Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - fishbone

Sivuja: [1] 2 3 ... 162
1
Muokkasin jo ensimmäiseen viestiin, eli jos jollain on kiinnostusta laittaa uusi foorumi pystyyn seuraavan vuoden aikana, (uusia en meinaa, jos ei kukaan tartu tärppiin), niin lahjoitan ilomielin just ostamani pallontallaajat.com domainin halukkaalle. [email protected] sähköpostista saa kiinni.

2
Ja jos saan vielä ehdottaa, niin pyydän, että lahjoittakaa domaini tolle yhdelle hullulle bloggarille, joka on sontinu etusivua täyteen kehnoilla rafla-arvosteluilaan ja eläinpihablogeillaan jo viimeiset vuodet. Siihen tää koko alamäki on kuitenkin tiivistynyrt.

3
Yleinen / Se on loppu nyt -- nimittäin pallontallaajat
« : 20.01.2021, 21:22:20 »
UPDATE! Jos jotain kiinnostaa panna uutta foorumia pystyyn, niin pistä mailia osoitteeseen [email protected] Varasin pallontallaajat.com-domainin, jonka lahjoitan jos jollekin iskee himo alkaa rakentelemaan foorumia.


Eipä sitä ollut hetkeen taas tullut täällä käytyäkään, mutta yllätys on kuitenkin aikamoinen, kun etuoveen oli laitettu lappu, että ovet tullaan naulaamaan kesän korvalla kiinni. Tai no oli ja oli, uutterastihan tätä on ylläpidon toimesta jo näivetetty ikuisuuksia.

Kiitos kaikille varsinkin ennen vuotta 2004 rekisteröityneille käyttäjille, sillon poyhtari.com/interail-aikaan täällä oli vielä vallan hulvaton meno. No ei tää toki siihe pallontallaajat-nimen vaihtamiseen kaatunut, mutta siitä se meininki alkoi pikkuhiljaa muuttumaan aina vaan nihilistisemmäksi, päätyen täydelliseen välinpitämättömyyteen, joka viime vuodet on vallinnut.

Tiedän, että joku tulee kohta perään surkuttelemaan, että paljon menee tärkeää tietoa roskikseen, mutta henk.koht. ajattelen, että töpseli olisi pitänyt vetää seinästä jo aikoja sitten.

Paljon on hyviä muistoja ja paljon on hauskaa jengiä tätä kautta tavattu, ja onneksi parhaat niistä on mukana tavalla tai toisella elämässä edelleen.

PLUR - fishbone / fisu / ~)))D / TUFKAF (nää kaikki taisi olla vaihdellen nikkinä, ennen kuin se kiellettiin, koska fishbonen lyhentäminen fisuksi oli kuulemma moderaattoreiden harhauttamista  ;D)

PS. Kuten kaikki ikäloput, ja puhun kaihoisasti menneistä ajoista, niin tarkoitan tätä: https://web.archive.org/web/20021006012232/http://www.poyhtari.com/interrail/forum/YaBB.pl

4
Eurooppa / Vs: Kaikki vinkit Unkarista otetaan vastaan
« : 14.09.2020, 12:25:30 »
Hyvin huomaa, että jengillä on näin korona-arjessakin ongelmia padota osaamistaan, kun 4 vuotta vanhaan aloitukseen on yhtäkkiä innostuttu jakamaan vinkkejä.  ;D

5
Hyvin tehty ja nopeasti vastattu kysely, täällä kun on yleensä nähty huomattavan heikkoja suorituksia.

Vastatkaa ihmeessä muutkin.   :)

Vastailen näihin ainoastaan jos kysyjä osaa esitellä ittensä, eli noin yhteen sadasta. Ja ei, "oon AMK-opiskelija" ei ole itsensä esittely, vaan yhtä typerä aloitus, kun vaikkapa "oon haastattelija, saanko esittää pari kysymystä".

6
Pohjoismaat / Vs: Oulun ja Puolangan nähtävyydet
« : 27.04.2020, 15:43:18 »
Löytyy esim. sushia, fetasalaattia ja friteerattuja sipulirenkaita, eli käytännössä kaikki thaikeittiön parhaat palat.

kiitos hyvästä vinkistä, näyttääpä herkulliselta! täytyypä sopia ystävän kanssa treffit sinne, niin voidaan vaihtaa kuulumisia. osaatko vielä sanoa, oliko sisustus miellyttävä?

Kyllä, sisustus on viihtyisä, ja valoisa.

Ja kun jonkin kerran maistelee thaimaalaista ruokaa, niin siihen alkaa tottua. Maku on miedon mausteinen.

Eli rohkeasti tulta päin.

7
Pohjoismaat / Vs: Oulun ja Puolangan nähtävyydet
« : 25.04.2020, 23:33:08 »
Tämä on vähän ketjun aiheen vierestä, mutta onko kenelläkään kokemusta hyvistä ravintoloista Raahe-Liminka -akselilla? Olisin menossa ystävien kanssa pikaiselle lounaalle vaihtamaan kuulumisia.

Siang Khaen, Raahessa. Ite en ole vielä ehtinyt käymään, kun Uudenmaan karanteeni vasta purettiin, mutta olen kuullut, että tarjolla on lounasbuffet, josta löytyy erilaisia makuja. Ruoat eivät ole liian tulisia, vaan mukavasti miedon mausteisia. Jälkiruokaa on myös tarjolla.

Löytyy esim. sushia, fetasalaattia ja friteerattuja sipulirenkaita, eli käytännössä kaikki thaikeittiön parhaat palat.


8
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 15.01.2020, 21:22:42 »
Itse harkitsen jatkossa kaksi kertaa ennenkuin ostan Norskin liput. Siitä huolimatta, että lentolaukkua en ole raahannut kymmeneen vuoteen.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006372344.html

En luokittele itseäni miksikään norskin fanipojaksi, koska tasan yksi lento norskilla takana, koskaan, eikä sekään mennyt ihan putkeen. Mutta jonkun iltapulun jutun takia, joka perustuu tasan yhden henkilön tarinointiin, en kyllä norskia meinaa karsastaa sen enempää, kuin nyttenkään. ;D

9
Lentomatkustus / Vs: Lapset keskenään Atlantaan
« : 03.01.2020, 15:54:51 »
Jokainen "normi" lentoyhtiö tarjoaa UM-palvelua; normilla tarkoitan siis muita kuin halpiksia, eli Ryanair jne... Eli käytännössä jokainen lafka joka lentää Atlantaan tarjoaa unaccompanied minor -palvelua ja taitaa olla jopa pakollinen kaikille alle 15 vuotiaille yksinään (tai vaikka kaksistaan) Jenkkeihin matkaavalle. Eli vaikka lento olisi vaihdolla tai useammalla, niin joku hakee aina suoraan koneelta ja vie seuraavalle käytännössä ihan kädestä pitäen.

10
       Lueskelin tuossa illan ratoksi ko.foorumilta ketjut :

-   Valinnanvapauden sietämätön taakka (v.2003)

Olen jopa liki yllättynyt, ettei enempää hävettänyt lukea jotain mitä on joskus 16 vuotta sitten vuodattanut. Ja mikä parasta, onnistuin jopa sen 10 vuotta elämään niin kuin haaveilin/suunnittelin, ennen kun huomasin, että pelkkään reissaamiseenkin voi puutua. Hyppäsinkin siis tämän jälkeen vaihtelun vuoksi aikalailla siihen oravanpyörään, jota silloin niin näytin pelkäävän; no skragaa ei ole kaulassa vieläkään, enkä nyt sentään just maanmittausinssiksi päätynyt, mutta aika lähellä muuten ollaan.

Ei se rakkaus reissaamiseen toki kokonaan päässyt kuolemaan, eli tuli se tänäkin vuonna viisi ulkomaan (loma)reissua tehtyä, mutta ei mulla samanlaista paloa kuukausia kestäville reissuille enää ole. Tai no, lähtisin varmasti sellaisellekin heti, jos olisi mahkut tulisi, mutta sanotaanko näin, etten ole valmis enää joustamaan ihan kaikesta muusta, että se onnistuisi.

Ainakin siis voin sanoa, että elin ja koin sen mitä halusin, ettei tarvitse ainakaan sitten kiikkustuolissa jossitella. Eli vaikka tää elämä ihan hyvää on näinkin, niin kyllä ne reissumuistot siellä kiikkustuolissa taitaa olla kaihoisampia, kuin se, kuinka olin vuonna 2019 suunnittelemassa uusia UPS-laitteita.

11
On supermielenkiintoisia nää aikamatkustustoiveet (itse menisin mieluusti 60-luvun lopun San Fransicoon), mutta oikeasti vähän veikkaan, että aika tavallista se arki on monessa paikassa sitten kuitenkin ollut silloinkin. Tuskin sen pariisin taiteilijarietastelu on kovin isoa kansanosaa koskenut, tahi sitä välttämättä hipiksikään pääsisi sen kummemmin kuin jossain Berliinissä vielä tänä päivänäkin. Veikkaan siis, että populäärikulttuuri on aika paljon glorifioinut näitä tiettyjä juttuja. Oikeastaan näkisin, että länsimaisena ihmisenä nyky-yhteiskunnassa on mahdollista elää näitä kaikkia menneisyyksiä tavalla tai toisella: netti yhdistää samanmielisiä ympäri maailmaa ja jostainpäin löytyy salettiin yhteisö, jossa pääset elostelemaan pariisilaisittain. Eikä maksa edes ihan hirveästi.

Mä haluaisin 80-luvun NYCiin. Enkä ajattele, että se olisi ollut jotenkin mielenkiintoisempi kaupunki silloin kuin nykyään, vaan se sen estetiikka mua kiehtoo. Se on se NYC jonka skidinä näin TV:stä ja johon unelmoin pääsystä. Mua ei siis juuri lämmitä ajatus jostain 80-lukulaisesta New York -nettiyhteisöstä, vaan haluaisin nimenomaan maleksia kaduilla joissa naiset kävelee tupeerattuine tukkineen, autot on kulmikkaita ja jokaisella poliisilla muhkeat viikset. Ja jos tähän kaikkeen kun saisi vielä VHS:n kuvanlaadun, niin aina parempi.

12
Pohjoismaat / Vs: Oulun ja Puolangan nähtävyydet
« : 17.11.2019, 14:19:29 »
Mä oon käyny joskus ihan ysärin alkupuolella Oulussa Carrolsissa syömässä. Olin yllättynyt, että lappalaiset osas vääntää ihan yhtä hyvät Clubburgerit, ku mitä sai Citykäytävät 'Rolsista.

Sit Hesburger osti ketjun ja kai siitä on jo kohta 10 vuotta ku viimeset Carrolsit suljettiin Stadissa. Mut jos tää tieto ketjun lopettamisesta ei oo vielä ehtiny sinne Lappiin asti, ni suosittelen käydä kokeilee.

13
- Trans-Siperia talvella voi olla hyvä idea, jos tykkää -50C pakkasista. Joku tykkää, useimmat eivät.

En nyt henk.koht. mitenkään erityisemmin rakasta pakkasta, mutta olen aina ollut sitä mieltä, että trans-sib kesällä on huijausta. Eli helmikuu oli oma valintani ja sainkin sitä Siperiaa sitten ihan koko rahalla.

Sen voin siis aloittajalle sanoa, että vaikka kuinka olisi samaa leveyspiiriä Puolan ja Saksan kanssa, niin hitusen oli eri lukemat taulussa, kuin mihin olen koskaan törmännyt helmikuisilla Puolan tai Saksan reissuilla (useampi reissu on kokemusta niistäkin molemmista). Eli ei sinne kannata missään tropiikkivetimissä lähteä kokeilemaan, koska se -30°C ryyditettynä Siperian läpi puhaltavine jäätävine tuulinen on ihan vtun kylmä sää. Junassa toki lämmitys toimii ja siellä pystyy (tai ainakin pystyi, uudemmista junista ei ole tietoa) oman kokemukseni perusteella hengailemaan vaikka shorteissa ja t-paidassa.

14
Tyhmät kysymykset / Vs: Palstan siivous
« : 21.08.2019, 20:30:33 »
Ei kyllä paljoa kiinnosta käydä vaikka tuos pallontallaajat.net etusivun blogeissa kun siellä yksi ja sama kirjoittaja on nytkin spämmännyt 9 päivään 4 eri postausta Oulusta, Pellosta, Siikajoelta ja taas Oulusta. Mitä helvetin annettavaa tollasella on reppureissaaja-yhteisölle? Tai kaikkien matkailijakukkien kukkiessa, kysyn miksi vitussa tämä on etusivulla?
mutta tuon siikajoesta kertovan blogin voisi heivata jonnekin.
Myönnän, sorruin juuri hukkaamaan pari minuuttia elämästäni tuon linkin klikkaamiseen ja tämän vuodatuksen kirjoittamiseen. Blogipostauskin oli juuri sitä samaa kaavaa mitä odotinkin  ;D :P

Jne... jne...

Ihme persuja pesiytynyt tällekin palstalle. Kaiken taiteen pitäisi ilmeisesti olla jotain kansallismielisyyttä kohottavaa, että se olisi arvokasta tai että sille olisi tarvetta. Mä ainakin toivon pitkää ja avokätistä Koneen Säätiön rahoitusta kyseiselle performanssille. Kyseinen "blogi" on nykyisellään käytännössä ainoa syy, jonka takia pallontallaajissa käyn aina aika-ajoin enää pyörähtämässä.

Kattokaa nyt esim. (tällä hetkellä) viimeinen "blogaus" PiiPoo LEGO-tapahtumasta Oulussa. Silkkaa dadaa alusta loppuun, malliesimerkkinä yksin postauksen parhaista kappaleista ja kuvista:

"Näyttely olikin iso ja tila jo täynnä lapsiperheitä. Rakentajat olivat paikalla esittelemässä luomuksiaan. Legoja oli myös myytävänä. Rakentamiselle oli isot pöydät, joissa oli valtavasti palikoita. Lapsia näytti kiinnostavan."Onneksi foorumin ainoan moderaattorin lain pitkä käsi ei ilmiselvästi yllä blogipostauksiin asti, koska muutenhan joka postauksen perässä olisi maininta: "pistin lukkoon trollina". Hittoon korulauseet ja 17 eri HDR-filtterin läpi ajetut kuvat, taide on parasta paljaimmillaan.

15
Lentomatkustus / Vs: Aeroflotilla lentämisestä tms.?
« : 08.05.2019, 22:44:26 »
Nostetaanpa tätä aihetta. Täysin turhaa avautua lentopelostaan keskustelufoorumilla, mutta jospa joku lentokonenörtti sattuisi huomaamaan. Varattuna on lento alle kahden viikon kuluttua Helsingin ja Moskovan kautta eteenpäin, yhtiönä Aeroflot ja konetyyppinä Suhoi Superjet 100, joka joutui pari päivää sitten vakavaan onnettomuuteen Sheremetjevolla.

Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että onnettomuuteen johti monta pientä syytä, joista vähäisimpiä eivät olleet lentäjien huonot päätökset. Toisaalta monissa artikkeleissa vihjaillaan, että konetyyppi on kökkö alun perinkin ja että sen lentoja ei ole jäädytetty lähinnä siitä syystä, että kyseinen kone on Venäjän ylpeys.

Millaisia kokemuksia teillä on Aeroflotista ja ko. koneesta? Onko missään vertailukelpoista tietoa yhtiön ja konetyypin turvallisuudesta? Sivustojahan on, mutta vertailu on tehty vaikeaksi.

Turvallista on. Jos mahdollisuudet vakavaan onnettomuuteen olisi Finskin Airbussilla vaikka promillen pieni murto-osa, niin Sulhoilla sen voisi ajatella olevan sitten kaksi pientä promillen murto-osaa. Ei ne sieltä millään 50/60-tsäänsseillä lennä. Eli ts. vaatii ihan jumalattoman huonoa tuuria, vaikka tokihan se on aina mahdollista – niin kuin esim. se, että ukrainalaiset separatistit ampuu juuri sen koneen alas jossa satut matkustamaan – mutta osui sekin sitten jonkun kohdalle. Eli tarkoitukseni oli sanoa, että mitä tahansa voi tapahtua, jos käy aivan jäätävän huono tsägä, mutta se jäätävän huono tsägä voi sitten osua kohdalle ihan missä vaan, ei ainoastaan lentokoneessa. Eli huoletta kyytiin vaan, ei Sukhoilla lentäminen mitään extremeurheilua sentään ole.

16
Aasia / Vs: Azerbaidzan, Baku
« : 07.05.2019, 20:52:02 »
Jos ei ladakyytiä halua, Shekistä/Sakista pääsee Azerbaidzanin rajalle myös koko matkan minibussilla, mutta niitä ei ilmeisesti kulje kauhean tiuhaan. Voi siis joutua odottelemaan.

Meinasin sanoa, että Shakista pääse parilla vaihdolla rajakaupunkiin, josta ladataksilla sitten rajalle, mutta tajusin omien kokemusteni olevan 13 vuoden takaa, eli ehkä en ala viisastelemaan. Ilmeisesti nykyään pääsee siis rajalle asti? Vieläkö siinä on se silta jota pitkin päästetään vuoronperää jengiä maasta toiseen, kun on ensin tarpeeksi kauan seisotettu?

17
Lähi-itä / Vs: Iran ja reppureissaaja
« : 10.09.2018, 16:16:28 »
https://um.fi/matkustustiedote/-/c/IR

No jos ulkoministeriön matkustustiedote sanoo, että riittää noudattaa tavanomaista varovaisuutta, niin eikö tuo kuulosta aikaa hyvältä? Ikinä en ole Iranissa käynyt, mielikuvitusmatkailua harjoitin ja siksi luin tämän ketjun.

Matkustustiedotteet ovat minulle ensisijainen lähde turvallisuusasioiden tarkistamisessa. Miten te muut, oletteko kokeneet nuo luotettaviksi, vai olisiko muita ideoita vielä, mistä etsiä tietoa?

Ei UM:n matkustustiedotteet nyt ainakaan liian vaaleanpunaiset lasit päässä ole yleensä kirjoitettuja. Eli tuntuu suht iisisti kääntyy sinne "suositellaan erityistä varovaisuutta" -puolelle, jos siihen on vähänkään aihetta. Esim. Ukraina, jossa nyt kuitenkin lähtökohtaisesti olen tuntenut oloni ihan perusturvalliseksi, kun en nyt tarkoituksella ole niille muutamalle alueelle (Krimi, Luhansk, Donetsk) nenääni tunkenut. Eli ts, jos UM sanoo, että on turvallista matkustaa, eli noudata tavanomaista varovaisuutta, niin kyllä se sitä myös on.

Pohdin tuossa aikani kuluksi, ilman todellista realistista suunnitelmaa, että olisi todella siistiä matkustaa Iraniin maateitse, itäpuolelta sinne ja länsipuolelta takaisin. Miten se menikään... Venäjä, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Iran, Azerbaidzan, Georgia, Turkki, Bulgaria, Romania, Unkari, Slovakia, Puola, Baltian maat ja lautalla Tallinnasta. :D Kauankohan tuossa menisi?

Itsellä menisi kuukausia. Mutta jos ton nyt vetää järjetöntä ravia läpi, niin onnistuisi varmaan alle kolmessa viikossa. Mitään järkeä siinä ei tollasella aikataululla ole, vaan 95 %:a matka-ajasta menee joko liikennevälineessä istuen tai niitä venaten, eikä se ihan halvaksikaan tule. Plus Turkmenistanin viisumin saaminen ei todellakaan ole mikään ihan läpihuutojuttu, sen joko saa, tai sitten ei, se ei ole omissa käsissä.

18
Eurooppa / Vs: Raitiovaunumatkustus Euroopassa
« : 27.08.2018, 12:44:45 »
Kuinka multa on mennyt näin tärkeä keskustelu ohi?!

No joka tapauksessa, vaikka Milano ei millään mittapuulla menekään lempikaupunkieni listalla kovinkaan korkealle, niin ne lähes 100 vuotta sitten rakennetut sporat, puupenkkeineen, on raitsikoiden aatelisväkeä. Toki sieltä löytyy uudempiakin, mutta ainakin vielä kun viimeksi kävin, niin liikenteessä oli vielä niitä vanhojakin, joissa on juuri sellainen sporamatkaamisen fiilis, joka täytyykin. Ah!

Enkä voi ollu henkuttamattamatta, toki Euroopan ulkopuolelta, vielä kerran Hongkongin double decker sporia. On niitä jokunen kai lähinnä kuriositeettinä parissa muussakin mestassa maailmalla, mutta Hongkongissa koko raitsikkaliikenne hoidetaan niillä.

19
Koliinia eiku siis Kolinaa.  ;D  Terveisin, Poliisien uhrit ry.  Tällainen pitäisi oikeasti perustaa! :) Leikki loippui muuten sitten. Tällainen asia olisi pitänyt tuoda julkisuuteen jo paljon aiemmin. Monien elämä meni pilalle. Kiitos kytät, miettikää tekin tekojanne joskus, kusiaivot! Kaikilta meni lopulta hermo... Oliko voittajia?

Mikä vittu toi poliisi edes on?! Myy huumeita ja kiusaa ihmisiä... Kiusaamisella tarkoitan kunnon kiusaamista ja ajojahtia eli siis esim. itselle käynyttä neljän vuoden putkea ja kaksi kertaa päivässä talon ohi ja joka kerta, kun menin keskustaan, auto pidätettiin ja tutkittiin mahdollisimman näyttävästi, asuntoa valoteltiin jnejne, paskiaiset. Asunnon irtaimistoa hajotettiin ja talokin onnistuttiin kerran melkein polttamaan ja mun syyksi sekin näemmä laitettiin. "Asunnon haltija on itse vastuussa patterin sijainnista", just... KIITOS VITUSTI! Muuttaa olisi vissiin pitänyt pois tai tappaa itsensä! Sitä te toivoitte, perkeleen homot!

Niinku itelläkin koulukiusattu poliisi alkoi kiusata ja piinata minua vuosikaupalla muiden kanssa. Kuin jokin jengi logojen kera ja valtion suojissa kusipäisimmät tekevät melkein mitä mieleen juolahtaa. Siis sellaisillekin, jotka eivät ole ikinä kiusanneet ketään. Tosi hieno VALTIO, PERKELE!
Koulukiusattu poliisi siirtää kiusaamisen eteenpäin valtion (ja lain tai siitä ei piitata eikä kukaan sitä valvo tai välitä! He ovat he ja me olemme ne... Ei korppi korpin silmää puhkaise, toimii. Haloo...) suojissa ja minäkin jäin tällaisten tapausten uhriksi vaikka en ole ikinä ketään oikeastaan kiusannut (päinvastoin paremminkin...eh. Kiitos oli tämä, perkele!) ja elämälläni olisi varmasti jo toinen suunta, jos vuosikausia jatkunut piina olisi loppunut aikanaan. Näin ei sitten käynyt ikinä, joten oman käden oikeus kunniaan.

Siinä miettimistä joka kytälle kuinka on ollut kusipää toisille ihmisille ja kiertänyt ja rikkonut lakia. Miettikääs minkä vuoksi minusta tuli sitten lopulta siis SE VIP?! "Se on vaan ollut syntymästään asti sellainen Vaarallinen Ihminen Poliisille", tms paskaa... Heh. :)

Lopulta saitte minutkin sitten suututettua...

THE END

Hienoa, et oot Radic takas. Jonkun pitää kertoa totuus täälläkin. Keep up the fight!

20
Tyhmät kysymykset / Vs: Matkalaukkupohdintaa
« : 19.07.2018, 11:26:26 »
Aina kun varoitetaan käyttämästä  Pariisia vaihtokenttänä niin onko kenelläkään mitään oikeaa tietoa mikä on eri kenttien todennäköisyys siihen että laukku hukkuu tai tulee myöhässä ? Ihan heti en usko mihinkään Pariisin viitenkymmenee. prossaan tai Heathrown 33:een prossaan.

Onko noista jotain tilastoja ?

Ei kannatakaan uskoa, koska heitin ne ihan päästäni. Mutta ei se nyt myöskään mikään pienen piirin salainen tieto ole, että kautta aikain siellä CDG:llä on jäänyt ihan vitusti laukkuja jälkeen. Omaa kieltään kertoo se, että joskus muinoin sai lennot ainakin Cathay Pacificiltä ostettuaan mailin: "huomasimme, että olet ostanut lennot, joissa on vaihto CDG:llä, joten suosittelemme, että checkaat laukkusi ensin ainoastaan CDG:lle ja siellä sitten uudelleen loppumatkaksi, jos haluat laukkusi kanssasi samaan aikaan perille. Jos tämä ei onnistu, niin pakkaa välttämättömyystavarat käsimatkatavaroihin, koska Pariisin kenttä on kuin Moolokin kita, joka syö suuren osan transfer-laukuista" Ja ei, ei ne puhuneet Moolokin kidasta, vaan selitti jostain "raportoiduista ongelmista jatkolaukkujen kanssa CDG:llä" mutta ajatus oli kyllä juurikin tuo.

PS. Miksi mikään lentokenttä, ja varsinkaan nää surullisen kuuluisat raportoisi julkisesti jälkeen jääneiden laukkujen lukumääriä?

Sivuja: [1] 2 3 ... 162