Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Athelas

Sivuja: [1] 2 3 ... 22
1
Kahden viikon päästä pitäis olla Lontoossa... Ja tätä matkaa ei niin vain siirretäkään, kun kyseessä on konferenssi (jota olen odottanut vuoden) eikä pelkkä loma. Nyt vuori kokoot ittes ja lakkaat kiukuttelemasta!

2
Niinpä... Siinähän se just on että kun ei voi tietää etukäteen mihin päätyy. Sehän elämän ihanuutta juuri on! Mä tiedän että teen sitten kumman ratkaisun tahansa, mulla tulee olemaan kiva elämä. Enkä sillä suomalaisella maisterinpaperillakaan tule juuttumaan minkäänlaiseen uraputkioravanpyörään. Mutta en myöskään halua jättää sitä tekemättä vain sen takia että olen erilainen nuori joka haluaa ulkomaille ja on niin kärsimätön lähtemään sinne heti ettei voi edes yhtä gradua vääntää. Suomalainen opettajantutkinto on kaiken lisäksi vielä näin Pisa-juttujen aikakautena erittäin arvostettua kamaa. No, on tässä onneksi vielä pari viikkoa aikaa päättää hakeeko pedagogisiin vai ei :D.

Ja sitä suomea muuten opiskeli teoreettisen fysiikan tohtori Sheldon Cooper ;). Mahtava sarja, kertakaikkiaan!

3
Esmes sarjassa Big Bang Theory neljästä nörtistä kolmella on PhD ja yhdellä maisterintutkinto - ja ne kolme piikittelee sille yhdelle jatkuvasti, ja kutsuu toisiaan Doctor so and so, ja sitä tää yksi murjottaa vieressä :D.

Itse saan nyt juuri suomalaisen kandin kokoon ja tulevaisuus on täysin auki. Jatkaako Suomessa maisteriksi ja sitä kautta valmistua "oikeaksi" opettajaksi vaiko lähteä tällä B.A.lla hakemaan vaihtoehtoista reittiä? Suomessa en kuitenkaan aio työuraani tehdä (siis itse asiassa en halua uraa ollenkaan), mutta sitten kuitenkin takaraivossa nalkuttaa ääni, joka sanoo että tässä iässä pitäisi olla jo aikuinen ja tehdä vastuullisia valintoja ja maisterin paperit ja oikea virallinen ammatti olisivat järkevämpi valinta... Plääh. Taidan mennä katsomaan lisää Big Bang Theorya.

4
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Alaska
« : 08.04.2010, 18:49:09 »
Mä oon menossa siis Fairbanksiin, ihan vain ystävän kanssa aikaa viettämään. Varmasti käydään vaeltamassa ja sit Anchorageen tms. myös.

Onkohan www.cheaptickets.com luotettava sivusto? Heillä näyttäisi olevan lennot 970 e...

5
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Alaska
« : 04.04.2010, 20:15:57 »
Hmmm. Tänne pitäisi päästä. Mieluiten elokuuksi, uusivuosikin käy. Ensimmäisen vaihtoehdon liput 1200 e, jälkimmäisen 1000 e. Eikö mikään lentoyhtiö lennä Euroopan ja Alaskan väliä Pohjoisnavan kautta? Luulisi olevan lyhyempi matka?

No, ei auta kuin painaa duunia ja säästää :).

6
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Nordjobb?
« : 26.03.2010, 14:11:56 »
Juu eipä ole tännekään päin kuulunut mitään... Eikö Norjan projektijohtaja edes vastaa sähköposteihin :D. No, haen kotimaan työpaikkojakin ja voin periaatteessa jatkaa osa-aikaisessa nykyisessänikin että tuskin kesällä sossuun joudun.

7
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Nordjobb?
« : 18.03.2010, 23:59:54 »
Juu ei ole munkaan silmiin vielä osunut juurikaan paikkoja joissa pärjäisi englannilla... Tai siis kyllä tuota ruotsiakin osaan. Mutta aina kannattaa yrittää! Mollin sivuilla oli kivan kuuloisen pikkuhotellin ilmoitus (ei kielivaatimuksia) mutta eivät vastaa sähköposteihin... Että tiedä sitten.

8
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkavakuutus
« : 18.03.2010, 23:57:59 »
Eurooppalaisen vakuutus on tosiaan 3 kk ajalle, lisäkuukaudet oli mulla ainakin n. 50 euroa / kk. Ihan kiva lasku 1,5 vuoden reissusta, mutta tosiaan tuli sairaalassakin maattua moninkertaisesti sen edestä :D.

9
Minä olin viimeksi 1,5 vuotta Uudessa-Seelannissa ja siellä hain aina vain uudet lääkkeet paikalliselta lääkäriltä. Toki täysin eri asia kuin esim. joku pieni kylä Aasiassa.

10
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Nordjobb?
« : 14.03.2010, 14:54:30 »
Kiitän. Juurikin tuolle Norjan projektityypille olen kirjoittanut, mutta vastausta ei ole kuulunut. Lienevät kiireisiä siellä.

11
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Nordjobb?
« : 14.03.2010, 12:29:27 »
Olisiko muuten kenelläkään linkkiä Ruotsin ja Norjan www.mol.fi -sivustoa vastaavaan? Kun jos tässä Nordjobb-odottelun rinnalla katselisi itsenäisesti mitä on tarjolla?

12
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkavakuutus
« : 14.03.2010, 12:13:40 »
Minä olenkin sitten melkoinen lottovoittaja, kun matkavakuutukseni on joutunut korvaamaan jo kaksi isoa sairaalalaskua kahdesta eri maasta - siis laskuja, joita muuten olisin maksanut muutaman vuoden. Ja kummassakin kyse sairastumisesta, ei tapaturmasta, joten itse en omalla toiminnallani olisi voinut lasarettireissuja mitenkään välttää.

Kun makaa SARSin kourissa pekingiläisessä yksityissairaalassa, jossa pelkkä käsipäivää on 1000 dollaria, sitä on kumman kiitollinen, että oli tarpeeksi järkevä ottamaan vakutuuksen ennen matkaa.

13
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Nordjobb?
« : 10.03.2010, 13:50:50 »
Mä etsin periaatteessa mitä tahansa muuta kuin hoitoalan työtä :). Eli mielummin vaikka siivoaisin hotellia tai olisin tehtaassa. Oslossa kuulemma voisi päästä tietullikoppiin istumaan, mutta pitäisiköhän siinä hommassa osata norjaa? Kuulostaa meinaan todella tylsältä - eli juuri sellaiselta työltä jota kesäksi etsin :D. Hulluilla on hullut huvit...

14
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Nordjobb?
« : 09.03.2010, 17:23:06 »
Ok, hyvä :). Niin mä enkun perusteella päättelinkin mutta ku ei noista ruotsalaisista koskaan tiiä...

Tonne Norjaan tekis kyl mieli...  ;)

15
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Nordjobb?
« : 08.03.2010, 22:50:22 »
Pari pikaista kysymystä:

Mitä tarkoittaa Nordjobb-hakemuksessa mainittu "service"? Eli siis kun siellä on tyyliin hotelli, ravintola, siivous, hoitotyö, service?

Ja mistä tiedän onko hakemukseni käsittelyssä? Aikaisempina vuosina muistaakseni oli joku punainen pallero joka kertoi että hakemusta ei voi enää muuttaa. Nyt en löydä sellaista kohtaa ollenkaan, sisäänkirjautuminen vie suoraan hakemukseen.

16
Aucklandissa paras burgeripaikka on Handmade burgers. Sijaitsee esim Karangahape Roadilla (corner of K-Road and Mercury Lane), missä ravintola on rakennettumielettömän upeaan 100 vuotta vanhaan teatterin sisäänkäyntiaulaan. Hampparit maksavat kymmenisen dollaria ja ovat kirjaimellisesti isompia kuin mun naama :).

17
www.tvkaista.fi maksaa hieman mutta on mielestäni sen arvoinen. Plussana vielä se että ohjelmat voi katsoa milloin haluaa, eikä tarvitse aikaeroa miettiä.

18
Mä oon aina ajatellut että monen tunnin istuminen lentokoneen järkyssä ilmastoinnissa muutaman sadan muun bakteeripesäkkeen kanssa on se mikä reissaamisessa sairastuttaa.

19
En saanut keltakuumerokotuksesta mitään sivuoireita. Enkä myöskään yhden rokotteen takia hylkäisi kaikkia rokotuksia. Tärkeintä olisi selvittää mikä aiheutti tämän reaktion, itse aine vai jokin lisäosa (en tiedä näitä nimityksiä), koska sitten voisi välttää juuri sitä asiaa eikä vain rokotuksia yleensä.

Ulkomailla on kaameaa olla kipeänä, joten tsemppiä sinne. Nim.m. 3500 euroa vakuutusyhtiölle maksanut...  :-X

20
Tyhmät kysymykset / Vs: Matkatavaroiden painorajoitukset
« : 03.11.2009, 06:45:02 »
Lennän jouluksi Suomeen, ensin "suoralla" lennolla Aucklandista Lontooseen. Kone pysähtyy kaksi tuntia Losissa tankkaamassa.

Tavaraa mukaan 2 x 23 kg!! YEAH BABY!

Sivuja: [1] 2 3 ... 22