Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - juhok

Sivuja: [1] 2 3 ... 25
1
Kanada ja Yhdysvallat / New York
« : 17.05.2007, 05:50:24 »
Lainaus käyttäjältä: "aurorah"
Lainaus käyttäjältä: "Minttunen"
Musikaalia en jättäisi mistään hinnasta näkemättä :shock: . Kävin näytöstä edeltävänä päivänä hakemassa lipun Maija Poppaseen, arvoltaan 50 dollaria (dollarin merkki rikki btw) ja voi, että kun olisin käynyt jo aikaisemmin niin olisin kyllä käynyt parissa muussakin näytöksessä! Oli sen verran miellyttävä kokemus!

Piti heti kompata tätä kommenttia. Ekalla NYC:n reissulla jätin musikaalin väliin, aloin siinä kohtaa pihiksi, ei kannata! Toisella reissulla nyt maaliskuussa hankin lipun TKTS:ltä, (suosittelen Bowling Green Park Plazalla olevaa - lyhemmät jonot kuin Times Squarella) puolet halvemmalla alkuperäisestä ja paikka oli varmaan yksi teatterin parhaita

Halpoja lippuja saa myös ostamalla suoraan teattarin kassalta ennen näytöksiä, ilmeisti opiskelija hintoja, mutta meiltä ei ainakaan mitään kortteja kyselty. Time Squaren turist officesta saa listan mitkä teatterit kullakin viikolla myyvät alelippuja. Iltapäivänäytöksistä löytyy todennäköisimmin halpoja lippuja. Meidän musikaali liput maksoivat muistaaksen 26 dollaria. En pidä itseäni minään kulttuuri-ihmisenä, mutta Broadway musikaali iski kyllä meikäläiseenkin, joten ei kannata jättää väliin vaikkei musikaaleissa tulisi kotimaassa joka viikonloppu käytyäkään.

2
Lentomatkustus / Moskovasta eteenpäin
« : 16.05.2007, 04:19:35 »
Tämä ei liity suoranaisesti hheinon kysymykseen, mutta lienee silti syytä tuoda julki, että tuolta aeroflotin sivuilta ei näe hintoja, eikä pysty varaamaan lentoja Suomesta Aasiaan. Kannattaa soittaa tai vierailla Mannerheimintien toimistossa. Aeroflotilla on  Koreaan melkolailla halvimmat lennot tällä hetkellä, joten kannattaa kysellä jos sinne päin on menossa. Moskovasta Koreaan lennot operoi Korea air, ainakin pari viikkoa sitten, joten ihan tasokasta kyytiä.

3
Olettekos kuulleet... / Blue1 tarjoaa edullisia lentoja
« : 26.03.2007, 21:43:56 »
Blue1:lla näyttäisi olevan taas ihan kohtuullisia tarjouksia.


Lainaus
Varaa nyt lyhyt kaupunkiloma, pitkä kesäloma tai pakene syksyn sateita.

Budapest, Dublin, Lontoo ja Milano:                                                                  alk. 50 €/ suunta sis. verot

Amsterdam, Barcelona, Pariisi ja Zürich:                                                   alk. 60 €/ suunta sis. verot

Poimi parhaat päältä. Varaa heti!

Myyntiaika: 23.3. - 1.4.2007                                                                               Matkustusaika: 31.10.2007 saakka.

Hinnat voimassa Blue1:n suorilla lennoilla Helsingistä Euroopan kohteisiimme. Paikkoja rajoitetusti.
http://www.blue1.fi/palvelut/kevattarjous/

4
Kanada ja Yhdysvallat / Hostellit N.Y
« : 17.01.2007, 21:16:42 »
Lainaus käyttäjältä: "*Maria*"
Heips, onko kellään kokemuksia joko west side inn & hostel tai west end studios & hostelleista?

West side inn & Hostellissa majailtiin yksi yö vajaa kuukausi sitten. Ei mikään luksus mesta. Pienet huoneet, eikä ainakaan minun tietääkseni mitään yhteistiloja, kettiötä tai tms. Punkat oli ihan siedettävät, mutta siihen se sitten jäikin.

Loput yöt vietettiin Central Park hostellissa, joka sijaitsee parin korttelin päässä. http://www.centralparkhostel.com/
Sieltä löytyi hyvät yhteistilat: keittiö, telkkari ja biljardipöytä. Tosin tässäkin mestassa dormit oli suht ahtaita, mutta mielestäni kokonaisuutena parampi hostelli kun tuo west side inn.

5
Nyt myynnissä hyväkuntoinen päällystetty LP New York City, painos 9/2006.
Hinta 20€ (Suomalaisessa kirjakaupassa 25,90€)
Mielellään nouto Helsingin keskustan tuntumasta.

Laita YV:tä tulemaan jos olet kiinnostunut.


6
Kanada ja Yhdysvallat / Nuuska & New York
« : 04.01.2007, 16:39:19 »
Lainaus käyttäjältä: "Crownless"
joo jenkeissä käytössä sekä "ruotsalais" tyylinen "dip/lip" joka on pakkaamattomana (ja tiivistämättömänä jenkeissä ei tykkiä käytetä) tai pussi nuuskana alahuuleen tungettava vaihtoehto sekä "purutupakka" jota en suosittele käytettäväksi ilman opastusta.

Ei kyllä käytetä ruotsissakaan tykkiä :)

Samaa vahvusen olosta on toi Amerikkalaistenkin nuuska,
tosin nuo long cut nuuskat muistuttaa rakenteeltaan vähän samalta kuin kostunut tupakanpuru, joten siitä on vähän hankala pyörittää palloa tai laittaa tykkiin. Fine cut nuuskat on lähempänä samaa meininkiä kuin tossa naapurissa. Esim. Copenhagen merkki on aikalailla samanlaista kun Ettani, tosin hintaa on aika vakiosti 5dollaria purkki.

En näe mitään syytä miksei noita nuuskia voisi käyttää jos kotimaassakin tulee nuuskaa syötyä.

7
Lentomatkustus / Koreasta Intiaan
« : 06.12.2006, 12:44:08 »
Ajattelin iskeä nyt apajille kun keskustelussa näyttää olevan Korean matkailusta tietäviä.

Kysymys kuuluu: Mitkä yhtiöt lentävät Peking-Korea väliä ja mielellään halvalla? Tai pääseekö Koreaan ylipäätään halpalennoilla?

8
CSA lentää Torontosta Prahan kautta Helsinkiin suht edullisesti.
Kilroylta voi katsella hintoja. Halvimmat yhdensuuntaiset on 300€ korvilla.

9
Yleinen / äkkimatkat
« : 25.10.2006, 15:09:54 »
Itse olen suosinut noita äkkilähtöjä, jossa saa pelkät lennot, perillä 2vko
Kuten tuolla aikaisemminkin mainittiin joulun alla on edullisimmat lähdöt. Kahtena edellisenä vuonna olen ollut äkkilähdöllä auringossa joulun tuntumassa, enkä meinannut tehdä poikkeusta tänäkään vuonna.

Toissa vuonna Tukhoman kautta Egytiin 120€. Viime vuonna 130 puntaa Lontoosta Meksikoon. Tästä vuodesta ei luonnollisestikaan ole vielä mitään hajua.

Ruotsin ja Englannin äkkilähtöjä voi kytätä www.travelmarket.se --> Sista minut ja www.charterflights.co.uk

10
Lentomatkustus / Lennot Meksikoon
« : 28.07.2006, 08:46:25 »
Lainaus käyttäjältä: "NiinaEEM"
Kiitos!!  Varasitteko paikat jo täältä suomesta vai olitteko lontoossa ja otitte sieltä liput? Muistatko minkä yhtiön kautta saitte liput?

Voin vastata anssin puolesta kun satuin olemaan samalla reissulla.
Suomesta varattiin netin kautta http://www.charterflights.co.uk/
Tosiaan kyseessä oli lomalento gatwick-cancun-gatwick perillä oltiin 2vko, mitään majoitusta ei kuulu hintaan.

11
Tyhmät kysymykset / teleoperaattorit maailmalla
« : 12.07.2006, 15:04:43 »
Tämän päivän hesarissa oli sivun jutta aiheesta.

12
Espanja / Barcelonan lähialueet
« : 18.06.2006, 11:38:54 »
Lainaus käyttäjältä: "racki"

Myös Sitges on kehuttu paikka rauhoittua Barcelonan hälinästä, mutta käsittääkseni siellä ei kuitenkaan ole liikaa tekemistä.

Sitges on ihan kiva rantapaikka barcan lähellä. Kesällä saattaa tosin olla aika kansoitettu, mutta porukalla on aina mukavaa.
Illalla löytyy menoa myös sieltä suunnalta, paljon pikku-baareja.

Jos persaus kestää niin päiväseltää voi käydä vaikka Valenciassa, N. 3 tuntii suunta junalla, mun mielestä ihan kingi mesta.

13
Terveys ja turvallisuus / Matkalla sairastuminen
« : 01.05.2006, 11:29:25 »
Katos täällä oli joku laittanut ketjun lempiaiheestani, eli sairaskertomuksista.

Itse olen kerran saanut puukkoa reissun päällä. Umpilisäke tulehtui Thaimassa, siinä yhden yön pyöriskelin hieman tuskissani bussissa etälä-thaimaasta Bangkokiin. Aamulla oli sitten pakko painua sairaalaan kun mahakivut alko käymään aikamoisiksi. Illalla kirurgin veitsi jo heilahti Bangkon mission hospitalissa. Pientä säätöä oli saada vakuutusyhtiöstä maksusitoumus faksilla sairaalaan, ennen kun suostuivat leikkaamaan, kun silloin en luottokorttia omistanut.
Siinä meni 5 päivää sairaalassa makaillessa, ihan lepposaa sitten kun sain oman huoneen, kun joku ensin lähetystöstä kovisteli niitä siellä sairaalassa. n. 1000€ tuli laskuu vakuutusyhtiölle.

Samaisella reissulla meduusaparvi hyökkäsi kimppuun Penangilla ja sairaala keikkahan siitä tuli koko porukalle, piikkiä lihaan ja viiden värisiä nappeja mukaan ja matka jatkui.

Muuten ei ole tarvinnut koskaan käydä lekurissa reissussa. Yksi matkakaveri, joka täälläkin kirjoittelee, käy joka reissulla kuittaamaassa korvatulehduksen lääkärissä. Diagnoosi on yleensä aina sama, nappien väri vaan vaihtelee maittain.

14
Meksiko / Jukatanin niemimaa
« : 08.04.2006, 16:41:04 »
Lainaus käyttäjältä: "25th of May 2005"
Näillä näkymin ajattelin, että kolmen viikon aikana kävisi Cancunissa, Isla Mujereksella, Playa del Carmenissa, Cosumelin saarella, Tulumissa sekä ainakin Xel-Ha:n luonnonpuistossa. Onko kenelläkään tietoa mikän on etäisyys Cancunista Tulumiin ja millä tuota väliä kannattaa liikkua? Bussiliikenteestä on hyviä kokemuksia Meksikossa, joten myös tuolla kannattaa varmasti luottaa busseihin?

Cancunissa voi suositella sellasia majapaikkoja kun Mexican hostel ja sitä vastapäätä on suht uusi toinen hostelli (en muista nimeä).
Isla Muhereksella on Pocna niminen hostelli jossa oli rento meno, itse olimmen Las palmas hostellissa siinä lähellä, kun tuolla pocnassa ei ollut sopivia huoneita.

Tulumiin pääsee tosiaan cancunista ja bussilla. Kannattaa lähteä jo aamusta, koska illemmalla voi olla vaikea löytää vapaita Capanjoja rannalta, varsinkiin sesonkiaikaan.
En tiedä tähän aikaan vuodesta, mutta ainakin tammikuussa olisi makupussi ollut poikaa. Noissa majoissa voi yöllä tulla vähän kylmä.

15
Väli-Amerikka ja Karibia / Re: belize
« : 01.04.2006, 09:11:32 »
Lainaus käyttäjältä: "puppo"
Onko Belizessä muuta suositeltavaa nähtävää kun Belize City ja Caye Caulker?? Olen miettinyt tässä että kannattaisiko jättää Meksiko-Guatemal-Belize kierroksella koko Belize väliin kun kukaan ei tunnu kehuvan sitä niin hirveästi? mitä mieltä olette ja kun kuulema siellä on paljon kalliimpaa kuin Meksikossa ja Guatemalassa?

Orange walkista tehdään veneretkiä jokea pitkin Lamanain maya raunioille. Retki kestää päivän ja  maksaa muistaakseni 35UDS sisältäen ruuat. Retki oli ihan komee, koska matkalla näki krokotiilejä, varaaneja ja paljon lintuja ym. elukoita. Rauniotkin olivat ihan hienot vaikka ei kuulemma ole Tikalia voittanutta. Orange walk sijaitsee Belize cityn ja Chetumalin välissä.
Toinen hieno paikka on kuulemma Cayo (San ignacio) , en itse siellä käynyt, mutta kuuleman mukaan mageita luolia yms.
Uusi vuosi vietettiin Caye Caulkerissa ja siihen tarkoitukseen oli tosi mukava paikka "we have a party on the split".

Mielestäni Belize ei ole mitenkään huomattavan kallis verrattuna Ýucatanin alueeseen. Belize Cityssä hostellit olivat verrattaen hintavia, mutta muuaalla majoitus oli suht edullista.

16
"27.1.06 Turkish Airlines aloittaa uuden reitin Istanbuliin
Maaliskuun 19. päivänä Helsinki-Vantaalta aloittaa liikennöinnin uusi lentoyhtiö, Turkish Airlines. Yhtiö avaa uuden reitin Istanbuliin.

Turkish Airlines lentää Helsinki-Vantaalta Istanbuliin kolme kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Kone saapuu Istanbulista kello 14.35 ja lähtee Helsinki-Vantaalta kello 15.30."

http://www.ilmailulaitos.fi/hel_tiedote?id=61023

17
Egypti / Re: Rysät Egyptissä
« : 14.03.2006, 09:11:19 »
Lainaus käyttäjältä: "Mehiläinen"
Olen suunnittelemassa Egyptin kiertomatkaa ja ajattelin liittää kulttuurin väliin hieman lepoa ja auringonottoa. Mitä näistä kolmesta paikasta suosittelette: Hurghada, Sharm el-Sheik vai Dahab? Ei ole väliä kuinka täynnä turisteja paikka on. Antakaa sellainen yleinen arvosana.Sharm el-sheik: Ei mielestäni maksa vaivaa raahautua paikalle jos ei ole menossa sukeltamaan viereiselle luonnonsuojelualueelle. Todella kalliit hinnat ja täysin ökyhotellien peitossa, en suosittele.
Arvostelu 4-10, antaisin 5.

Hurghada: Löytyy jotain vähän halvempaa hostellia, mutta ranta edelleen hotellien saartama. Sukellus kuulemma aika halpaa, mutta todella ärsyttävää kun ei pääse rannalle muuta kun hotellien pihasta. Kaupungilta löytyy myös jotain kohtuuhintaista syötävääkin. arvosana 7

Dahab: Mukava rantapaikka, paljon budget vaihtoehtoja asumiseen ja muutenkin nuorekkaampi meininki. Tietenkin hinnat korkeammat kun sisämaassa, mutta ehdottomasti halvin ja paras näistä kolmesta. arvosana 9

18
Lentomatkustus / Air Berlin
« : 21.02.2006, 18:29:02 »
Lainaus käyttäjältä: "suomineito"

kiitoksia sinulle!

Eipä kestä, tätä vartenhan me gurut olemme olemassa :)

19
Lentomatkustus / Air Berlin
« : 21.02.2006, 15:03:02 »
Lainaus käyttäjältä: "suomineito"
juu, tuo hakuhan on melko näppärä! kiva kun joku muistuttelee sen käytöstä kun en itse jotenkin löydä sieltä koskaan mitään itsenäisesti... kyseisillä hakusanoilla näytti kyllä olevan ihan mukavasti asiallisia kommentteja, innolla jään odottelemaan reissua :)

Aivan loistava vastaus :)
 
Tähän kommentiin voi sitten aina jatkossa viitata kun joku murisee hausta muistuttamisesta.

20
Thaimaa / Budjetti kuukauden matkaan thaimaassa?
« : 20.02.2006, 23:13:34 »
Lainaus käyttäjältä: "miuzu"
Itse kiersin Kaakkois-Aasiaa sellaiset 10kk ja koko budjetti oli varmaan jotain 1000e luokkaa.. (tein kylläkin pari kohdalle osunutta työkeikkaa joista sain vähän ylimääräistä rahaa ja naisimmeisenä sain kyllä paljon kaikenlaista juomista kyyteihin ilmaiseksikin  :wink: )

Täytyy kyl sanoa, että toi tonni/10kk vaikuttaa aika pieneltä rahalta. Jos äkkiseltään laskee niin se tekee 3,3€ päivä. Voin suoraan sanoa, että en usko, että missään päin maailmaa voi matkustaa noin halvalla.
Tietysti vähän riippuu paljon noista työkeikoista on irronnut.

Mielestäni 10€/päivä on ihan minimi millä thaimaa-malesia -akselilla pärjää, jos aikoo siellä jotain tehdäkin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 25