Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - zennu

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
kyllä tollasella budjetilla pitäs saada tollanen reissu tehty keposesti, varsinkin jos majotuksissa pystyy säästämään kun ne on kuitenkin aina enemmän tai vähemmän iso menoerä reissussa.

Pari kesää sitten tehtiin split-brac-zagreb-budapest-wien-bratislava-praha-berliini-hampuri-kööpenhamina-tukholma reitti juurikin tolla 22pv:n passilla ja rahaa kaikkineen tais mennä n. 1400e sisältäen passin, lennon hki-split, majotukset hostelleissa, huvitukset, shoppaukset.. eikä edes kovin nuukasti eletty.

2
Olen 24-vuotias AMK opiskelija ja opintojeni loppuvaiheessa (pitäisi valmistua tämän vuoden aikana) ja olen jo joutunut oravanpyörään eli työllistynyt.

Tällä hetkellä kuitenkin tuntuu, ettei tämä ole todellakaan sitä mitä haluaisin elämältäni. Olin viime syksyn Koreassa vaihdossa ja kaipuu takaisin ulkomaille on kova.. kyselisinkin, mitä muut samanlaisessa tilanteessa olleet ovat tehneet (ts. hakeneet töitä ulkomailta, jatkaneet opiskeluja ulkomailla...) ja ovatko olleet tyytyväisiä valintoihinsa? Tuntuu, että yleinen paine olisi se, että pitäisi nyt tyytyväisenä asettua normaaliin aikuisten arkeen ja tehdä sitä 40-50h työviikkoa ilman valituksia.

3
Lentomatkustus / Koneen vaihto Pietarissa
« : 30.04.2012, 14:42:25 »
Katselin lentoja Saksaan ja paluumatkalla näyttäisi koneen vaihto olevan Pietarissa, mutta jäin miettimään tarvitseeko tähän transit viisumia? Varaus väittää, että Saksan lento saapuisi terminaali 2:Seen ja vastaavasti Hgin lento lähtisi terminaali 2:sta eli ilmeisesti samassa terminaalissa pyöritään..

4
17.-20.5. olisi aikaa heittää joku pikkureissu johkin, matkat saisi maksaa max. 150-190e ja tähän päälle sit majotus yms.
Mitään suosituksia minne mennä? Omat ideat vähän lopussa kun kaikki lennot tuntuu tuolle ajalle olevan ihan prkelee kalliitta  :P.

5
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 22.04.2012, 13:53:31 »
Onko kellään ideoita miten päästä alle 200e Salzburgiin 17.-19./20.5. ? Yritetty koluta lennot kaikille asiallisille kentille, mistä voisi päästää bussilla/junalla Salzburgiin, mutta tuntuu, että kaikki lennot yli 300e  :-\. Ei haittaisi tosiaan edes pieni säätäminen busseilla/junilla. Any ideas?

6
Pöääh, teknikoiden mahdollinen lakko just sillä viikolla kun pitäisi itsekin lähteä  :P . Viisaammat kertokaa, lennän Hgistä Frankfurtiin ja sieltä Hong Kongin kautta Souliin, jos myöhästyn noilta jatkolennoilta tuon ekan legin myöhästelyn takia niin reitittääkö Cathay uudestaan perille tässäkin tapauksessa? Frankfurtissa tosin onneksi 4h vaihtoaikaa joten parin tunnin myöhästyminen ei vielä kaada..

7
Balkanin maat / Vs: Kroatia
« : 30.03.2011, 13:04:03 »
Itseasiassa lennetäänkin Splitiin,... ku sinne meidän paatti sitten loppuviimeen saapuu, nii kivempi loppureissusta olla lähempänä lähtöpistettä. Dubrovnikiin mennään sit splitistä omatoimisesti, ku sieltä meidän laiva lähtee...
Mut  tolle välille Split-Dubrovnik 2-6.5 pitäis keksiä jotain tekemistä... Eikä mahdottomuus ole tosiaan irrota jonnekin muuallekin käymään.. Jos aika ja rahat sallivat...

Splitissä itsessään ei kovin ole nähtävää ja sen ehtii päivässäkin näkemään jos oikein yrittää.. Vaikka itse tykkään, että Split on mielenkiintoisempi yms kuin Dubrovnik niin lähtisin minäkin sieltä käymään jossain jos vaan on aikaa/rahaa.. Esim. Zagreb on käymisen arvoinen ja junamatka kestää Splitista n. 6-7h (joten tähän ois melkeinpä varattava 2 yötä ellei matkusta yöjunilla) tai sitten esim. vierailu Plitvicen kansallispuistoon johon pääsee bussilla Splitistä.

Muoks. Luetun ymmärtämisessä vissiin on vikaa, mut ootte siis ilmeisesti siirtymässä Splitista Dubrovnikiin, niin sitten ei varmaan ole mieltä matkustaa Zagrebiin tms ihan vastakkaiseen suuntaan.. ehkä siinä tapauksessa harkitsisin kans noita jo mainittuja Mostaria tms, vaikuttavia paikkoja!

8
Aasia / Reissaaminen Etelä-Koreasta muualle Aasiaan?
« : 17.03.2011, 21:00:45 »
Elikkäs syksy pitäs viettää Soulissa ja tottakai tekisi mieli sitten hyödyntää kunnolla aika siellä, ja reissata myös muualla Aasiassa. Ongelmaksi vaan muodostuu kalliit lennot.. vaikka miten olen etsinyt ja kaivanut niin näyttää siltä ettei Soulista lennetä halvalla mihinkään, onko parempaa tietoa asiasta? Ainakin Kiina ja Taiwan kiinnostaa, Japani toki mikäli sinne ruukaa mennä jo syksyllä. Samoiten koulun loputtua ajatuksissa on ollut lentää Kaakkois-Aasiaan, ongelma vain on se, että jos ottaa menon Souliin ja paluun esim. Bangkokista Helsinkiin, tulee lipulle hintaa jo reilusti.. any ideas miten matkustaminen edes kohtuullisella summalla onnistuisi Koreasta?

9
Matkapäiväkirjat / Vs: Vaihdossa Etelä-Koreassa (SK)
« : 21.02.2011, 18:26:08 »
Mielenkiinnolla jään odottelemaan tarinoita  :) . Ite pitäisi samoille kulmille suunnistaa vaihtoon elokuussa!

10
Sain oman alan töitä, saa sitä kauan toivottua kv-kokemusta nyt.. tää on leijunut pilvissä pari päivää tän takia  ;D . Muutenkin tää vuosi näyttäs näillä valoilla olevan aika rapea; ens vkolla muutto, uuden työn aloitus ja elokuussa Koreaan.. kelepaa  :).

11
Vaihtohakemus laitettu vetämään, ja todennäkösesti jos kaikki menee putkeen niin elokuussa loppu vuotta viettämään Etelä-Koreaan, cant wait  :)

12
Kroatia? Blue1:n lentää Splitiin ja Dubrovnikiin, joista valitsisin ehdottomasti ekan ja viettäisin pari päivää itse kaupungissa ja sitten jollekin edustalla olevalle saarella. Turisteja on, suomalaisia ei kovin näkynyt mutta sitäkin enemmän italialaisia ja itä-eurooppalaisia. Splitiä voin kuitenkin lämpimästi suositella.

13
Saako tähän samaan ketjuun tunkea, että onko kukaan lähdössä ensi syksyksi vaihtoon Etelä-Koreaan (Souliin)?  :)

14
vähän nostoa, vielä ajankohtainen asia :).
Eikö kukaan halua lähtee pienelle puolen vuoden turneelle, nyt ois talonvahti ja vuokranmaksaja tarjolla  ;D!

15
Etsinnöissä olisi siis yksiö/kaksio/kimppa-kämppä Tampereelta noin maaliskuu-elokuu eli 6kk. Plussaa jos sijaitsee keskustan tuntumassa/itä-Tampereella, mutta kaikki huomioidaan (niin kalustetut kuin kalustamattomat), kaksi pientä koiraa muutossa mukana. Yksärillä saa säpon ja puh.numeron :).

16
Thaimaa / Vs: Thaimaa-Malesia
« : 21.12.2010, 23:21:10 »
Meidän viime reissu oli kanssa aikalailla 3 viikkoa, ja sinä aikana ehittiin käydä Bangkok-Ko Tao-Ko Samui-Krabi-Kuala Lumpur-Bangkok reitti. Aika riitti justiinsa, Samuilla ei oltu kuin pari yötä koska ei iskenyt yhtään.

Alunperin suunnitelmissa oli mennä Kuala Lumpuriin bussilla Hat Yain kautta, jossa oltas oltu ainakin yö.. tästä kuitenkin luovuttiin ajan takia, bussimatka oisi kestänyt Samuilta 24h ja Hat Yaihin menemistä ei matkatoimiston täti meille suositellut meidän reissun aikoihin. Lopulta siis lennettiin Air Asialla Krabilta Kuala Lumpuriin, makso pari kymppiä per naama. Ehdottomasti rahan arvonen, säästi aikaa ja vaivaa huomattavasti. 

17
ihan liian kauan  >:( .. naapurimaiden visiitteja on luvassa, mutta seuraavasta kunnon reissusta ei tietoa. Pitäs tässä saada pähkittyä, lähteäkö vaihtoon ensi syksynä, jos näin niin tod.näk. siitä tulee seuraava pidempi oleskelu ulkomailla, jos luoja suo niin Aasiassa :)).

18
Thaimaa / Vs: Thaimaa, Campodia - Halvimmat majoitukset
« : 22.09.2010, 20:53:33 »
Wendy´s Guesthousea Bangkokissa tais suositella LP, ja oli oikein kiva paikka hyvällä sijainnilla (kävelymatka mm. MBK:hon) tinkaamalla sai ihan käyvän hinnan.

19
Intia / Vs: Intiasta käännytetty suomalaisia turisteja
« : 10.09.2010, 21:06:03 »
Tosiasia siis on, että näitä sattuu, niin Jenkeissä, Suomessa, kuin Intiassakin eikä näiden käännytysten syitä välttämättä koskaan saa itse tietää.

Näinhän se menee. Itsellä on nimittäin samanlainen kokemus jokusen vuoden takaa juuri jenkeistä. Ei mua nyt sentään mihkään putkaan heitetty tai muutenkaan rikollisesti kohdeltu, mutta käännytettiin. Kyllä mekin sitä silloin lähetystön kanssa täällä puitiin, mutta kuten se on tässä jo pariin otteeseen tullut ilmi, ei jälkikäteen Suomessa voi asialle oikein enää mitään tehdä. Itteäkin ko. tapahtuma v*ituttaa järjettömästi vieläkin, eikä ole ole toistaiseksi mitään haluja edes palata takaisin. Ehkä joskus. Mutta alottajalle sanoisin, että turhaan nähdä järjettömästi vaivaa, koska asialle tuskin enää voi mitään, niin tympeältä kuin se kuulostaakin  :P.

20
Junamatkustus / Vs: Ensi kesänä reilaamaan
« : 02.09.2010, 15:24:40 »
Reilaamisessakin on tapoja niin paljon kuin reilaajia.. Juuri reililtä palanneena sanoisin, että ottaa sen majapaikan ekaksi vaikka pariksi yöksi ja kattoo sitten haluaako jäädä pidemmäksi aikaa vai jatkaa matkaa. Itseä ainakin suoraan sanoen keletti matkalla, jos oli majapaikka pidemmäks aikaa ja ois halunnut jo päästä eteenpäin.

Paikkalipuista sanoisin sen verran, että meillä ei menny Keski-Euroopassa paikkalippuihin kuin n. 20e/naama. Matkustettiin enimmäkseen EC junilla. Ainoostaan Köpis-Tukholma x2000 oli pakollinen paikkavaraus (Meidän reitti kulki siis hieman eri paikkoja, Kroatia-Unkari-Itävalta-Slovakia-Tsekki-Saksa-Tanska-Ruotsi). Ja Wien on tosi kaunis ja mielenkiintoinen kaupunki! Itse en tosin suosittelisi Bratislavaa, liekö paska majoitus vai mikä vienyt meiltä hohdon kaupungista, mutta sytytti meitä reissun aikana vähiten ko. mesta. Jos kuiten Bratislavaan päätätte mennä, niin älkää menkö majoittumaan Red Stariin ;D !

Sivuja: [1] 2 3 ... 8