Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hermes Trismegistus

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Italia / Vs: Napoli
« : 12.08.2011, 23:05:23 »
Kävin joitain vuosia sitten Napolissa. Hotellini oli ihan rautatieaseman vieressä. Siinä hotellin vieressä oli valtava roskaläjä ja illalla kun kävelin takaisin hotelliin, sieltä juoksi ohitseni iso rotta (tms).

Jonain aamuna kun katsoin hotellin ikkunasta ulos, niin se iso läjä oli yhtäkkiä hävinnyt siitä.  ;D

Joka tapauksessa, Napoli oli minusta todella mielenkiintoinen paikka.

2
Italia / Vs: Rooma
« : 03.08.2011, 19:50:28 »
Tivolissa olen käynyt, se on noin tunnin ajomatkan päässä Roomasta ja koko kaupunki sijaitsee korkean jyrkän vuoren päällä! Paikka on huikea, lumoava <3 Kaupungissa sijaitseva palatsin puutarha on ehkä se kaikkein romanttisin kokemus, puutarhasta on ehkä 100 kilometrin näköalat ympäristöön, siellä on valtavasti suihkulähteitä joihin vesi kulkee ilman pumppuja ja kaikki on Rooman valtakunnan ajoilta. Romanttisia polkuja reunustaa suuret puut ja koko paikka on varsinkin auringonlaskun aikaan kuin elokuvasta <3

Muuten kaupunki on söpö ja mielestäni melko äveriäiden matkustajien kohde, paljon putiikkeja ja hyviä ravintoloita. Mielestäni Tivoli on ehdottomasti näkemisen arvoinen, yöksi voi palata Roomaan mutta päiväkohteeksi aivan täydellinen eikä tule kalliiksikaan. Niin ja puistoon ei siis ole sisäänpääsymaksua.

Olen aika paljon samaa mieltä. Itse kävin katsomassa samalla matkalla sitä vesiputousta Tivolissa, suosittelen sitä myös. Siellä oli paljon vähemmän turisteja. Olikos se nyt Villa Gregoriana nimeltään.

3
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Ohut pyyhe
« : 04.07.2011, 14:51:22 »
Jonkun lähteen mukaan (olisikohan ollut http://www.onebag.com/) viskoosipyyhe on imuteholtaan paras vaihtoehto. Kuitenkin kaupoissa myydään lähinnä noita mikrokuituvaihtoehtoja... Oletteko törmänneet viskoosiin missä paikoissa? Itse olen löytänyt Partioaitassa Tatonkan hyllyssä pieneen valkoiseen viskoosipyyhkeeseen. Myyjä sanoi ensin, että ei heillä ole mitään viskoosipyyhkeitä ja sitten löysin itse sellaisen hyllystä.

4
Balkanin maat / Vs: Kreikan saaristo
« : 20.06.2011, 13:45:53 »
Heippa! Lennot on varattu Ateenaan elokuun lopussa, ja saarten kiertelyyn on aikaa kaksi viikkoa. Käsittääkseni siis elokuu on ainakin tosi vilkasta aikaa tuolla, joten mitä luulette kokeneet, pitääkö majoitukset varata etukäteen, vai uskaltaako luottaa siihen, että paikan päältä löytyy aina jotain?

Itse olin saarihyppelemässä joskus heinä-elokuun välissä, joka on myös hyvin vilkasta aikaa. Luotin kuitenkin siihen, että aina jotain löytyy, ja aina jotain löytyikin. Tosin käytin sitten hyväkseni esimerkiksi satamaan saapuvia tyrkyttäjiä, koska muuten en olisi välttämättä helposti löytänyt mitään. Eli esimerkiksi Lonely Planetin suosittelemat paikat voivat hyvinkin olla täynnä.

Saarihyppelyssä majoitusten etukäteen varaamisessa on riskinsä, sillä esimerkiksi lautat saattavatkin olla rikki tai loppuunmyytyjä. Lisäksi saattaakin käydä niin, että paikan päällä huomaa, että siellä ei jaksakaan olla niin kauaa aikaa, tai vaihtoehtoisesti haluaisi viettää vielä vähän aikaa lisää.


5
Minulla on tuollainen MEI Voyageur, ja on kyllä toiminut hyvin matkoilla. Olen tehnyt myös koko joitain päiviä kestäviä kävelyitä vuoristossa sen kanssa, eikä tullut ongelmia.

Sen tilauksen kanssa tosin piti odottaa kauan, oli kai aika pitkät jonot.

6
Lähi-itä / Vs: Turkin vuoret yms. patikkapaikat
« : 17.01.2010, 00:06:44 »
Lycian Waylle pääsee yöbussilla Istanbulista. Parille ensimmäiselle yölle löytyy todella hyvät yöpymispaikat (esimerkiksi George House, Olive Garden), sen jälkeen pitää mahdollisesti olla omat tavarat. Itse tein noin kolmen-neljän päivän patikoinnin tuolla, ylimääräisten varusteiden kanssa voi tosiaan jatkaa vielä paljon pidempään.

7
Thaimaa / Vs: Mitä syödä aamiaiseksi Thaimaassa?
« : 02.01.2010, 18:27:24 »
Aamupalaksi riittää hyvin kahvia noin kaksi kuppia sekä nikotiinia. Ruokahalu tulee vasta myöhemmin.  ;D

8
Olettekos kuulleet... / Vs: Huijaukset ravintoloissa
« : 24.12.2009, 14:11:26 »
No lopulta sieltä sitten tuli joku tyyppi, käveli tiskin taakse ja kysyi, että mitä saisi olla. Sanoin, että yksi olut. Tarjoilija (*köhköh*) sanoi, että OK, se on viisi liiraa. Annoin kympin, jolloin tarjoilija kysyi, että onko pienempää. Löysin sitten vitosen ja annoin tarjoilijalle. Tarjoilija kiitti ja... käveli pois.

Mielenkiintoista, mutta miksiköhän kokonainen kymppi ei kelvannut.

Siis sille tyypille kelpasi yhteensä 15 liiraa. Sen sijaan, että olisi kävellyt pois sen kympin kanssa, sillä oli pokkaa vetää vielä vähän ylimääräistä. :)


9
Olettekos kuulleet... / Vs: Huijaukset ravintoloissa
« : 22.12.2009, 21:22:39 »
Tämä huijaus ei ollut varsinaisesti ravintolan vika, mutta oli sen verran huvittava ja itselleni uusi huijaus, että voisin sen tähän laittaa.

Eli Istanbulissa oli eräässä ravintolassa kaikki ihmiset ja tarjoilijat väliaikaisesti säätämässä ulkona ja sisällä ei ollut ketään. Menin tiskin taakse odottamaan, että joku tulisi tarjoilemaan. No lopulta sieltä sitten tuli joku tyyppi, käveli tiskin taakse ja kysyi, että mitä saisi olla. Sanoin, että yksi olut. Tarjoilija (*köhköh*) sanoi, että OK, se on viisi liiraa. Annoin kympin, jolloin tarjoilija kysyi, että onko pienempää. Löysin sitten vitosen ja annoin tarjoilijalle. Tarjoilija kiitti ja... käveli pois.

Katsoin vähän aikaa hämmentyneenä ympärilleni ja sitten siihen tuli oikea tarjoilija katsomaan, että saisiko olla jotain. Sanoin mielessäni että voi v**** ja kävelin pois. :D


10
Pitäisi pakata n. 3 kuukauden reissua varten. Rinkka 40l. Todennäköisesti tulen viettämään aikaani vain suht lämpimissä olosuhteissa, Australiassa, Balilla ja Uudessa-Seelannissa. Pää on täynnä kysymyksiä...kannattaakohan mukaan ottaa ollenkaan pitkiä housuja ja pitkähihaisia jne? Toisaalta, pakko jotain lämmintä pukea lähtiessä että pärjää Suomen sisäisen matkan lentokentälle...

Tämä on niin vaikeaa! Inhoan pakkaamista. Hyviä vinkkejä kuitenkin löydetty täältä, tack så mycket vaan  :)

Jos meinaat reissussa matkata junalla tai bussilla, niin jotain pitkähihaista ja -lahkeista kannattaa pakata mukaan. Monissa matkavälineissä on vain yksi asento ilmastoinnille ja se on täysillä. Pahimmillaan tuntuu kun pakastimessa istuisi.

Hyvä huomautus. Myös kevyen takin ajattelin ottaa mukaan, esim.sateen varalle!

Mulla on aina mukana siisti fleece tai villapaita sekä joku todella kevyt mutta siisti kalvotakki (Gore-Tex Paclite, tms, halvempiakin löytyy). Niitä yhdistelemällä pärjää jo aika monenlaisissa tilanteissa!


11
Egypti / Vs: Egypti
« : 21.12.2009, 18:08:58 »

Näillä näkymin noin 5 vuorokautta Kairon alueella ja 4 vuorokautta Luxorissa. En ole varma onko Kairon osuus suhteessa "liikaa", mutta pääseehän sieltä halutessaan jonnekin...ja minuun tuntuu uppoavan massiiviset suurkaupungit paremmin kuin useimpiin muihin suomalaisiin, joten varmaan ihan jees  :P

Mulla matkan lopussa oli jäljellä vielä yksi päivä Kairossa. Mietin hetken, että mitäköhän sitä tekisi. Sitten päätin mennä katsomaan hautausmaan, jonka eräs toinen matkustaja mainitsi. Siellä asuu nykyään tuhansia ihmisiä, joilla on esimerkiksi sähkö ja oma postitoimisto. Että kyllä siellä Kairossa ihmeteltävää riittää. ;)


Lainaus
Pari kysymystä mitä tässä kohtaa tulee mieleen:
- onko Gizan pyramidien kohdalla suurta merkitystä (lähinnä turistimäärän suhteen) että meneekö sunnuntaina vai arkena?

En ole varma, mutta muita turisteja vielä paljon pahempia riivaajia ovat ne paikalliset, joita varmasti riittää joka ikiselle päivälle. :D

Lainaus
- löytyykö Kairosta miten hyvin yöelämää, eli sellaista "perus" klubitusta tai bileitä, mutta siten että porukka on pääasiassa paikallista eikä länkkäreitä? Tokihan islam on homman nimi, mutta se ei ole tuota estänyt ainakaan niissä Aasian muslimimaissa missä olen ollut...

En itse käynyt missään tuollaisessa paikassa, mutta aika vähänhän siellä yöelämää on. Normaaleissa ravintoloissakaan ei kai juuri myydä alkoholia esimerkiksi. Kannabista sitten tarjottiin pari kertaa Luxorissa, mutta jätin väliin, kun en tiennyt että liittyykö siihenkin jotain vedätystä. :)

Joidenkin hotellien yhteydessä on kai joitain baareja tai vastaavia.

http://www.worldtravelguide.net/city/25/nightlife/Africa/Cairo.html

"Clubs: In Egypt, a nightclub is a place where you sit down to watch a show while you eat and/or drink. The most popular have belly dancers and these are included in the Culture section. Yet again, the big hotels provide the best options as there are also a good number of seedy joints aimed at parting you from your money. Only go to one if a reliable Egyptian friend recommends it."

Heh, eli tuollaisia löytyisi.

Lainaus
- HKI-Kairo-lentoni saapuu joskus 02.xx, eli v-mäisin ajankohta tulla uuteen maahan. Vaihtoehdot on lähinnä:
  1) mennä taksilla suoraan hotelliin vaikka suurin osa hotelliyöstä menee "hukkaan"
  2) odotella lentokentällä että aurinko alkaa nousemaan, menee taksilla juna-asemalle, heittää kamat talletuslokeroon ja kuluttaa aikaa hotellin check-in aikaan asti
     Monessa maassa tekisin kakkosen, mutta kannattaakohan Egyptissä...

No Egyptissä hotellit eivät maksa niin maltaita, joten tekisin ykkösen. Pelkästään sieltä juna-asemalta hotellille pääsemiseen liittyy niin paljon säätämistä taksikuskien, yms, kanssa, että ei ole ehkä vaivan arvoista.

12
Egypti / Vs: Egypti
« : 12.12.2009, 12:18:34 »
Heräsi kiinnostus, että voisi käyttää maaliskuussa talvilomansa Egyptin reissuun...aikaa olisi näillä näkymin käytettävissä sellaiset max 10 päivää/9 yötä; onko tuo sellainen aika mihin voi mielekkäästi sisällyttää jotain tyyliin Cairo-Alexandria-Luxor-Cairo ja niiden ympäristöistä suht perus turismikohteita? (sisäiset matkat junalla)

Ihanne varmaan olisi jos saisi mielekkääseen hintaan menon Cairoon ja paluun Luxorista, tai toisin päin. Alustava ebookersin penkominen antoi kuitenkin liian kalliita vaihtoehtoja tuohon. Paremman puutteessa meno-paluu Cairoon irtoaisi alle 400 eurolla, mutta lentojen saapumis/lähtöajat on aika epämiellyttäviä. Kannattanee odotella jos tammikuussa olisi parempi tilanne lentojen suhteen?

Minä olin viime vuonna aika samantyylisellä reissulla. Matka kesti kahdeksan päivää ja vietin ne Kairossa ja Luxorissa. Etenkin Luxorissa sää oli tuohon aikaan oikein mukava (30C-35C ja kirkas taivas). Tuntuihan se lopun paluu Luxorista Kairoon vähän ajan ja rahan tuhlaukselta, tosin se junamatka yövaunussa Niilin vartta pitkin oli ihan mukava. Muistaakseni muuten nykyään asemalta myydään turisteille lippuja vain siihen kalliiseen junaan, eli edes ensimmäisen luokan lippuja tavallisiin juniin ei myydä (niilläkin saattaa pystyä kulkemaan, jos ostaa lipun vaunusta).

Mutta tuossa ajassa tosiaan ehti juuri ja juuri käydä läpi Kairon ja Luxorin tärkeimmät nähtävyydet, väliin jäi esimerkiksi aavikkoseikkailut.

Mulla oli lennot Air Francen ja KLM:n ja niissä tosiaan ajat olivat hieman hankalia. Esimerkiksi Kairo on aika hälyisä kaupunki ja taksikuskit ja muut riivaajat usein yrittävät vedättää väsynyttä matkaajaa. Jos saavut esimerkiksi myöhään yöllä, niin kannattaa ottaa etukäteen selvää, paljon taksimatkasta ja muista palveluista pitää maksaa, jne.


13
Lentomatkustus / Vs: Lentokoneessa nukahtamisen vaikeus
« : 07.12.2009, 11:12:08 »
Mullakin on ollut vaikeuksia nukahtaa lentokoneessa, bussissa, jne. Yksi vaikeimpia asioita on ollut sopivan asennon löytäminen ja olen sitten kieriskellyt ympäriinsä ilman kovinkaan pitkiä unia. Jos olen istunut suorassa, niin olen vähän väliä herännyt siihen, että pääni notkahtaa. Toistaiseksi paras minulla toimiva ratkaisu on sellainen puhallettava niskatyyny ja silmälaput, niillä jopa onnistun nukkumaan jonkin verran.

14
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 12.09.2009, 12:20:14 »
Elokuussa menin minäkin halvalla Turkish Airlinesillä Istambuliin ja takaisin. Matka meni kyllä ihan hyvin ja pidin ruuasta ehkä jopa hieman enemmän kuin jossain Finnair, Blue 1, KLM, tms.

Kuuntelin lennolla musiikkia iPhonesta, joka oli lentokonemoodissa, eli puhelin, wifi, bluetooth olivat pois päältä. Lentoemäntä tuli siihen sanomaan, että se pitää sammuttaa, koska puhelin on hyvin vaarallinen. Yritin selittää, että se puhelin on sammutettu ja kuuntelen vain musiikkia, mutta "no, it is veery dangerous, turn it off". Että kyllä sielläkin näemmä välitetään turvallisuudesta. :P


15
Yleinen / Vs: Taaperoiden kanssa "vaikeaan kohteeseen"
« : 10.09.2009, 15:48:40 »
Noniin, hienoa. :)
Jos tämä oli viittaus siihen, että tod.näk. copy-pastesin ajatukseni tuosta kolumnista, niin ei, en ollut nähnytkään tuota kirjoitusta.

Heh, elä nyt ole niin epäileväinen, ihan vilpittömästi tulin "tukemaan" pointtiasi. :)

Lainaus
Ihan omia ajatuksia, joita oon pohtinut täällä Hollannissa ollessani, kun kaikki ulkosuomalaiset aluksi aina kauhistelee (itseni mukaanlukien), että "AIKAUHEE kun nää lapset valvoo täällä myöhään ja kulkee vanhempien mukana joka paikkaan ja käyttää shortseja vaikka on vaan 23 astetta lämmintä, eikä ollenkaan aurinkohattua kesällä!"
Välillä menee vaan niin överiksi tuo Suomalaisten ylihuoltaminen, eikä se tee lapselle sen enempää hyvää, kuin hihnan löysääminenkään.

Vanhempien ylihuolehtiminen, hätäily, yms, on mielestäni niin rasittavaa ja jopa haitallista lapsen kehitykselle. Tavallaanhan vanhemmat usein antavat sillä tavalla lapselle signaalin, että eivät usko tämän omiin kykyihin tai kokeilujen onnistumisiin... ja yleensä ihmiset oppivat juuri uusissa tilanteissa yrityksen ja erehdyksen kautta.

Mun äitikin saattaa pommittaa mua matkoilla tekstiviesteillä parin päivän välein ja hätääntyä, jos ei heti kuulu vastausta, vaikka olen jo 32-vuotias. Voi h... Jos olen pudonnut rotkoon tai mut on kidnapattu, niin ei siinä yleensä auta, että kotona vanhemmat keskenään häitäilevät puhelimen kanssa.

16
Yleinen / Vs: Taaperoiden kanssa "vaikeaan kohteeseen"
« : 09.09.2009, 16:26:58 »
Tiedän vauvoista ja lapsista enemmän kuin moni äiti tai isä.

Diipa daapa..."täti". Montako lasta sulla on? Oli aikas kukkua mitä kirjoitit viesteissäsi.

t. viiden lapsen isä

Lainaus korjattu. Heloriina/mode

siis...  ;D mikä "täti"? ihan oikea täti olen ja hoitanut noita lapsia joskus jopa enemmän, kuin niiden omat vanhemmat.
mulla ei olisi ikinä pokkaa mennä heittämään jollekin tuntemattomalle että "kuule, sulla ei ole mitään hajua lasten kasvatuksesta/ruoan laitosta/työnteosta/mistään yleismaailmallisesta asiasta" joten tää koko keskustelu löi mua ihan lapiolla takaraivoon.

ole hyvä ja erottele, mitä erityisen kukkua mun viesteissä oli? ja perustele hyvin, että vakuutat isyydelläsi.

ja ei tämä nyt niin erityisen off-topic ole, kun lapsen kasavtuksesta on kyse. mua todella kiinnostaa kuulla, mikä noissa mun viesteissä teidän viisaiden ymmärrysten mukaan meni niin penkin alle? ja miksi itse kuvittelette olevanne niin uskomattoman oikeassa?

Jooh, muistelin itse, että samoihin aikoihin kuin kirjoitit tuon viestisi, Helsingin Sanomissa (tai HS:n verkkosivuilla ainakin) joku kirjoitti ihan vastaavia ajatuksia.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Lapsia+ja+aikuisia/1135248328246

Eli Laurau, et ole ainakaan yksin ajatustesi kanssa. :)


17
Eurooppa / Vs: Kokemuksia Istanbulista?
« : 05.09.2009, 13:53:08 »
onko kebabia tarjolla joka kadunkulmalla, kuten taNpereella vai pitääkö tuolla syödä jotain eksoottista?

Jooh, kebabia kyllä löytyy. Ihan jossain maaseudun huoltoasemillakin, joihin bussit pysähtyivät, näytti tyypillisesti olevan kebab-piste.

Sultanahmetissa kävin monta kertaa myös syömässä lihapullia Tarihi Sultanahmet Köftecisisssä; halpaa, nopeaa, hyvää, paikallisten suosimaa eikä varmaankaan liian eksoottista. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että menee sinne alkuperäiseen paikkaan, sillä siinä vieressä on joitain muita paikkoja, jotka melkein teeskentelevät olevansa se alkuperäinen.. ;)

Sultanahmetin Hostelleista sen verran, että Mavi Guesthouse ja Istanbul Hostel olivat mukavia ja siistejä. Bahausissa oli esimerkiksi alakerran suihku aika huonossa kunnossa ja sateella tuli aamupalatilaan katosta vettä, mutta siellä oli erityisesti kattoterassilla sellaista jopa party-fiilistä (vesipiippuja, jne), jos sellaista hakee. Cordial House Hostel oli halpa, iso ja melko asiallinen kompleksi.


18
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Vaelluskenkähelppi
« : 04.09.2009, 22:43:27 »
Omistan mainiot Meindlin korkeavartiset vaelluskengät enkä ole mahdottoman innostunut uusia ostamaan. Kysyn siis tuossa olosuhteissa kävelleiltä, tulenko Nepalissa tuskastumaan yli puolen pohkeen ylettyviin kenkiini? Tukevathan nuo ovat, kuumat ja painavat myös..

Nepalissa parjaa matalemmilla lenkeilla vaikka sandaaleilla. Viimeksi oli mukanani kunnon vuoristo/kiipeilykengat ja halvat paikalliset sandaalit. Kavelin lahes pelkastaa noilla sandaaleilla vaikka valilla olinkin korkealla. Ainoastaan lumessa/jaatikolla kaytin kenkia sandaalien sijasta.

Jos yhdet kengat aikoo ottaa Nepaliin, niin suosittelisin jotain kevyita kenkia tyyliin lenkkarit. Ei siella matalalla tai perusreiteilla normaalisti tarvitse mitaan raskaita vaelluskenkia tyyliin meindl tunturisusi tms. ja paremmin hengittavat tekevat kuumassa kavelysta mukavampaa.

Ainoastaan jos vaeltaa lumessa, kantaa raskaita kantamuksia tai on tapaturma-altis nilkkojen suhteen (ei osaa kompuroida nilkkaa hajoittamatta), niin korkeammat nilkkaa suojaavat mallit on tarpeen.

Vuosina vaeltaneen suunta minulla on kevyempiin kenkiin. Itse kaytan nykyaan kenkia Patagonia finn - mainot, mukavat, kevyet, nailla parjaa vuorillakin vaikka joutuisi vahan kivien yli kiipeamaan. Lumessa tulee kylma, mutta marassa kuivuvat tosi nopeasti verrattuna nahkaisiin goretex kenkiin. Eivat pida vetta, mutta ei ole minua haitannut, koska hengittavat tosi hyvin ei goret ole minulle kengissa ikina oikesti toimineet.

Jooh. Vaikka minulla ei olekaan vuosien vaelluskokemusta enkä edes ole erityisen atleettinen, niin olen pärjännyt lyhyillä vaelluksilla ihan hyvin Eccon kävelysandaaleillakin, vaikkakin jotkut vaellussandaalit olisivat mukavammat. Partioaitassa myyjä selitti, että kun kävelee maastossa, niin pitäisi olla korkeat nilkat... No ostin sitten Millet Bouthanit, joissa on semi-pitkät varret. Ihan hyvät kengät ovat, mutta tuo ylenpalttinen hehkutus vaelluskengistä oli kyllä hieman bullshitti. Jos on jotenkin jäykät nilkat, tms, niin ehkä on hyvä tehdä jotain venytyksiä tai muita harjoituksia.. Kuitenkin sellaisiin tavallisiin patikointeihin, joita useimmat tavalliset ihmiset tekevät, ei mielestäni tarvita mitään Meindl Tunturisusia.

19
Eurooppa / Vs: Euroopan parhaat patikkareitit
« : 04.09.2009, 19:22:03 »
Turkissa pääsee Fethiyestä Lycian Waylle, joka oli jossain lehdessä valittu top 10 patikointireitiksi. Reitillä on hyvät opastemerkit ja suurimman osan ajasta seuraa vanhaa muulipolkua vuorilla lähellä merta. Ensimmäiset 2-3 päivää ovat melko helppoja ja öiksi löytyy majapaikkoja, kävelin Lonely Planetin neuvojen mukaisesti tuon alkupään reitin "takaperin" Alincasta Ovacikiin. Yöt olin bungaloweissa Olive Gardenissa ja George Housessa, molemmat paikat olivat todella hyviä, hinta noin 15 euroa sisältäen aamupalan ja lounaan. Kabakissa on myös ranta, joissa on vähemmän turisteja kuin monessa muussa paikassa tuolla seudulla ja Kabakista pääsi veneellä vielä eristyneemmälle rannalle (Paradise Beach), jossa asui paikallisia "hippejä"...

Tuon alkupään jälkeen Lycian Way muuttuu hankalammaksi eikä öiksi löydy majapaikkaa kuin korkeintaan joistain pikkukylän talosta, eli omat romppeet yöpymiseen pitää ottaa mukaan.

20
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Lukeminen matkalla
« : 03.09.2009, 14:50:11 »
Kokeilin tuota täälläkin mainostettua Coelhon Alkemistia, mutta se oli vähän turhan new age/Castaneda/tms-tyylinen mun makuun.

Muuten olen lukenut jotain kyseiseen maahan sopivaa tai sitten jos on ollut joku muu vielä tärkeämpi projekti kuin matka, niin sitten sitten jotain siihen liittyvää.

Viimeksi oli mukana ihan mielenkiintoiselta vaikuttava "Art of Travel", mutta en sitäkään oikein ehtinyt edes aloittaa.

Sivuja: [1] 2 3 4