Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - horros

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Vs: Uuteen-Seelantiin keväällä 2010
« : 19.01.2010, 20:55:58 »
Brisbane?  ???

Tämän siitä saa kun lukee keskusteluja ristiin :D Gisborne siis, ei ny ihan Australiaan pompata tuossa välissä.

2
Matkaseuraa / Vs: Uuteen-Seelantiin keväällä 2010
« : 19.01.2010, 02:59:43 »
Helmi-toukokuu paikkeilla minäkin tulen kuukaudeksi NZ:taa kiertämään, jahka saisin ensin nämä hektiset asiat Suomessa järkättyä. Tarkoitukseni on kiertää käytännössä koko valtio, Aucklandista Gisbornen ja Wellingtonin kautta Christchurchiin, Dunediniin ja länsirannikkoa pitkin takaisin Aucklandiin. Matkaseura ei tosiaan olisi pahitteeksi edes osalle matkaa, ja varsinkin Aucklandissa, Wellingtonissa ja Christchurchissa olisi kiva jos joku esittelisi hieman kaupunkia :)

3
Eurooppa / Vs: Pietariin halvalla Helsingistä
« : 11.09.2009, 11:32:51 »
Olen lähdössä viikoksi Pietariin kaveini kanssa lokakuussa. Osaako kukaan sanoa kulkeeko nuo bussit varmasti joka päivä, ettei sitten käy niin, ettei meidän valitsemana aamuna menekään mitään bussia ja pitää maksaa kiskurihinta junamatkasta. Vähän epäilyttää luottaa noihin kulkuyhteyksiin näin syksyn aikaan.

4
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 27.11.2008, 23:38:49 »
Ei se koira varmaan nauti kolme kuukautta hoitolassa olostakaan. Veikkaan että se valitsisi minut ja kahden vuorokauden piinan 90 vuorokauden asemasta.

Jep, tiedän kyllä mikä paperisota siitä tulisi ja miten paljon se kukkaroa rasittaisi. Olen jo jokin aika sitten hieman perehtynyt tähän kuljetukseen, nyt vain tahdon tietää miten paikanpäällä asiat luistaisivat.

5
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 27.11.2008, 21:10:28 »
Minulla on ihan järkyttävä matkakuume niin reilaamaan Eurooppaan, kuin pidemmäksi aikaa haahuilemaan pitkin Uutta-Seelantia. Täten liityin seuraanne haikailemaan NZ:ään  ;D

Vaikka lähtööni on jotain pari kolme vuotta, kyselisin nyt silti siitä, onko porukoilla ollut lemmikkiä mukana? Minähän en omaa koiraani Suomeen jätä, joten sikäli jos lähden NZ:ään kolmeksi kuukaudeksi lomailemaan ja siinä sivussa tekemään työtä, onko koiranpito mahdollista? Lähinnä tahtoisin tietää sen miten eläimet otetaan NZ:ä huomioon. Saavatko tulla busseihin/juniin/kauppakeskuksiin/rannalle/ylipäänsä olla julkisissa tiloissa. Entä motellit/hostellit? Sallitaanko niihin koiria vai onko kaikkialla jyrkät kiedot? Entä onko kukaan pannut merkille asuntoa vuokratessa lemmikkien laitaa? Antavatko asuntoa vuokralle jos on lemmikkieläimiä?

Saako NZ:st muuten miten helposti vuokra-asuntoja? Vai onko tämä kauhean kaupunkikohtaista? [Wellington, Auckland, Dunedin, Christchurch]

Tuo rancheilla työnteko, missä siis ei saada palkkaa mutta katto pään päälle ja ruoka myös, sellaiseen varmaan suvaitaan omat lemmikit hieman paremmin? Ainakin luulisin.

Ja olen vähän huono, mutta en nyt ole ihan varma siitä, tarviiko hankkia viisumia jos on juurikin sen kolmisen kuukautta maassa? Jos ei, mikä on "oleskeluraja", että viisu pitää hankkia?

Sivuja: [1]