Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sap

Sivuja: [1]
1
Ranska / Vs: Suomesta Ranskaan koiran kera?
« : 29.06.2008, 19:12:17 »
Erittäin mukavalta kuulostaa reissusuunnitelmasi, mullakin haavena/suunnitelmissa lähteä kaverin ja koiriemme kanssa Ranskaan ja vähän muuallekin pienelle turneelle :)
Kerran olen koiran kanssa aikaisemmin Ranskassa ollut, mutta silloin mentiin kyllä ihan autolla.

Mulla tuli sellainenkin vaihtoehto mieleen, että lähtisi Suomesta tai Virosta sellaiselle järjestetylle koiranäyttelybussimatkalle ja hyppäisi sitten sopivassa paikassa pois ja sitten junalla tai bussilla. Monet menevät Etelä-Eurooppaan asti, että ainakin jonkin matkaa voisi päästä matkassa mukana. Pari kertaa olen ollut tuollaisilla bussimatkoilla ja ne ovat ihan käteviä :)
Reissussa et välttämättä tahdo painavia metallihäkkejä raahata mukana, mutta niitä voi usein lainata matkanjärjestäjiltä.
Tosin en tiedä hinnoista verrattuna tavan bussimatkoihin ja reitit ja aikataulutkin voivat olla itselle sopimattomia.

Monet myös lähtevät yksin tai pienemmällä porukalla jonnekin Ranskaan tai lähistölle, varmasti jostain löytyisi koiraystävällinen kyyti johon mahtuisi bensakulujen jakaja mukaan :)

2
Tyhmät kysymykset / Ryanair ja Osuuspankin Visa electron
« : 04.03.2008, 00:30:49 »
Juuri suoritettiin kaverin kanssa onnistunut maksusuoritus Ryanairille osuuspankin visa electronilla :)
Ekaksi ei  meinannut toimia, mutta toisella yrittämällä kyllä.

3
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Eka kännysi?
« : 03.03.2008, 11:05:00 »
Nokia 5110.
Sitten tuli 3210, siitä tykkäsin ihan kamalasti. Vitsi kun en muista että onko se mulla vieläkin vai menikö jossain vaihdossa.

4
Kuukausi ja päivä.

5
Eurooppa / Kuinka monessa Euroopan maassa on tallattu?
« : 21.10.2007, 19:15:19 »
23/45

6
Enää 4 päivää Amsterdaminreissuun :)

7
Koulupäivä oli lyhyt, ja muutamasta kokeestakin tuli ihan mukavat numerot.

8
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mita lautasella ?
« : 15.10.2007, 11:40:04 »
Nyt lautasella yllättävän hyvää valmislasagnea.

9
Emilia on onneksi aika helppo :)

10
Lontoossa Lewishamin ostoskeskuksen liepeillä tuli vastaan jollekin hyväntekeväisyysjärjestölle rahaa keräävä henkilö kyselemään lahjoituksia. Sanoimme hälle että ei kiitos, ja sen jälkeen puhuimme suomea keskenämme.
Tämä kerääjäkin  oli sitten Suomesta, ihmetteli todella että mitä me siellä teemme, niin kaukana turistipaikoista (lähinnä mustien suosimalla alueella).

Toisen kerran tapasimme Puolassa jossain Poznanin ulkopuolella olevan ruokamarketin pihassa vanhemman suomalaisen pariskunnan joka oli asuntovaunuilemassa kohti Espanjaa :)

No eivät nämä välttämättä niin ihmeellisiä ole, mutta tulivat nyt ensimmäisenä mieleen.

11
20 päivää :)

12
The Wombats - Let's Dance To Joy Division

13
Mä olen nyt jonkin aikaa lueskellut tätä palstaa sivusta, mutta kokeisiinlukua vältellen päätin nyt rekisteröityäkin  :P

Olen 18v opiskelija Lahdesta, reissauskokemukseni rajoittuvat vain Euroopan rajojen sisäpuolelle, jota on koluttu lähinnä koirien kanssa näyttelyreissuilla. Viimeiset kohteet ovat Norja elokuulta ja Kroatia kesäkuulta.  Isompia ja pienempiä reissuja tehdään "tasaiseen tahtiin" ympäri vuoden, ja nyt kun sain itsekin ajokortin niin eihän sitä tiedä mihin tulee lähdettyä!

Tällähetkellä polttelee syysloman Amsterdamin reissu, tällä kertaa kavereiden kanssa lomailemaan...

14
Mulla on kolme koiraa, joista useimmiten ainakin yksi on reissussa mukana. Yleensä kun tuppaa olemaan niin, että se reissu tehdään ihan koiran takiakin, koiranäyttelyitä ja agilitykisojakin kun kierrellään aika ahkerasti ympäri Eurooppaa.

Lentokoneella ei olla ikinä menty, wuffet on sen verta suuria että pitäisi laittaa ruumaan. Sen lisäksi että se puuha on varsin kallista, en huvikseni koiriani ruumaan laittaisi, vaikkakin se olisi luultavasti itselleni kovempi pala kuin niille.

Laskeskelin yksi kerta, että tämä aktiivisin reissaajakoirani on käynyt muistaakseni 18 maassa, useimmissa pari kertaa.
Matkat ovat sujuneet täysin ongelmitta, koira on paikassa kuin paikassa kotonaan ja vetää tyytyväisenä sikeitä niin laivalla kuin autossakin puhumattakaan hotellin pehmeistä pedeistä  :D

15
Mä en jostain syystä ole löytänyt Lontoon H&M-liikkeistä mitään, mutta voi olla ettei niitä vaatteita jaksa siellä kovin tarkasti katsella kun tietää saavansa suunnilleen samaa täältäkin.
No Primark on kyllä aika ykköspaikka halvoille vaatteille, ainakin perus toppeja sieltä on aina ostettava eri väreissä. Lisäksi primarkin yövaatteet on mun suosikkeja  :)
Office-kenkäkaupoista tykkään, ja niistä löytyy välillä kivoja löytöjäkin, ja esim converseja mitkä on suunniteltu vaan Office-liikkeille.
Mutta suurin suosikki on ehkä TK Maxx josta löytyy niin "tavallisia" kuin merkkivaatteitakin ja hinnat voivat olla erittäinkin alhaisia. Tk Maxxista löytyy todellakin tosi iso valikoima kaikenlaisia vaatteita (juhla, arki, urheilu, alusvaatteet...), kenkiä, kodin tavaroita ja laukkujakin. Tänne varaan aina aikaa, ja paljon  :D

16
Mulle itä-Puolassa positiivisena positiivisena yllätyksenä oli Lublin, viivyttiin siellä tosin vain myöhäisestä illasta seuraavaan päivään, mutta tosi hienoja paikkoja ja katuja näytti olevan.
Tosin, olimme paikalla koiranäyttelyn merkeissä ja näyttelypaikan ympäristö ei kyllä vakuuttanut, mutta ne nyt yleensä pidetäänkin vähän kummallisissa paikoissa  :P

17
Samanlaisia kokemuksia täälläkin  :)

Me ollaan matkattu useita kertoja Via Balticaa Liettuaan ja takaisin, muutamia kertoja myös vähän pidemmälle (Puolaan pari kertaa, Itävaltaan ja Kroatiaan) ja ikinä ei ole rajoilla montaa minuuttia kauempaa mennyt (jonotukset mukaanlukien!).
Meillä on aina ollut myös koira/koiria matkassa, ehkä kymmenisen  kertaa on niiden paperit kiinnostaneet, useimmiten ne on taidettu katsoa Liettua/Latvia/Viro-rajoilla.

Auton paperit kysyttiin kesäkuussa Kroatian reissulla kerran, mutta en nyt muista että minkä rajan yhteydessä.

Usein on käynyt myöskin niin että meille huidotaan vaan että "menkää jo" ja ihmetellään että mitä me niitä passeja tyrkytetään :roll:

18
Leirillä olen ollut joskus ennen yläastetta Ruotissa. Yksin matkustanut olen joskus samoihin aikoihin myös muualle ulkomaille, mutta siellä on kyllä sitten ollut sukulaisia.
Hmm, jos nyt mietitään sitten (omatoimi)matkaa täysin ilman huoltajaa, niin varmaankin sitten tämän vuoden alussa kun olin 17.

19
Yleinen / Hyvät matkaoppaat
« : 02.10.2007, 20:53:09 »
Mä tykkään hirveästi myös Mondon kirjoista, multa löytyy niitä nyt Amsterdam, Pariisi, Barcelona, Madeira ja Kööpenhamina, ja niitä tosiaan lueskelee mielellään ihan huvikseenkin vailla pienintäkään matkasuunnitelmaa :)

Sivuja: [1]