Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - reppuselkä sekasateessa

Sivuja: [1] 2 3
1
Aasia / Vs: Majoitus Singapore ja Malesia
« : 28.01.2009, 10:48:09 »
Kuala Lumpurissa tuli majailtua muutaman yötä Tune Hotels nimisessä paikassa. Malesian omenahotelli jos niin voi sanoa, siis tätä no frills konseptia.

Itse paukahdin paikalla ilman varauksia ja uuden vuoden tienoilla peak seasonina hotellin ollessa pulleimmillaan ja maksoin 15 euroa yöltä. Reilusti ajoissa varatessa varmasti saa paljon, paljon, parempaan hintaan.
Huone oli itsessään oikein hyvä, samaa laatua kuin samaisella alueella toinen hotelli, josta maksoin noin 30 euroa (joka tosin sisälsi erittäin mainion aamiaisbuffetin). Hotelli sijaitsee ihan hyvällä paikalla. KL Sentralista pääsee suoraan lähes hotellin eteen Monoraililla ja hotellilta on kävelymatkat Menara & Petronas Towereille, kiinalaiskortteliin, moskeijoihin yms. paikoille mitä saattais kiinnostaa.

Tune Hotelssilla on muuten myös muitakin hotelleja pitkin Malesiaa ja taitaa olla laajenemassa, että kannattaa ehkäpä webbisivuja tihrustella.

2
Matkaseuraa / Vs: Balille 19.12.08-4.1.09
« : 17.12.2008, 13:21:36 »
nostellaas vaikka tätä

huomenissa balille päräyttelemässä
tarkotus ainakin alkuun viikon verran ottaa rennosti ja totutella uuteen ilmastoon kuta beachin seuduilla
tämän jälkeen tarkoitus varmaan lähteä katsastamaan gili saaria tai balin muita osia

jos jota kuta kiinnostaisi matkaseuraksi vaikka lähteä gili saaria tai balin pohjois-osia tarkastelemaan niin pistäkää ihmeessä vastausta, tai sitten yksityisviestiä

- j

ps. niin siis auringonottoa, biitsillä löhöämistä ja jäätelöä arvostava 22 -vuotias poju-miehenalku-äijänkäppyrä-[insert-sopiva-substantti-tähän] henkilö löytyy nickin takaa

3
Millasia kokemuksia ihmisillä on Etelä-Aasiassa läppärin kanssa reissaamisesta?
Riesa? Miten turvallisuus-puolen ootte hoitanu?
Yrittäny änkeä safety boxiin tai hämypiiloja harrastanut?


4
Aasia / Vs: majoitus thaimaa-malesia-singapore
« : 16.11.2008, 15:48:45 »
nostetaas, köh, kun sama asia kiinnostaa myös minua

Minkälainen majoitustilanne Kuala Lumpur/Singapore/Bali/Lombok/Gilit-akselilla on joulun/uuden vuoden tienoolla? Pitääkö majoitusta varata etukäteen vai löytyykö paikan päältä mistä valita?

Itse olen samaten Balille hieman ennen jouluaattoa menossa ja tarkotus seuraavat 2-3 kuukautta pysytellä Indonesian ja Malesian rajojen sisäpuolilla.

Ilmeisesti joulu ja uusivuosi on peak sesonkia.
Tietoa kenelläkään onko vapaita majapaikkoja paljonkin/vähänkin joulun & uudenvuoden seutuvilla vai pitäisikö jo ennakolta varata majapaikat koko joulun ja uudenvuoden ajaksi?

Itsellä on ollut hieman sama alustava suunnitelma, kuin käyttäjänimi "marlee"lla, varata majapaikkaa etukäteen ensimmäiseksi/ehkä toiseksikin yöksi ja sen jälkeen katsella mihen eksyy siitä eteenpäin. Mutta vaikka en harras kristitty olekkaan, on hieman alkanut mietityttää joulu&uusvuos pyhien majapaikka-tilanne, ja mieluusti viettäisit joulun ajat yöt muualla kuin a) sillan alla tai b) siinä viimeisessä vapaan huoneen omaavassa 5-tähden-öky-rahat-pois hotellissa.

5
Singaporen ihan vierestä, Johor Bahru, nimisestä kaupungista pääsee myös, ja helpommin, Balin Denpasariin samaisella Air Asialla

6
Majoitustietokantaa katsellessani huomasin että Malesia löytyy kategoriasta "Afrikka".

7
itse popsahdan indonesian maan kamaralle joulukuun puolessa välissä;
ympäri balia tarkotus kierrellä, lombokilla kävästä ja vielä gili saarille olisi tarkoitus mennä.
ei välttämättä ihan reppu-ja-peppu matkaseuraa tältä suunnalta saa, mutta jos samaan aikaan eksytään balille tai muualle niin voisi mahdollisesti törmäillä ja pitkästä aikaa suomen kielellä hieman rupatella

8
Aasia / Vs: Viisumisakko Indonesiassa - mikä menettely?
« : 03.10.2008, 13:25:26 »
Itsella meni kanssa paivalla yli. Ei ongelmia. Maksaa overstayn ja silla selva. Ei mene minuuttia kauempaa.
tuleeko tuosta joku ilkeä overstay-leima passiin ikuisiksi ajoiksi piinaamaan tulevia reissuja? entäs palaaminen indonesiaan?

itse muistin että viisumin pituus olisi 2kk:tta, ja liput varasin samaten. nyt viisumilappuja pyöritellessä huomasin aikamääreen olevankin 60 päivää ja paluulentoni on 62 päivä menolennosta laskettuna. vai harrastavatko indonesialaiset samanlaista matematiikkaa kuten minä joskus, tarkoitan nyt, bruukaan harrastaa eli, joulukuun päivästä xx helmikuun päivään xx on 2kktta eli 60päivää?

sakkoja, selliä ja kuritushuonetta?

vinkkejä dilemman ratkaisuun? lentolipun päivämäärien muuttaminen maksaa, mutta taas 2kkn turistiviisumia en varmaan voi saada jos paluulippuni ei ole tuolla 60 päivän ajanjaksolla. ja jos jotenkin onnistuisin saamaan tuon 2kkn viisumin, päästäisivätkö maahan tullin kohdalta kun pyytäisivät näyttämään paluulippua ja huomaisivat tuon 2, suuren, päivän ylityksen? entäs viisumin ylittämisestä seuraavat sakot, kovempi kohtalo jos ylittää 60 päivän viisumin verrattuna 30 päivän viisumin ylittämiseen?
vinkkejä? viikon reissu kuala lumpuriin ja takasin air asialla?

ps. minkälainen ajankohta tuo joulu-tammi-helmikuu ajanjakso on balin, lombokin ja gili saarten alueella? vähemmän turisteja, enemmän sateita?
pss. kuinka tarpeellinen tuo "letter of accommodations" on? passikuvat, paluulippu ja täytetty hakemus (ja dollareita pieni nippu) riittävähkö?

9
Tyhmät kysymykset / Vs: Nimenkirjoituksesta lentolippuun
« : 29.04.2008, 18:44:19 »
Lipussa ei tarvitse olla myöskään kaikkia passissa olevia etunimiä, riittää että siinä on yksi passissa oleva nimi (mielellään ensimmäisenä oleva nimi). Monesti myös varauksen nimikentissä oleva merkkimäärä on sen verran rajoitettu, etteivät kaikki nimet yksinkertaisesti mahdu siihen. Ja e-lipun nimikenttä on muistaakseni rajoitettu noin 28 merkkiin (voi vaihdella lentoyhtiöittäin), joten vaikka varausjärjestemä antaisi laittaa enemmän kirjaimia, eivät ne välttämättä siirry e-lippuun, joka on se ratkaiseva dokumentti. Suosittelen siis laittamaan varaukseen vain yhden nimen, mielellään tosiaan sen ensimmäisen.
huh, helpottava tieto, danke schön
Alko jännittämään, kun liput oli jo hankittu ja selailin erään lentofirman sivuja, jossa sitten mainittiin että lipussa nimi pitäisi olla täsmälleen niin kuin passissa, ja minähän tietenkin olin sen toisen etunimen jättänyt pois.

10
Lentomatkustus / Vs: peruskysymyksiä
« : 07.04.2008, 16:21:49 »
Hmm, en tainnut muodostaa ajatuksiani kirjallisille koodeille viimeksi tarpeeksi ymmärrettävästi. Kokeillaas uudestaan.

Finnairilla ja Lufthansalla molemmilla on normi lentolipuissa muunto-oikeus (200e,100e). Muunto-oikeudesta mainitaan että se onnistuu jos ennen varsinaista lähtöpäivää tekee muutoksia ja muutokset pitäisi tehdä lentolipun voimassaoloaikana. Voimassaoloajasta ei kuitenkaan ole missään mitään tarkkaa lukua, paitsi että mainitaan että lipusta tämä voimassaoloaika löytyy (lippuja toki minulla ei tietenkään vielä ole). Tietoja voimassaoloajasta, varsinkin lufthansalla tahi finnairilla?

Ajatuksena takana on siis, yritän yli vuotta pidemmälle ajalle varata meno-paluun, mutta kun vuotta pidemmälle ajalle ei voi varata, niin otan lyhyemmän ajan ja sitten muuttaisin paluulipun päivää (riippuen toki miten nuo voimassaoloajat sun muut lutviutuu...)

11
...koska tänään oli viimeinen työpäivä ja nyt pääsee nauttimaan ja hukkaamaan ansaittuja rahoja reilun kuukauden ennen opintien avautumista

12
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Festarit!
« : 01.08.2005, 16:57:13 »
ens perjantaina
turussa räjähtää galaksit
höpöhöpödbtl:t ohi
umf kajahtaa plimplom
http://www.uudenmusiikinfestivaali.org/

13
ulkoalueiden hoitoa
toisin sanoen siimailua,ruohonleikkuuta,roskien keräilyä,kitkemistä ja ynnä muuta sen semmosta
kuukauden verran hommia
ihan kivaa puuhaa sinänsä mutta kovin tylsää ja aika ei etene ei sitten millään

14
jumaperkele
33pistettä kokeesta ja yhteensä 49
jokaiseen kauppakorkeaan suomessa olisin päässyt sisään (helposti vielä)
jos olisin hakenut helsinkiin niin olisi ollut hiinäjahiinäpääsy kun pisteraja oli 28,5
hähäh
voittajafiilis
turhan helpolta tuntui, ens vuonna jonnekin vaikeampaan täytyy hakea :/

ps. haluan omistaa juhlavan päivän kaikille jotka käytti 12vuotta jokapäivä 2-3tuntia läksyjen tekoon ja sen jälkeen hurjasti panosti kirjoituksiin ja pääsykokeisiiin
terveisin nimimerkki henkilö joka käytti nuo kaikki mahdolliset 4600tuntia runkkaukseen,telkkarin töllötykseen,leluilla leikkimiseen,pallon potkimiseen ja ihan van laiskotteluun

15
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Musiikki!
« : 20.07.2005, 18:58:21 »
useampia eri mike patton projekteja kuunnellut tänään
ja aina välillä pitäny kuunnella tuo libertines - the ha ha walll -biisi

muutenkin viime aikoine tullut lähes ainoastaan kuunneltua mike patton juttuja, erityisesti fantomasia <3<3

16
Lainaus käyttäjältä: "Daria"
ÄÖ tosiaan ei kerro ihmisen" todellisesta" älykkyydestä, vaan enemmänkin matemaattisesta ja avaruudellisesta päättelystä, kuten joku aiemmin jo mainitsikin. Kuitenkin monet matemaattiset älyköt tai filosofit eivät pärjää älykkyydessä ns. "maanläheisemmissä" aiheissa, joten kyllä älykkyys muodostuu useammasta palasesta kuin Mensan jäsenyydestä.

eipä tule kovin monta asiaa mieleen jossa ei olisi hyötyä korkeasta äö:stä(tai hyvästä logiikasta,matemaattisesta päättelystä blaablaa)
vaikka kertookin matemaattisesta ja avaruudellisesta päättelystä tuo äö, on sillä vaikutusta kaikkeen mahdolliseen
ei ole mitään huanoja matikasssa, vain tyhmiä ihmisiä ;)
ja nuo maanläheiset asiat hoituvat useammin kokemuksella toisin kuin älykkyydellä

japanilaiset ja muut aasialaiset pärjäävät äö-testeissä kuulemma osittain paremmin kuin esim eurooppalaiset heidän käyttämien kirjainkuva-järjestelmien takia joka harjaannuttaa silmää tullasiaiin 'mikä kuva tulee jonon jatkeeksi'tehtäviin

ja kyllähän suomen kouluissakin äö-testi tapaisia tehtäviä tehdään jotka auttavat menestymistä noissa kokeissa toisin kuin esim afrikkalaisilla

ainiinjoo, keniassa ja sielläpäin olevilla ihmisillä on jokusen prosenttimäärän (10-15%?) kevyemmät jalkone luut joka on nyt jossain määrin tuota juoksua vauhdittaa

niija, aiheeseen kyllähän juu eri roduilla varmaan mahdollisesti on erilaisuuksia älykkyydessä

ps. pahoittelut tekstin epäselvyyksistä ja mahdollisista typoista

17
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Festarit!
« : 08.07.2005, 14:42:56 »
tänääää
ruisrock<3 fantomas<3 turku<3 olutta<3
ei mitään hyvää syytä olla osallistumatta

roskildeen olis tehny mieli, varsinkin nyt kun kaikki (siis AIVAN kaikki) on hehkuttanut 13 & god keikkaa

18
-urheilun jatkaminen historian kirjoista löytyvän lopettamisen sijaan
-maalailun ja piirtämisen ja sen semmosen jatkamista
-sisäänpäin kääntymistä olis voinu välttää :/
-useiden ihmisuhteiden jatkamista ja monien ihmissuhteiden laadun ylläpitämistä olis voinu harjottaa
-puhtaat sukat olisin voinu vahitaa eilen, mutmut :(

19
Junamatkustus / Miten Tukholmaan reilikortilla?
« : 29.06.2005, 14:13:34 »
hmmm eikös jollain paatilla pääse tukholmaan ilmaiseksi kun omistaa reilikortin...

20
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Festarit!
« : 28.06.2005, 20:40:15 »
lippu ruisrockkiin hankittu \o/
perjantai-lauantai -biljetti
rammstein show varmaan näyttävä
mut fantomas \o/
mike patton<3

Sivuja: [1] 2 3