Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mariagirl

Sivuja: [1]
1
Marokko / Malagasta Agadiriin
« : 07.07.2008, 23:08:00 »
Hei. Selailin kirjoituksia Marokon matkailusta ja löysin tosi hyviä vinkkejä tulevaa matkaani varten, mutta vielä jäi muutama kysymys kaivertamaan mieltä.

Eli olen varannut lennot Malagaan elokuun alussa ja tarkoitus olisi nyt päästä sitten Malagan lentokentältä mahdollisimman edullisesti ja nopeasti julkisilla Agadiriin. Onko paras vaihtoehto mennä Malagasta bussilla Tarifaan ja sieltä laivalla Tangeriin, junalla Marrakechiin ja sieltä bussilla Agadiriin? Meneekö lentoasemalta suoria bussiyhteyksiä Tarifaan vai joudunko vaihtamaan useaan kertaan?

Osaako joku sanoa tarkkoja hintoja näille matkoille? Sain marokkolaiselta ystävältäni juna-aikataulut Tangerista ja hän tulee minua vastaan Marrakechiin, mutta ongelmana on vielä Malaga-Tanger väli. En löydä espanjan bussiaikatauluja netistä ja olisi hyvä tietää paljonko matkat maksaa. Bussiverkosto tuntuu siellä olevan aika sekalainen vyyhti. Saako espanjassa opiskelija-alennusta suomalaisella opiskelijakortilla?

Sivuja: [1]