Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Londra

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Terveys ja turvallisuus / Vs: Autonvuokrausvakuutukset
« : 28.07.2013, 20:04:57 »
Me luettiin tämä Guardianin juttu: http://www.guardian.co.uk/money/2012/jun/15/holiday-car-hire-10-ways-avoid-being-ripped-off ja sen perusteella päädyttiin ottamaan erillinen vakuutus täältä: http://www.insurance4carhire.com. Mitään ei sattunut, joten toimivuutta ei varsinaisesti päästy testaamaan, mutta ainakin tämä oli paljon halvempi (ja kattavampi) kuin vuokraamoiden omat vakuutukset.

2
Iso-Britannia / Vs: Lontoon museot ja taidenayttelyt
« : 10.08.2012, 12:23:25 »
Tuo Strange Little Girlin mainostama Travel Photographer of the Year oli tosiaan hieno, suosittelen!

Natural History Museumin pihalla oleva Wild Planet oli ehdottomasti näkemisen arvoinen: http://www.nhm.ac.uk/visit-us/whats-on/temporary-exhibitions/wild-planet-london/index.html
"This fantastic, free outdoor exhibition showcases classic images from Wildlife Photographer of the Year exhibitions."

Science Museumin Alan Turing -näyttelyä suosittelen myös, jos ko. heppu kiinnostaa: http://www.sciencemuseum.org.uk/visitmuseum/galleries/turing.aspx "Alan Turing is most widely known for his critical involvement in the codebreaking at Bletchley Park during the Second World War. But Alan Turing was not just a codebreaker."

Nämä kaikki kolme on kätevästi ihan lähekkäin ja ilmaisia.

3
Lentomatkustus / Vs: Pelkkä reppu käsimatkatavarana
« : 13.04.2012, 11:19:15 »
Tight XL menee käsimatkatavarana, en pysty nyt mittaan kun ei ole juuri nyt saatavilla.

Kiitos alan_mies! Ehkäpä tuo Tight XL sitten menee hankintaan jollei tule parempia ehdokkaita vastaan. Harmi vaan ettei noita taida olla juuri koskaan alennuksessa, tai itse en ainakaan ole onnistunut bongaamaan.

4
Lentomatkustus / Vs: Pelkkä reppu käsimatkatavarana
« : 11.04.2012, 14:15:20 »
Koska kysymykseni sopii jo olemassa olevista ketjuista parhaiten tähän, laitanpa sen tähän vanhan ketjun jatkoksi. Saa siis siirtää, jos löytyy joku sopivampi ketju.

Olen kesällä matkaamassa Ryanairilla ja pohdin tässä, mikä reppu olisi paras käsimatkatavaraksi. Tähän asti olen matkannut Haglöfsin Tight Largella ja siihen olen reppuna ollut tyytyväinen, mutta nyt se alkaa osoittaa vähän kulumisen merkkejä. Ja muutenkin olen todennut, ettei se ole ihan optimaalinen Ryanairin kokorajoituksiin nähden, vähän isompikin reppu mahtuisi kehikkoon. Sattuisikohan jollain olemaan Tight XL käsillä niin että voisi mitata sen? Omilla googletaidoillani onnistuin löytämään vain tilavuuden, en ulkomittoja. Tai jos on joku muu reppu, joka on sopivan kokoinen Ryanairin käsimatkatavaraksi ja muutenkin hyvä, vinkit ovat tervetulleita. Tuolla 25 litran Largellakin siis olen pärjännyt, mutta muutama lisälitra voisi tulla kesän reissulla tarpeeseen.

Ja reppu on siis ainoa vaihtoehto, mikään matkalaukkua muistuttava ei tule kyseeseen. :)

5
Yksi asia on mietityttänyt CS:ssä ja ajattelin kysyä kun tätä ketjua luin: mitä ihmiset yleensä tekevät ruuan kanssa? En välttämättä laita illalla ruokaa ollenkaan... Odottavatko vieraat saavansa sapuskaa vai tuovatko ihmiset yleensä automaattisesti omat eväät? Siis tietty asioistahan voi sopia ihan selvällä XX:n kielellä, mutta mikä mahtaa olla "yleinen käytäntö", jos sellaista on? Odotetaanko yleensä aamiaista?

Meillä tästä ei ole ikinä aiheutunut mitään ongelmaa onneksi. Yleensä ollaan tehty niin että ostetaan jotain aamupalatarviketta ja muuta pientä (esim. karjalanpiirakoita) kotiin, mutta usein ollaan myös käyty kaupassa yhdessä surffareiden kanssa ja maksettu ostoksia suunnilleen puoliksi. Kukaan ei siis ole koskaan olettanut saavansa mitään hienoja illallisia meillä, joskus jotkut on omatoimisesti jopa ostaneet tarvikkeet ja tehneet meille ruokaa.

6
Yleinen / Vs: Joulu ulkomailla
« : 14.11.2011, 15:30:31 »
Mulla on oikeastaan ihan hyviä muistoja joulusta, jonka vietin yksin Thaimaassa. Aatto sattui sinäkin vuonna lauantaille, joten se oli ihan tavallinen viikonlopun päivä, maanantaina sitten taas normaalisti töihin. Kämppis oli poissa, joten sain rauhassa skypetellä/mesetellä perheen ja parhaan kaverin kanssa. Webbikameran avulla pääsi ihan kivasti kurkistamaan jouluun Suomessa, en oikeastaan jäänyt kaipaamaan erityisesti mitään ja jouluhössötykseltä säästyminen oli iso plussa.     

7
Lentomatkustus / Vs: Easyjet
« : 10.03.2011, 10:22:15 »
Vielä CDG:n yhteyksistä EasyJetin iltakoneelta: Me ei päästy kokeilemaan tuota yöbussia, kone oli ajoissa ja RER kulki. Mutta infotaulut kertoivat, että arki-iltaisin viimeinen RER lähteekin jo 10.58, ja tämän jälkeen pitää löytää joku yhteysbussi.

Täällä ainakin kerrotaan http://parisbytrain.com/charles-de-gaulle-airport-cdg-to-paris-by-train/

Onko joku onnistunut löytämään tuon yhteysbussin, tai onko näkemyksiä siitä mikä olisi paras tapa päästä Pariisin keskustaan tuolta EasyJetin iltakoneelta arkena? Olen eri vaihtoehtoja tässä tovin jos toisenkin tutkaillut ja yllättävän hankalalta vaikuttaa.

8
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkavakuutus
« : 20.08.2009, 12:19:27 »
Etsiskelen itselleni matkavakuutusta pitkälle matkalle (4-6kk). Onko kenelläkään hyviä ehdotuksia vakuutusyhtiöstä, joka tarjoaisi vakuutuksia tällaiselle yhtäjaksoisesti kauan kestävälle matkalle?

Itse tein vuonna 2005 laajan vertailun 4kk:n vakuutuksista ja silloin ehdottomasti halvin oli Lähivakuutus, ja olisi ollut halvin myös 6 kk:n matkalle. Itselläni siis pelkkä matkustajavakuutus kun mitään arvokasta en omista.

9
(Minulla itsellänihän ei olisi mitään sitä vastaan, jos en joutuisi lasten viereen istumaan, en nimittäin juurikaan perusta lasten seurasta. Pitää siis varmaan alkaa laittaa lippuvaraukseen "vahingossa" Mr. Pitufo.)

Hyvä idea. :) Tosin ne kaikkein pienimmät (ja itkuherkimmät) tuskin kuitenkaan matkustaa yksin, joten ehkä siitä ei olisi niin paljon hyötyä.

10
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 07.08.2009, 14:27:46 »
Joku Windows - Firefox käyttäjä voinee vielä varmistaa toimivuuden silläkin selaimella (olettaen että kysyjä on Winukkapohjalla).

Kun ei ollut muutakaan tekemistä töissä, testasin tuolla yhdistelmällä ja hyvin toimi.

11
Minä ja matkatoverini haluaisimme nähdä Alpit muutenkin kuin lentokoneen ikkunasta. Itävalta kiehtoisi eniten, mutta ei muutkaan vaihtoehdot ole täysin poissuljettuja. Tarkoitus olisi olla viikko yhdessä (tai ehkä kahdessa) majapaikassa ja vaeltaa helppoja päiväreittejä. Lisäksi olisi kiva jos lähistöllä olisi joku suurempi kaupunki siltä varalta että kyllästymme vaeltamiseen, tai kuntomme ei kestä. :) Tavoitteena olisi selvitä reissusta julkisilla liikennevälineillä. Mikä olisi sopiva tukikohta tällaiselle retkelle? Kiitos paljon vastauksista jo etukäteen!

12
Terveys ja turvallisuus / Vs: Pitkät vakuutukset
« : 25.03.2009, 12:30:13 »
Kyllä se varmasti on voimassa. Mä olen joskus käynyt hakemassa vakuutuksen lähtöpäivänä ja kerroin kyllä että olen lähdössä matkaan parin tunnin päästä. Rahaa eivät halunneet, vaan sain laskun, jonka eräpäivä oli matkan jälkeen. Maksoin kuitenkin kiltisti.  :)

13
Yleinen / Vs: Reissukateus
« : 12.12.2008, 08:42:45 »
Täältä löytyi ihan kiinnostava artikkeli aiheeseen liittyen, tosin ei ihan tältä vuodelta.

14
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 16.10.2008, 16:29:02 »
Stnan apinat oo lähettäny ilmotusta äänioikeudesta.. Mulle käy aina näin  >:( Pääseehän sitä ilman sitäki äänestämään mutta aattelin että se helpottais asioita..

Kävin just äänestämässä ja kaikki kävi äärimmäisen helposti ja nopeasti ilman sitä lappustakin. Toivottavasti sullakin.  :)

15
Tervetuloa Turkuun.  :) Frank Bellini's tarjoaa vielä lokakuun ajan kuoharia (=skumppa turuksi) eurolla. Ajattelin että tämä ehkä kiinnostaa retkeläisiä.  :) Kyseinen ravitsemusliike löytyy Börs/Forum-ravintolakompleksista Kauppatorin kulmalta, sisäänkäynti baariin Eerikinkadulta.

16
Yleinen / Vs: Kohde joka EI kiinnosta ?
« : 25.07.2008, 08:15:24 »
Kouvola,Turku ja ruotsinristeilyt. Muuten avoiminmielin uusiinseikkailuihin.

Tähän on helppo yhtyä, eikä se perusteluja kaipaa.

Mä voisin kuitenkin olla utelias kuulemaan perusteluja. Onkohan se niin ettei Turun ihanuutta ymmärrä muut kuin me turkulaiset?  :)

Laivaristeilyistä olisin voinut eiliseen asti olla samaa mieltä, mutta eilinen paluumatka Tukholmasta muutti näkemystäni. Itämeri kaikkine saarineen näytti ihanalta; aurinko paistoi koko matkan Tukholmasta Turkuun pilvettömältä taivaalta, mutta tuuli vilvoitti mukavasti.

17
Ruisleipä ja peruna.

Ruisleipää kaipaan jo lyhyemmälläkin matkalla, Suomessa syön vaaleaa leipää vain jos tummaa ei ole tarjolla. Perunoita taas on tullut ikävä silloin kun olen ulkomailla asunut niin etten voi itse kokata. Ranskalaiset ja riisi alkaa kyllästyttää todella nopeasti.

18
Lentomatkustus / Vs: Wizzair
« : 28.05.2008, 18:18:26 »
Kiitos teille jotka vinkkasitte tästä. Olin juuri aikeissa varata majoituksen Gdanskista, mutta päätin ensin käväistä pitkästä aikaa Pallontallaajissa. Muuten olisi tullut majoitus väärille päiville. Onneksi on Pallontallaajat.  :)

19
Italia / Sisilia/ Taormina
« : 24.02.2008, 16:38:25 »
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
minä junailisin itseni
ja kenties vähän pysähtelisinkin matkan varrella. Ainakin pizzalla.


Kiitos diokenes, ehkäpä mä siis junailen ja pysähdyn välillä Napolissa pizzalla.  :)

20
Italia / Sisilia/ Taormina
« : 22.02.2008, 23:19:07 »
Millä kulkupelillä kannattaisi mennä Roomasta Taorminaan? Lennän Sisiliasta takaisinpäin, joten teen matkan vain kertaalleen maitse. Lentäenkin kyllä pääsisi, ehkä halvallakin, mutta matkalla olisi kiva nähdäkin jotain. Eli mitä suosittelisitte, junaa vai bussia? Tykkään istuskella ja katsella maisemia, aikaa voin käyttää koko päivän tai vaikka pysähtyä yhdeksi yöksikin jos matkan varrella on jotain tarpeeksi mielenkiintoista. Eli olisiko jollain jotain käsitystä siitä, olisiko junasta vai bussista paremmat maisemat, vai onko siinä mitään eroa? LP:n mukaan Napolista pääsisi laivallakin, mutta näkisiköhän siinä paljon muuta kuin avomerta? Kiitos ehdotuksista!

(Ja joo, tiedän että Sisilia on saari, joten vähintään vartin lauttamatka sisältyy joka tapauksessa retkeen.
 :) )

Sivuja: [1] 2 3 ... 5