Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Matkailijoitsija

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1
Etelä-Amerikka / Vs: Asuminen Etelä-Amerikassa
« : 30.04.2020, 00:37:45 »
En sanoisi että Argentiina on enää paras paikka asua. Niiden talous on romahtamassa eikä maassa ole niin halpaa kuin ennen.

Sanoisin että vakain maa asua on Chile. Ei ole halvin, mutta on turvallinen ja länsimaalainen fiilis. Yleinen hintataso on silti Suomea vähemmän.

Oli ihan pakko tulla pätemään mutta nyt eurolla saa Argentiinan pesoja 72, kun pari vuotta sitten niitä sai 25. Tuttujeni mukaan maa on lähellä Perun ja Ecuadorin hintatasoa asuntojen suhteen, ruoka vielä hiukkasen kalliimpaa. Hesarissa oli juuri vuosi sitten juttu, että argentiinalaiset eivät voi enää edes matkustaa rantahuviloille juhlimaan kesälomaa kun rahaa ei ole tai hinnat nousevat (ei kuitenkaan samassa suhteessa kuin euron/dollarin ja peson välinen kasvuero). Mihin siis perustuu väite, että Argentiina olisi länsimaalaiselle aiempaa kalliimpi? Sinnehän kannattaa mennä heti koronan jälkeen, ellei tapahdu jotain ihmeellistä valuutan kanssa.

2
Eurooppa / Vs: Venäjän e viisumi
« : 25.11.2019, 15:19:47 »
^Mikä meemi tämä "uusi Berliini" oikein on? Esim. Tbilisistä on sanottu ihan samaa jo muutama vuosi mutta kävijämäärät ei todellakaan ole mitään samaa tasoa. Kysykää vaikka työkavereiltanne kuinka moni on käynyt Tbilisissä. Pietarista ei tule uutta Berliiniä vaikka e-visa helpottaakin sinne matkustamista. Yksinkertaisesti siksi, että kyseessä on Venäjä kyrillisine aakkosineen.

3
Pohjoismaat / Vs: Oulun ja Puolangan nähtävyydet
« : 20.11.2019, 17:39:30 »
Löytyyköhän aiheesta muuten yhtään blogikirjoitusta?

4
Pohjoismaat / Oulun ja Puolangan nähtävyydet
« : 14.11.2019, 15:55:57 »
Tästä ei olekaan palstalla ollut liiemmin juttua, niin tiedustelisin minkälaisia nähtävyyksiä Oulussa ja Puolangalla on? Pidän etenkin kahvinjuonnista ja satamien bongaamisesta. Onko Oulussa tai Puolangalla hyviä kahviloita tai satamia?

5
Forssalle vahva suositus. Mesta paikka.

Mikä on PNG? Portuguese National Gulag?
Jos kuvittelet olevasi hauska tai muuten näpsäkkä, erehdyt. Mua jotenkin tympii tällainen ei edes teini-ikäis-"huumori". Kiva ketju, kivoja postauksia. Jos ei ole asiaan mitään sanomista, olisi ympäristöystävällistä, että tulisi edes jotain hyviä oivalluksia eikä kolmatta kertaa samaa kulunutta vitsiä....

Naurahdin. Suosittelen sitä samaa.

Paitsi jos huumorinkukka ei ole kaunein kukkasi, niin silloin tietysti kannattaa avautua ja purkaa höyryjä.

6
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 03.11.2019, 01:02:28 »
OUL
samalla AY koneella takas etelään

Köyhää.

7
Yleinen / Vs: Käteisnostot Etelä-Amerikassa
« : 16.09.2019, 23:38:52 »
Norwegian-luottokortti. Ilman vuosimaksuja ja käteisnostot ilmaisia missä tahansa. Ainoa todella pieni konversio tulee vain siinä kun pankki kääntää rahat ensin Norjan kruunuiksi ja vasta sitten euroiksi. Kuitenkin minimaalinen menetys.

8
Laitapa ensi kerralla otsikkoon mihin myyt lentoja. Ja parin päivän varoitusajalla 400€ pyytäminen... noh, joo.

9
Aha. No sit se on just niin.

10
Matkablogit-osio on joutunut jonkun bottispämmääjän käsiin ja nyt siellä on jonninjoutavia juttuja etusivu täynnä. Voisi poistaa ja samassa Starbucksin päivitykset Sijaintisi nyt -ketjusta.

Ylläpitäjiä kiinnostaa kovasti. No antaa spämmin pysyä etusivulla.

11
Yleinen / Vs: Reissuvideot Youtubessa ja mualla?
« : 22.12.2018, 16:54:29 »
Häiritsee. Se on sitä glitteriä jota pitää olla että paska muuttuu paremmaksi. Asiasisältöä pelätään koska se ei tuo klikkejä. Sama ilmiö on havaittavissa kaikessa. Mun mielestä täällä palstalla on ollut erittäin vähän matkavideoita, mutta esim. AnniinaH:n videot erittäin viihdyttäviä, koska niissä ei ole kaunisteltu mitään ja kertoja haluaa, että kyseessä ovat matkavideot hänestä ja kokemuksista eikä niissä lennätetä mitään dronea ja luoda matkatoimistokuvausta kohteesta. Laitanpa noihin vielä linkinkin:

https://www.pallontallaajat.net/pt3/keskustelu/index.php?topic=34143.0

12
Matkablogit-osio on joutunut jonkun bottispämmääjän käsiin ja nyt siellä on jonninjoutavia juttuja etusivu täynnä. Voisi poistaa ja samassa Starbucksin päivitykset Sijaintisi nyt -ketjusta.

13
Tyhmät kysymykset / Vs: Kiina viisumi
« : 11.12.2018, 12:12:33 »
Ehkäpä hän kävi jo konsulaatin sivuilla ja tuli tänne ihmettelmään asiaa, ku kerran tiesi että ne sormen_jäljetkin jopa lapsilta tarvii... Enpä ois minäkään arvannut että ne sormen jäljetkin..

Lapistahan tuossa puhuttiin, eikä lapsista. Joka tapauksessa, tällaisia nopeita simppeleitä kysymyksiä varten Google yleensä auttaa pitkälle.

14
Tyhmät kysymykset / Vs: Kiina viisumi
« : 11.12.2018, 11:24:06 »
hei,

Onko kellään kokemusta Kiinan viisumin hausta?
Käytäntö on muuttunut.

Meitä olisi lähdössä 4 -6 henkeä. Viikko Hongkongissa ja viikko Pekingissä.
Lennot helsingistä hongkongiin ja pekingistä pois helsinkiin ja hongkongista pekinigiin junalla.

miten tämän viisumi voidaan hoitaa?
onko tosiaan niin että kaikki joutuvat käymään antamassa sormen jäljet? Huh huh lapista...
Onko jollain jo kokemusta?

Hei Marjo,

Oletko kokeillut internetin hakukoneita tiedon etsimiseen? Itse kokeilin Google-nimistä hakukonetta, kirjoitin hakuun: kiinan viisumin hakeminen, ja heti ensimmäisenä tuloksena oli Kiinan suurlähetystön sivu, jossa selitettiin vaihe vaiheelta miten viisumia haetaan. Suosittelen lämpimästi!

Etenkin ottaen huomioon rekisteröitymisen vaivalloisuuden tänne verrattuna nopeaan googletukseen.

15
Tyhmät kysymykset / Vs: Stressiä ekasta reissusta
« : 19.11.2018, 09:07:40 »
Seuraatte poistuessanne koneesta transfer flights -kylttejä, niin pääsette suoraan jatkolennollenne uuden/uusien turvatarkastuksien läpi ilman, että teidän tarvitsee kirjautua enää uudestaan. Riittäähän tuo vaihtoaika, mikäli siellä ei ole kovia jonoja, mutta vaikka myöhästyisitte, niin teidät toimitetaan seuraavalla mahdollisella (mahdollisesti toisen lentoyhtiön) lennolla perille maksutta, kunhan mainitsette asiasta lentoyhtiönne infotiskillä.

16
Tyhmät kysymykset / Vs: Stressiä ekasta reissusta
« : 12.11.2018, 09:56:56 »
Lentoyhtiöillä on alliansseja, joissa vuokrataan lentoja toisilta samaan allianssiin kuuluvilta lentoyhtiöiltä.

Toisen nimen puuttuminen ei tuota ongelmia. Muistakaa tehdä ESTA:t. Hyvää matkaa!

17
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 25.10.2018, 17:06:01 »
Helsinki Airport
[email protected] lounge, Lapin Kulta tuopissa
Qatar Airways lento

Hyvä tunnelmakuvaus!

Helsinki
Mukissa kahvi
Puoliavoin konttorilounge
Konttoriseat kulmapaikka
Kohta kotiin

18
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT -keskustelu
« : 18.10.2018, 15:15:10 »
Hei nyt oikeasti. Henkilö spämmää parikin kertaa päivässä omaa sijaintiaan ja drinkkiään ja ketju pysyy nollapäivitysten takia ylhäällä jatkuvasti. Voisiko modet tehdä jotain, kun henkilö ei ole puheistaan huolimatta monipuolistanut koodispämmiään muuten kuin lisäämällä siihen drinkin.

19
Jone Nikulan sanoin "tack, tack". Kiitos ja kuulemiin, ei jatkoon.

20
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT -keskustelu
« : 16.10.2018, 10:49:03 »
Sijaintipäivityksiä tulen julkaisemaan jatkossakin, katsotaan ensi viikolla josko hieman maltan monipuolistaa sitä päivitystä.

Kiitos panoksestasi!

Minä ainakin tykkään Starbucksin tavasta mennä ja vielä tuo sen muiden tietoon. Ja ketju on juuri oikea.

Jatkoa vaan samaan malliin  :)

Voipi olla lentoyhtiöillä palvelu jo aika loistavaa noilla maileilla. Niin pitää ollakin....

Oletpa yksinkertainen ihminen, jos saat lentokenttäspämmistä iloa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 14