Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kissankoipi

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Eurooppa / Vs: Kokemuksia Istanbulista?
« : 15.09.2011, 15:45:06 »
Juu me asusteltiin Beyoglussa, ja sieltä julkisilla Sultanahmetiin pääsi näin; kävellen 1,5 kilsaa Taksimiin, ratikalla/metrolla Istiklalin päähän, Tünelilla alas mistä toinen ratikka taas Sultanahmetiin :) Kyllä siinä hetki meni aina aikaa..Monesti ei ratikoihin oikeesti mahtunu enää enempää jengiä. Toki jos sattuu asumaan tosiaan vanhalla puolella niin siitä on helpompi mennä julkisilla.

2
Eurooppa / Vs: Kokemuksia Istanbulista?
« : 14.09.2011, 20:58:18 »
Moi! Just palailtiin kaupungista :) Välimatkat on PITKIÄ..ja ruuhkat yleensä todella kamalia..eli jos vaan mahdollista niin julkisilla kannattaa mennä, tosin nekin voi olla tosi täynnä. Ja jos on majoittunut esim Taksimin liepeille, niin Sultanahmetin puolelle pääseminenkin vie aikaa, kun suoraa reittiä julkisilla ei oikein oo. Taksit on halpoja kyllä kuhan laittavat mittarin vaa päälle :) Taksilla esim. Taksim-Sultanahmet, ehkä n.15 liiraa, eli n. vitosen..Ruokailu on melko halpaa riippuen syökö "paikallisessa" vai hienommis, mut selkeesti halvempaa ku suomes :)

3
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 05.08.2011, 10:59:28 »
Paljonko kannattaisi maksaa lennnoista Orlandoon/Miamiin? Kuukausi sitten kattelin ja oli Helsinki-Orlando Miami-Helsinki 530€, ja harmittaa niiin kun en ottanu heti. Nyt ne on jotain 700, Miamiin hiukan halvemmat. Matkustusajankohta olis helmikuun loppu..Tuliskohan vielä tarjouksia vai pitääkö tyytyä noihin?

4
Balkanin maat / Vs: Reissaamaan Balkanin tienoolle
« : 09.03.2011, 15:25:11 »
Riippuu tietysti milloin Sveti Stefaniin menee..toukokuussa siellä ei ollut yhtäkään turistia, olimme ainoat myös hotellissa. Paikan viehätys on mielestäni lukemattomissa metsäpoluissa ja poukamissa ja kauniissa maisemissa. Tää on tietysti makuasia :) Meillä tais olla hyvää onnea, kun satuttiin paikalle turistittomana kautena.

5
Balkanin maat / Vs: Reissaamaan Balkanin tienoolle
« : 08.03.2011, 16:14:11 »
Vinkkinä vaan, että Budvassa ei mielestäni ole muuta nähtävää kuin vanhakaupunki, joka on kierretty aika nopeasti. Itse menisin mielummin vaikka Sveti Stefaniin..Tai sinne Kotoriin. Sveti Stefan on yksi ihanimpia paikkoja missä olen käynyt, mutta oltiin siellä kyllä toukokuussa jolloin turisteja ei liiemmin ollut..Suosittelen majoittumaan Vila Dragossa :)

6
Balkanin maat / Vs: Kroatia
« : 11.02.2011, 10:17:10 »
Mä voisin puolestani kysellä vinkkejä kivoista paikoista "maaseudulla", eli enemmänkin sisämaassa..Dugi Otokille mennään ainakin, mutta mieheni haluaisi myös sisämaahan..Lennetään siis Zagrebiin ja Splitistä pois, aikaa kaks viikkoa ja auto vuokralla. Tykättäis käydä jossain ihanissa pikkukylissä, vai ehkä niitä tulee itestäänki vastaan :) Mutta jos on jotain kokemuksia niin vinkatkaa!

7
Balkanin maat / Vs: Kroatia
« : 08.02.2011, 18:19:40 »
Lainaus
Hei, muistaakseni noin lennot tulevat kalliimmaksi, joten koitan tässä säätellä, heh. Yleensä menopaluu-lennot ovat halvemmat kun 2 yksittäistä.

Meillä on sama matkakohde toukokuun alussa, lennetään Zagrebiin ja Splitistä pois, ainakin ebookersin kautta tuli suht edulliseks tuo vaihtoehto, n. 200 euroa. Ebookersilla on se kiva "useampi stoppi"-haku, jolla voi kikkailla noita lentoja..monesti ne on sillai ihan edullisiakin!

8
Balkanin maat / Vs: Reissaamaan Balkanin tienoolle
« : 11.01.2011, 12:32:09 »
Nooo..me oltiin viime keväänä kaks viikkoa Albania-Montenegro-Belgrad-Ljubljana, ja aika kivasti meni aika..Albaniassa Tiranaan riitti 2-3 päivää, Montenegrossa oltiin Sveti Stefanissa 3 päivää (löhöämässä maailman ihanimmassa paikassa ja hotellissa Vila Drago :)) Belgradissa ois viihtynyt pitempäänki ku pari päivää..Ljubljanassa taidettiin olla kans 3 päivää. Matkoihin meni aina melkeen päivä. Tiranasta tykkäsin kovasti, myös Belgrad oli kiva ja kiinnostava. Montenegrossa vuokrattiin auto ja ajeltiin ympäriinsä, mutta ainakin ne kaupungit mitä nähtiin (Budva, Bar..) ei ollu mitenkään ihmeellisiä, tosi pieniä. Makedonia ois meilläki vielä suunnitelmissa ehkä jo tänä keväänä :)

9
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Naimisiin las vegasissa
« : 05.01.2011, 13:29:05 »
On!!  :D
Me mentiin naimisiin juurikin kuukausi sitten Las Vegasissa, ja oli kyl maailman ihanimmat häät :) Oltiin viikko paikan päällä ja kappeli oli katottu valmiiksi, muttei varattu mitään, soitettiin vaan pari tuntia ennen ja varattiin Elvis ja Pink Cadillac..Mentiin siis A Little White Wedding Chappelissa. Melkeen kaikki kappelit sijaitsee samalla alueella Stripin ulkopuolella, ja valinnanvaraa on..Lisäks vielä hotellien hiukan hienommat kappelit. Toi meijän oli just niin kitch kun toivoinkin, ja tilaisuus mahtava, meijät vihki rauhan tuomari ja Elvari siinä sit lauleskeli ja heitti läppää :) 

Vinkkinä varmaan et kannattaa katella Suomessa valmiiks noita kappeleita ja paketteja, ja miettiä onko se oma juttu. naimisiin.info-hääfoorumilta löytyy kans aika paljon juttua..esim. ohjeet kuinka liitto sitten virallistetaan Suomessa. Meillä ei täällä pidetä mitään juhlia yms, vaan ne oli meijän ainoat ja oikeat häät :)

10
Las Vegas! Siellä pääsee pyörätuolilla melkis joka paikkaan, ja nähtävää riittää :) Just nyt siellä kyllä ei kovin lämmin oo, mut keväämmällä sitte!

11
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 06.10.2010, 14:59:45 »
Moi! Meillä olis haussa jokin kiva talvilomakohde tammi-helmikuussa, olisko ehdotuksia mihin sais lennot n.500-650 eurolla? Lämmin sais olla :) Viikon verran ajateltiin olla..Ehotuksia! :)

12
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Las Vegas
« : 30.07.2010, 11:08:03 »
Lentoliput tuli hankittua Killroyn kautta, yllättäen sieltä sai halvimmat (parhailla vaihdoilla), tasan 700 euroa. Hotsku olis Bill´s Gamblin hall & saloon, halvalla lähti sekin :) Ja juu, helikopterilento Grand Canyonilla vois kyl olla aika jees  :D

13
Jos et oo jo hokannu, niin hoitajat.net foorumissa on paljon juttua ulkomailla työskentelystä..

14
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Las Vegas
« : 11.07.2010, 19:13:50 »
Juu oli kyllä tarkoitus kävästä Grand Canyonilla kans..häämatkalla :) Paljonkos auton vuokraaminen tuolla maksaa?

15
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Las Vegas
« : 10.07.2010, 19:26:52 »
Moi!
Vegasin matka ois kovasti suunnitteilla, joko nyt marraskuuksi tai alkuvuoteen..Mistäs löytyis halpoja lentoja, onko jotain tarjouksia yleensä näkynyt? 700€ oli halvimmat mitä oon löytänyt, parillakin vaihdolla kyllä. Hotellit näyttää olevan aika edullisia ainakin tuolloin marraskuussa :)

16
Balkanin maat / Vs: Serbia, Belgrad?
« : 07.07.2010, 11:39:53 »
Moi! Meikät oli Chilltonissa (tai tais olla se 2) pari kuukautta sitten..se oli ainakin ihan ok, rauhallista oli ja mukavat työntekijät. Sijaintiki iha huippu. Tipeistä..kaippa me jonkin verran tipattiin, fiiliksen mukaan..jossain mukavas paikas enemmän ja sillee..Muistelen kyl että se ei ollut mitenkään "pakollista". Belgrad oli kyllä kiva paikka, oltiin vaan pari päivää ja paljon jäi näkemättä, pitänee palata sinne vielä joskus :) Ainoa vinkkini on, että älkää menkö eläintarhaan, harvinaisen ankea paikka!

17
Just palattiin Ljubljanasta :) Mun lempikahvila, Basilica, Miklosiceva jotain, oisko 18..Hyviä smoothieita ja toasteja kasvissyöjänkin makuun..Sit syötiin pari kertaa Sushimama nimises paikas joka on ihan keskustas, siin wolf-jotain kadulla joka lähtee siitä keskusaukiolta. Atlantis-waterpark oli kiva kans, ku menee aamulla aikasin ni ei oo paljoo porukkaa :) Vieressä on myös pari isoo ostoskeskusta.
Metelkovassa kantsii tietty käydä kans. Ljubljana in your pocket on hyvä opaslehtinen, kantsii hakea se jostain kirjakaupasta yms..Ja Hard rock cafe on kiva (ja turvallinen) strippibaari :D

18
Balkanin maat / Vs: Albaniaan
« : 27.02.2010, 09:53:37 »
No, päädyttin ottamaan meno-paluu Malevilta, n. 200 € / nuppi. Paluuta ei kyllä käytetä, koska lennetään Ljubljanasta takaisin :) Mutta siis toi oli paljon halvempi kuin että olis ottanu vaan menon!
Reissusuunnitelmana olis Albania-Montenegro-(Kroatia)-Ljubljana..Albaniassa kiinnostais Tirana ja Theti..muuta en oo viä keksiny :) Montenegrossa vois yöpyä Sveti Stefanissa..Lisää vinkkejä otetaan vastaan :)

19
Balkanin maat / Vs: Albaniaan
« : 18.02.2010, 11:50:17 »
Onkos kellään vinkkejä halvoista lennoista Albaniaan, tai mitä muuta kautta sinne kannattais matkustella..Kreikan puolelta? Huhti-toukokuussa ois suunnitelmana viikon verran pyöriä siellä päin..ehkä..:)

20
Matkaseuraa / Barcelona 28.9-5.10
« : 27.09.2007, 22:03:44 »
Heh hassuu en lue tätä foorumin osaa ikinä mut ny satuin vilaseen..joo elikkä oon menos samana ajankohtana tosin click airilla..hostelli taitaa olla feet up garden hostel..kaissitä vois törmää jossain välis ja käyä vaik bissel  :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 5