Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - nyytinen

Sivuja: [1]
2
Yleinen / Vs: Montako kertaa
« : 30.07.2008, 14:47:51 »
Kehtaan väittää että ainakin koen tuntevani Lontoon paremmin kuin Helsingin.

Tunnen Rooman paremmin kuin Helsingin, käyntikertoja on tusinan verran, yhteisaika reilut 2 kk. Yleensä olen samalla reissulla käynyt muuallakin. En ole vieläkään kolunnut ihan kaikkea mielenkiintoista sieltä läpi, mutta pari-kolme päivää riittää varmasti sitten kun sinne seuraavan kerran eksyn. Siihen voi kyllä vähän aikaa kulua.

Lontoossa ja Napolissakin olen käynyt useita kertoja, samoin Berliinissä, jonne palaan taas varmasti.

Edit: Muita viestejä luettuani pitää ihan lisätä, että kaikki em. matkat ovat loma- eikä työmatkoja, jolloin on todella tutustuttu kaupunkiin eikä istuttu neukkarissa. :D

Hmm.. tylsä työ jos työmatkoilla ei kerkiä muuta kuin istua neukkarissa.. Me ainakin painettiin pitkin kyliä tutustumassa työkavereitten kanssa paikalliseen elämään aina kun vaan jäi vähänkin vapaata. Tehtiin joinain päivinä enemmän töitä niin toisille jäi sitten vielä enemmän vapaata. Ja kahden viikon reissuilla oli viikonloppu vapaa ja työpaikka maksoi tietysti majoitukset ja kulkuneuvon tälle ajalle :) Oikein harmittaa, kun nykyään ei tee reissuhommia niin ei pääse matkustelemaan muiden maksamalla ajalla ;)

3
Mulla oli jossain vaiheessa solukämppis nimeltä Lee Sin Wong.. käänty aika nopeesti suomelaisittain Lissuksi  ;D

4
Yleinen / Vs: Montako kertaa
« : 29.07.2008, 13:02:26 »
Työmatkoilla tuli jossain vaiheessa käytyä moneen kertaan samoissa paikoissa. Esimerkiksi Pariisissa tuli käytyä useampaan kertaan ja on kyllä jäänyt kaipuu päästä sinne joskus ihan vapaa-ajallakin. Lontoossa on tullut käytyä jonkin verran sekä töissä että vapaalla, koska on aina eri ihmisiä, jotka haluavat siellä käydä ja sitten on tullut ajauduttua mukaan. Oli myös mukava esitellä Lontoota 11v. velipojalle, koska paikka oli jo valmiiksi tuttu ja oli sitten sen vuoksi jotenkin turvallisemman ja helpomman oloinen kohde. Myös joissain muissa paikoissa on tullut joitakin kertoja käytyä. Kuitenkin ne on ihan eri reissuja. Tietysti vähän harmittaa, ettei saa uutta nastaa karttaan ;)

Kyllä noista paikoista löytyy aina uusia puolia, varsinkin kun käy ihan eri seurassa. Juurikin äijäkkeen kanssa puhuttiin, että voisi siellä Lontoossa käydä uudestaan kaksin vaan tai kaveriporukalla, koska paikka vaan on niin erilainen kavereiden kuin lapsen kanssa reissatessa. Myös autolla tai pyörällä matkustaessa pääsee ihan erilaisiin paikkoihin kuin lentäen ja löytää samoiltakin seuduilta aivan eri ulottuvuuksia.

Ei silti.. kiinnostaa kyllä bongailla myös ihan uusia paikkoja. Varsinkin kun ei ole niin paljon lomia eikä rahaa niin käy sitten mieluummin yleensä uusissa paikoissa.

5
Mun mies tuntui ainakin hyvin kestävän reissussa sen, että mä vanhana partiolaisena osasin kasata teltan ja käyttää trangiaa paremmin kuin se (vaikka toki armeijan käyneenä olis itekkin osannut). - -

Miten trangiaa voi käyttää paremmin ku joku toinen, jos molemmat sitä osaa käyttää? En malttanu olla tarttumatta tähän.

Äläs nyt.. onhan se hyvin tekninen vehje.. tai sit mut on vaan huijattu tekemään ruokaa.. voi prkl!

Tarkoitin noilla esimerkeillä siis enempikin yleisesti leireilyyn liittyviä juttuja, jotka toinen osaa ehkä paremmin kuin toinen... Kyllähän monessakin jutussa voi olla toista näppärämpi, vaikka molemmat homman osaisivatkin.

6
Ja GPS:n käytön se opetteli kun mä opetin sille, koska insinörttinä satuin osaamaan.
GPS:nkäyttöinsinööri? ;D

Nimenomaan.. testailen kännyköitä työkseni, joten tuohon aiheeseen on tullut aika paljon enemmän tutustuttua :)

7
Mun mies tuntui ainakin hyvin kestävän reissussa sen, että mä vanhana partiolaisena osasin kasata teltan ja käyttää trangiaa paremmin kuin se (vaikka toki armeijan käyneenä olis itekkin osannut). Ja GPS:n käytön se opetteli kun mä opetin sille, koska insinörttinä satuin osaamaan. Tiskaus sujui vuorotellen ja ruuanlaitto yhteisymmärryksessä. Mä vissiin sitten vaan olin kovin helppo, koska kaikki sujui hyvin :)
Noh, mun mies on insinööri myöskin, mutta vaan eri alalta joten ehkä se selittää tämän omituisen yhdessäolon helppouden :)

8
3 päivää ja kiertämään eurooppaa.. \o/ Ekaks tähtäimessä Sveitsi ja Bodensee järvi. Sit vaan johonkin :)

9
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Porvaritesti
« : 14.07.2008, 15:10:20 »
Boheemi.. kylhän tuo kuvaus ihan sopikin jopa..

10
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Lävistykset
« : 10.07.2008, 15:38:16 »
En suostunut koskaan nuorempana ottamaan edes tavallisia korvakoruja, eikä niitä ole vieläkään. Ainoastaan vasemman korvan ylälaidassa on rengas ollut jo 10 vuotta. Jos jotain ottaisin niin ehkä onkin pienen itselle merkityksellisen tatuoinnin, mutta toistaiseksi mitään niin tärkeää tatuoitavaa ei ole tullut :)

11
12 vuotta sitten tänne muutin kun tulin lukioon ja jotenkin jämähdin.. ei hassumpi paikka jämähtää, varsinkin kun välillä pääsee aina lentämään maailmalle :)

12
Viikon päästä pitäis lähteä autolla kiertämään.. suomi-ruotsi-tanska-saksa-itävalta-sveitsi-ranska-luxemburg-belgia-hollanti-tanska-ruotsi-suomi..
ja aikaa tähän kaikkeen on 9 päivää. Tulee varmaan kohtuullisen persettä puuduttava reissu :D mutku vaihhoin työpaikkaa talvella, niin lomia on kohtuullisen vähän.

Joulun välipäiviksi tekisi mieli kehitellä kanssa jotain.. esim. Uusiseelanti, Australia tms, mutta saa nähdä saako syksyllä tehtyä tarpeeksi ylimäääräisiä lomapäiviä varastoon. Ja ehkä syksyllä vois kanssa vähän jotain pitkiä viikonloppuja harrastaa.. Jos vaan olis rahaa :)

13
wiittä waille walmis tiedonhallinnan diplomi-insinööri. Sivuaineina Hypermedia, Yritysviestintä ja Yksilö, tekniikka ja yhteiskunta. On vaan vähän opinnot jääneet roikkumaan, kun on kiva käydä töissä niin saa rahaa, jolla matkustella :)

14
Eipä oo tänä kesänä hirveemmin lomia, kun vaihhoin talvella työpaikkaa. Ja nekin vähät menee kaikki matkustellessa.. joten täällä töissä siis nautiskellaan Friggssin appelsiininmakuisista tableteista tehtyä C-vihamiinijuomaa, nam!

15
Ekan kerran kävin vasta 15 vuotiaana ja senkin ruotsiin.. Mutta ei ollut sentään omat vanhemmat mukana vaan kaverin vanhemmat :) sitten seuraavan kerran kävinkin 18 vuotiaana EU:n rahoittamassa nuoriso-ohjaajille tarkoitetussa konferenssissa Turkin Ankarassa. Sen jälkeen oon koittanut kyllä saada muiden matkusteluita kiinni. Ja vienyt nyt 11v. pikkuveljeä käymään pari kertaa ruotsissa ja viime viikonloppuna Lontoossa, jotta se saisi matkailla enemmän kuin itse matkasin pentuna..

16
Mun Päivi -nimeni vaihtu jossain vaiheessa Baby:ksi... Noh.. tavallaan vähän niinku sinnepäin :D Olin kyllä siinä porukassa lähes nuorin, joten sopi kyllä senkin puolesta.

17
Tällä hetkellä lukumäärä vasta 16/45, mutta 1,5 viikon päästä määrä kasvaa kuudella, kun pitäis lähtä vähän roadtripille :)


18
Olen lähdössä 11v. pikkuveljen ja poikaystäväni kanssa Lontooseen heinäkuussa. Osaisiko joku suositella halpaa/hyvää hostellia (tai hyvin halpaa hotellia) jossain päin Lontoota, jossa olisi mahdollisuus 3 hengen huoneeseen tai 2 henkeä + lisävuode?

Ja onko London Dungeon liian pelottava paikka tuon ikäiselle?

Sivuja: [1]