Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Erde

Sivuja: [1]
1
Tilattiin outdoorgb:stä 4 deuterin aircontactia. Ehdottomasti haluan tässä mainita että kannattaa aina laittaa mailia taikka soittaa ja kysyä mahdollista alennusta kun tilaa useampia rinkkoja. Kannattaa myös yrittää aina kerätä pikkuporukka tilaamaan niin saa paremman alennuksen.

"I am pleased to inform you that we will be able to provide a discount on 4 Deuter Aircontact Pro 60 + 15 Rucksacks. We would charge you €563.20 or £450 including VAT. There will also be an additional charge of €19.20 or £15 for shipping."

Ihan kohtuulliseen hintaan siis 4 rinkkaa.

Maksutapa hieman epäilytti. Piti suorittaa tilaus normaalisti, tämän jälkeen lähettää mailina tilauksen koodi yhteyshenkilölle joka sitten huolehtii sovitun alennuksen takaisinmaksun.

Jokatapauksessa suosittelen AINA kysymään mahdollista tarjousta mailitse tai soittamalla.

2
No nuo kaupungit on tässä vielä auki, mutta varmaan pääpiirteittäin reitti vaikuttais olevan : Frankfurt-Praha-Wien-Ljubljana-Pula-Venetsia-Milano->jostain kotia

Tuohon välillehän mahtuu monia pieniä (ja isoja) näkemisen arvoisia paikkoja, joten suositelkaa ihmiset ihmeessä jos teillä on hyviä kokemuksia jostain tuon reitin varrelta.

Mielenkiintoa olisi nimenomaan kiertää myös pienempiä kaupunkeja, mutta vaikutti vain reittiä suunniteltaessa että kätevin ja nopein tapa on reilata pääkaupunkien kautta.

Ei taida ihan se Oktoberfest sijoittua kohdalle, ellei sitten tulla takaisin Saksaan Italiasta ja lennetä sieltä sitten kotiSuomeen.


3
Junamatkustus / Saksa-Itävalta-Tsekki-Kroatia-Italia->
« : 04.06.2008, 17:54:12 »
Morjesta, ollaan porukalla (4 hlö) järjestämässä ensimmäistä reilireissua keski- ja etelä-eurooppaan. Matkalle ois tarkotus lähteä syyskuun alussa.

Alustava reitti olisi: Saksa-Itävalta-Tsekki-Kroatia-Italia->

Muutamia kysymyksiä heräsi.

-Ilmeisesti lento Ryanairilla Tre-Frankfurt halvin? Vai onko parempia vaihtoehtoja?

-Mistä paluulento halvalla takaisin keski-euroopasta (Milano Barcelona Pariisi Lontoo?) Suomeen?

-Majoitusvinkkejä? Yöjunien buukkaus kiinnostais, jotta voisi nukkua junassa.       Onnistuuko helposti?

-Vinkkejä paikoista, joissa kannattaa käydä matkanvarrella? Nähtävyyksiä, maisemia?

-Missä parhaiten aktiviteetteja esim. koskenlasku, kiipeily ym. mielenkiintoista touhuamista?

Kaipaamme siis nimenomaan kokemuksia ja käytännön vinkkejä reilaukseen kyseisissä maissa. Ilman muuta myös linkkivinkit otetaan ilolla vastaan.

Kiitos


Sivuja: [1]