastailla

6
Matkaseuraa / Intiaan
« : 13.06.2007, 08:12:13 »
Ite alottamassa syyskuun lopulla talven reissua Goalla..pari kk letkeetä chillausta riippumatossa, et saa loman käyntiin, minkä jälkeen, jos enää jaksaa liikkua, ni indoihin muutamax kuukaudex.
Eix intiasssa turistivisassa 3kk oleskelun jälkeen tarvi käydä maan rajojen ulkopuolella hakeen leimat....näin oon ymmärtäny..tai sit jossain rekisteröintikeskuksessa?

7
Aasia / Laos
« : 07.06.2007, 19:26:55 »
Sellasta, et minkähintaista don detillä ja muilla saarilla noilla kulmilla asuminen nykyään? Entä safkapuoli? Tuli joku vuosi sitten käytyä ja sillon selvis bungalowista alle dollarilla eikä safkakaan enempää maksanut. Kiituksia jo etukäteen :D syssyllä ois tarkotus ottaa pitempi reissu ja punnailen tässä paikkoja missä ei raha lopu heti kättelyssä. :D

8
Matkaseuraa / Intiaan
« : 07.06.2007, 15:55:06 »
Lainaus käyttäjältä: "zenix"
Lainaus käyttäjältä: "Olavi_virta"
Lainaus käyttäjältä: ". MaZa ."
Lainaus käyttäjältä: "warbler"
nyt finskiltä halpoja lippuja Delhiin eli 150€!

Täh! Mistäs moisen hinnan bongasit?

Nimim. tänään varaamassa yhdensuuntaista lippua ensi viikon keskiviikolle hintaan 220€.


vaatiii myös 15000 plussa pistettä!


Mukana yli puolimetriä vettä kuukaudessa! ;)


 mistä sais halvalla menolipun intiaan, ku näköjään halvimmalla pääsee jos ottais kuukauden edestakasmatkan ja jättäis sit takastulon käyttämättä??? Tarkotus ois olla ainaki vuos reissussa...jos tietoo miten/mistä kannattaa liput hankkia ni tänks jo etukäteen.

Sivuja: [1]