Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - TopiOkone

Sivuja: [1]
1
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Florida - Keywest
« : 11.01.2011, 17:16:08 »
Lime tree bay -hotelli

Oltiin siellä kolmisen viikkoa sitten.  Uskomattomat on maisemat.  Hotellihuoneen hintaan sisältyy kanootti yhdeksi tunniksi. ;)

http://xmas2010florida.blogspot.com/2010/12/alla-lime-puun.html

Blogissa vähän kuvia ja tunnelmia.

Olipas kiva ploki lueskella läpi. Toi hyviä ajatuksia omaan helmikuun reissuun.

2
Eli myynnissä LP Thaimaa 13th edition. (Tuorein siis).

hp. 15€ + Postit tai nouto Turusta.

Laita kysymykset maililla topiokone a gmail.com

3
Farkut jäi näköjään Jenkkeihin. Oon ihan varma että joku siivooja on ne kääntänyt, koska enhän toki itse niitä voi hukata.  ::)

4
Lisää kyssäreitä: Mihin jätätte talvivaatteet säilöön matkan ajaksi? Lento lähtee to aamulla 8:15 ja Turusta pitää lähteä liikkeelle. Eli emme tohdi kyllä ketään vaivata kuskiksi, joten bussilla tullaan. Helsinki-Vantaan säilytyspalvelu säilyttää maksimissaan 8vkr tavaroita. Reissu kestää kauemmin.

5
Mistä taikoisin lyhyellä aikataululla sellasen lentokoneessa tarvittavan 2x 3,5mm monoplugin omille luureille? Helsinki-Vantaalla se maksaa varmaan melko suolaisesti jos sitä saa edes yksittäin hankittua...

Eikö Clas Ohlson ole hyvä putiikki tuon tapaiseen rihkamaan?

On kyllä mutta verkkosivujen mukaan siellä ei ole tuollaista tarjolla. :(

Vastaan itselleni jos vaikka joku muukin haluaisi käyttää omia luureja koneessa. Tilasin lentokoneadapterini täältä: http://www.parhaatkaupat.com/

6
Mistä taikoisin lyhyellä aikataululla sellasen lentokoneessa tarvittavan 2x 3,5mm monoplugin omille luureille? Helsinki-Vantaalla se maksaa varmaan melko suolaisesti jos sitä saa edes yksittäin hankittua...

Eikö Clas Ohlson ole hyvä putiikki tuon tapaiseen rihkamaan?

On kyllä mutta verkkosivujen mukaan siellä ei ole tuollaista tarjolla. :(

7
Mistä taikoisin lyhyellä aikataululla sellasen lentokoneessa tarvittavan 2x 3,5mm monoplugin omille luureille? Helsinki-Vantaalla se maksaa varmaan melko suolaisesti jos sitä saa edes yksittäin hankittua...

8
Onko maanantai jotenkin surkea lippujen ostopäivä?

-Nim. Hinnat pompsahtivat HEL-BKK reitillä n. 100€ yhdessä yössä.

9
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Las Vegas
« : 18.09.2009, 14:32:47 »
viikollahan noi hotellit on halvempia ja noi välipäivät varmaankin. Mut jos minibudjetilla meette niin miks pitäs mennä hotelliin... yöpykää hostellissa niitä on ainakin 2 vegasissa ja sit päivällä voi mennä joidenkin hotellien uima-altaalle ym ihan ilman siellä asumista.. Mä en välttämättä lähtis edes siellä yöpymään hotellissa, kun hostelleissa on aina ihan älyttömän hauskat huvit :D
Ja minkähän hintaisia nämä hostellit ovat? Saa kyllä olla jotain todella lähellä ilmaista, että sellaiseen kannattaa mennä. Hostelleissa hinnat kuitenkin ovat normaalisti $x /hlo kun hotellit ovat $x / huone.

Ja nyt kun katsoin nopeasti Expedia.com hotellien hintoja ja hostels.com hostellien hintoja niin halvimmat huoneet Stripin isoista lähtevät esimerkiksi 21.12 $21 / yö, tämä siis kahdelle hengelle. Hostels.com antaa dormimajoitukselle 10e / hlo hostelleissa jotka ovat kaukana Stripiltä.

Jos välttämättä haluaa hostelliin mennä bileiden takia niin siitä vain. Mutta hinnan puolesta ne eivät ole hyvä vaihtoehto. Vegas jos mikä on kaupunki jossa pienelläkin budjetilla pääsee hotelliin.

Joo on kyllä typerin vaihtoehto säästää viimeinen penni Vegasin majoituksessa. Hotellien altaille ei ole mitään asiaa ilman kyseisen hotellin huoneenavainta.

Jätät juuston tänään kaupan hyllylle niin sulla on varaa asua Vegasissa kunnon hotellissa.

10
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Las Vegas
« : 16.09.2009, 15:35:37 »
Tietäskö joku Vegasin kävijä mistä sieltä kannattaisi etsiä jenkkifutis-varusteita? Onko esim. Outleteissa urheiluvarusteita vai ainoastaan vaatteita?  :)

Vegasin outletit kiersin pari päivää sitten. Adidasta ja Nikeä löytyy urheiluvarusteiden puolelta, mutta jenkkifutisvarusteita en nähnyt kyllä missään.

11
Nyt viihdettä reppuun mukaan reissulle pimeisiin iltoihin.

Pakettiin kuuluu:
-Musta NDS Lite. Naarmuton ulkoa ja kosketusnäytössäkin on suojakalvo.
-R4DS (tällä voit pelata varmuuskopioita).
-Suojalaukku, jossa Tämä NDS on majaillut koko elämänsä.
-Stylus.
-2gb MicroSD.
-Laturi.
-Alkuperäinen laatikko.

130€ sis. postit.

Rahat tilille ja paketti postiin. Voi myös tulla hakemaan Turusta tai Salosta.

Yhteydet mailitse: topiokone ä gmail.com

e. Laitetaan Pallontallaajille erikoistarjouksena mukaan pienet matkakaiuttimet. Mukavaa kuunnella rauhaisaa chilliä illalla bungalovissa raskaan rantapäivän jälkeen.  ;D

12
Aasia / Vs: Koh Lipe paras ranta + majoitus
« : 22.07.2009, 15:16:35 »
Eiköhän toi rauhallisuus oo sidottu ennemminkin high- ja lowseasoneihin. Ei niinkään, että missä majottuu "remuporukka" :)

Itse reissattiin 2kk tuolla suunnalla ja kerran yövyttiin paikassa jossa tuli lämmintä vettä. Eli kyllä sillä kylmällä ihan pärjää.

13
Käyttämättömät Feelmax Panka Greyt. Koko 43. Sopii tulla sovittamaan Turkuun.

Paljain jaloin liikkuminen on erittäin terveellistä.
Feelmax Footwear on avojaloin liikkumista simuloiva kevytjalkine. Jalkine sopii erinomaisesti sekä urheilijoille harjoittelun tueksi että kaikille muillekin jaloistaan huolta pitäville ihmisille. Erilaisilla alustoilla ja maastossa liikuttaessa Feelmax –jalkineet tuottavat miellyttävän tunteen jalkapohjiin – kengissä nukkuneet jalat heräävät uuteen eloon.


http://www.varuste.net/tuotetiedot2.asp?_prodid=29440&nimi=Feelmax+Panka+-08

49€ sis. postit.

yhteydet mailitse: topiokone a gmailcom

14
Onko Japanin LP "10th Edition / October 2007"?

Paljonko maksaa? -Laita vaikka maililla: topiokone ät gmail.com

15
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / M: LP Vietnam
« : 05.03.2008, 13:43:13 »


HP 10€ kappale + postit. Nouto onnistuu Turusta tai Salosta.

Yhteydenotot mailitse topiokone ät gmail.com

16
Thaimaa / Silkkipussilakana Bangkokista?
« : 05.01.2008, 17:30:41 »
Mistakohan taalta loytaa sellaisen nyrkin kokoisen silkkipussilakanan? Isoimmat ostarit kierretty tuloksetta?

17
Aasia / Vietnamin itärannikko?
« : 10.08.2007, 14:32:37 »
Lähdetään kauniimman osapuoleni kanssa tammikuun alussa Kaakkois-Aasiaan kahdeksi kuukaudeksi. Lennot Bangkokiin, Etelä-Thaimaassa noin kolme viikkoa ja sitten... -Niin sitten?

Miltä kuulostaa lento Bangkokista Hanoihin ja Vietnamin itärannikkoa pitkin valuttelu aina Saigoniin asti ja sieltä lento takaisin Bangkokiin? Minkälainen on tuo itärannikko? Reissulta haetaan:

-Elämyksiä
-Rantoja
-Aurinkoa
-Hyvää ruokaa
-Halpoja ostoksia

Hyviä vinkkejä kaipaavat kokemattomat matkailijat.

Sivuja: [1]