Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - cocy10

Sivuja: [1]
1
Thaimaa / Phukettiin menossa
« : 04.11.2008, 18:30:01 »
Juu, Phukettiin suuntaan tammikuun alussa ja pari viikkoa siellä lomailen. Muistaakseni hotelli oli Karon biitsil , joten kysyisinkin vähän tietoja paikasta. Varmasti teistä monikin on siellä viettänyt aikaa . Kannattaako minun vuokrata auto tai skootteri , jos en koko lomaa vietä vain Karonin , Katan tai Patongin rannoilla. Minne kannattaisi ajella Thaimaata ihastelemaa. Suositelkaa joitain kivoja paikkoja ( nähtävyyksiä, rantoja , elämyksellisiä paikkoja , hyviä ruokapaikkkoja jne.) joissa kannattaisi käydä , tai minne ei ainakaan kannata mennä.

KIITOS JO HIRVEÄN PALJON NÄIN PARIA KUUKAUTTA ENNEN  8)

Hakua käyttämällä löytyy Phuketiakin koskevia keskusteluja, joten turha avata uutta. Tämä menee lukkoon. -Milma

2
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 10.06.2008, 13:18:02 »
 :-\ , Olen uusi käyttäjä Pallontallaajat sivulla, enkä tiedä "keneltä tai miltä keskustelu foorumilta" tätä asiaa kannattaisi kysyä. Mutta kuitenkin: Olisin lähdössä ensi syksynä (Lokakuun lopulla) kenties Brasiliaan tai Thaimaaseen ja tietysti haluaisin matkustaa sinne ja takas erittäin halvalla. Miten teidän mielestä kannattaisi toimia. Onko älytön idea matkustaa ensin Ryan airilla esim. Saksaan tai jonnekin muualle ja ottaa sieltä jätkolento lopulliseen kohteeseen. Pelaan Besch volleyta kesät ja haluaisin pelikaverini kanssa jatkaa kautta kesken syyssateiden jossain lämpimässä kaukokohteessa.
Jos teiltä löytyisi hyviä vinkkejä jo nyt, niin voisin rauhassa täs kesällä suunnitella matkaa. Kiitoksia jo etu- ja takakäteen  8)

Sivuja: [1]